קניזארס עם רגל וחצי בקבר. עם כבר פאלופ. סביליה עם ניצחון אדיר 3-0 בדרבי, ועם הפנים למעלה, אני אמרתי שהקבוצה במומנטום, התקופה הטובה ממשיכה.
היה כיף לראות היום את סביליה משחקת את הכדורגל שאפיין אותה שנה שעברה. אלמלא החמצות של קאנוטה, צ'באנטון ונאבאס התוצאה היתה יכולה להיות הרבה יותר גבוהה. וקסיאס היה ביום גדול. הניצחון של ריאל בהחלט משקר...
אוקיי , הניצחון משקר , אבל עם 3 נק' . כולם ראו מה הנגר הקטלוני אמר בתיקשורת . קבוצה גדולה מנצחת גם ביום רע של שאר שחקניה . ואיפה כול המשפשפי בופון וצ'ך האלה ? אתם מחרבנים על עצמכם כשתם אומרים שהם השוערים הטובים ביותר בעולם. אתם חיים בסרט , קסיאס הוא השוער הכי טוב בהיסטוריה , וכןן בלאט , לא ראיתי את לב יאשין , או כול שאר השוערים הגדולים , מה שבטוח שהם לא היו קסיאס .
הבעיה שכבר קסיאס אוברייטד ברמות. ראיתי את המשחק, נגיחה פשוטה לקסיאס, קסיאס עוצר והשדר משתגע...זה כבר נהיה מאוד מאוד מוגזם. נכון שהוא היה גדול, אבל הוא נהיה אוברייטד.
זו הייתה נגיחה לא פשוטה בכלל , לוקסאן נגח את זה על הרצפה כמו שכתוב בספר ורגע לפני שהכדור הגיע לקאסיאס הוא קפץ פעם ברצפה וקאסיאס ידע להשים את הידיין שהכדור לא יקפוץ מעליו לשער או שלא להגרף אותו על שחקן יריב.
מסוג במשחקים שממש מתסכלים אותי. אני לא ציפיתי לתצוגת כדורגל של ממש, זה היה ברור שתהיה איזו ירידה במוטבציה וירדית מתח לאחר הסופר-קלאסיקו. הפתיחה דווקא ביסרה טוב והראת שהמטרה שלנו הייתה ללחוץ את סרגוסה אחורנית, אבל משום מה, זה לא הלך לנו, וכלל שהדקות עברו הלחץ של היריבה גדל. איקר הגדול שוב מציל אותנו פעם אחר פעם, ונגיד גם תתודה קנה לקורה שהייתה שם בשבילנו. המשחק הזה הזכיר לי כמה מהמשחקים היותר גרועים שלנו העונה. שאפילו התקפה אחת, אנחנו לא מציירים ויש וההתקפה והקישור פשוט כבוים לחלוטין.מסוג המשחקים, שאין הסבר ברור למה ואיך שיחקנו ככה, כמו מן קריסת מערכות בהתקפה. החילוף של גוטי היה במטרה להכנסי קצת יורת גיוון בהתקפה. אבל אני לא מבין למה לא להוציא את באפטיסטה, ולהכניס את גוטי? להמ להוציא את סניידר? גם ההולנדי לא היה במיטבו, אני יודע, אבל למרות זאת לאחר שבאפטיסטה במשחק שכזה שאמצע החזק של סרגוסה מסכל לא ניסיון בעיהט או חדירה בכוח, אין צורך בבאפטיסטה אלה רק בשחקנים יצירתים כמו גוטי או סניידר. ועם כבר לא גוטי במקום באפטיסטה, אז למה לא להכניס את רובן במקום החיב לאגף בכדי להוסיף יותר מחץ בצדדים. ואפרופו חילופים- אחרי שגם היום, אחרי יום חלש של ראול, סביולה לא נכנס לדקה אחת אפילו, זו עוד נקודה לכך שלסביולה כבר אין מה לחפש ממש בריאל מדריד אבל, כמיטב המסורת, שוב עשינו את זה כמו שאנחנו יודעים בצורה המוכרת לכולנו אחרי דקות שפלות ביותר ברוב המשחק, ואחרי שהלב יורד לברכיים פעם אחר פעם שאולביירה או סרחיו גרסיה מחמיצים אז... מגיע ה-יש!!! הגדול שמשכיח לך את כל הערב הרע הזה מבחינת הכדורגל. את העיקר השגנו, שזה כמובן להגדיל בחזרה את הפער ל7 נקודות מהקטאלונים.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx תמשיך, תמשיך..."לא ראיתי את לב יאשין אבל בטוח שקסיאס הוא לא"...לא ראית איך אתה יכול לדעת?! הילדים של היום :aaarofl: ריאל מתישהו תאבד את הנקודות, היא חייבת לאבד, פשוט חייבת. במוקדם או במאוחר היא תאבד, השאלה אם ברסה מספיק חזקה בישביל לקחת נקודות שריאל תאבד.
ריאל ניצחה וזה מה שחשוב, ואני מאמין שמתישהוא תגיד הנפילה, מקווה שתהיה קצרה. כרגע ריאל בכושר טוב, בראשות קסיאס ששוב ושוב מוכיח לכולם מי השוער מספר 1 בעולם.
בואו אני יחסוך מימכם תגובות מיותרות, איקר קסיאס מיספר 1 בעולם נקודה. לא בופון לא צ'ך ולא אף אחד. קסיאס פשוט לא אנושי.
בוא נגיד ככה, איקר השוער הכי בולט מהסיבה הפשוטה שההגנה שלו היא ברוב המשחקים בדיחה עצובה, לא צ'ך ולא בופון מתמודדים עם לחץ מאסיבי כזה של קבוצה נגדית ועם חורים כאלה עלובים בהגנה משחק אחר משחק. איקר עומד במשימות כמו גדול, הוא עושה את זה בצורה מושלמת, ואני כן חושב שגם צ'ך וגם בופון מסוגלים והיו עושים את המלאכה לפחות כמוהו, כי את הפוטנציאל שלהם כולם מכירים. אבל בשטח איקר עובד הכי קשה (בגלל הגנה שלו), ועושה את זה בכבוד- לכן הוא כנראה השוער מספר 1 נכון לעכשיו. יש לו הכי הרבה עבודה והוא מבצע אותה מושלם.
:aaagath: כן, קסיאס אוברייטד ודני אלבס שחקן ענק! שששש, אל תגיד שהוא המגן הטוב בעולם! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx