עוד לא נגמר המשחק, חייב לציין את אצילי לטובה. 2 מסירות לגולים שרק מעקימות של השחקנים שלנו לא נגמרו בשער. מה שכן, חוץ ממנו, שלומי אזולאי, אלי דסה ופרירה אף אחד לא נראה כמו שחקן כדורגל. ממן וקריאף חושבים שהם בקופה קבאנה, איציק כהן עושה מה שמצפים ממנו ומטוביץ' אמנם לא רע בהגנה אבל בהתקפה לא עושה כלום.
ממן עם כל הפוזה שיש עליו,כל התנועות שלו הם על ריק ובעיקר וראים תנועות ידיים..הגיע הזמן שהוא יתעורר.. נתנו לו את הבמה להוביל,תיקח !!
בלי לוקאש בדרבי אנחנו חוטפים 5, מאמן מטומטם (מכניס שחקן שאינלי מושג אפילו מה הוגבה שלו למרכז דשא, עושה חילוף כפול שהשוער פצוע, לא מכניס את אוחיון ועוד ועוד), מזל שביתר קבוצה מביכה וחבל על הפספוס כי יכלנו לגנוב, אבל הייתי חותם על 1:1 אם היו אומרים לי לפני המשחק.. שבוע הבא משחק עונה, ואחרי זה דרבי...
מלבד אצילי לא היה מה לראות הערב בטדי. השער של בית"ר באשמתו הישירה של אדל, אבל הוא החזיר את החוב עם 2 הצלות גדולות.
איבדנו 2 נקודות יקרות שיכולות לעלות לנו בפלייאוף העליון, לא לנצח את הפועל הנוכחית זה פשע. קורצקי כנראה מת שטביב יפטר אחרת אין לי הסבר איך הוא מוציא 10 דקות לסוף חלוץ ומכניס קשר ואיך חנן ממן משחק 90 דקות. אפרופו ממן, בושה וחרפה שהבחור מתפרנס מכדורגל, אם אני אכתוב שהוא מסריח את הדשא אני יעשה איתו חסד, שחקן חלש!!!! עצוב לראות 2 מועדונים כאלה מציגים כדורגל כזה עלוב.
הרגשה מוזרה. עצב ושמחה וגאווה ועלבון ביחד. אני מתבייש ששחקן מכבי נתניה לא יכול להיות בטוח אפילו בתוך אוטובוס הקבוצה. מתבייש שאותו אוהד שעלה לאוטובוס לא רק שלא נעצר אלא אפילו היה היום בדוחא. שמעתי שהרוש התראיין אחרי המשחק והיה נראה גמור, מעדיף לא לראות את זה. איך שיצאתי למשחק שמעתי על הביזיון שהיה היום והתחשק לי באותו רגע לחזור הביתה. גם כשהגעתי לדוחא לפני המשחק הדבר היחיד שהיה ביציע זה ויכוחים על הרוש ומה שהיה שם. לשמחתנו השחקנים נתנו משחק הקרבה אז במשך 90 דקות זה קצת נשכח ואנשים התרכזו בעידוד שהיה טוב כמה שעידוד של 120 איש יכול כבר להיות.. בסוף המשחק הרוש גם היה הראשון שהקהל קרא לו לבוא אבל כנראה שהטראומה עדיין היתה כואבת מדי והוא סירב ואני באמת לא יכול לשפוט אותו על זה. המהלך הזה כמובן העיר את כל חבורת הזבל שברוב חוצפתם לא מבינים למה שוער שהם מקללים כל המשחק לא בא להודות לקהל. בשלב הזה שוב חזרו הויכוחים שאפילו הגיעו למכות בין שני אוהדים. לא נעים להגיד אבל אולי חבל שהפרידו, אולי רק ברגע שאחד מהיצורים האלה היה מקבל מכות שהוא לא ישכח משהו במחשבה שלהם היה משתנה. היה גם משחק. כשפיני גרשון החליף את אפי אחרי שפיטרו אותו ממכבי ת"א הוא אמר לפני המשחק הראשון שלו שגם הפסד וגם ניצחון יהיו יותר של אפי משלו, כלומר בשני אימונים וחצי עוד אי אפשר לצפות לראות משהו שונה כל כך. המשפט הזה ליווה אותי לפני המשחק אבל כמה שהוא לא התאים אחריו. טוטאל פוטבול לא נראה העונה אבל איזה מחויבות, ערן לוי מרחיק כדורים מתוך הרחבה ורודף אחרי המגן בדקה 88. מלחמה של כל שחקן שהיה על הדשא, קאיודה פתאום מזכיר נשכחות ועומר פרץ גם מראה איך הוא הפך לאחד השחקנים האהובים בקבוצה בסוף העונה שעברה. אבל כל פעם שמגיעה קצת אופטימיות אני נזכר שינואר עוד לא נגמר ואי אפשר לדעת אם בעוד שבועיים יהיה לנו חלוץ ושוער.
מתוך 17 משחקי ליגה העונה, הפועל הצליחה להבקיע יותר משער אחד רק שלוש פעמים. כלומר ב14/17 משחקי ליגה השנה הפועל כובשת 0 או 1 שערים. אני די בטוח שאין עוד קבוצה עם נתון כזה עלוב, אולי רעננה. פשוט עצוב. 90 דקות ולא הגענו למצב נורמלי אחד כל המשחק.
