מחזור 18 בליגת העל: 0-0 עלוב בדרבי התל אביבי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏26/1/07.

1. Raulito Madridista

דרבי חלש מאוד של שתי הקבוצות לטעמי. משחק חלש מאוד כיפליים של הפועל, ולמרות זאת, באדיר החמיץ שני מצבים מצויינים להבקיע. הבעייה אצלינו שאין מנהיג, מי שיינהל את המשחק ובאדיר לא עושה את זה, דגו חלש כמו כל הקישור, טועמה לפחות איים על השער ומנסה(אנטבי לא תרם להתקפה עדיין ומקווה שבמחצית השנייה הוא יעלה), יש בעייה במשחק הזורם של הפועל והכדור זז לאט מאוד ומכבי לוקחת וחוטפת אותו. בונדר כשל בכל המצ'אפים שלו באגף ויש לו עוד מה ללמוד, לפחות הוא לא חור גדול כמו חליבה. ההגנה שלנו חלשה מאוד ולא שקטה ואני עדיין חושב שזה ייתנקם בנו, אבוטבול נעלם כמובן ואנחנו כדור בלי עבירה לא חוטפים. ברדה לא מספיק אפקטיבי, גם למכבי היו את המצבים שלה ואלימלך לא בדיוק משרה שקט על ההגנה בניגוד לקאלה שיש לו משחק טוב יחסית. על הספסל אין לנו שום מחליף, הבעייה היא בקישור ולא בחוד. וורמוט כל-כך מעצבן, אדיש ולא נוגע בכדור וכל פעם שעשה זאת הוא איבד לשטרית. טועמה, אם יש לך מצב לבעיטה חופשית, תבעט פעם הבאה!
    שום חייב להדגיש בפניי שחקניו שהליגה בורחת(שיגיד במחצית), וחייבים לנצח פה, מכבי לא קבוצה כזו גדולה, פשוט הפועל איומים, למרות שמכבי לא נופלת מהפועל בדרבי הזה והיא אולי עדיפה עלייה.
    ונמאס מכל הבעיטות הסתמיות האלה אצל הפועל, אני מחכה כבר להתקפות מהירות כמו שצריך שתוך מספר מסירות עוברים 70% מגרש, מהירות וחוכמה זה המפתח לניצחון, קודם שנסכן את השער בכלל.

2. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

משחק דיי שקול עם נטייה קלה לזכות הפועל.

קאלה עם הדיפות נהדרות, שוב הבחור שומר אותנו במשחק. אם לא הוא, איפה היינו היום... אולי בדרך לליגה השנייה.

שתי החמצות מזעזעות של באדיר ללא שמירה, מרטינוביץ' עם איבוד כדור מפגר למדי לברדה + עבירה והרבה מאוד התקפות של הפועל מצד ימין שלהם, זה מה שעבר על ההגנה של מכבי במחצית הזאת. יחיאל עם משחק סביר+, הגיע הזמן להחליף אותו לפני שהוא יתחיל עם השטויות. שטרית מנסה רוב הזמן למצוא את גילי ורמוט, ולשפונגין אין הרבה מה לעשות באגף ימין.

לגבי מרכז המגרש, רואים שנימני חסר. אין מנהיג שמסדר את המשחק שם, מישאלוף מנסה אבל עושה יותר מידי עבירות בדרך. שבחון עם משחק טוב בינתיים עם כמה הברקות, ורוסו זה רוסו אין יותר מידי מה להרחיב עליו (חוץ מהנגיחה שלו בתחילת המשחק, חבל שלא נכנס לשער).

עכשיו הגענו לחלק המעניין, ההתקפה. יש בכלל חיה כזאת במכבי?
    ביטון נמצא במשחק (לעומת שבוע שעבר), אולי מהבטטה הזאת ייצא חלוץ מתישהו. עומר פרץ לא מורגש בכלל.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה פחדן שום , מה זה החילוף הדבילי הזה עם טל חן.

יגמר 0-0 בסוף .

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני דווקא לא חושב ששום יתכוון למשהו הגנתי כנראה לא היו לו אופציות ודגו היה פצוע.

משחק מאכזב, בגדול שתי הקבוצות שוות יריקה לפנים למרות דקות לא רעות של שניהן, אבל זה מעט מדי ולא שווה הרבה.

