לא הוא לא. ראמוס מרים כדורים לרחבה לא פחות טוב מאלבז, לראמוס יש פריצות יותר טובות ומרשימות משל אלבז, הוא מוביל כדור מצוין. ראמוס אולי לא נראה כמו שחקן טכני במיוחד לפי מבנה הגוף שלו, אבל הוא אחד השחקנים הכי טכניים שיש כיום בכדורגל. הוא הכדורגלן המושלם מבחינתי. שחקן שמשקיע 200 אחוז ושורף קילומטרזים כל משחק ומשחק. הדבר היחיד שבו ראמוס נופל מאלבז הוא הבעיטות החופשיות, על זה אני לא אתווכח איתך. לפי התגובות שלך אתה זה שלא יודע מה זה טכניקה.
לא מוזר, בלאטי בעונה הראשונה בברצלונה עשה הגנה, גם בויאריאל הוא עשה הגנה. הוא בניגוד לאלבס עושה הגנה, לפעמים טובה לפעמים פחות, אבל הוא לא חור אחד גדול כמו אלבס. ראיתי הרבה משחקים שבהם בלאטי נתן משחקי הגנה טובים. לעומת זאת, לא ראיתי משחק אחד שאלבס נתן הגנה טובה. הכל בזכות ההורים שלי. שיעורים? את זה נראה בהמשך. אנחנו היתווכחנו מזה אנטי כדורגל, סבבה. מי אמר שההגנה של ראמוס היא לא כדורגל? אתה נותן את הצדדים החזקים של אלבס אבל מיתעלם מהצדדים החלשים שלו. זה מאוד קל לעשות את זה בכל שחקן. אה, ואגב- אז מה אתה אומר, שזה לא מצחיק אם אני יגיד שיואב זיו מגן יותר טוב מראמוס? המורה המורה, אתה לא יודע לקרוא! ובשביל שלא תתבלבל-לא דיברתי על סרחיו ראמוס כנגד ר.ק,אתה טענת שיש יותר טכניקה במסובבות מאשר טילים לחיבורים, ולכן אי אפשר להשוות בין טילים כמו של ראמוס למסובבות כמו של אלבס. בוא תסביר את זה לרגל השמאלית של ר.ק שנתנה הרבה גולים בטילים, לא במסובבות. אני לא חושב שיש אנשים שמסוגלים לבעוט פצצה מרחוק שתילך בידיוק לאן שהשחקן רוצה כמו ר.ק. לדברים כאלה צריך הרבה מאוד טכניקה.
נכון, הוא היה כל כך טוב הגנתית שאולגר הועדף עליו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אוליגר הוא אחד השחקנים היותר מועדפים ע"י ריקארד, גם בגלל שהוא נלחם וגם בגלל שהוא פשוט מאמין בו. בכל זאת, הוא ידע לשתק את רובן ורוביניו. הדעיכה של בלאטי הגיע אחרי הפציעה, כשהוא חזר כבר לא נתנו לו לחזור. אבל היי, הוא מספיק טוב לצ'לסי.
אחרי שסביליה דחתה הצעה של 40 מיליון יורו על אלבס, שהיה האופציה הראשונה של מורניו. כנראה שגם מורניו חשב שאלבס הוא חור, אה? עד עכשיו עשית השוואה בין אלבס לראמוס, ברגע שזה מגיע להשוואה בין בלטי לאלבס, אני פשוט אפסיק להתווכח איתך, אתה פשוט מגוכח. כל אוהדי ברצלונה רצו שבלטי ילך רק בגלל משחק ההגנה הנרפה שלו, ושאני לא יתחיל להזכיר את המשחקים נגד צ'לסי בעונה השנייה של רייקרד אתה לא צריך ללכת ממש רחוק, המשחק האחרון נגד בטיס, מארק גונזאלס לא עשה כלום אלבס שיתק אותו לחלוטין. מכול מלמדי השכלתי. תגובה מושלמת. באסטה!
לא הבנתי מה הסמיילי הזה אמור להביע. כל מה שאמרתי כאן הן עובדות מוכחות. תצפה במשחקים של ריאל מדריד מדי פעם ותבין.
אני מנייח שעל המשפט הזה, שהוא באמת קצת מגוכך: רק בליגה הספרדית יש מעל 20 שחקנים יותר טכניים מראמוס, הטכניקה זה החלק החלש יותר של ראמוס, ואני לא אחד שמוריד מערכו, חס וחלילה, ראמוס לדעתי הוא עילוי, ההקרבה שלו בכל משחק, משחק הגנה מושלם עם כי פיזי מידי לדעת רבים, השחקן הכי כסחן בליגה הספרדית, הוא מגן ימני כמעט מושלם ולמרות הליקויים שלו בהתקפה, למרות שהוא שיפר אותם מאוד. אלבס עולה עליו בכול מה שקשור להתקפה. בואו נסגור אתזה ככה: אלבס טוב מראמוס בהתקפה, ראמוס טוב מאלבס בהגנה. מספיק.
היחידים שאני באמת יכול להגיד שהטכניקה שלהם יותר טובה משל ראמוס בספרד הם רונאלדיניו, מסי ורוביניו. לא אמרתי שהוא השחקן הכי טכני בעולם, אבל אין ספק שהוא אחד מאלה. להתחשב במבנה הגוף שלו, זה פשוט מדהים.
