מחזור 18 בליגת העל: תיקו בין בית"ר להפועל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏16/1/15.

1. Civil Anti Madridista

הבית מתפורר. מעדיף להמשיך להפסיד מאשר לגנוב ניצחון שישדר לשחר שנמצא הפתרון ואנחנו על הדרך.
    על דבר אחד לפחות אין ויכוח, "שיטת האיזונים" של אדון בלבול בהחלט עובדת.

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הוא באמת איזן אותנו. עכשיו אנחנו גרועים בכל העמדות במגרש.
    "מהנדס איזונים".

Jakur אוהב/ת את זה.
  3. אבי סנדור Member

מזל שמנגד יש לנו בליגה קבוצות אטרקטיביות שמספקות כדורגל מהנה כמו נתניה פ"ת ו....קשה לי לבחור יש כלכך הרבה אופציות..

4. Turgi Guest

יש כל כך הרבה קבוצות חלשות בליגה. להיטפל לרעננה זה מגוחך.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת, לרעננה יש הרכב של ליגה לאומית + וואקמה אחד, היום אפילו הם חסרו 2 זרים שנמצאים באליפות אפריקה, הם משחקים מחוץ לעיר ויש להם 13 אוהדים, כל התנאים כדי לרדת ליגה במחזור תשיעי ומרות הכל הם יותר קרובים לפלייאוף העליון מאשר לקו האדום, מגיעות לסילבס המון מחמאות על העבודה שלו שם ואם יצליח להישאר בליגה שאפו.

gilad16 אוהב/ת את זה.
  6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההצלחה היחסית של רעננה דומה להצלחה של ק"ש, אין שם שום גורם מלחיץ. אפילו במכבי פ"ת יש את הלוזונים. הקבוצות עם הכי פחות לחץ בליגה אלה ק"ש, רעננה ועכו ולא סתם כולן מצליחות בדרך שלהן.

7. עידן444 Member

אולי הייתי בוטה מידי. רעננה היום קבוצה טובה יותר ממכבי נתניה והפועל פ"ת. הפועל פ"ת פה ושם מספקת כדורגל מהנה, נתניה מספקת לנו הכל חוץ מהנאה. אני גם מאוד שמח לראות אצלכם ח'ברה שלנו שנפלטו לאורך השנים. הביקורת שלי היא על הסגנון, ומה שאני הכי שונא זה שרעננה מחברת כמה תוצאות טובות פתאום הפרשני דמיקולו שלנו מתחילים להלל אותה כאילו היא משחקת כדורגל טוב. חייב להגיד שאני גם לא סובל את אשר אלון אז עוד יותר קשה לי להגיד מילה טובה על רעננה.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אז אחרי שאוהדי בית״ר ״שורקי הבוז״ מוכיחים את נאמנותם כש-25 אלף אוהדים ואף יותר יגיעו היום, נשאר רק דבר אחד - שהשחקנים יגיעו באותו טירוף. אנחנו יותר טובים, אנחנו במבצרנו, ואין סיבה שלא ננצח. יש לי תחושה שזה יהיה לילה שאוהדי בית״ר והפועל לא ישכחו בקרוב.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

רעננה קבוצת דלת אמצעים שמשתמשת במה שיש לה בצורה המקסימלית מבחינתה, והיא עשה את זה טוב יותר מרוב קבוצות הליגה. היא לא חייבת לאף אחד שום דבר והם עושים שם עבודה גדולה. לבוא בטענות על סגנון משחק לקבוצה שבקושי מחברת תקציב מתאים זה מצחיק. כל הכבוד להם.

10. עידן444 Member

בקושי מחברת תקציב??? נראה לי שקצת ניסחפת... יש להם שני בעלים פרטיים שנותנים שם אחלה יציבות. זה דבר שמאוד מאפיין את אשר אלון וזה לזכותו- הוא לא קופץ מעל הפופיק ומנהל את העסק בצורה שקולה. כך הוא גם היה בנתניה. כשהוא יגיד לי בוקר טוב ארוץ לחלון לבדוק שאין חושך בחוץ, אבל זה כבר סיפור אחר. אם היתה שם מצוקה כלכלית תהיה בטוח שנאוואקמה היה נמכר. אשר תמיד מכר את הכוכבים שלו כדי להתאזן- אלן מסודי הוא דוגמה נהדרת. נאווקמה גם מזכיר לי אותו קצת.

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת במה כבר אפשר להאשים אותו ? קיבל קבוצה מפוררת.
    כבר לא יודע מה עדיף שנמשיך להפסיד כדי שלא ישכחו בסוף העונה שצריך לזעזע את הסגל או שבלבול יצליח להרים את הקבוצה.

12. alexshw Member

מכבי חיפה צריכה דמות רצינית על הקווים וכבר הסברתי שבלבול הוא לא איש מקצוע ראוי.
    חלק חשוב מאוד בכישלון של שחר זה לא רק סירוב לבצע שינויים אירגוניים במועדון והבאת שחקנים איכותיים אלא גם בחירת מאמנים גרועה וזה גם מראה על איבוד חושים מוחלט.
    כל עוד שחר במועדון רק מאמן טוב ממש יכול אולי להביא לנו הצלחה יחסית אבל שחר אוהב יסמנים וסמרטוטים שישתחוו לשגעונות שלו או שהוא ינסה להפוך מאמנים לכאלה.

ככה נראת קבוצה שמנוהלת בצורה דיקטטורית על ידי איש מבוגר מדי. באיטליה יש דוגמא מצוינת וזו מילאן. בני כמה גליאני וברלוסקוני?

אם מאמן הכדורגל הטוב בעולם שלמעשה ניהל את הקבוצה בעצמו אמר די בגיל 71 אז גם אחרים צריכים להסיק מזה מסקנות.

נערך לאחרונה ב: ‏19/1/15
    סמואל אטו ו-Bluekipper אוהבים את זה.
  13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מדהים כמה הפועל מועדון קטן. אפילו בימים כאלה של בית״ר הם צריכים כל מיני תרגילים מלוכלכים כדי להרגיש יותר בטוחים.

14. yros1 Member

קורצקי יעבור לאמן את הפועל, דומב יחליף את עידן בר-און, בלבול יעבור לירושלים ועידן בר-און יעבור להיות
    עוזר מאמן של אברם גרנט שישלח מאמן מגאנה למכבי חיפה בהשאלה.
    אבל הכל יכול להשתנות עד 18:00 אז יתחיל ערב חדש של הזיות בתקשורת

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מצד אחד אי אפשר להאשים אותו.
    מצד שני, לקח קבוצה גרועה והפך אותה לגרועה יותר. גם לזה צריך כישלון