יוסי מזרחי יושב בבית ונהנה, אפשר לקחת אליפות ולהיות בינוניים, רק בישראל.

5. Raulito Madridista

דרבי חלש מאוד וביזיון גדול של הפועל בחלק הקדמי. לא מתאים להפועל לשחק ככה מגעיל ושבלוני בלי שום יצירתיות בהתקפה. גם מכבי שרק ביזבזה זמן לא תרמה במיוחד לדרבי. שוב הפועל עושים במכנסיים נגד קבוצה שהיא לא הפועל פ"ת, את המסקנות יצחק שום צריך להסיק. העונה הזו עד עכשיו היא החמצה אחת גדולה, שבחצי הראשון שיחקנו כדורגל טוב ויכלנו לקחת יותר נקודות, גם הדרבי הקודם שהיינו בו טובים מאוד למרות המשחק ההגנתי המרושל, היה משחק יותר טוב מהיום. כל פעם להתאכזב מחדש. אז בסדר, את הרצליה עמידר ופ"ת ננצח בבית ובחוץ, אבל למה לא הגענו למשחקים נגד בית"ר? למה לא יכלנו לנצח אותם? איך הפסדנו את הדרבי הקודם?
    בית"ר יכולה לישון בשקט כי היא הקבוצה הכי פחות גרועה בליגת העל ולכן היא תרוץ לאליפות, למרות שיכולת כבירה בית"ר לא הציגה העונה באף משחק.

6. הרצליה Member

איכס.

לא רק שלא ניצחתם אותנו בהרצליה, גנבתם נקודה שלא הגיעה לכם.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/07
  7. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

תיקו משקף בדיוק את מה שהלך היום על המגרש, למעט דקות טובות של הפועל ברוב המחצית הראשונה והדומיננטיות של מכבי במחצית השנייה.

משחק 13 ללא הפסד, וממשיכים לספור.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתחרים באינטר ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן רק שאת מכבי זה לא יוביל לשום מקום. אם מכבי תמשיך ככה היא לא תגיע לאירופה ואפילו לא לאינטרטוטו. שאלי כהן יתעורר ולא יחשוב על איך לא להפסיד.

10. Igi Member

מסכים עם לירן.
    מזל שמחזור הבא יבוא משחק העונה.. עוד משחק אחד של מכבי בשידור, הייתי מתאבד.
    קבוצה כל כך, אבל כל כך, אבל כל כךךךךךךך אפורה ומשעממת. שחקן אחד יצירתי יש בהרכב שלהם! אחד!!! זהו כמובן שבחון - וגם הוא מבריק פעם בחצי שעה..
    אמנם תגידו לי שיש את נמני, אבל הוא לא שיחק היום, וגם כשהוא כן משחק, המצב לא נראה בהרבה יותר טוב. מכבי חייבת שחקן מניע.. פשוט חייבת. אחד כמו מסודי לדוגמא.. לא שהוא יגיע, אבל לא יכול להיות שמסיקה ורועי דיין אלה הקלפים של אלי כהן מהספסל. אני מבין שאין כסף, אבל דיי, כמה אפשר אני שואל את עצמי? עדיף להפסיד פעם אחת 4-0 מאשר לעשות 13 משחקים ללא הפסד שיותר מחצי מהם זה תיקואים. זה יעשה להם רק טוב תאמינו לי.. שיתעוררו כבר מהבועה הזאת של ה"ללא הפסדים".

תהיו בטוחים ששבוע הבא יהיה משחק שונה לגמרי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/1/07
  11. burning soil Member

דרבי מדהים היה לי, לא משנה לי התוצאה אחרי ערב שכזה. איפה נראה דבר כזה בארץ? אצטדיון שלם, כל
    יציע עם אבוקה ורימון עשן(כולל שער 5 צהוב!!! ויציעי הכבוד)... פשוט מדהים. איזה קנס לוני הולך לאכול,
    ובטח נקבל כמה משחקי רדיוס/ללא קהל/סגירת שערים או מה שלא יהיה... אבל פשוט חבל שלא מבינים
    שאי אפשר להאבק בתופעת הפירו והיום זה הוכח באופן ברור ביותר.

בקשר למשחק, הרמה די נמוכה זה די ברור. אני חושב שהגועל לא סיכנו את מכבי בצורה רצינית במשך
    כל המשחק, מחצית ראשונה שלנו טובה יחסית שהיתה צריכה להסתיים ביתרון שלנו. מחצית שניה
    באמת עלובה של שתי הקבוצות אין הרבה מה להרחיב. יאללה מחזור 19 ואנחנו עדיין בתמונה להשיג
    משהו בעונה הזאת, כבר יותר טוב מבדרך כלל.

12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך הגיע הרימון הצהוב לשער 5?

שתי הערות:

1) אם אני אלי כהן, רוסו יושב ביציע עד סוף העונה. לא יכול להיות שכל פעם שמחליפים אותו יהיו סצינות.
    2) ואם אלי כהן לא היה מציל את רוסו, יכול להיות שהתוצאה הייתה אחרת, מסיקה מנע בגופו שני מצבים אדירים.

שום אגב, הרג את הקבוצה עם החילוף של ורמוט-אוגבונה. הניגרי לא נגע בכדור וורמוט היה האיש המרכזי של הלחץ של הפועל בתחילת המחצית השנייה. הניסיון לטרוף את הקלפים לא הלך הפעם.

גם אתה ברוטוס?

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/07
  13. Dimitar Berbatov Member

איזה דרבי מאכזב!

שני המאמנים פחדו לא להפסיד במקום לתקוף ולנסות לנצח, מאלי כהן אני רגיל לזה הוא עושה את זה כל שבוע, אבל דווקא שומי שממש אבל ממש לא פגע בחילופים שלו היום, אוגבונה במקום ורמוט? ורמוט היה השחקן הכי טוב במגרש עד שהוחלף והיא כבר אתה מכניס את אוגבונה תוציא את דגו שהיה חלש מאוד.
    התוצאה הזאת טובה מאוד בשבילנו, אבל אני אל שמח על התוצאה מצדי שהפועל ת"א היתה מנצחת ומתקרבת לבית"ר, אבל העיקר שיהיה משחק כדורגל התקפי ומהנה.
    כמה שדה ברונו היה חסר היום להפועל, כל-כך היה חסר להפועל האיש החכם שיתן את המסירה שתעמיד את החלוץ מול השוער מה שדה ברונו יודע לעשות כל-כך טוב.בדיוק בתפקיד של האגנטינאי הוצב דגו שהיה חלש מאוד וממש לא אפקטיבי.
    עוד שחקן שהיה חסר מאוד להפועל ת"א זה הקפטן, יוסי אבוקסיס. נכון שי אבטובול נתן משחק טוב, אבל המנהיגות של יוסי היתה מאוד חסרה לדחוף את השחקנים קדימה.

היום ראינו מה זה מכבי ת"א בלי אבי נימני, קבוצת אמצע טבלה במקרה הטוב.
    מכבי בעיקר הניע את הכדור במקום לתקוף את ההגנה החלשה של הפועל ת"א. בפעם פעמיים היחידות שמכבי תקפה את הפועל ת"א היא הגיע להזדמנויות מצוינות ואם היא היתה עושה את זה לעיתים יותר קרובות היא גם היתה כובשת. אבל ככה זה שאלי כהן מאמן את הקבוצה שלך ומעדיף לשחק בונקר.
    מכבי כל-כך משעמת ואפורה אין אף שחקן יצירתי שם אולי חוץ מיוסי שבחון שגם הוא עושה פעולה טובה פעם במחצית.
    ההגנה של מכבי המשיכה לא לספוג ונתנה תצוגת הגנה נהדרת, הפועל בקושי הגיע למצבים ולמצבים שהיא הגיע היו בגלל טעויות של אבי יחיאל שאלי כהן ממשיך להתעקש לעלות אותו בהרכב.
    כמה מילים על ג'ובאני רוסו כמו שמיכאל אמר פה, זה לא פעם ראשונה שרוסו עושה סצנות שאלי כהן מחליף אותו, כהן חייב לעשות לזה סוף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/1/07
  14. burning soil Member

שאלה טובה.

לא.. אלא אני פשוט מתאר את מה שהלך שם, זה כל אוהד יכול היה לראות.
    ולא חושב שצריך להצטער אם נקבל קנס, הרחקה וכו.. פירו נהוגה בכל העולם.

15. עד המוות אשקלון Member

למה אסור להכניס לישראל אמצעי פירוטכניקה?