מחזור 18 ליגת העל: מ.חיפה מביסה, בית"ר מפסידה בטדי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏15/1/10.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בליגה של 16 לא חובה גם לרדת ללאומית, אפשר להגדיר עונת בנייה עם תקציב של 15 מיליון שקל כמו שפניג'ל עשה בזמנו ב03/04 וזה אמנם כלל עונה בתחתית אבל צ'אנס להמון שחקנים צעירים(ברוכיאן, יצחקי, ארבייטמן, מליקסון, ששון, בן-שושן, דנין).
    אני מוכן לתת אלף ואחד צ'אנסים לשחקנים שגדלו כאן בבית וגן ולא לאיזה זר דמיקולו או זקן כמו בנאדו שעושה שביתה איטלקית כי הוא לא קפטן.

2. גומ_אוויר Member

חותם בשתי הידיים על כל מילה.אמן!

ובאמת שהייתי מחזיר את מאיר: זה יעשה טוב גם לו ( מסכן איזה אסון אישי לו ולמשפחתו ,כבר פעם שניה ) , וגם יהיה כורדי משלנו שעשה אימפריה בנוער.

סבא דוד יכול ללכת עם איציק 900, ובמקומו בתור עוזר לקחת את טיקטאק, שהיה שותף לדאבל.

3. alexshw Member

פניג'ל טוב כדי לקבל סוג של יציבות ו"עממיות", זה נכון ואולי כרגע זה הדבר הכי חשוב.
    בטווח הארוך, בית"ר לא תוכל לאיים על אליפות איתו. לדעתי מקום 4-5 במקרה הטוב עם אוחנה כמאמן.

נערך לאחרונה ב: ‏17/1/10
  4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/6.Xxx הפועל פתח תקווה - בני סכניןhttp://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/17.Xxx

יום ראשון,19:30 ב"אורווה".

משחק על 6 נקודות בין שתיים מהקבוצות שיותר אכזבו העונה,כל קבוצה יודעת שהפסד פה ידרדר אותה קשה בתחתית ויעניק 3 נקודות יקרות ליריבתה.

הפועל פתח תקווה אמנם מגיעה במקום אחד מעל סכנין(ומעל הקו האדום) למשחק הזה אבל היא יודעת טוב מאוד ששום תוצאה פחות מניצחון לא תתקבל באורווה. הגעתו של מחפוד ייצבה קצת את הקבוצה שנראתה גרוע מאוד בזמן שלפני מחפוד ואפילו חטפה את תוצאת השנה בליגה עד עכשיו - 7-1 מהפועל תל אביב. ב-3 המחזורים האחרונים פתח תקווה השיגה תיקו מול אשדוד,ניצחון משכנע על אחי נצרת והפסד למכבי תל אביב הטובה. בפתח תקווה בינתיים עסוקים בנסיונות חיזוק לקבוצה,ניסיון להשאיל את זגורי,נסיון לבחון את ראובן עובד ועוד זרים זה מה שבפתח תקווה בונים עליו בינתיים(בנוסף להחתמת דניאל אדו שבפתח תקווה מחכים לטופס השחרור שלו),למשחק מול סכנין פתח תקווה.
    בפתח תקווה יחסרו את צרפתי(צהובים),עמרין שקלים(פציעה)ואג'ידה(נבחרת ניגריה).
    מחפוד מתלבט האם לפתוח עם סאלם אבו סיאם או עם נאל חתובה
    את צרפתי יחליף ככל הנראה רפי דהאן שישחק יחד עם סרור ואסוס בחוד יחזור להרכב אלנתן סלמי שישחק במקום גוצ'ירדזה שמאכזב.

הרכב משוער: יוסי שקל, שגיב כהן, עמנואל מתיאס, גל כהן, סאלם אבו-סיאם (נאל חתובה), ג'ונתן אסוס, עידן סרור, רפי דאהן, ארמון בן נעים, אוסמן באשירו ואלנתן סלמי.

http://img8.imageshack.us/img8/623/5132145hc3.Xxx
    ימשיך עם התקופה היחסית טובה?מחפוד.

סכנין מגיעה למשחק במקום הלפני האחרון וכמובן מתחת לקו האדום ויכולים רק להתפלל לתוצאה דומה למשחק הקודם בין שני הקבוצות(2-0 לסכנין) אבל מאז המשחק הקודם בין שתי הקבוצות הרבה השתנה.
    עד למשחק מול בית"ר ירושלים סכנין "התהדרה" ב-3 משחקים ללא הפסד,אבל מצד שני גם ללא ניצחון,3 תוצאות תיקו,אחת מכובדת מול מכבי ואחת קצת פחות מול אחי נצרת החלשה (עם תקרית קהל לא נעימה),אבל בסכנין מודעים לעובדה שגם תיקו מול פתח תקווה לא תהיה תוצאה טובה אלא תהיה תוצאה שתשאיר את סכנין עדין מתחת לקו האדום.
    הניצחון האחרון של סכנין היה אי שלם במחזור 10 דווקא באורווה מול מכבי פתח תקווה ובסכנין מקווים שהאצטדיון ובכלל השם פתח תקווה ימשיך להאיר פנים לקבוצה.
    באסיפת הקבוצה מרקו בלבול החמיא לשחקנים על הכדורגל החיובי שהקבוצה מציגה במחזורים האחרונים,אבל בלבול גם הוסיף שלא מספיק לשחק כדורגל חיובי אלא יש צורך גם להשיג את הנקודות.
    בשביל להשיג את הנקודות בלבול ככל הנראה ייתן לאחמד קסום המאכזב לשבת על הספסל ובמקומו יפתח בחוד סקוט סילי,חאמד גנאים יחליף את בנון המורחק ואבו סלאח ישחק במקום גנאים ככל הנראה.

הרכב משוער: מאיר כהן, עלא אבו סלאח (באסם גנאים), יא יא פטי, טל חן, מהראן אבו ריא, עבאס סואן, חאלד חלאיילה, חאמד גנאים, קאדו, סקוט סילי, ג'קו ערפאת.

http://www.nrg.co.il/images/archive/300x225/1/022/988.Xxx
    לא יהיו עוד הרבה צ'אנסים בהרכב,סילי.

5. גומ_אוויר Member

שום אוחנה ושום נעליים: פעם אחת הספיקה.

מאיר למוד נסיון ממה שקרה אז, אבל אני לא בטוח שהוא רוצה או מסוגל לחזור.

הייתי לוקח חזרה את ניסים ( בכר ), הוא יודע הכי טוב איך לעבוד עם ילדים.

ושלא תעיזו אפילו להגיד לי על הקוסעמאק, כי מי שיגיד, אני אשלח אותו למיטה ליד הכפוי.שישאר לזיין במוח ברדיו עם סמירה, ויחלום שהנבחרת תסגור לו את ההפסדים בכל מיני מקומות.והליקוקים ללוזון לא יעזרו.וסטינו מהנושא.

6. קטלוני Member

כל שער שלהם יותר פוקס מהשני.2 שערים מ2 בעיטות.
    עלינו אני בכלל מתבייש לדבר.מצידי כבר לרדת ליגה ולא לחזור.

7. ארסנל ונגר Member

מאיר פניג'ל לא כורדי אלא אורפלי.
    וחיים, אתה שכל כך מתעב את האלימות תומך בחזרתו של מאיר?
    איך זה קשור? טוב הגיע הזמן לחשוף את עצמי, לפחות מול אחרים.

עד לפני מספר שנים בודדות הייתי נמנה עם הקומץ הכי קיצוני שיש בטדי, הנהגתי אותו, והייתי מרחק מאוד קצר מלהקים ארגון אוהדים שעוד לא ראו כמותו בארץ (תחשבו על הגרוע מכל).
    עקב סיבות אישיות והתבגרותי, ואני לא מתכוון להחלפת הקידומת שבגילי, החלטתי לפרוש ולהשאיר את כל זה מאחוריי. האידיאולוגיה נשארה.
    כשהייתי עצור, מאיר פניג'ל דאג לי והביא לי את יאיר גולן, אחד מעורכי הדין הפליליים הטובים בארץ ובכך עזר לי מאוד במשפט שהכריע את גזר הדין.
    אני מניח שיש צד שרואה זאת כלעודד אלימות. איך אתה רואה זאת?