כמה דברים: 1. לעניין אריאל הרוש, אני מאמין שרוב אוהדי נתניה מתנגדים בתוקף למה שעשה אותו אוהד לאריאל ואני חושב שאריאל נתן לו ולאנשים כמוהו את התשובה הכי טובה על המגרש כשהיה חלק בלתי נפרד מהנקודות שהשיגה הקבוצה ולקח 2 כדורים טובים מאוד. 2. מסכים עם אלי מתחן לגבי ההבדלים בין החלק האחורי לחלק הקדמי. 3. עומר אצילי מתפתח לשחקן טוב מאוד, פשוט משחק חכם ולא מנסה לעשות דברים מיותרים, 180 מעלות הפוך מהקפטן ומחנן ממן שמקבל קרדיט על כלום ושום דבר
מאמן חכם יותר היה בונה את הקישור על קלאודמיר אצילי ואזולאי ולצידם מוצא את השחקנים הנכונים בהתקפה. קורצקי משום מה מעדיף את ממן וקריאף שלא שייכים לרמה של ליגת העל, ממן עד כדי כך גרוע שהוא גורם לקריאף להיראות שחקן סביר. יש לאצילי כמו לאזולאי עוד דרך לעשות כדי להפוך לשחקנים מובילים בבית״ר, לזכותם יאמר שהם מוכיחים שיש להם בסיס אמיתי של שחקני כדורגל ושיש עם מה לעבוד בניגוד לכמה שקרנים אחרים בקבוצה שלנו.
כמו תמיד נסיעה לטדי זה כמעט יום שלם שמסתכם בהרבה יותר מ-90 דק' של כדורגל, גם בגלל האווירה וחשיבות המשחק וגם בגלל הקהל שממול ושיקולי הדעות הלא-נכונים של המשטרה. כמובן שאין לזה אח ורע בשום מקום, אוהדי הפועל לא יכולים ללכת את ה-100 מטר האלה למגרש בלי ניסיון של אוהדי בית"ר לריב מכות, בסיום אוהדים התחבאו שוב ובאו לקפוץ עלינו אבל המשטרה חיכתה להם עם הפרשים. ילד קקה בן 14 משחק אותה אבו-עלי ויורק ומקלל את החברים שלך. אבל הכל בסדר במדינה, הרי 'זה טבעי'. כשריאל מדריד מגיעה לקאמפ-נואו, ותסלח לי היריבות של בית"ר והפועל - זה לא מה שקורה. ועוד לא דיברתי על השירה המגוחכת 'הנה היא עולה הקבוצה הגזענית של המדינה' - ממש משהו להיות גאים בו. או על חגיגות העשור של לה-פמיליה, הרגע בו הקהל של בית"ר באמת התקלקל, לפני זה היה תענוג לשמוע אותם. או על ההודעה המטומטמת של הכרוז 'התגלתה שריפה באצטדיון, הקהל מתבקש לעזוב', מה זה הדבר הזה לעזאזל? והיה גם כדורגל - או שבעצם לא. רמה נמוכה, כדורגל מתסכל, אבל מה שעצוב הוא שזה לא היה המשחק הכי גרוע של שתי הקבוצות העונה. הפועל שיחקה פחות טוב מבית"ר לאורך כל שלבי המשחק אבל עדיין, גנבנו גול בדקה קריטית, היה בסך-הכל צריך לשחק עם קצת יותר ביטחון ולהכריע את המשחק עם המתפרצות כאשר בית"ר שלחה שחקנים קדימה. אבל איך תעקוץ במתפרצת אם יש לך את ישראל זגורי שאיטי כמו סבתא שלי ז"ל ומאבד כל כדור שמגיע אליו? כמובן שיש לנו גם את המאמן הכי גרוע בליגה, אסי דומב שמו. בית"ר משריקת הפתיחה הייתה עם שחקן יותר במרכז השדה, גם כי זו השיטה שלה וגם כי כי רמזי ספורי לא קשר אמצע. מצד שני, ספורי נתן גול ורשם מחצית שנייה מעולה - ופתאום דומב מוציא לי אותו. איפה משה אוחיון לעזאזל ומה הקטע עם לזמי? שישחק במדינת הכדורגל. נכון שאפולה אדל רשם שתיים וחצי הצלות גדולות אבל מצטער שאני לא מחמיא לו יותר מדי. מה זה שווה אם הגול חד וחלק על השם שלו? וחבל, כי ההגנה של הפועל הציגה משחק טוב למרות האמצע הפרוץ. קולין הראה יכולת מעולה ואני מופתע שאני אומר את זה, וגם פאלח היה בסדר. אלה נקודות שנבכה עליהן בסיום העונה, אולי אפילו מאוד. אני לא עוקב אחרי בית"ר ברמה של האוהדים שלה, אבל אני מניח שההרכב שסיים את המשחק אתמול הוא לא ההרכב מהמחזורים הראשונים של העונה. בית"ר קבוצה סבירה, אין מה לרדת לחייו של קורצקי והוא צריך לסיים את העונה. אין מה לעשות, תסתכלו הצידה. אתם לא ברצלונה, תבינו את זה. הפועל ת"א ומכבי חיפה שקועות בחרא ובית"ר לא, ואני לא מדבר רק מבחינת הנקודות שאין הבדל גדול. בית"ר קבוצה שרצה ונלחמת ומשחקת ולא קל להכניע אותה. אצילי צריך לשחק יותר לפי דעתי. קריאף היה בסדר דווקא אבל מקבל את מה שאתם אומרים, יכול להיות שלא היה מולו יריב למרות ששי היה בסדר מצד הפועל אתמול.