הפועל הציעה ללדנב פיצוי של שני משכורות והוא צפוי לקבל אותו.. בכל מקרה הסיפור כרגע עם אניצ'יץ' שונה כי הקבוצה שלו לא יכולה להערים קשיים כי הוא שחקן חופשי כבר, לאחר שסוף סוף הוא קיבל את השחרור מהקבוצה הגרמנית
הוא בדרך לחיפה.היה כתוב בעיתון.. עכו אימפריה-הוכנבולוף הביתה.. לוקחים תגביעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אלה עכו- במשחק צפוי להיעדר אלון זיו המורחק.
שימו לב: יש הודעה מטעם ההנהלה בנעוצים(ממש מתחת לדיון הזה), אני מבקש מכולם לקרוא ולהפנים,זה מכוון ללא מעט מפה.
המחזור הבא: שישי: הכח עמידר רמת גן - הפועל ירושלים עירוני רמת השרון - הפועל חיפה עירוני קריית שמונה - עירוני ראשון לציון שבת: מכבי באר שבע - הפועל באר שבע(שידור ישיר בערוץ 11) הפועל אשקלון - מכבי הרצליה שני: הפועל רעננה - הפועל עכו אה ואגב 1-0 להפועל חיפה על מכבי באר שבע משער של שי סיבוני בדקה ה-32.
לא משה אנחנו לא אימפריה אבל אנחנו הקבוצה הכי גדולה בליגה הזאת. ומבחינת הרמה אנחנו לא בהרבה יותר טובים אבל הכי טובים בליגה במיוחד אם נצליח לממש עוד קצת מהסגל הזה וזה יכול לקרות. אבל אתה לא מבין אותי, אני לא מתכוון לרמה, את האמת קשה לי להסביר את זה במילים כרגע אבל אנחנו נעלה גם אם לא נהיה הכי טובים. קשה לי להסביר את זה אבל זה לא מסתכם רק ברמה. אל תבין אותי לא נכון.
היום הפועל באר שבע היא כלום. הפועל באר שבע היום היא קבוצה מלאה לגיונרים ובוס אחד שמוביל אותה לפירוק. נכון, מבחינת עבר, היסטוריה ופונצטיאל אין קבוצה בליגה שמתקרבת אלינו, אבל מבחינת יכולת עכשוית, ומבחינת גודל הקבוצה כרגע, אתה שווה לכל הקבוצות בליגה הזאת. רק כשאלי זינו יעזוב, והזהות שלנו תחזור, תוכל להגיד שאתה גדול על הליגה הזאת, בינתיים, אתה לא שונה מכל הקבוצות האלה שמעולם לא הביאו 10 אלף איש למשחק נתון. במצב היום, הפועל באר שבע היא קבוצה קטנה.
יכולת עכשווית אתה שווה? טוב זה כבר ויכוח אחר. הבסת את הכח, ניצחת את הרצליה במשחק שהיה צריך להיגמר יותר מ- 2-1. לא הפסדת לאף יריבה שלך מהצמרת העונה. ע"פ היכולת העכשווית אתה הקבוצה טובה בליגה לא יודע על מה אתה מדבר. נכון שבגדול בתחילת העונה נראינו זוועה אבל עכשיו זה ממש לא ככה. עזוב אין מה להתווכח איתך אתה יותר מדי פנאטי ועיוור בגלל כל השטויות שלך עם ז'ינו (לא אמרתי שלא מוצדק אבל אתם פוגעים בקבוצה). בוא לא נמשיך את זה.
אחים שלי מי מבינכם מגיע מחר לגמר?? ובחייאת רבאק זה הגמר למה לעשות אותו בשעה כזאת מגעילה (16:30) טוב בכל מקרה מחר נראה את היכולת של טומיסלאב וידק המגן הקוראטי בהצלחה לעכוו
הפועל חיפה מכבי באר שבע 1-1 גול- שי סיבוני (הפ' חיפה) דקה 32 אדום- עידו בוכובזה (מכבי ב"ש) דקה 50 גול- שרון לוי (מכ' ב"ש) דקה 75 כרגע דקה 80.
לירן, על מה אתה מדבר? לפני ארבעה מחזורים היית 2 נקודות מהקו האדום! השנה החליפו את הזרים כבר 3 פעמים לא לדבר על המאמנים שבא והלכו. אנחנו כבר במחזור ה19, 19! ולבאר שבע יש רק 29 נקודות! ב19 משחקים יש לבאר שבע רק 6 ניצחונות! וזה בליגה לאומית שחלשה משמעותית משנים עברו. על איזה כדורגל אתה מדבר? נכון אני בחרם, נכון אני מחרים את משחקי הקבוצה וחש כלפי משחקי הקבוצה חוסר רגש ואכפתיות, אבל זה לא נוגד את העובדה שרק עכשיו באר שבע נמצאת בתקופה טובה ( הרבה קרדיט לבלול ), אבל מכאן ועד להכריז שאתה הקבוצה הטובה בליגה או משהו קרוב לזה, הדרך עוד ארוכה.
אתם זוכרים שאמרתי שמכל קבוצות הצמרת הפועל חיפה נראית הכי רחוקה מליגת העל בגלל חסר נסיון ? אז הילדים שלהם לא ניצלו 10 שחקנים של מכבי ב"ש ואפילו קיבלו גול שיוויון. תוציאו אותם מהעלייה. בשנה הבאה יהיה להם שוב קשה כי כרטיס אחד כמובן של כפר סבא...
עזוב אותך מהסטטיסטיקה היבשה הזאת. הכל יחסי בחיים. ואין ספק שבגדול המאזן הוא לא טוב אני לא חולק על זה. אבל למרות הכל תראה באיזה מצב אנחנו בטבלה. אין מה לעשות זה מה יש, ונכון לעכשיו זה מספיק. הגמר ב- 16:30? איכס כוסעמק. זה פוסל את ההגעה שלי.