מחזור 18 בליגת העל: תיקו בין בית"ר להפועל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏16/1/15.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מרגיש שלא משנה מה תהיה התוצאה, זה הולך להיות המשחק האחרון של קורצקי בבית"ר, אני מאוד מקווה שלא כי סך הכל הוא מתמודד יחסית יפה עם האתגר, סה"כ בית"ר מבחינת כדורגל נותנת עונה לא רעה בכלל, בטח טובה משמעותית יחסית לשנים עברו, וניצחון היום יהיה סופר חשוב עבורה במאבק לסיים בפלייאוף העליון, אני רק חושב, שעם כל המרמור במלחמת טביב קורצקי, הליכה שלו/פיטורין בסופו של דבר יהרסו את העונה של בית"ר, וגם מהצד שלו, אם הוא יילך, הוא יפספס הזדמנות לסיים את העונה הזאת כמו שצריך, אני חושב כמובן שהוא קצת הגזים בכל סיפור הרכש וירידת ליגה ותחתית, אבל הוא גם לא חכם גדול, כי ללכת להוציא את הכביסה המלוכלכת לתקשורת רק עושה לו שירות רע, בכלל כל ההתנהלות התקשורתית שלו, בכל מיני תחומים, היא מהגרועות ביותר, ואין לי ספק שהוא יפסיד ככה לא מעט בחיים אלא אם ישנה גישה, לפעמים, כשאתה בתפקיד טוב, צריך לדעת לבלוע את הגלולה המרה, במיוחד כשרואים את הליגה השנה, ואין שום סיבה שבית"ר, גם בלי חיזוק, לא תסיים בפלייאוף עליון, למעשה, אני אופתע אם זה לא יקרה, בטח אם קורצקי יהיה על הקווים. סה"כ מבחינת עונה ותוצאות, בית"ר עומדת בציפיות בעיניי, והיום משחק סופר חשוב עבורה.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  2. EuropeGuy Member

וואו. מה שקאיודה עשה עכשיו. ממליץ לצפות. לא כל יום רואים מהלך כזה בליגה.

3. Civil Anti Madridista

פריצה אדירה של קאיודה, קדוש כבר עם 2 הצלות גדולות. יחד עם זאת כל מתפרצת של סכנין זה 90% שער.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרוש מציל מצד שני את נתניה מ-100% גול מגאדיר.

והנה ערן לוי בעזרת הסתה, 1:0 נתניה!

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אפקט רוני לוי?

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי שהאווירה תשנה את הרמה של הכדורגל בטדי...

7. אלי מתחן Member

בשתי דקות כל מה שרע בכדורגל הישראלי : קריאף וממן מכדררים 25 מטרים מהשער, עוברים תמיד את השחקן הראשון ומאבדים לשני, במקביל מוטי איווניר מחמיא להם על הפעלתנות. שני פוזאיסטים בינוניים מינוס.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כיאה לקבוצה שרק החליפה מאמן, השחקנים התאמצו וזה נראה הרבה יותר טוב. השחקנים המובילים שלנו היו ביום טוב ומשכו איתם את יתר הקבוצה. עכשיו השאלה איזו מכבי נתניה נראה בהמשך.

9. Hapoel_Tel_Aviv Member

באתי לכתוב שאנחנו משחקים כל כך חרא, שהאמצע שלנו בלי סאשה נראה כל כך עלוב כמו קבוצה בליגה א', שצריך להעיף את אבוטבול ואת ספורי לעאזעזל, אבל אז הגיע המהלך של הגול , לצערי קשה לי להאמין שנחזיק עוד מחצית אולי יספיק לתיקו.

10. Bilev Member

הפעם היחידה העונה שכל משחקי המחזור הוכרעו היתה במחזור החמישי (שזה בעצם המחזור הזה של הסיבוב הראשון)

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם איתם הוא נכשל.

12. Civil Anti Madridista

נתניה נראתה סוף סוף כמו קבוצה וביטלה כמעט לגמרי את סכנין. לא זכור לי מתי ערן לוי עשה כ"כ הרבה הגנה כמו הערב.

13. alexshw Member

כנראה אצל רוני לוי בנוער :)

14. henry1 Member

תענוג. לא מבחינת הכדורגל כמובן, כי אפשר לייצר כדורגל טוב עם הסגל הזה, אלא מבחינת המחויבות, הנחישות, העמידה על המגרש וכמובן הניצחון החשוב מאוד. לשם שינוי נראינו כמו קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה ולא כמו אוסף של שחקנים שמשוטטים על המגרש ללא תכלית. השפעה של מאמן תמיד תהיה בהתחלה, אבל לפחות על פי המשחק הזה, זה נראה הרבה יותר מאפקט חד פעמי של החלפת המאמן. נקווה לראות את אותה מחויבות ונחישות גם בהמשך. אפילו ערן לוי עשה הגנה כמו שלא עשה בכל העונה, ובכלל הוא מוכיח, ולא בפעם הראשונה, שהוא קפטן וגבר אמיתי.

היה עצוב לראות את אריאל הרוש בסיום המשחק. חבל שכמה מטומטמים הורסים משהו חדש ועוד ממשיכים לקלל אותה במהלך המשחק. כמה דפוקים אפשר להיות?? בלי קשר ליכולת של הרוש, שלא מלהיבה, חייבים להראות לו תמיכה בשבוע הבא, מה גם שיש לו את הקהל של ביתר על הראש עם כל ההיסטוריה ביניהם.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  15. עידן444 Member

ממש לא ברור לי מה החבורה המטומטמת הזו שהגיע לאוטובוס בנקודת האיסוף והיתה גם במשחק רוצה מאריאל הרוש?
    מנסה לברר ולא מצליח...
    נראה לי שגם הם לא יודעים. פשוט חבל...
    ניצחון חשוב שהיו בו הרבה אלמנטים שלא היו בתקופה האחרונה ומה שקרה עם אריאל הרוש קצת הורס. חבל שלא התרכזו רק בלעודד כי בזה הם עשו עבודה נפלאה!
    דבילי להתחיל לנתח את הדברים הטובים שראינו היום וההבדלים מהתקופה האחרונה. סך הכל משחק אחד ומול קבוצה ערבית, וכשקבוצה ערבית משחקת בלי התלהבות, ותשוקה באמת שאין לה מה למכור. היחיד שהיה שם מסוכן וגם זה רק במחצית הראשונה הוא פיראס שמגיל 14-15 התחנך אצלנו.
    זה לא נראה כמו ניצחון של קבוצה שטרפה את המגרש עם הרבה התלהבות בצורה שמאפיינת את אפקט החלפת המאמנים אלא אולי באמת כי מישהו גרם לשחקנים לעשות סוויץ' בראש ולהתנהל במגרש קצת אחרת.
    מוקדם לקבוע. צריך לבחון את הדברים לאורך זמן.