כן, בדיוק ראיתי שהגזמתי קצת עם האוף-טופיק ועברתי להודעות פרטיות, וכבר שלחתי הודעה עם השם שאני רוצה. סורי
אוףףףףףף אני עדיין לא מאמין שהתוצאה הסתיימה 2-2 למה זה קורה לנו תמיד למה???? נגד סכנין,חיפה ועכשיו קיבלנו גול דקה 90+ והיו לנו עוד 3 משחקים שעשינו תיקו מתי שיכלנו לנצח בלי בעיות יכלנו להיות מועמדים לעלייה היום ועכשיו אנחנו בתחתית מאיפה המזל הרע הזה בא אלינו הובלנו 2-1 ובתחילת המחצית השנייה היו לרמה"ש 2 הזדמנויות וזהו אחרי זה בא האדומים ו 20 דקות אחרונות כל 2 דקות היה מצב לגול בטוח מול שוער 4 פעמים והיה פעם אחת שהיו 4 שחקני אשקלון ברחבה ורק 2 שלהם ורמי חליס בעט ועד עכשיו אני לא יודע איך זה לא נכנס וגם הזר החדש החמיץ פעמיים וחנן אלקיים היו לו 3 החטאות גדולות ואז מכלום רמה"ש שמו לנו גול
הדבר המסריח הזה, שליווה את עירוני רמה"ש לכל אורך העונה, ממשיך. גם הפעם הם מצאו את השיוויון בדקה ה90, ועוד בתשעה שחקנים. חייבים לברר קצת לגבי הקבוצה הזו, זה לא ייתכן שיותר מ5 פעמים במשך העונה, הם ימצאו את השיוויון עמוק בתוך תוספת הזמן.
אתה צודק, אבל הדבר הזה חוזר על עצמו יותר מדי פעמים. אפשר רק לנסות ולברר קצת, לא יותר. כי הדבר הזה מסריח לי כבר הרבה זמן, והיום זה עבר כל גבול!
http://www.rhfc.co.il/eMall/content.asp?cc=86581 סיקור המשחק אשקלון - רמה"ש ולזה שחושב שיש איזה משהו בקבוצה אנחנו קבוצה בריאה משחקים 90 דקות עם אופי
שלא תחשוב שאני מזלזל ברמה"ש, להפך - הם קבוצה מפתיעה וטובה. אני רק אומר שזה נראה לי קצת מוזר, ושצריך אולי לבדוק משהו לגבי הקבוצה. אם אכן יבדקו, ורמה"ש יצאו נקיים - אני אוכל את הכובע. בכל מקרה, הקבוצה נחשבת למועמדת לירידה, וזה יפה שלא רק שהיא שורדת בליגה - אלא גם קרובה יחסית לצמרת.
איזה מחזור מטורף כשעוד השיא לפנינו... מי היה מאמין שב"ש תפסיד להפועל חיפה, שאפו לחיפה שסוף סוף מנצחת ואולי עולה על דרך המלך ומי יודע בליגה הזאת עוד כמה נצחונות רצופים והיא גם תאבק על העלייה. אי אפשר בלי להתייחס לב"ש, היום הבנתי סופית שב"ש לא תעלה ליגה, זה לא בגלל שהיא הפסידה היום אלא בגלל הדרך קבוצה שרוצה לעלות צריכה להיות ווינרית. זה לא פעם ראשונה שב"ש מאבדת נקודות נגד קבוצות שאסור לה. ק"ש חוזרת לעצמה עם נצחון חשוב בטדי, הנצחון הזה מלבד נקודות הוא מאוד מוראלי במיוחד אחרי התיקו המאכזב בבית נגד ב"ש. היום היא עשתה צעד חשוב מאוד בדרך לעלייה ומי שעוזרת לה באופן קבוע זאת הפועל ב"ש.
איחוד בני סכנין נגד מכבי אחי נצרת דרבי המגזר הערבי שוב יפגיש מחר (שבת) ב-14:45 את סכנין ואחי-נצרת - שוב יהיה זה מפגש בדוחא בין קבוצה שנמצאת בדרך הבטוחה לליגת-העל לבין זו שנלחמת על חייה בלאומית. (שידור ישיר בספורט 5) סכנין של אלישע לוי ראשונה בטבלה עם פער של 9 נקודות על פני המקום השלישי. היא מגיעה למשחק לאחר שהרשיתה 4 פעמים ב-0:4 בחוץ על בני-לוד. אחי-נצרת רק 3 נקודות מעל הקו האדום ובמחזור שעבר ניצחה הפעם 2:0 על הפועל נצרת-עילית.ומקודם הוציאה נקודה בטדי מהמשחק נגד הפועל ירושלים,ושני נצחונות על הפועל באר שבע ועל קרית שמונה. בדרבי הקודם של המגזר, הפסידה אחי-נצרת בביתה 1:0 לסכנין. מבחינה מקצועית זה משחק שגרתי אבל דרבי זה דרבי, לא משחק רגיל",אמר מאזן גנאים יו"ר סכנין, "מה שמיוחד שכל קבוצה רוצה לנצח ויש הרבה התעניינות - אם זה בסכנין, נצרת ובכלל במגזר. נעשה את הכל על מנת להשאיר את הנקודות בבית ולשמור על המקום הראשון". סכנין רחוקה 3 נקודות מקרית-שמונה השניה, שניצחה 1:2 את הפועל ירושלים. http://www.hadaf.co.il/photos/news/israel/naz_fans_the_one.Xxx הקהל הירוק מנצרת...באחד המשחקים ! מבחינת הקהל אם מזג האוויר יהיה טוב, אני בטוח שלא נראה אפילו מושב אחד ריק. מקווה מאוד שיהיה מזג אוויר יפה והמגרש יהיה מלא. בשורות אחי נצרת יעדר הקלוביאני קרלוס מאייו המצוהב,ומנגד חוזר יניב אברג'יל להרכב לאחר שנעדר שבוע שעבר.בסכנין יעמוד סגל מלא לרשות אלישע לוי. עיריית נצרת והנהלת הקבוצה ועמותת האוהדים העמידו 10 אוטובוסים לקהל הירוק.ההסעות יצאו בשעה 13.00 מהמגרש העירוני הישון בנצרת. מבחינת סדר ומשטרה,משטרת משגב הזמינה לא פחות 100 שוטר,ולא פחות מ 120 סדרן.
רעננה-בני לוד למה תמיד דופקים אותי!? ושמים ביום שני במשחקים שאני ממש רוצה לראות! אני לא יוכל להגיע למשחק לצפות ברעננה דורסת את בני לוד {רק שלא יהיה פה איזה עצירה כמו שכולנו מכירים את רעננה שלא תצליח להתברג בצמרת}. כולם יודעים שזה לא קל לצאת מאיצדטיון "קרני" עם נקודות ובני לוד לא תעשה זאת אני מקווה לאיזה שלישה מתוקה שתעשה לי תשני .