כן, אני. כמו שמכבי הרצליה הבקיעה 4 שערים, ככה גם מכבי חיפה יכולה. במיוחד אם אני לוקח בחשבון שהיריבה היא מכבי הרצליה, קבוצה שבטח תתחיל לשמור כוחות לשבוע הבא ולא תנסה באמת להבקיע עוד שערים. אני לא ראיתי את המחצית הזאת ואני גם לא אראה את השנייה, אני לא יודע מהם ההרכבים ומי עוד נשאר לרוני לוי על הספסל, אבל עם כל זה אני אומר שמכבי חיפה עוד יכולה להציל משהו מהמשחק הזה. אגב, אני חייב התנצלות ל-Raulito. לא הבנתי נכון את אחת ההודעות שלו ובהודעה שלי הייתה נימה קצת תוקפנית. אז, Raulito, מצטער. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
ג'ניה תמיד יש שנה הבאה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
קאט דה פאקינג בולשיט... מספיק עם התירוצים הליגה לא התחזקה היא אפילו נחלשה... קבוצות כמו הרצליה והכח, והפועל פ"ת של השנה היו יורדות ליגה בקלות, בעוד סכנין, נצרת עילית וכפר סבא היו מסיימות הרבה מעליהן... גם בני יהודה ונתניה נחלשו... במכבי ת"א, בית"ר והפועל אין שינוי גדול אבל.... מכבי חיפה חלשה השנה... זה לא הסגל מבחינת שמות... יכול שזה לא המאמן ולא הבעלים, זה פשוט בגלל שהשנה אנחנו לא יכולים לקחת אליפות, אם ניקח השנה זה אומר ששנה הבאה לא ניקח, אז כנראה שעדיף שניקח את השנה הפסקה הזאת, נבין שלא הולך, נביא שחקנים חדשים (ומאמן חדש), נלך השנה רק על אירופה ונקווה ששנה הבאה לא נעפיל לאירופה כדי שזה לא יפריע לנו וזהו... מקווה למאבק צמרת מעניין בין בית"ר, מכבי והפועל, בתקווה שהאחרונה תהיה זו שתקח בסופו של דבר...
מזל טוב להפועל פ"ת על ניצחון שני העונה אבל לצערה הרצליה ניצחה ובני יהודה מובילה כך שהמצב לא השתפר בצורה דראסטית. אבל הפועל פ"ת חייבת להמשיך עם המומנטום כי בשבוע הבא יש לה את הרצליה בחוץ וגם שם היא חייבת ללכת על ניצחון, ניצחון שם והסיפור יפתח לחלוטין. בית"ר מובילה וקשה לי להאמין שאשדוד יכולה לצאת משם עם נקודות עכשיו, הלוואי שאני טועה.
ראיתי עכשיו מה קינן עשה. אני מאוד מקווה, מאוד מקווה, שיעיפו את דקל קינן לחודש חודשיים. בושה וחרפה איך כל הערכים בחיפה נעלמים בשבוע וחצי, מה זה הבריונות הזאת? שבוע אחר שבוע הירוקים האלה מראים תת רמה וגורמים לכולם להתייחס אליהם בהתאם, בצדק. שחיפה לא יבכו!! גועל נפש, רק מעוררים סלידה אצל כולם ואחר כך בוכים על קיפוח.. נו....
במקרה שהקבוצה שאמורה לקבל הפסד טכני הפסידה בכל מקרה, הקבוצה השנייה מפסידה בגול אחד יותר. משמע 5-0. לגבי מכבי נתניה, פשוט שאפו ענק לראובן עטר. זה רק מראה את ההרס האדיר שאלי גוטמן השאיר שמה. כמה שהוא דיכא שחקנים יצירתיים. ימפולסקי לדעתי צריך להמשיך לקבל קרדיט, וגם שכטר לדעתי יתחיל לפרוע את השטרות בקרוב. אני מוכן לחתום פה שהם ישחקו שנה הבאה בגביע אופ"א, גם אם יקלעו לתקופה קשה ויפסידו, כי ברור שזה יקרה, הם יגיעו לגביע אופ"א.
אנחנו פשוט נראים מצויין , המערך של עטר עם 3 קשרים אחוריים 2 חלוצים וקשר מתחת לחלוצים פשוט עושה את שלו . ההגנה שלנו מצויינת , וההתקפה קיבלה דחיפה ענקית . רק חסר קשר-חלוץ כמו מסודי ואנחנו מסודרים לעונה. ימפולסקי בהופעת בכורה מהסרטים.
אין לי מילים, כמה שאני מצטער שלא הייתי היום בקריית אליעזר. הצגה של לוחמים ששוב מוכיחים לכולם שפשוט לא מגיע לנו לרדת ליגה, לא מגיע לנו! להגיע לקריית אליעזר בשביל לגנוב נקודה ולפרק 4-0!!!!, 4-0!!!!! את מכבי חיפה תוך 34 דקות!!!, שער אחד יותר יפה מהשני. ראדי ממשיך להדהים עם השער הראשון,קאמנאן בביצוע מדהים בשער השני, טרטצקי ובוקסנבוים ברביעי פשוט תענוג. כמו שזה נראה בתקציר ההחמצות של יא-יא וטולדו היה צריך להיגמר גם יותר מ4-0, שום מילה על השוער האוסטרלי שבקושי נגע בכדור ונקווה שיהיו לו עוד הרבה משחקים שבהם הוא יהיה רק צופה. אני יכול להעיד שישבתי בבית שמעתי ברדיו שער אחר שער ופשוט תפסתי את הראש פעם אחר פעם, זאת מכבי הרצליה? זאת הקבוצה הנאיבית שמחמיצה בלי סוף,סופגת שערים מטופשים וסובלת מטעויות שיפוט קריטיות??? מאיפה הגיעה הקבוצה הזאת? כל הכבוד לכל מי שלקח חלק במשחק הזה. העיקר שקימוטו יגיע מחר לאימון של הכח בראש שקט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx . א-י-מ-פ-ר-י-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צפיתי עכשיו בסיכום המחזור בערוץ 10. מכבי נתניה נראית נפלא, היא הייתה הרבה יותר טובה ממכבי פ"ת שממשיכה את הכושר הרע שלה, היא בקושי איימה על השער, יש לה בעייה בקישור ואי אפשר להצליח ככה במערך של 4-3-3 אם אין קשר בין הקישור וההתקפה, גיא לוזון צריך למצוא את הבעייה שהקבוצה שלו מפסידה משחק שלישי רצוף ומתרחק מהצמרת, מכבי נתניה בזכות הניצחון עוברת אותה. עטר משתף צעירים בקבוצה ונתניה נראית שמחה ובשיאה. ימפולסקי כבש שער עם מיקום טוב ואיים הרבה על השער. נתניה עם פנים לצמרת יותר ממרכז טבלה. בית"ר היו טובים נגד אשדוד בחצי הראשון אבל בשני הורידו הילוך, תמוז כבש צמד שערים יפים, זנדברג שחקן כל-כך מסוכן.. ציפיתי שיהיה לבית"ר יותר קשה, זה הלך לה קל מדיי, אושרי אלפסי במשחק איום ונורא ששיחק באגף עם הרגל החלשה שלו, עשה המון שגיאות ובגללו הגיע השער הראשון שזנדברג בישל באומנות. בית"ר מרוויחה עוד שבוע במקום הראשון והיא עשתה את זה במשחק בהחלט לא רע, מצפה לה משחק מאוד קשה נגד מכבי חיפה שתבוא כמו חייה פצועה למשחק מולה, חיפה צריכה את הקהל, את התמיכה במשחק נגד בית"ר. הפועל כפר סבא סובלת מחוסר יציבות והגנה דלילה, וחבל מאוד שהקבוצה לא הצליחה להתחזק בדנין מבית"ר ירושלים. כפר סבא באמצע הטבלה ללא שום מטרות, וקבוצה שיש לה את לוז, מנשה, ישראלביץ, יבואה ודוארטה הייתה מסוגלת ליותר, בייחוד לאחר הפתיחה החזקה שלה, אוחנה לא מספיק מנצל את הסגל שלו, אבל מי ייפטר אותו אחרי מה שהיה שנה שעברה, איך שהוא הציל את הקבוצה? בני יהודה משיגה קצת שקט עם נקודות ויציבות. קבוצות התחתית בייחד איתה לא נותנות לה לברוח כאשר הם מנצחות קבוצות צמרת ומפתיעות. ניצחון על קבוצה חזקה למרות מיקומה של כפר סבא, אמור לתת ביטחון נוסף לשחקנים, חבל רק על האדום הלא מוצדק שקיבל אסולין. הקבוצה בדרך הנכונה והייתי רוצה לראות אותם יותר קדימה ואת אלי ביטון משחק. הפועל פ"ת שיחקה טוב אך לא תגיע לכלום אם תנצח את עמידר בלבד, אז בסדר, יהיו לה 3 נקודות גם בסיבוב הבא נגד עמידר. עמידר מגלה חוסר יציבות ענק, אין להם אופי, אחרי ניצחון על מכבי חיפה, שממנה לקחה הקבוצה 4 נקודות, הם מפסידים לאחת הקבוצות החלשות בליגה ומפ"ת אין להם שום נקודה? מלמיליאן חייב לעבוד עם הקבוצה על יציבות, הקבוצה צריכה לנצח יותר קבוצות תחתית ולהשיג את הנקודות על חשבון יריבותיה. פ"ת צריכה להמשיך ככה אבל אני בספק אם היא תישאר.