אני אישית מוקיר לו תודה ומאוד מעריך את הבן אדם הזה שנקרא מאיר פניג'ל, אבל הייתי חייב לשתף אותך בעניין מאותן הסיבות שציינתי.

8. אלי מתחן Member

לא יודע איזה בנאדם היה מאיר פניג'ל, בטוח שהוא לא ניהל טוב את בית"ר. הדבר היחיד שהיה טוב בתקופתו זה שהוא הביא אותנו לכזה שפל שאפילו גאידמק ואגייאר נראים לנו נורמלים ומחושבים.

9. גומ_אוויר Member

פניג'ל כורדי, בן למשפחת רבנים מפורסמת.הוא סוס עבודה, ואני יודע זאת באופן אישי מאנשים שעבדו איתו, חיו בסביבתו באמריקה, והכירו מצויין אותו, את אורן ויפה זכרם לברכה, ואת קרן שתיבדל לחיים טובים וארוכים.רק טוב למשפחה הזו.

מאיר עודד פשע? לא. הוא נתן צ'אנס ענק לבחור שלקח את גורלו בידיו, שיקם את עצמו, ועלה על דרך המלך להצליח בחיים. איך נאמר: "היכן שבעלי תשובה עומדים, אפילו צדיקים גמורים לא עומדים".

מאיר עשה טובה ענקית לך וגם לחברה: פחות עבריין שיכנס ויצא בשערי בתי הסוהר, ובמקום קיבלנו בחור שיכנס ( בעזרת השם ) לאוניברסיטה, ומתחת לחופה.

מה עם שלומי? הוא נעלם. וגם לליאור אני מאחל בדיוק מה שאיחלתי לך.

10. אלי מתחן Member

אם זה מכפר על הפיכת המועדון שלנו לבדיחה אז סבבה.

11. ארסנל ונגר Member

אתה יודע מה? גרמת לי להרגיש עכשיו חרטה שכתבתי את זה בכלל, גם אם ציינתי זאת כחשיבה שיכולה להיות של אחרים ולא שייכת לי כלל וכלל. כל העניין של "עודד אלימות". אתה כל כך צודק בכל הכיוון של הלתת צ'אנס לבחור צעיר. כי זה מה שבורא עולם נתן לי דרך פניג'ל ובעזרת ה' כפי שאמרת לאוניברסיטה ולחופה. מאיר פניג'ל אדם מקסים.

שלומי הוא תעלומה, אך אני מניח שהפסיק עם הבלגאנים. ליאור? עדיין נכנס ויוצא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני במקום אוהדי הפועל חיפםה יוצא מחר למחאה נגד יואב כץ ממחר. מי שראה אותו ביציע העיתונות אומר לקופמן זה לא עניינך כמה אני מוציא, שהקבוצה שעם כל הכבוד שהיא בבעלותו היא לא רכושו, והיא גוף ציבורי, והאוהדים הם קניין ועוד שומעים אותו אומר שטות כזאתש אשדוד מקבלת 3.5 מיליון דולר מהעירייה...כן והתקציב שלהם זה גם 40 מיליון עם התוספת של בן זקן...

13. Don Joan Roman Member

כרגיל חרא משחק
    עוד 12 מחזורים ופלייאוף לסיום השום כלום.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו זה לא חדש לאוהדי הפועל חיפה,בוא נגיד את זה ככה,אם אגיאר באבארבנל,כץ צריך להיות באגף שמור שם,לא ברור בכלל למה הבנאדם לקח קבוצת כדורגל.

15. גומ_אוויר Member

אגף? כל אברבנל ( "ברבי" ) קטן מידי כדי להכיל את כל הפסיכים בכדורגל שלנו.אבל חכה רגע: תיכף הכפוי יבנה שם מבנה חדש, וגם יגיד שזה בית המקדש החדש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx