מחזור 18: סביליה אדומה ולוהטת

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jan 4, 2008.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך אפשר שלא לשנאות את הקבוצה הזו תגידו לי.. איךךך

הם עושים את זה בדרך הכי מרגיזה הכי מעצבנת כדי שישנאו אותם עוד יותר .

2. riquelme1 Member

אחח הקינא אוכלת אותך.

יופי מנהל, עכשיו התגובה הזאת תיצור פה וויכוח מיותר בין אוהדי ריאל לאוהדי ברצלונה, פשוט כול הכבוד.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שוד. גניבה. אין תיאור אחר. סראגוסה פראיירים.

4. Reyes Member

שתי מילים:
    איקר קסיאס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx

אין מישהו שיכול להחליף אותו בשער של ריאל מדריד.

5. Raulito Madridista

אני מאוד לא מרוצה מהמשחק היום, הגיע לנו להפסיד ללא ספק.
    זה מזכיר לי את המשחק נגד בילבאו בעונת 04\2003. ריאל מדריד ניצחה 3-0 מצמד של רונאלדו ועוד שער של פיגו, אבל קסיאס הציג אולי את המשחק חייו והדף משהו כמו עשרה שערים בטוחים של בילבאו.
    הניצחון הזה מאוד משקר, אבל הדבר החיובי באמת הוא שרצף הניצחונות בבית לא נשבר ושהפער בצמרת עדיין 7 נקודות.
    לא ברור מדוע הקבוצה שיחקה לפי 'בעט ורוץ'. למה לא להניע את הכדור בצורה מסודרת?
    מה שאני לא אוהב אצל שוסטר זה שהוא פוסל מראש את 4-4-2 הקלאסי. אתה משחק קטסטרופה בבית - לא מגיע לשום מצב בחלק הקדמי, והחילוף ששוסטר עושה הוא להכניס את גוטי. נכון שגוטי יכול בהברקה אחת לייצר שער, אבל למה לא לנסות לחזק את האגפים בנוסף לכך? יש לנו שחקני אגף-מצויינים וחבל שאנחנו משחקים בכוח אך ורק דרך האמצע.
    עוד דבר שלא אהבתי זה שראול גמר 90 דקות. הוא היה חלש מאוד היום, ראו שזה לא היום שלו. איפה כתוב בידיוק שראול חייב לשחק את כל הדקות? לא היה קורה כלום אם הוא היה נח לאחר השער הראשון שלנו. אסור לשחוק אותו, לא אמרו בתחילת השנה שהוא רוצה לשחק מחצית מהמשחקים?
    רוביניו היה נפלא היום. הבישול שלו לרוד הוא גאוני. היו לו עוד מספר מהלכים. אני מקווה שנראה את הביטחון הגדול הזה גם במשחקי החוץ, שם הוא פחות מתבלט.
    עוד מהלך יפה שהיה במשחק זוהי היציאה המדהימה של בפטיסטה עם הכדור לאורך משהו כמו 65 מטר. שלושה שחקנים של סראגוסה הפריעו לו, אחד אחרי השני והוא עם הכוח האדיר שלו, עבר אותם.
    איקר פשוט אלוהי, אני לא מחדש דבר. ליבי עם סראגוסה שלא הגיע לה להפסיד היום. אנחנו סוגרים משחק רביעי רצוף ללא ספיגה, לא דבר שזכור לי בשנות האלפיים.
    צריך לחשוב טוב מאוד מה עושים בשני המשחקים הקשים מאוד שאוטוטו מגיעים - אתלטיקו בקאלדרון וויאריאל בחוץ. את לבאנטה חובה לנצח. יהיה קשה מאוד ללא דיארה, מקווה שגאגו מוכן לאתגר.
    http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/01/06/raul_vangol060108.Xxx
    למרות שהוא כבש היום, אני מתגעגע לרוד של השנה שעברה.
    נכון, הוא עדיין מבקיע במספרים יפים, אבל הוא חלוד. הוא מאבד ומבזבז הרבה כדורים, הוא פחות מעורב, הוא גם משחק יותר רחוק מהשער. אשתקד הוא היה הרבה יותר טוב.
    שבוע טוב לכולם והאללה מדריד.

בקשר למשחקים האחרים...
    וולנסיה פשוט בושה וחרפה. הפער מהמקום הרביעי צמח ל-7 נקודות, לא פחות ולא יותר. בשבוע הבא היא תתארח בקאלדרון למשחק חוץ קשה מאוד.
    קומאן צריך להניח את המפתחות, הוא נכשל. הוא לא השיג אפילו לא את הכרטיס לאופ"א, שהוא בקושי חודשיים במערכת הוא כבר זרק את אלבלדה וקניזארס, הקבוצה לא מפסיקה לזייף אצלו ואין חדש תחת השמש.
    אתלטיקו מנצלת את המעידה של ויאריאל ועולה למקום הרביעי בסטייל אחרי שלישייה חלקה בריאזור.
    עוד מעט הדרבי של סביליה. האמת לא אכפת לי מי תנצח. אם סביליה מנצחת זה טוב לליגה, היא קבוצה שצריכה להיות בחלק העליון. מצד שני, אני רוצה דרמה בתחתית.
    ניצחון של בטיס יכול להלחיץ מאוד את סראגוסה שהפסידה היום. חטאפה הובסה על ידי ויאדוליד, הפתעה.

6. מדרידיסטה בדם Member

ריאל משחקת כמו קבוצה גדולה. משחק לא גדול, ניצול מצבים מקסימלי ועוד שלוש נקודות בדרך לאליפות.

ריאל ניראית כמו קבוצה אלופה. זה עוד מוקדם לדבר על אליפות באמצע העונה, אבל כשלוקחים כל כך בקלות את הנקודות קשה ליראות את ריאל מפסידה שלושה משחקים כשברצלונה מנצחת.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע לפני שעברו לריפליי של השער של ואן ניסטלרוי מצלמות הטלויזיה קלטו אותו בתנועה מגונה , השאלה למי זה היה מכוון .
    http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20080106/buti2.Xxx

8. מדרידיסטה בדם Member

לאוהדי סראגוסה כניראה...

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תירוץ עלוב ידידי

בדרבי של סביליה , הקבוצה האדומה של העיר מוליכה 2-0 מצמד של לואיס פביאנו , ואוהדי הקבוצה שרים סגונדה סגונדה .

Last edited: Jan 7, 2008
  10. Ruud Member

שום מזל, רק סאן איקר!
    אני אוהב מאוד נצחונות מהסוג הזה, זה מרגיז הרבה יותר את שונאי ריאל מדריד. סראגוסה יכלה לתת לנו שלישייה בראש, אבל איקר! חוץ מזה לא היה לנו הרבה, פה ושם רוביניו, במיוחד במחצית השניה, היותר טובה שלו, ששם ניצחנו את המשחק למעשה. Marcelo Fuera ומהר, בפטיסטה מוכיח לי סופית שאין כמו גוטי והאחרון שרצוי לציין את המשחק העלוב שלו הוא ואן ניסטלרוי. אומנם כבש, אבל הוא משחק פשוט איום ונורא. בסוג המשחקים האלה אני שמח שלקחנו 3 נקודות. עכשיו הדאגות היחידות הם הפצועים, היינצה, מצלדר ופפה. אני מקווה שהם יחלימו, כי חסרונם הורגש ובגדול היום.

11. אלי מתחן Member

במשחק כזה אני לא מבין איך סביולה לא רואה דקות, ראול עלוב וההתקפה שלנו לא מתפקדת, צריך היה קצת מהירות שתפתור את העניין.
    ריאל מדריד של השנתיים האחרונות קבוצה פשוט מדהימה, היא תמיד פחות טובה מהיריבה שלה, תמיד מניעים מולה כדור ותמיד שולטים, אבל היא יודעת איך לעקוץ ומתי כדי לשבור לגמריי את היריבה.

12. XabiAlonso Member

ריאל מדריד פשוט קבוצה ג'נטלמנית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    נותנים ליריב להתבטא, ורק אחר כך פועלים.

13. xavi6 Member

אתה עושה לי כאב ראש. אולי תפסיק לקפוץ ולהעיר באופן אישי ולהיתגרות בכל משתמש פה?

ריאל מדריד באמת ג'נטלמנית, היא פשוט אומרת לקבוצות היריבות "תראו, אתם תגיעו למצבים, קנבארו יעשה את הטעויות, אבל תיצטרכו להיתמודד מול השוער השני(שאוהדי יובה לא יקפצו) הטוב בעולם" ואז זה קורה, והם לא כובשים, וואן סוס מחליט לסיים את הערב בגמירה.
    ריאל באמת ג'נטלמנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

אני שונא שונא שונא אותם! תפסידו כבר! תיצאו תיקו! משהו! למה קסיאס אף פעם לא נפצע?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

Last edited: Jan 7, 2008
  14. JR-Riquelme Member

דני אלבס ענק
    אני כבר לא רוצה להגיד שהוא הטוב בעולם כי אז כל האנטי שגיא כהן יקפצו, אז לא בין הטובים בעולם אפילו...
    איזה תענוג לראות אותו, לא כמו רוב הרובוטים שמחזירים פס לשחקן שלידם, מקבל כדור, פורץ קדימה, נותן מסירות אומן, תותח על.

15. Frings Member

השוער השני הטוב בעולם ? נו באמת ..
    אני לא חושב שבופון יותר טוב מקסיאס , היום הוא הוכיח שבאמת איקר הוא השוער הטוב בעולם , איזה שוערים ענקיים יש לספרד !! ריינה קסייאס קניזארס ואלמוניה !!
    ה2-0 שייך לאיקר !