מחזור 18 בפרמיירליג - ארסנל מארחת את ליברפול

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Scouser Tommy, Dec 19, 2008.

  1. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
    הצהוב הראשון שלו היה מיותר,על כלום ושום דבר,
    צהוב שני ברור,משחק מסוכן,גם עם הרגל(אם זה פוגע זה שבר כמעט ודאי) וגם מכה עם המרפק
    בפנים.
     
  2. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    גם הצהוב הראשון לא היה מוצדק, והשני עוד יותר לא. איזה משחק מסוכן ואיזה מרפק לפנים? הוא שמר על הכדור עם הגוף שלו ולא עשה שום עבירה.
     
  3. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    של אגר!

    ולכל אוהדי ארסנל, תשאירו את הבכי לונגר המאסטר.
     
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,827
    Likes Received:
    7,974
    איזה פספוס... הזדמנות פז להעיף את ארסנל מהמאבק. מה גם ששיחקנו הרבה יותר טוב במחצית השנייה. קצת יותר תעוזה ומזל וזה היה מסתיים ב2/3-1 לנו.

    ציונים:
    ריינה 5.5 - בסדר, לא היה יותר מדי עבודה.
    ארבלואה 5.5 - משחק טוב. לא מספיק פעיל למעלה.
    קראגר 5 - הגול של ואן פרסי המון עליו, איבד אותו לגמרי ונתן לו לסיים בקלילות. אני מקווה שנגד בולטון נראה את הופיה לצד אגר כשהסקאוזר מקבל מנוחה כי הוא בבירור זקוק לה.
    אגר 6 - טוב מאוד. הגנה מצוינת ובישול אדיר לרובי.
    אינסואה 6.5 - אלמלא משחק ענק של קין הוא היה איש המשחק שלי. לא רואה את דוסנה ממטר. שיחק היום עם המון בטחון וכל קרוס שלו עשה התקף לב לאוהדי ארסנל. גודל לנו פה משהו מאוד, מאוד מיוחד.
    קויט 5 - לא טוב, איבד יותר מדי וגם לא איים מספיק על השער. מתי יבוא כבר קיצוני אמיתי?
    אלונסו 5 - אלונסו של שתי העונות שעברו ולא זה של העונה. חלש ביותר.
    לוקאס 5.5 - אחלה משחק, אין טענות.
    ריירה 5.5 - ראה ערך לוקאס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.
    ג'רארד 4 - רע, רע ועוד פעם רע. 2 הזדמנויות לכבוש ואת שתיהן החמיץ ברשלנות, איבד אינספור כדורים ולא נתן כדור אחד כמו שצריך. אכזבה אדירה מהקפטן שלנו.
    קין 7 - היה בכל מקום במגרש, רגע אחד מאיים על אלמוניה ורגע שני מחלץ כדור במרכז המגרש. סיומת פשוט אדירה בגול שלו. למישהו יש סיבה אחת הגיונית למה לי הוציא אותו? פשוט מקומם.

    באבל 4.5 - איבד כדורים וזהו.
    אל זאהר 5.5 - נתן כדור מאוד מאוד מסוכן לקויט, ובכלל עשה יותר ממה שההולנדי עשה כל המשחק.
    אנ'גוג - לא השפיע.

    חבל חבל ועוד פעם חבל... עכשיו לצ'לסי יש הזדמנות לעבור אותנו לפני קריסמס, וזה רע מאוד בהתחשב שיש לנו גם שני משחקים לא מאוד קלים נגד בולטון בבית וניוקאסל המשתפרת בחוץ.
     
    Last edited: Dec 22, 2008
  5. elade91 Member

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    ליברפול קבוצת כדורגל חסרת כל צבע. אנחנו עם 10 שחקנים, ולוזרפול אפילו לא טורחת לנסות לנצל את זה.
    אלילת המזל אוהדת ליברפול זה בטוח.
     
  6. Rudess Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    19,296
    Likes Received:
    0
    השחקן שהכי הרשים אותי בליברפול היום זה אינסואה, יופי של רכש.
     
  7. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    איזה קלאסה של שחקן, להתחזות בצורה כ"כ עלובה ואח"כ עוד לצרוח על השופט(האידיוט) שלא שרק על הצלילה הפאתטית.

    ג'רארד ללא ספק צוללן השנה.
     
  8. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    בשני הצהובים (לדעתי הראשון היה מיותר, השני מוצדק בהחלט) הוא עשה אותו דבר:
    הוא כביכול מנסה לשמור על הכדור עם התחת\גב\כתף, אבל בשביל מה הוא צריך ללכת עם הרגל שלו ישר על הרגל של היריב?

    בצהוב הראשון הוא לא פגע ברגל של איסנואה (?) אז באמת לא היה נראה שהיה פאול, בשני מבחינתי זה היה ברור.

    ראיתי שכתבו מעליי "גם אם זה היה שווה צהוב זה לא בטוח שווה הרחקת שחקן",
    ידעתי שייכתבו את זה בפורום ורציתי להעלות את הנקודה הזאת עוד קודם;
    אני לא מבין, צהוב שני מגיע רק על פאול חמור יותר מהצהוב הראשון???
    מבחינתי ממש לא, צהוב זה צהוב, לשופט לא צריך להיות שום שיקול של "האם זה צהוב ראשון או שני".
     
  9. King Kenny Member

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    5,153
    Likes Received:
    0
    אינסואה פשוט אדיר, אם זה בהגנה ובתרומה המצוינת להתקפה (איזה קרוסים יש לבחור). גם קין היה מצוין, הפעיל לחץ בצורה טובה על ההגנה של ארסנל, גם מבחינת המטלות ההגנתיות היה טוב והכי חשוב הסיומת המצוינת שהוא הראה בגול (פשוט גול מכלום). ג'רארד היה חלש מאוד היום, שתי החטאות ממצבים שציפיתי ממנו לצאת מהם עם צמד, במחצית השנייה בכלל לא הורגש.
    בסופו של דבר אני יוצא מאוכזב מהמשחק הזה, מחצית ראשונה עם יתרון קל לארסנל אבל 10 דקות אחרונות מצוינות שלנו (וההחטאה המרגיזה של סטיבי), מחצית שנייה טובה שלנו שבה לא השכלנו לנצל את היתרון המספרי שלנו. עכשיו לצ'לסי יש הזדמנות מצוינת לעבור אותנו ולכבוש מחדש את הפסגה לפני כריסמס (ואני מאמין שהם יעשו את זה, כי כמה אפשר לאבד נקודות כשגם ליברפול מאבדת).

    עריכה: לגבי האדום של אדבאיור, כמו שאמרו פה, הצהוב הראשון לא היה, הצהוב השני היה צהוב ברור.
     
    Last edited: Dec 22, 2008
  10. Red Left Winger Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    0
    משחק מצויין של אינסואה שאני אישית מתחילת העונה לא מבין למה הוא לא פותח באגף שמאל של ליברפול. הוא בטח עדיף על כל הדוסנות והאואראליות למינהן. עוד הרשימו אגר וקין. אבל בתכלס הגדול ליברפול אנמית לחלוטין, תיקו שהיא די גנבה(לא בגלל שארסנל שלטה אלא בגלל שהגול של הסקאוזרים היה האמא של הפוקסים)
    קיוויתי שכשלא הולך לואן פרסי אז הסקורר השני על המגרש- ג'יימי קראגר יבקיע את השער לזכות ארסנל וישרת את מנצ'סטר יונייטד נאמנה.
    ג'ררד לא שכח לקנח את ההופעה הפתטית שלו בצלילה איכותית.


    לגבי המקרה של אדבאיור, מצד אחד היה שם צהוב, מצד שני ווב שופט כל כך אידיוט ומוציא את האדומים הכי הזויים שקיימים, היה שם מקום לשפוט שוב את המצב אבל ווב פוץ נפוח מדי בשביל זה.


    עכשיו בקשר לארסנל- רך רך רך. כל כך רכים, כל כך מסכנים זה פשוט עיצבן, דיאבי עשוי מצמר, דנילסון עשוי מחומר עוד יותר רך. פשוט מעצבן לראות שחקנים כל כך רכים, ודיאבי שיחרר כל כך הרבה פעמים מסירות לשומקום רק בגלל שהיה עליו לחץ, דחוף להביא קשר אמצע חזק, אגרסיבי, מניאק ועדיף מעל גיל 13.
     
  11. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    איזו מחצית שנייה הזוייה קיבלנו, הכל הלך הפוך מהצפוי.
    עזבו אפילו את שני השערים שהגיעו משום מקום בחצי הראשון (איזה שער ענק של ואן-פרסי, אחד היפים, וגם הסיומת של קין הייתה נהדרת).
    שליטה של ליברפול, ואז מגיעה הרחקה של אדביור, שיחד עם הפציעה של פברגאס גרמו לכל אוהד כדורגל לחשוב שהנה עוד משחק בו ליברפול תנצל יתרון מספרי,
    אבל דווקא ההרחקה (צהוב ראשון הזוי, השני היה גבולי) גרמה לארסנל לשחק נהדר, לשלוט במרכז המגרש ובניטז נתן הוראה להכניס קשר במקום...חלוץ, כאשר היריבה ב-10 שחקנים וללא השחקן הכי טוב שלה על המגרש.

    סטיבן ג'רארד...איכס, איזו צלילה מכוערת, והוא עוד מעז לצרוח על ווב והעובדה שכל העולם ואחותו ראו את הצלילה לא תמנע ממנו להמשיך לקשקש על כמה שהוא שונא צוללנים.
    אשכרה כמו שאברם גרנט יגיד שהוא שונא מינויים על סמך פוליטיקה ועסקנות...
     
  12. Number 8 Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    9,977
    Likes Received:
    1
    לא משנה אם הצהוב הראשון או השני היה מיותר, בסוף עניין אדאביור לא היה צריך להיות מורחק, וזה מה שגמר לנו את המשחק. אני לא אומר שהיינו מנצחים, אבל ההרחקה למעשה שמה קץ לאפשרות שנבקיע. רובין ואן פרסי לא יכול לעשות הרבה כאשר 2-3 שחקנים של ליברפול לא זזים ממנו בכל התקפה.

    אגב, רק כדי להיות בטוח, אדאביור ישחק ביום ראשון נכון?
     
    Last edited: Dec 22, 2008
  13. AW forever Member

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    7,285
    Likes Received:
    0
    וזו הסיבה לדעתי שליברפול לא יזכו באליפות כל עוד הבונקר הזה מאמן. קבוצה שרוצה להיות אלופה צריכה לקחת סיכונים, להעיז ולקטוף את כל הקופה. נכון שהסקאוזרים ניצחו לא מעט משחקים בדקות האחרונות אבל זה יותר מזל מאשר הוראות של מאמן והמזל בעונה ארוכה לרוב מתיישר.
     
  14. _Rushie Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    775
    Likes Received:
    0
    לא ברורות לי הטענות לבניטז\סמי לי.
    כל שלושת החילופים שהיו היו התקפיים ביותר עם מטרה ברורה של לצאת עם 3 נקודות מהמשחק הזה.

    ליברפול הייתה טובה יותר,מסוכנת יותר וראויה יותר לניצחון בסופו של דבר,אם ליברפול הייתה אנמית היום אז מה ארסנל?
    גם אני חושב שהכרטיס הראשון לאדבאיור לא היה מוצדק,השני בהחלט (לא רק המכה שהוא נתן לארבלואה עם הכתף והגב,הוא גם בעט בו ברגל).לגבי סטיבן ג'ררארד,חוץ מזה שהוא לא היה היום גדול,לא ברור מה הוא ניסה לעשות שם עם הצעקות על ווב,היה גוף נקי של גאלאס.
     
    Last edited: Dec 22, 2008
  15. Pipe Member

    Joined:
    Aug 17, 2006
    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1
    ווב הוא השופט הטוב באנגליה. הייתי אומר גם ביי פאר. הוא חוסך את הנאומים הארוכים ונטופי האגו כמו דבילים מסוגו של ריילי וסטיילס, נותן למשחק לזרום, נטול פוזה ובעיני הוא השופט שמבצע הכי פחות טעויות. לא לחינם הוא שפט העונה חלק נכבד מהמשחקים הגדולים יותר.
    היום הוא טעה. אמנם לא טעות הרת גורל (בינינו, גם עם אדבאיור קישור הנגרים של ארסנל שלא הצליח לחבר מסירת עומק טובה אחת במחצית השנייה לא היה מקבל כוחות קסם פתאום) אך טעות שהתסיסה לחלוטין את המשחק, את הקהל ואת השחקנים. ועדיןף הייתם מחליפים אותו בסטיילס או בויילי? אני אישית לא.

    הצהוב הראשון של אדאבאיור היה לא במקום אך הצהוב השני בהחלט פתוח לדיון. מצד אחד הוא נכנס בצורה מגושמת עם הרגל וגם עם המרפק בשחקן ולאחר השריקה גם בעט את הכדור בשחקן ליברפול, ומצד שני במשחק כזה רגיש ובשלב מוקדם במשחק יש שיטענו שהיה צריך להפעיל שיקול דעת. אני אישית חושב שהיה מקום להבליג לאדאביור, הוא הלך לפי הספר. מקובל.

    בנוגע לשאר המשחק שלו - הוא פספס עבירונת על נאסרי מצד אחד, היה רחמן עם לוקאס שהיה צריך לקבל צהוב כבר במחצית הראשונה מצד שני, אך לא משהו מיוחד מעבר. סך הכל תצוגה ראויה של ווב, ושוב - אני לא הייתי מחליף אותו באף שופט אחר בליגה.

    בקשר למשחק, בניטז (או פלגריני וסמי לי, אם תרצו) ביצע את החילוף הנכון 3 דקות לסיום במקום 3 שניות לאחר ההרחקה של אדאביור. היה צריך לוותר על לוקאס ולהכניס חלוץ לצד קין הרבה יותר מוקדם כי לארסנל לא היה סיכוי ממשי להבקיע והיא התרכזה לחלוטין בהגנה. אבל היי, למה להתלונן? ניהול המשחק של בניטז השנה עמד בעוכריו כמה פעמים.

    ארסנל וליברפול מאבדות נקודות, אדאביור וססק לא ישחקו מול וילה בשישי וצ'לסי משחקת בגודיסון מחר. ויונייטד? אני רק מקווה שלא יהיה לשחקנים ג'ט לג ושרורי דלאפ יעדר עוד משחק אחד.