אלונה ברקת, חבל על הכסף שלך... לא ברור לי למה היא עושה את זה, כל הסבר מתקבל על הדעת, אבל התוצאה היא קבוצה חסרת דרך וחסרת אופי, חבורה מקרית ומעוררת רחמים של שכירי חרב צולעים. אלישע לוי עומד ומפטפט עצמו לדעת עכשיו... מחר יהיה יותר טוב. למה, כי קוששת את רביד גזל מאיזה חור? והוא עוד מרוצה ממנו, ממה בדיוק? מאחוז דיוק חד ספרתי בפסים? אבל צריך לשמור כוחות... הרע ביותר עוד לפנינו.
העניין של התמיכה הופנה כלפי האוהד של הפועל חיפה, לא כלפיכם. אתם באתם לבלומפילד היום בכמות ומחאתם כפיים לשחקנים בסוף ושאפו על זה, באמת.
יסודות. הבעיה ביסודות. ועם כל הכבוד לדוידזדה זה לא מספיק. כשכל כך הרבה מאמנים לא מצליחים, הבעיה במועדון היא בבסיס. ב"ש זו פריפריה. קשה לה להביא רכש ישראלי איכותי. לכן שני פרמטרים קריטיים עבורה - שחקני בית + שחקנים שהתחברו לעיר כמו אוןפיר חיים וזרים. אין לה כרגע לא זה ולא זה. אלישע לא השכיל להבין את זה ונפל עם זרים. אלונה לא מצליחה לבנות מערכת שתספק שחקני בית מספיק טובים לקבוצה שיוכלו להרים אותה.
הפועל ב?ש ממשיכה להתרסק עם עוד תצוגה מבישה, בעוד מכבי ת?א דורסת ודוהרת לעבר האליפות אלישע גם השנה נפל עם הזרים בגדול, וכמו במכבי חיפה הראיונות שלו אחרי הפסדים הופכים לנאומים ארוכים ומשעממים. הגיע הזמן לשנות את התפיסה ולתת לישראלים במה ב?ש לא תזכה באליפות ולא תרד ליגה, אז למה לא להשקיע ולבנות על צעירים שיהיה אפשר להתבסס עליהם גם בעתיד
הביזיון והבושה שוברים שיאים, הלב כבר מזמן נשבר... רחמים עלינו אין כנראה, היום האוהדים פשוט שיחררו קיטור ואת האמת בצדק גמור, 90 דקות של כלום ושום דבר ברמות המחרידות ביותר. מתי הסבל הזה יגמר כבר ריבונו של עולם מתי
כל הכבוד לבאר שבע שממשיכים ללכת אחרי הקבוצה שלהם לכל מקום בארץ למרות שכבר שנים שאתם אפילו לא סתם מסיימים אפילו במקום 5. כרגע, לצערי נראה שבמכבי יש רעב שאין בקבוצה אחרות, במיוחד מצד הקהל שלה. הם שמים 5-0 או 4-0 ואתה שומע את הקהל שלהם צורח כאילו זה משחק נגד מארסיי, (או שזה סתם כי הם מכביסטים שגם צוהלים בנוקיה כשאיזה סמית מעלה את ההפרש ל28?) מכבי בכל משחק בית כמעט מובילה כבר 1-0 תוך 5 דקות. כרגע אין ספק שהיא נראית המועמדת העיקרית לזכיה באליפות.
איזה קונצרט בבלומפילד! משחק נהדר של מכבי, רק לשמור על יציבות. הפועל באר שבע קבוצה מביכה, עצוב שהפסדנו להם בסיבוב הקודם.
אלונה צריכה להתחנן לבן שמעון שיבוא לאמן. היא גם ככה משקיעה סכומים גדולים אז שתביא גם מאמן שיכול לבנות משהו ולא בלוף כמו אלישע. ראיתי רק את התקציר, אבל איזה גולים קלים.. התפרקות מבישה של ב"ש, ובאמת לא מגיע לאוהדים. בקשר למכבי, כמו ש6-2 על קלינגר לא מרשים אותי, גם 5-0 על ב"ש לא מרשים. מה שכן, הם הכי מסודרים ויציבים, ואין ספק שהקהל שלהם הכי "חם" על אליפות. אגב, אוסקר ממשיך עם המנטרה שאין לו את הסגל הכי טוב בליגה. גם אם זה נכון, הוא יכול לבוא בטענות רק לעצמו אחרי שהוא הביא איזה 11 שחקנים העונה (והיד עוד נטויה) והתקציב למעלה מ100 מיליון..
פעם ראשונה זה מקרה, פעם שנייה זה צירוף מקרים ופעם שלישית זו כבר דרך... מקווה שזה מקרה וקריאף יחזור לעצמו. לא צריך להפוך אותו למקופח
צפינו, ידענו, נסענו, ראינו, חזרנו. השחנים הולכים לאכול חרא עד סוף העונה, הקהל אוכל את החרא הזה שוב ושוב, הגבול נפרץ, תמה הסבלנות. אין לי שום בעיה להיגרר לקרבות תחתית, לשם אנחנו שייכים.
לפני חודש שנגמר הסיבוב הראשון כולם הריעו לאוסיאקו ומרקוביץ ולאלישע על הבחירה המוצלחת. יש פה יותר ממשהו נקודתי בזרים, בחודש האחרון יש התפרקות טוטאלית של כל המשחק המסודר שהיה בסיבוב הראשון, ששם אמנם לא היינו חדים בהתקפה אבל היינו קבוצה שקשה להבקיע מולה.
שמעת על המילה צניעות? זה משהו שמלמדים בברצלונה כנראה. אוסקר מדבר בדיוק כמו שגוארדיולה היה מדבר כשאימן את ברצלונה - תמיד החמיא לריאל מדריד ולכל היריבות שלהם ואמר שכל המשחקים קשים. אני לא יודע אם הוא מאמין לעצמו או לא, אבל זה נהדר לשמוע אותו מדבר בראיונות (למרות האנגלית הצולעת) ולגבי הרכש, אז ככה: א) לא הוא מביא שחקנים. יש מנג'ר מקצועי וזה קרויף שאחראי על הרכש. ב) מכבי השקיעה השנה ברכש פחות מאשר חיפה והפועל. ג) התקציב של מכבי הוא באזור ה 80 מיליון שקל. אני לא בטוח שהתקציב של חיפה נמוך יותר. חוץ מזה, המילה "תקציב" משקרת, כי מכבי משקיעה הכי הרבה במחלקת הנוער שלה ובנוסף לא מזכירים כאן רווחים והכנסות, ומכבי קיבלה הרבה כסף ממכירתם של מוסא קאנוטה ומאיוקה בתחילת העונה.
שוב הסרט על ברצלונה? נצחון על הפועל באר שבע ואתם כבר חוזרים לשחצנות הרגילה שלכם, עלק ברצלונה. בעוד אתה מדבר על צניעות, אתה משווה בין הקבוצה שלך לברצלונה, בין המאמן שלך לגווארדיולה, לא פחות ולא יותר, יפה. יחי האירוניה. אולי זה בעצם רק אתה ככה, אבל לא נראה לי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx