מחזור 19 בליגת העל: חיפה יוצאת סופית מהמירוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Emil, ‏7/2/08.

1. אביביו Member

מזג האויר לא מושלם אומנם אך לדעתי חיפה יבואו לשחק פתוח כי באמת שאין להם מה להפסיד ואילו ביתר יבוטו במטרה מוצהרת להעיף את חיפה סופית מדמיונות שווא על אליפות . מה שישאר לביתר במקרה שתנצח זו רק נתניה שכל רצונה הוא לסיים שניה ואפילו לא מנסה להיות אלנטרנטיבה לביתר.נקווה למשחק פתוח ומהנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. שגיא Guest

על הנייר באמת לשתי הקבוצות יש מטרה ברורה וזה ניצחון, ואני מאוד מאוד מקווה שזה גם יבוא לידי ביטוי במשחק פתוח על כר הדשא, או שמא על שכבת השלג.

אז על בעיות החשמל התגברו, וגם השלג לא מונע מהמשחק להתקיים, האם תצוץ לנו עוד בעיה?

3. Milevskiy Member

תגידו, יש כרטיסים ליציע של חיפה בקופות?

4. RH7 Member

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg796997.Xxx

על זה הם ישחקו?! מזכיר משחקים ברוסיה.. מסכנים.
    ההימור שלי: בית"ר תנצח, במשחק הראשון היא הייתה מנצחת וגם עכשיו על השלג (אלא אם תהיה תפנית מפתיע).

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg796999.Xxx

(איתן תבריזי בודק את המגרש)
    אני לא מאמין שהוא אישר את זה, איתן תבריזי: "המגרש כשיר לכדורגל".

5. Don Joan Roman Member

אם תצוץ שוב בעיה כנראה שהמשחק הזה לא צריך להתקיים.

אבל בעזרת השם הוא כן יתקיים ונראה את טדי מלא ב16 אלף איש, אמנם לא 19 כמו במשחק הקודם, אבל גם זה יפה מאוד.

ההתרגשות מתחילה לגאות.

דור ב"טדי" יש מערכת חימום תת קרקעית שתמסי את השלג שהצטבר בתוך שעה וחצי גג, כבר עכשיו "טדי" ירוק ומצוחצח לקראת המפגש.

לשאלה של אוהד חיפה: אולי תצליח לקנות מספסרים, אולי.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/08
  6. מקסים לנגו Member

כדורגל בצל הקסאם: חושך במשחק בין בית"ר לחיפה

בירם כיאל פותח את המשחק עם כרטיס צהוב מהיר כבר אחרי דקה, עימו מכבי חיפה מצהירה כוונות כי מהמלחמה על כר הדשא היא רוצה לצאת עם 3 הנקודות. בדקה ה-7 הפסקת חשמל ושריפה בחדר החשמל שיבשה את המשך המשחק למשך כחצי שעה של חשיכה מוחלטת.

לכתבה:
    http://www.scoop.co.il/article.html?id=13673

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

איזה יופי אלברמן... תכשיט, יהלום.. מה שבא לכם. כל רגע שהוא יושב על הספסל מסיבות מקצועיות הופכות את שום לטיפש יותר ויותר.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

סעמק.
    אני לא מבין דבר אחד. למה תמיד, ודווקא מול בית"ר כל בועטי הפנדלים שלנו חייבים לצאת מהמשבר במשחק הזה?
    בקריית אליעזר, בוקולי היה במשבר, נתנו לו לבעוט, כעת, ראנטו במשבר, יאללה ניתן גם לו. בוקולי כבש רק בשבוע שעבר וחזר לו הביטחון, למה לא לתת לו?
    בית"ר עם מצב הבקעה אחד כובשת, אנחנו בדקות הטובות שלנו לא כובשים. הזדמנויות כאלו לא יהיו לנו עוד הרבה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/2/08
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

1-0 מוצדק ביותר של בית"ר ירושלים, השריקה של יפת לפנדל הייתה מוצדקת לחלוטין אבל לחיפה פשוט לא הגיע להבקיע. ברבע שעה האחרונה בית"ר ירושלים משום מה נכנסה לפאניקה וכל מסירה שלהם הלכה או לחוץ או לרגל ירוקה אבל חיפה כל כך פאתטית, כל כך חלשה, כל כך חסרת רעיונות לא הצליחה לאיים אפילו פעם אחת על השער של קאלה, משחק כל כך אדיש שלהם, אם בית"ר רוצה ומרוכזת היא מביסה את חיפה היום.
    בחצי הראשון של המחצית שבית"ר כן שלטה ראינו לחץ שלהם, התלהבות משחק הרבה יותר תכליתי.
    רוני לוי חייב להעיף את יניב קטן, שחקן בינוני לליגת העל שאין לו מקום בקבוצה שרוצה אליפות.

10. שגיא Guest

זה ההבדל בין חיפה לבית"ר. יכולת ניצול המצבים. בית"ר כלל לא במשחק גדול ומכבי חיפה כלל לא נופלת ממנה. אבל בעוד לבית"ר הספיק מצב וחצי כדי לכבוש, שלושה חצאי מצב של חיפה לא הספיקו אפילו כדי להכניס כדור למסגרת. על הפנדל אני לא מדבר. עוד בצורת הריצה של רנאטו היה אפשר להבין לאן הוא בועט. בעיטה חלשה שלא הותירה הרבה ברירות לקאלה, אלא לצאת גדול.

ההגנה של חיפה מחפירה. ה30 דקות הראשונות היו פשוט מופע אימים של אייל משומר. אני שוב קורא לרוני לוי לנסות את עומרי אפק בעמדה הזו, כבר אין לנו מה להפסיד. למרות שמשומר בהמשך עשה שתי פעולות התקפיות טובות, הוא לא ידע מה לעשות כאשר הגיעו רגע המסירה.

רוסו במשחק הכי חלש שלו העונה, כלל לא מעורב, דווקא השחקן הכי יציב בחיפה עד היום. בוקולי וכיאל עוד מנסים. אם אתם שואלים אותי? אני לא חושב שיש איזה שינוי שיכול לבוא מהספסל שעדיף על מה שקיים במגרש. נותר רק לקוות לטוב.

11. Nevermore Member

עידן טל פשוט בהמה. גועל נפש.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לירן, אני אשמח שתעיר את עיני ותראה לי מצב הבקעה אחד של בית"ר מלבד השער, כשאתה אומר: "חיפה לא הגיעה לאף מצב הבקעה".

בנוגע להגנה, אני דווקא מאוכזב ממימון, שלדעתי עם מיקום קצת יותר נכון היה מונע את השער.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/2/08
  13. GAL_XD Member

לא מבין את השיקול דעת הזה של לתת לשחקן בתקופה רעה לבעוט פנדל ,
    אז נכון שיש את המחשבה שאם הוא יכניס זה יעלה לו את הביטחון ויחדיר לו מוטיבציה בהמשך המשחק
    ובמחזורים הבאים אך זה לא שיקול נכון לדעתי !

האמת שהמשחק נפתח יותר לטובת חיפה , אך בית"ר התאשתה והתעלתה על עצמה ותרשו לי להגיד , מכלום , היא הבקיעה שער , ניצלה טעות בהגנה של חיפה ..

אייל משומדבר איבד הרבה כדורים ועשה טעויות , השאיר הרבה חורים ...
    א'חח דקל דקל - אילו היית כאן ..
    אבל לפחות מבצע אחד אישי טוב של משומר שבסוף נגמר בכלום ...

מאכזב ...

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

איפה הסתירה בדבריי?
    לא אמרתי שבית"ר הגיעה למצבי הבקעה יותר מחיפה, אבל שבית"ר שלטה ראו לחץ אמיתי, התלהבות, אש בעיניים, רצון. שבית"ר היו בפאניקה חיפה הייתה רחוקה מלהראות התלהבות ורצון.

15. guyholl Member

ידעתי מהרגע שהוא ניגש לבעוט שזה הולך החוצה,כבר בהרצה שלו היה ידוע שהוא הולך לבעוט ימינה וקאלה לקח את כמעט בלי להתאמץ בעיטה כל כך גרועה ושקופה.ואני מאוד מקווה שרפאלוב ואפק יכנסו כמה שיותר מהר ולא בדקה ה88 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx .

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/08