חחחחחחחחח עובדות מוכחות? מתי פעם אחרונה ראמוס עשה פריצה ועבר 3 שחקנים? מתי הוא שלח כדור כמו אלבס לשחקן שיהיה מול השוער? מתי הוא נתן בכל משחק ומשחק הרמות מושלמות כמו אלבס? על פי מה אתה אומר שהוא יותר טכני? על העקב הממוחזר שהוא עושה בהתקפה שכל תינוק יכול לעשות? על פי מה? דני אלבס בכל משחק ומשחק מוכיח שהוא המגן הכי טכני בעולם, בעוד שבראמוס זה רק ספקולציות באיך הוא ימסור, הוא הוא ירים, ואיך הוא יהיה אם הוא יהיה כמו אלבס למעלה בהתקפה. צ'אבי או ירדן או איך שלא קוראים לך, אני לא עד כדי כך חמור ואני יודע שהשוות בין קרלוס לאלבס, אבל הבעיטות של קרלוס זה אומנות לשמה, הבעיטות של ראמוס אלה בעיטות חזקות ופשוטות. אז מספיק. הוא עדיין לא ג'רארד שהבעיטות שלו מרחוק הם באנקר. אז יצאו לו כמה גולים בבעיטות מרחוק.. אז? אתה פשוט סובייקטיבי או לא מבין אם אתה אומר שבלאטי עדיף על אלבס בהגנה. זה כבר עובר כל גבול. די. רוווד, אני יכול להביא סתם בשליפה 1000 שחקנים יותר טכניים מראמוס. הבעיה שזה יקח עמוד שלם אז לא משנה...
רוד, יש גבול. לפי מה שהבנתי מהודעתך, אתה חושב שראמוס הוא בעל טכניק ברמה של מסי, רוביניו ושאר.... זה רחוק מכך. כמו שאמרו לך מקודם : יש המון שחקני התקפה בספרד בעלי טכניקה גבוהה משל ראמוס. בסך הכל, הוא מגן. להשוות את הטכניקה שלו לבין הטובות בספרד.. קצת מוגזם הייתי אומר. אבל בשביל מגן, הטכניקה שלו בהחלט מספיקה לי. ויאמר לזכותו שהוא שיפר אותו בצורה מרבית בשנה האחרונה.
הוא בהחלט נותן כל משחק הרמות מושלמות כמו של אלבז. אוקיי, הוא לא עובר 3 שחקנים, אבל מבחינתי אחד מספיק, בטח אם אחרי זה מגיע כדור רוחב או הגבהה לרחבה שיוצא ממנו מצב או קרן. הוא לא שולח ולא ישלח אף אחד לאחד על אחד עם השוער כי זה לא התפקיד שלו לעשות זאת, יש את שניידר (שלא עושה את זה כ"כ טוב עד עכשיו) וגוטי שאמורים לעשות את זה. יש שחקנים יותר טכניים מראמוס, אני מסכים איתך, אבל אני לא מסכים שאחד מהם הוא דניאל אלבז. לא אמרתי שהוא ברמה של מסי, רוביניו ועוד, אמרתי שהם הרבה יותר טכניים ממנו, אבל לפי דעתי הוא שחקן יותר טכני מאלבז. אוקיי בואו אני ינסח את הודעתי מחדש כדי שלא יהיו אי הבנות. ראמוס הוא לא השחקן הכי טכני בעולם, אבל דני אלבז לא יותר טכני ממנו. זו דעתי.
הוא גם חשב שמסי שיחק בתאטרון בביץ' ושרובן לא ראוי ליפתוח בהרכב. אז? מוריניו הוא לא אלוהי הכדורגל. מאמן ברזיל לא כ"כ התלהב מאלבס, מאיקון הועדף על פניו. אוהד צ'לסי שרואה משחק משחק מוכן להגיד את דעתו פה על בלאטי? רכש טוב או לא טוב? (ממה שאני ראיתי, הוא מככב בביץ') ואתה מכיר את כל אוהדי ברצלונה? כי אני מכיר כמה שלא רצו. לא ראיתי את המשחק, כשאני יראה אני ישיב. עד כה, לא ראיתי אצל ראמוס דבר שנקרא "חלק חלש". ולא, גם לא הטכניקה, יש לו טכניקה נהדרת בכדור שכמו שאמרתי-לא נופלת מזו של אלבס. ירדן, אני מקווה שזה לא יותר מידי בישבילך ושתיזכור להבא. אה הבנתי, ר.ק מפציץ=אומנות. ראמוס מפציץ=בעיטה חזקה פשוטה. זה כמו להגיד שפירלו בועט=אומנות, ואם בקאהם בועט=סתם בעיטה מסובבת לחיבורים פשוטה. הוא לא בועט בעיטות חופשיות בתדירות שג'רארד בועט, מניין לך שהוא לא יכול לההפך לבאנקר לא קטן בבעיטות? ו..אז כמה כדורים של אלבס פגעו בשחקנים מהחומה ונכנסו לרשת, אז? אז הוא סיבב חלק מהן יפה לרשת, אז? טוב...
בלאטי פרח מחדש בצ'לסי,בבארסה הוא לא שיחק כמעט בתקופה האחרונה,רק בגלל הפציעות. משחק ההתקפה היה נהדר יחסית למה שהוא שיחק.בהגנה הוא אמנם לא שיחק בטופ שבטופ,אבל עובדה-הוא קראק בצ'לסי.