צריך בהחלט משהו יוצא דופן כדי להוציא ממני הודעה בפורום הישראלי (לא חלילה שאני מזלזל, אני פשוט פחות בקיא בחלק הזה), ונראה לי שהיום זה קרה. המשחק היום, יותר משהוא בושה, הוא רגע שמסמל סוף של תקופה. סוף תקופת רוני לוי? אולי, אבל הכוונה שלי היתה דווקא לסוף של אותן שלוש שנים בהן שלטה חיפה ללא עוררין והותירה שאלה פתוחה אחת בקשר לאליפות: באיזה מחזור? ההתפרקות היום של חיפה, מלווה ביכולת בינונית ובאינסוף משברונים בין הפרסונל (שחקנים וצוות) בקבוצה וכלפי חוץ (מול הנבחרת, מול בית"ר, מול התקשורת ומול שאר העולם) היא התוצאה הישירה של כמות החבטות שספג שלד הקבוצה במהלך העונה שעברה. המו"מ עם סמלים כמו בנאדו, שהיה אכול מראש, הבריחה והשיבה של קטן, מקרה עידן טל, המעבר של זנדברג, הטעויות שנעשו עם ארבייטמן (אני רואה את כל התקופה הירוקה שלו כפספוס) וגם הסערה סביב אלמדון, הם דברים שהביאו לזה שההרכב המנצח של מכבי חיפה משלוש השנים האחרונות התנדף עם הסערה שגרמה כמות יוצאת דופן שעברה דרך העיר חיפה בשנה וחצי האחרונה. את רוני לוי מעולם לא אהבתי, ככה שלקפוץ ולהגיד "אמרתי לכם" יהיה מטופש מצידי (תמיד ראיתי בו רק שם זמני והוא החזיק הרבה מעבר למה שהקצבתי לו), אבל זמנו הגיע ולמרות שצר לי על ההתפרקות של חיפה, אני בהחלט שמח שאחרי העונה הזו יגיע לקבוצה גל חדש, ובוא נקווה, גם הצלחות חדשות. וככה בקטנה, בתור מי שנהנה מהתחרותיות בכדורגל, גם ככה העדפתי שהאליפות תחזור לת"א ולקהל התל-אביבי (שגם בלי אליפות מביא יותר מהכמות המבישה של חיפה ביציע)... :aaa021: http://www.yousendit.com/images/download.Xxx
חודשיים עלק... הייתי מבין אם היית אומר שדבידוביץ' הציג בריונות, שדירסאו הציג בריונות, אבל.. קינן הציג בריונות? על מי, על כיסא?! באמת מסכן הכיסא.. אפילו הייתי אומר שהוא עשה הצגה קטנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx שחקן התעצבן על החלטה שגויה של הקוון ואמנם טיפה הגזים עם התגובה שלו, אבל לא כמו שאתה הגזמת עם שלך. אם הוא יקבל משחק אחד מעבר להרחקה המקורית, זו תהיה פשוט בדיחה.
מכבי תל אביב- הפועל תל אביב http://www.liga.co.il/leaguespic/1042575124mta.Xxx- http://www.liga.co.il/leaguespic/1042574394hta.Xxx ראשון, 20:50 שופט: חיים יעקב אז הדרבי הגדול של ת"א מגיע אלינו למערכה שנייה העונה אחרי שבמערכה הראשונה הצהובים ניצחו בנוק אאוט תוך כדי תצוגת כדורגל גדולה, מאז הרבה דברים השתנו ומכבי ת"א עברה מאז תקופה לא כל כך אופטימלית אחרי שלא הצליחה לנצח בכמה משחקים שהייתה צריכה וכתוצאה מכך התרחקות מהצמרת, מנגד האדומים של הפועל תפסו את המקום השני וערב המחזור היו רק 2 נקודות מאחורי בית"ר. http://www.nrg.co.il/images/archive/408x322/691/125.Xxx החבר'ה הפצועים, לצאת בלעדיהם למלחמה בקרית שלום נזכרים בדרבי האחרון ומתמוגגים מרוב עונג, החבר'ה של אלי כהן רוצים לתת לקהל שלהם שוב סיבה למסיבה ואין סיבה למסיבה יותר גדולה מאשר ניצחון בדרבי. התיקו נגד בני יהודה במחזור האחרון איכזב קצת את אלי כהן וניצחון שם היה מביא אותם למשחק הזה במצב הרבה יותר משמח. הסיפור הגדול במכבי הוא כמובן אבי נימני, אם ישחק או לא. נימני כזכור נפצע תוך כדי המשחק נגד בני יהודה ולמרות כך סגר 90 דקות, האבחנות הראשוניות הראו על פציעה ארוכה אך בסופו של דבר התברר שמדובר רק במתיחה ונימני יהיה בסגל למשחק בכל מקרה, במכבי טוענים שנימני יפתח על הספסל אבל אני נוטה לחשוב שנימני בכל זאת, למרות הכל, נימני יפתח בהרכב הראשון. שירן ייני שהרשים במשחקים האחרונים קנה לעצמו כנראה גם את המקום בהרכב בדרבי וצפוי לפתוח גם מחר ללא קשר אם נימני ישחק או לא. מכבי ת"א יכולה לצמצם פערים מבית"ר ל-4 נקודות אבל שמדובר בדרבי... לא משנה מה הטבלה אומרת, פשוט רוצים לנצח את היריבה השנואה ולא משנה מי מעל מי. היום הגיעו לאימון המסכם 1200 אוהדים שבשיתוף פעולה מלא עם המועדון נכנסו למתחם האימונים ושרו וחגגו עם השחקנים על מנת להגביר אצלם את המוטיבציה, צעד מבורך מאוד שיכול לעשות רק טוב. http://i3.one.co.il/images/d/gg120501.Xxx אליניב ברדה, נמצא בכושר מצויין הרבה תלוי בו גם מחר הפועל אולי מגיעה מהמקום השני אבל הפועל מגיעה חבולה ופצועה. טורניר אברמוביץ' היה אמור להיות חגיגי אבל במשחק הפתיחה של האדומים ספגו 2 מכות קשות. הרכש החדש כאמור גמר את העונה ויוסי אבוקסיס כמעט בטוח לא יתלבש מחר. הפועל ת"א תגיע לדרבי ללא המנוע שלה יוסי אבוקסיס שחסרונו תמיד מורגש וזאת בטוח מכה גדולה לשום. הפועל ת"א למרות זאת מגיעה ותילך על כל הקופה בכל הכח, הפועל ת"א לא רוצה לאבד קשר עין מבית"ר ובתור התקווה היחידה של הליגה כל דבר פרט לניצחון ישמח מאוד את החבר'ה בבירה. אם כן אבוקסיס לא יהיה ואת מקומו צפוי לתפוס שי אבוקסיס, רמי דואני שפתח שבוע שעבר לצידו של פאהס אמור לקבל שוב את הקרדיט ולפתוח גם בדרבי הגדול. גם האוהדים האדומים לא פסחו כמובן על האימון המסכם הערב והגיעו לוולפסון להלהיט את השחקנים עם תליית שלטים כגון "מלחמה" וכדומה. האדומים לא מסוגלים לחשוב על הפסד שני רצוף בדרבי ומקווים שהבושה מהסיבוב הראשון לא תחזור על עצמה. הפועל ת"א יהיו תלויים כמובן בסלים טועמה, כשהוא טוב הפועל ת"א מסוכנת ביותר והשחקן הזה יודע ליצור מצבים בצורה מצויינת, עוד שחקן חשוא כמובן ברדה שנמצא בכושר שיא אפשר לומר בתקופה האחרונה ואין כמו להמשיך להבקיע גם בדרבי. חגיגה ביציעים בטוח תהיה, כמו ששני הקהלים האלה תמיד יודעים לתת לנו ובתקווה שזה ישפיע על השחקנים ונראה משחק כדורגל מהנה עם הרבה שערים. בדרבי הקודם כזכור הפועל הובילה 1-0 משער של פהאס אבל נימני ומשה ביטון דאגו לבצע מהפך עוד לפני המחצית כאשר ראזיץ' חתם את התוצאה קרוב לסיום. הרכבים משוערים: מכבי ת"א: טברטקו קאלה, יובל שפונגין, מילאן מרטינוביץ', אבי יחיאל, אורי שטרית, ג'ובאי רוסו, שירן ייני, משה מישאלוף (אבי נימני), יוסי שבחון, עומר פרץ ומשה ביטון הפועל ת"א: שביט אלימלך, דני בונדר, רמי דואני, חאבייר פהאס, יגאל אנטבי, וואליד באדיר, שי אבוטבול, סלים טועמה, ברוך דגו, גילי ורמוט ואליניב ברדה