מחזור 18: סביליה אדומה ולוהטת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏4/1/08.

1. JR-Riquelme Member

קסיאס אוברייטד ודני אלבס במגן הכי טוב בעולם, ומי שלא אוהב את אלבס הוא אנטי כדורגל
    נקודה.

אבל עזוב זה לא בשבילך, אתה גדלת על מגנים כמו גארי נוויל, שמחזירים פס לבלם, הבלם לשוער, השוער לקשר האחורי, הקשר אחורי למגן והמגן נותן כדור עומק. זה כדורגל נכון?

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/08
  2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

כולה שמו קשר להגנה והוא עושה התקפה כמו קשר, קשר טוב, אבל בהגנה חוץ מכסאח ופרובוקציות הוא לא יכול לעשות כלום.
    קסייאס, לעומת זאת, גם אם הוא אוברייטד (לדעתי לא), הוא לפחות אישיות שראויה להערצה.

3. riquelme1 Member

לYYY, יש משהו אישי נגד אלבס, על תקחו את התגובות שלו כלפיו ברצינות.

ועכשיו ברצינות, אלבס הוא בהחלט אחד המגנים הטובים בעולם, יכולת התקפית פשוט מדהימה, הרמות אדירות(ראו הבישול לפביאנו השבוע), יכולת כיבוש טובה, עם כי טעון שיפור בניצול מצבים, עדין- הוא לא חלוץ.

החסרונות שלו שהוא באמת פרובוקטור לא קטן, אבל זה גם סרחיו ראמוס, וגם הוא אחד המגנים הימנים הטובים בעולם, והוא צריך לשפר את משחק ההגנה שלו, יותר מדי פעמיים אלבס עולה למעלה ושוכח לרדת להגנה, הוא מהיר מאוד וחזק וקשה מאוד לעבור אותו, אבל אין לו אינטלנציה גבוהה של שחקן הגנה, ואני מקווה מאוד שהוא ישפר אתזה, כי עם כן הוא המגן הימני הטוב באירופה.

אלבס&נאבס- לדעתי, צד ימין הכי טוב בכדורגל העולמי. שמח שחימנז נותן לקפל הזדמנויות במקום אדריאנו, הוא מוכיח את עצמו בצורה מצויינת, סביליה חיבת לחפש מגן שמאלי עם היא רוצה להיות אחת הטובות באירופה, דרגו הוא אומנם ''חייה''- במובן החיובי, אבל לא מתאים לרמות הגבוהות באירופה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/1/08
  4. xavi6 Member

אני גדלתי על שחקנים כמו גרי נוויל שנלחמים על המגרש, משחקים מהלב, לא מהכסף ולא מכסחים בכוונה, גרי נוויל זה שחקן שביום שדני אלבס יגיע לרמה שלו יפלו שקלים משוקולד מצופה בזהב מהשמיים. הבעיה שזה בחיים לא יקרה, כי כמו שYYY אמר, דני אלבס שחקן התקפי טוב, הגנתי חרא, הוא פשוט לא הכי טוב בעולם. אנחנו אנטי כדורגל? מי אתה בכלל שתקבע מה זה אנטי כדורגל? על ה*** שלי אנטי לא אנטי, אני מעדיף לראות את גרי נוויל מוסר לבלם בכל נגיעה שלו בכדור, ורץ לנשק את הסמל מול אוהדי ליברפול. אין לך מושג על מי אתה מדבר, אתה צריך להוריד את הנעליים כשאתה כותב "גרי נוויל". תמשיך לחשוב שדני אלבס מגן ענק, ושגרי נוויל מגן נכה, כנראה שלא ראית מגן איכותי בחיים שלך.

כן, ולי יש משהו אישי נגד אלבס. בוא אני יחסוך לך מחוכמתך, אני יגלה לך מה-קנאה! אני מקנא באלבס!

מזל, חשבתי שעד עכשיו צחקת.

אממ אממ...שכחת פה חלק הגנתי. אהההה כמה טיפשי מצידי, דני אלבס לא יודע להגן, הוא גם לא צריך כי הוא צריך רק לעלות למעלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

אם יתנו לי ליבחור בין שניהם, נאי יבחר בסרחיו ראמוס, רוצה לדעת למה? קודם כל כי סרחיו פשוט לא סופר את אלבס ממטר, ולא ממילימטר, ולא מק"מ, ההבדלים ביניהם הם של שמיים וארץ. שנית כל, סרחיו ראמוס עושה את הפאולים האלה והוא לא מצייץ ולא עושה פרצופים לקהל ולשופט, הוא לא הולך לבקות לשופט ומרים ידיים אחרי כל דבר, הוא ממש לא פרובוקטור. והאמת, הוא לא צריך, יש לו את הכל בלי לדבר וליבכות לשופט ולאחותו הצולעת.

חזק? הבחור מועף כאילו הוא נייר. קשה לעבור אותו? וואי זה נראה כאילו בחלק שהוא עושה הגנה-אתה משחק בפרה עיוורת ולא רואה כלום.

5. Raulito Madridista

האם אנחנו דנים כאן בספורטאי הטוב יותר(אישיות, ספורטאי למופת לדוגמא), או בשחקן הטוב יותר? זו נקודה שצריך לשים לב אלייה.
    אין ספק שדני אלבס הוא פרובוקטור. הוא שחקן מלוכלך, הוא כסחן, האישיות שלו לא מדהימה במיוחד. אבל, אין שום קשר לגבי היכולות שלו. הוא מגן טוב מאוד. אני בקבוצה שלי, בריאל מדריד, תמיד אעדיף מגן שיודע לתקוף ועושים חורים בהגנה, מאשר מגן עם יכולת הגנתית גבוהה שלהתקפה לא תורם כלום. מגנים הם שחקנים חשובים מאוד בכדורגל, אם לדוגמא אתה קשר ובאגף שלך משחק מגן שעולה למעלה ותומך בהתקפה, הוא נותן לך אופצייה נוספת - למסור לו וככה הרבה יותר קל. המגנים הם השחקנים שיותר פעמים מגיעים למצב שהם פנויים והם צריכים להשתמש במצבים הללו בחוכמה.
    חזרה לדני-אלבס. אני לא אגיד שהוא המגן הטוב בעולם ולא אשווה אותו לגארי נוויל בשיאו(על עכשיו אין וויכוח, נוויל ירד מאוד ברמתו. הוא ניהיה איטי יותר ופחות מעורב), אבל אין ספק שהוא שחקן מלהיב שיודע לעשות דברים עם הכדור ומוסיף ערך מוסף למשחק של סביליה.
    אני הייתי מביא לקבוצה שלי שחקן מלוכלך(כמובן שיש גבול), מה שבאמת חשוב שהוא תורם לקבוצה שלי יותר משחקן אחר, שהוא 'נקי'.

6. ראול Member

ל- riquelme1, יש משהו אישי נגד כדורגל, אל תיקחו את התגובות שלו ברצינות.

ארתור, מקורי?

7. riquelme1 Member

אני לא יודע מימה לצחוק, מהחוש הומור שלך או מהדעות המגוכחות שלך. האיכויות של דניאל אלבס עולות על של גרי נוויל בהרבה(בשיאו), גם התקפית וגם הגנתית.

ראמוס שחקן הרבה יותר מלוכלכך מאלבס.

8. Engonga Member

כאילו מה הוא אמר שיש לו משהו אישי נגדו..הוא פשוט ציין עובדה.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx כולם חייבים לאהוב אותו אה?

9. riquelme1 Member

טוב אני רואה שלקחתם את מה שאמרתי לדני יותר מדי אישית, אני מאוד אוהב את דני ואת התגובות שלו, בן אדם שתורם לופורום, רק אמרתי שהוא לא מחבב במיוחד את אלבס, וזה לא מהיום, בגלל זה התגובות שלו על אלבס קצת לא אוביקטיביות ניקרא לזה.

הלאה.

10. riquelme1 Member

ומה אתם אומרים על לוטינה, הוריד כבר 3 קבוצות לסוגונדה, ובדך להוריד גם קבוצת פאר, דפורטיבו לה קורניה, שהעונה נראת כמו קבוצת דיגיים, עוד בתחילת העונה אמרתי שזה מינוי גרוע, לוטינה הוא המאמן הספרדי הכי גרוע שאני מכיר, הוא מחריב קבוצות. פוואורה.

11. JR-Riquelme Member

לא כולם חייבים לאהוב אותו, אבל מי שלא הוא אנטי כדורגל, אין מה לעשות. ואתם יכולים להתפוצץ מבפנים כמה שאתם רוצים ולאכול את עצמכם, אחד שמעדיף שחקן שמוסר פס קצר לשחקן שלידו על פני שחקן שפורץ באגף ונותן חשק לכדורגל, הוא א-נ-ט-י כדורגל.
    יש מבין?
    כיום הכדורגל כבר מתוכנת, אין הרבה מגנים שנותנים גוון חדש, יש את אלבס, מאייקון, בלאטי סילביניו זאמברוטה ועוד כמה ששכחתי. אם כל המגנים יהיו גארי נווילים הכדורגל יראה כמו נבחרת אנגליה. זה מה שאתם רוצים?

12. xavi6 Member

בישבילי מה שהוא עושה זה לא כדורגל, כדורגל בישבילי זה שחקנים כמו גוטי, כמו פירלו, כמו פרינגס, כמו נוויל, כמו מארקז, כמו ראמוס, זה כדורגל, לא איזה חרא שעושה חצי עבודה ומקבל תישבוחות על ימין ועל שמאל. בישביל כל אחד אנטי כדורגל זה משהו אחר, בעיניך אנטי כדורגל זה אחד שלא אוהב את אלבס, בעיני מי שלא אוהב את גרי נוויל הוא אנטי כדורגל.

13. RubberSoul Member

בשבילי שחקנים שרוצים כסף ובלי נשמה הם אנטי כדורגל lol...
    סתם סתם.

דני אלבס הוכיח את עצמו לא לגמרי,הוא צריך לעשות הגנה מעולה,לחטוף כדורים,ליזום התקפות ולגרום לדברים ברחבה.משהו כמו ראמוס.
    עדיין אין לו את זה.

14. riquelme1 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

אתה משווה בין היכולת ההתקפיות של אלבס לשל ראמוס, תגיד אתה עושה צחוק?

15. xavi6 Member

אתה לא פותח טלויזיה לעיתים קרובות אה?