מחזור 18 בליגת העל: 0-0 בבלומפילד בין מכבי לבית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏1/2/08.

1. GAL_XD Member

הסתיימה המחצית הראשונה ללא שערים , 0:0 ,
    שליטה של מכבי ת"א במחצית הראשונה ובית"ר בקושי והגיעה להזדמנויות ,
    רואים שמכבי רוצה לנצח ולהבקיע ... עוד קצת מאמץ ודיוק והיא מסוגלת לכבוש !

מעניין איך תהיה המחצית השניה ...

2. יהודה ברוך Member

מכבי במחצית נהדרת. משחק פנטסטי של חדד, אין מילים כדי לשבח את השחקן הנפלא הזה. מכבי עם מהלכים נפלאים של כדורגל ומגיע לה לנצח את המשחק הזה. ביתר שוב במשחק לא טוב, גם אם היה נראה אחרי המשחק הטוב שלהם מול פתח תקווה במחזור הקודם שהם יחזרו ליכולת הטובה לפני הפגרה, היום הם ממשיכים לשחק בצורה בינונית. ומילה לגבי אסוס: שחקן פשוט פנטסטי מכבי פגעה פה בול.

3. beitar4ever Member

מכבי הכתיבו את קצב המשחק ברוב חלקיו, הבעיה שלהם היום שאין להם רגל מסיימת, אבל הנתון הזה לא אומר שבית"ר לא הגיעה לשער פעם אחת אפילו ולא הניעה כדור כמו שצריך, בית"ר דווקא הגיעה לשתי הזדמנויות ממש קורצות של ברוכיאן ורומולו.
    אני חושב שאנו צריכים לנצל את המצבים שאנו מגיעים אליהם מכיוון שמכבי היא קבוצה שצריכה יותר את הנקודות, ואנו רואים את זה עפ"י הלחץ שלה במשחק, ואני חושב שעם לחץ באים גם השערים ובגלל זה אנו אמורים לתת את השער הראשון שישנה את פני המשחק לטובתנו .

4. אלי אוחנה ג'וניור Member

מחצית ראשונה: מכבי ת"א משחקת טוב, יוזמת ומפתיעה. בית"ר ירושלים כרגיל משחקת רע, מאכזבת.
    אני לא אוהב את הדרך של המשחק, אני לא מרוצה מהגישה של השחקנים למשחק ואני מקווה שמכבי ת"א תנצח את בית"ר ירושלים בהנחה שהמשחק ימשיך באותה מגמה. למה? כי אני לא רוצה נקודות שלא מגיעות לקבוצה שלי, אני רוצה שהשחקנים יצאו מהשאננות הזאת ויתחילו לשחק כדורגל כי לי זה נמאס.

5. הגבר באדום Member

לאט-לאט מכבי הופכת שוב לקבוצה אפורה. חוץ מההזדמנות של קמאנן אין שום דבר ממכבי של המחצית הראשונה.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי אולי שלטה בחצי הראשון אבל לא באמת סיכנה חוץ ממתפרצת אחת של קאמאנן שאגב עשה טעות גדולה שלא נתן רוחב לעומר פרץ שהיה במצב מושלם. לבית"ר דווקא היו כמה מצבים להבקיע אבל בגדול משחק מאוד בינוני, ממש לא טוב כמו שארבל וזוהר תיארו, במיוחד בחצי השני שהייתה די משעממת, כרגיל צריך להגיד.

7. יהודה ברוך Member

משחק טוב מאוד היה היום בבלומפילד. חדד קצת אגואיסט אבל עם היכולת הזאת יש לו מקום בנבחרת. אסוס פשוט שחקן פנטסטי בכורה מצוינת של החשקן האדיר הזה שנבחר לשחקן המצטיין כבר במשחק הראשון שלו. גם ביזרה בהופעת בכורה טובה. בקיצור מכבי יכולה להיות אופטימית בקשר לעתיד. ביתר שוב במשחק חלש והפער מצטמצם לשש נקודות מנתניה. בשבוע הבא חיפה מגיעה לטדי ועל המשחק הזה תקום ותפול העונה של ביתר.

8. Raulito Madridista

היום ראו את ההבדלים הגדולים בין בית"ר ירושלים למכבי. מכבי הייתה הקבוצה שהחזיקה יותר בכדור, היא הגיעה בטירוף למשחק וכל שחקן נתן אלף אחוז מעצמו, אך בית"ר הייתה זו שהגיעה ליותר מצבים מסוכנים, וזה קרה במשחק קטסטרופלי שלה בחלק הקדמי, הם בקושי חיברו שני פסים. חדד וקמאנן איימו על השער פעמים אבל פרט לכך מכבי לא הייתה מסוכנת. המשחק היום הזכיר לי את מכבי של אלי כהן - קבוצה שמניעה כדור ועושה הכל נכון עד שהיא מגיעה ל-30 מטר מהשער, ואז שצריך לתת את המסירה המתוחכמת, היא הייתה מתקשה.
    לדעתי ניר לווין טעה שהעלה חלוץ אחד בלבד היום, ועוד את קמאנן שהוא בטח לא חלוץ שפיץ. אני חושב שהיה צריך לתת קרדיט לאחד הצעירים, למלול או עמרי רון, בשביל מהם הם נמצאים בסגל אם לא מאמינים בהם וגם כאשר עזרן פצוע הם לא משחקים, אז מתי הם יישחקו?
    מי שהיה חסר במכבי הוא יוסי שבחון. רודי חדד לא יודע מתי לשחרר את הכדור מהרגל. הוא עשה מספר מהלכים יפים אבל קילקל באגואיסטיות שלו. אני מאמין שאפשר לשפר את זה ושמכבי תרוויח ממנו הרבה.
    אסוס הרשים היום ביכולת הגנתית גבוהה, אך עדיין מוקדם לומר שמכבי מצאה את האיש במרכז ההגנה. מה שכן, שמים לב שבחלק ההתקפי הוא לא ממש מוצלח, אבל שוב, זו התרשמות ראשונית. הבלם ביזארה לא רע בכלל והוסיף קצת שקט להגנה של מכבי.
    אומנם הפער של בית"ר מנתניה הוא 6 שזה בהחלט ניתן לסגירה, אבל האליפות הוכרעה. נתניה לא מספיק חזקה לסגור את הפער ואת מרבית המשחקים בית"ר תנצח גם ב-50% יכולת. הקבוצה של שום איכזבה היום והפעם גם מערך של 4-4-2 לא עבד. עמית בן שושן הראה שמקומו על הספסל בבית"ר, עוד אחד שלא הרשים אותי הוא ויסה. גרשון נתן משחק טוב היום, אחד המשחקים הטובים שלו בבית"ר.

9. BeitaReaLiverpool Member

נמאס לי משום, נמאס.
    ביזיון, בן שושן היה הכי טוב היום, והוא אפילו לא חשב להוציא את זנדברג או את רומולו או את עידן טל שהיו על הפנים.

בת'כלס, טוטו צודק בכל מילה שהוא / אמא שלו אמרה.

10. אלי אוחנה ג'וניור Member

הגישה של שחקני בית"ר ירושלים, ניהול המשחק הכושל של יצחק שום והמשחק הטוב במחצית הראשונה של מכבי ת"א מנעו משחק זורם של ירושלים.
    אני מאוכזב מהקבוצה, מאוד מאוכזב.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

התיקו בהחלט משקף. לאף אחת מן הקבוצות לא הגיע לקחת יותר מנקודה. מכבי תל אביב התחילה את המשחק טוב ועשתה כמה מהלכים יפים, כאלה שלא רואים בכדורגל שלנו בכל משחק, אבל זה לא עזר לה לייצר מצבים מסוכנים. בית"ר ירושלים, לעומת זאת, הייתה תכליתית יותר, אבל גם לה זה לא עזר.

שני הזרים החדשים של מכבי תל אביב עשו עבורה את ההבדל. ההגנה ומרכז השדה נראו טוב ועמדו בצורה לא רעה מול החלק הקדמי של בית"ר ירושלים.

12. בית"רי מלידה Member

אם אני ארזי, אני נותן קנס לכל הקבוצה, חוץ מעמית וקאלה, שהציל היום גול בטוח.

13. אדום עולה בבלומפילד Member

מה אתה בסדר? קנס על מה? על זה שלא ניצחתם? על זה שלא שיחקתם טוב?
    קורה שקבוצת כדורגל נכנסת לא טוב למשחק, או במקרה של בית"ר לתקופה רעה.
    אתם עדיין מקום ראשון וסכנה לא נראת באופק(אם כל הכבוד לנתניה).
    מכבי בבלומפילד זה אף פעם לא היה משחק קל, ותיקו 0 זה לא תוצאה נוראית בשבילכם.

14. a.m Member

התוצאה משקפת, היחידה שיכולה לצאת מעודדת מהמשחק הזה זו מכבי ת"א, שעושה רושם שעשתה רכש מצויין בינואר. בית"ר ביכולת לא טובה, מה שיכול עוד לעודד אותה, אם בכלל, זה שהחלק האחורי ממשיך לעבוד מצויין, החלק הקדמי היה קטסטרופה.

15. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

כשיש לך מאמן כזה חלש, שהחילופים שלו ידועים מראש ונקבעים עוד לפניי המשחק ולא לפי יכולת השחקנים, ושחקנים שמשחקים חלש מאוד כמו רומולו נשארים על המגרש כאילו הם רשומים בטאבו, זה המצב. לא משחק חלש מאוד של בית"ר, אך אתה מצפה מקבוצה במקום ה-1 לנצח קבוצה במקום ה-8. מאכזב ביותר.

מה שבטוח - התוצאה לא משקפת.