מחזור 18 בליגת העל: תיקו בין בית"ר להפועל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jan 16, 2015.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני מניח שהתכוונת לכישרון, טעות פרוידיאנית.

2. henry1 Member

קונה תיקו 0 משמים היום מול סכנין. אמנם אין לי ספק שרוני לוי יעשה שינוי, אבל הסגל הוא כל כך גרוע שכנראה יקח לו יותר ממשחק אחד כדי להשפיע על הקבוצה.

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יפה שביטון צפוי לפתוח בהרכב, רק שאלה - איך הוא ישחק אם הוא עוד לא עבר בבקרה?

The Israel Football Association

עריכה: איזה נאחס אני...

Last edited: Jan 19, 2015
  4. עידן444 Member

עד שיש כמה ימים של שקט...
    לא ברור מה אוהדים עושים בנקודת האיסוף של הקבוצה לסכנין ומה רוצים מאריאל הרוש?
    כבר לא ברור לי מה קורה לנו. נראה לי שיש אנשים מתוכנו שרוצים בכוח לעשות נזק.

5. henry1 Member

באמת לא ברור. במקום לצאת לדרך חדשה ולתת גב מלא לקבוצה מנסים לתקוף שחקן. מיותר לחלוטין ונקווה שלא ישפיע עליו היום, מה גם שאותו אוהד (ואוהדים) יהיו מאחורי השער שלו מחצית שלמה...

6. Bilev Member

יכול להיות שמישהו כבר כתב את זה.. לא עברתי עדיין על כל ההודעות, אבל תתארו לכם שמנחם קורצקי מתפטר/מפוטר מבית"ר, ובמקומו מתמנה יוסי מזרחי (אחד המועמדים).
    והמשחק בשבוע הבא: נתניה-בית"ר

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים איך מכבי חיפה צריכה להודות לקב"ה שיש את הפועל עכו והפועל פ"ת בליגה, 2 קבוצות נאיביות ועלובות שאלמלא הם, חיפה היתה כבר בשיוויון נקודות עם הקו האדום, גם אם חיפה תפסיד 5 משחקי ליגה קרובים, אני לא רואה את הפועל פ"ת ועכו מתקרבות אליה, כך שמכבי חיפה יכולה להיות רגועה, אבל רק לזמן קצר כי כל עוד שחר ממשיך בהתנהלות שלו, גם שנה הבאה לא יהיה אור בקצה המנהרה.

8. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרו דברים מעולם ואולי הזחיחות הזו של "לא רואים את עכו והפועל פ"ת מתקרבים אלינו" היא שתגרום למכבי חיפה לבלות מתחת לקו האדום.

9. alexshw Member

הזחיחות היחידה היא של שחר והיא הייתה קיימת מאז ומתמיד, אלמלא הזחיחות הזו לא היינו יורדים לכזו זנות.
    בקרב השחקנים אין זחיחות. הם פשוט ברובם גרועים וגם לא מתודרכים טוב.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיפה לא תרד ליגה גם אם יורידו לה עכשיו 10 נקודות אבל פלייאוף תחתון הופך לריאלי עבורה כל עוד היא תמשיך ביכולת הנוכחית. יש סיכוי לא רע בכלל שנראה 2 גדולות בפלייאוף התחתון אולי אפילו 3, תעודת עניות ענקית לליגה שלנו שאף מועדון גדול לא מצליח לגרד את מכבי.

עוד שעתיים מארחים את החלאות האדומות, כמה שאני שונא אותם אבל גם את השחקנים, טביב ואפילו קורצקי שגרמו לקבוצה להגיע במצב הכי לא אופטימלי למשחק היום. מאוד יפתיע אותי אם ננצח כי הפועל הוקמה כדי לנצל מצבים כאלה ולגנוב 0-2 קל. אם השחקנים היו מחויבים כמונו אולי לא הייתי דואג כ״כ אבל לך תסמוך על קליימן וממן.

רק תביאו ניצחון.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

קונה תיקו מאופס. אנחנו משחקים נגד יריבה מאיתנו, במגרש שלה והדבר היחיד שלכאורה נזקף לזכותנו זה החלפת הצוות המקצועי. לא חושב שרוני לוי יוכל להשפיע לאחר כמה ימים, אבל בכדורגל החולה שלנו רוב הזמן זה מוכיח את עצמו במשחק הבכורה.

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הקהל של מכבי נתניה מוכיח בפעם המי יודע כמה שהוא הפך בשנה האחרונה לקהל אלים

תגידו שזה קומץ של כמה מפגרים אבל גם בבית"ר זה התחיל מקומץ והפך לארגון פשע.

13. EuropeGuy Member

מכבי חיפה לא תרד ליגה. היא טובה מדי בשביל לרדת. שחר לא ישתנה, היו לו 8 שנים להראות שהוא מזהה מגמות
    ומשפר את החומר האנושי שהרכיב את המערכת שנקראת מכבי חיפה והוא החליט ללכת בשלו. מכבי חיפה עדיין מועמדת לסיים מקום 4 יותר משהיא מועמדת לסיים בפלייאוף התחתון. התוצאות העלובות שהיא משיגה קשורות ברוח ולא בחומר. זה לאו דווקא מעודד, כי במידה ואכן מכבי חיפה תסיים במיקום סביר מובטח שהזיכרון הקצר של הטבע האנושי יגרום לכך שבעונה הבאה השינויים יהיו מזעריים.

לגבי משחקי הערב, תחושה של ניצחון בית"רי. בהפועל למעט ורמוט אין פשוט כלום. זו קבוצה שרק רעננה, הפועל חיפה ועכו כבשו פחות ממנה. בית"ר מרגישה העונה כמו קבוצה עם יותר אפשרויות ביום נתון ואין סיבה שזה לא יתבטא גם הערב.

האבסורד הבאמת גדול הוא שאם נתניה, שחלק ניכר מהעונה שלה העבירה בלי משכורות ובעלים, מנצחת הערב בדוחא היא עוברת את הקבוצה עם התקציב מס' 2 בליגה.

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שייע פיינגבויים " קודם כל נגיד וואלקם לאלי כהן על הופעת הבכורה בסכנין הוא מציב היום בחוד את קאיודה "
    שרון ניסים מתקן אותו ואז הוא אומר " כמובן שוואלקם לרוני לוי שמציב בחוד של סכנין את קאיודה "

אין שכל אין דאגות.

שי and Civil like this.
  15. Civil Anti Madridista

הראש נשאר בגולדסטאר.