לבארסה יש את הMSN, לריאל את הBBC ולבאר שבע את הBMW (ברדה מליקסון וואקמה) שדורסת את הליגה ועכשיו ברצינות, משחק שהיינו חייבים לסמן עליו וי. טהאא מצוין ואוגו חזר להוכיח מי הבוס. שבוע אדום
רעננה מתחילה לפתח גרעין קהל וק"ש? אולי מבחינת קהל אבל מבחינה מקצועית היא קבוצה חשובה לליגה. עכו היא לא זה ולא זה.
עכו ורעננה הם קבוצות שאתה מסתכל על המשחק שלהם, מסתכל על האוהדים שלהם, ולא מבין מה הם עושות בליגה הראשונה. בתור אחד שרואה הרבה ליגה לאומית, יש לפחות 5-6 קבוצות בלאומית שעולות על עכו ורעננה גם מבחינת הכדורגל שהן משחקות וגם מבחינת כמות הקהל. עכו ורעננה פשוט מיותרות.
ועכשיו לשינוי המשמעותי ביותר בינואר - החלפת המאמן הכושל. אנחנו בדרך להיות הקבוצה הראשונה (שאני זוכר לפחות) שהאוהדים אחראים (במידה לא מבוטלת) להורדת הקבוצה. אני רק נזכר בקמפניים ההזויים אצלנו למינוי העלאק מאמן הזה...אין לי ספק בכלל ,שאם לא היה כזה רעש מצד האוהדים למינוי עטר, הוא אפילו לא היה מועמד. אבל האחריות היא על אוסידון ועכשיו הוא חייב לתקן.
בעשרים הדקות האחרונות באר-שבע הופכת ניצחון שנראה 1-0 קשה לניצחון של 3-0. מבסוט לראות את ברדה כובש את השערים החשובים ואחר-כך הלחץ כבר השתחרר. זו שלישייה מס' 6 של באר-שבע העונה וצריך לשים לב לנתון הזה. ידברו על הבעיטה החופשית של מליקסון אבל אני רוצה לציין את נאווקמה שבשקט בשקט עושה עבודה גדולה והיה לו דריבל נהדר על הכנף. מכבי נתניה לא הייתה צריכה לפטר את שלומי דורה והיא בדרך הבטוחה ללאומית, חבל. סיבוב שלם ללא ניצחון זה לא צחוק. אני חושב שהכדורגל של נתניה הרבה יותר גרוע כרגע מאשר בתחילת העונה אז חשבת שעם חלוץ הבעיות ייפתרו. יכול להיות שעירוני וק"ש נלחמות זו נגד זו על מקום בפלייאוף העליון. בעוד רעננה חווה ירידה מובנת ביכולת שלה, אצל ק"ש הנפילה מהעונה שעברה היא גדולה. אני משוכנע שנראה בפנים את מכבי חיפה, בית"ר, באר-שבע ומכבי. לגבי הפועל היום, אם גיא לוי גם היום לא היה מנצח אז כמובן שהביקורת הייתה גדולה אבל לפחות היה אפשר להגיד להגנתו שהוא בחר בהרכב הנכון. לא אומר שגוטמן בחר את ה-11 או את השיטה אפילו, אבל בשיטה הזו הפועל צריכה לשחק נגד רוב הליגה. ברור שנגד מכבי ובאר-שבע צריך לשחק אחרת וגם נגד מכבי חיפה או בית"ר ירושלים. אבל נגד הפועל חיפה לשחק בונקר? החילופים היו מאוד מאוחרים היום וזה גרם לירידה דרסטית ביכולת אבל באמת שזה לא מעניין אותי. בגדול אני משוכנע שמכבי חיפה לא יכולה להוות יריב למכבי. היא תוכל לשחק טוב לאורך רוב המשחק אבל תעשה את הטעות הקטנה הזו. השיפור אצל חיפה מבחינת תוצאות וגם מבחינת היכולת לא מספק.
רעננה יותר טובה מכל הליגה הלאומית קל. מה אתה משווה אותה בכלל לעכו? קבוצה שמתמודדת בצמרת כבר שנה וחצי.
אז יש לי חדשות בשבילך. לפני שנה ישבו לידי בנתניה אוהדים של עכו(משום מה החליטו לא לפתוח להם את היציע ממול ונתנו להם לשבת בצד הדרום מערבי בסמוך אלי. עזוב את זה שעכו הביאה יותר קהל מאשר רעננה, אשדוד, מכבי פ״ת, הפועל חיפה, סכנין ועוד קבוצות שבטח שכחתי- ראית את התשוקה של האנשים והאהבה לקבוצה הזו. דבר שלעולם לא ניתקלתי בו ברעננה. למעשה חוץ מאדם אחד בפורום שנקרא אייסוקר שמעיד על כמה הקבוצה חשובה ויקרה לליבו- זה לא משהו שבאמת קיים. אם רעננה תרד ליגה אין כמעט אף אחד שבאמת יהיה עצוב מזה כפי שכשהיא עלתה ליגה השחקנים הרימו את האוהדים על הכתפיים. ק״ש חשובה מקצועית אבל למעשה זה איזי. כפי שאמרתי- ביום שלא יהיה איזי- לא תהיה ק״ש בליגת העל. מה שאי אפשר להגיד על מועדונים כמו עכו, הפועל חיפה, ומכבי פ״ת. Sent from my iPhone using Tapatalk
איך אפשר לקרוא למועדון שנותן ל 20 אוהדים לנהל אותו מועדון רציני? אני באמת מחפש ומחפש את האנשים ביציע שמחזיקים מעטר ונורא רצו אותו ובחיי שאני לא מוצא. אם אוסידון נתן ל 20 אוהדים שבאים לצעוק באימון לקבוע לו מה לעשות אין לו מה לחפש בתחום. ושוב ושוב אני שואל- איך הקהל הגדול של מכבי נתניה אשם בכך שכך בעל הבית מקבל החלטות- אם זה בכלל נכון שזו הדרך בה הוא מקבל החלטות. Sent from my iPhone using Tapatalk
כשמליקסון וטוני רוקדים, זה הדבר הכי מלהיב בליגה. בוזגלו פראייר, היה צריך לסיים עם מינימום צמד. חזר טוב ומהר משחשבתי מהפציעה ודי נכנס לשטף הקבוצתי. משחק נהדר שלנו. המשימה הנוספת חוץ מלהביא 3 נקודות היא להכניס את שהר לעניינים.
נגדנו זו הדוגמה כי הם היו עם החבל על הצוואר וראית לכמה אנשים המועדון הזה יקר. יש שם גרעין, ובסך הכל מדובר במועדון ותיק שמייצר אנטי בגלל המעורבות של העיריה שזה אף פעם לא אידיאלי. למה, אוהד של רעננה ראית אי פעם בעינייים במשחק בטדי? לעכו גם יש אצטדיון כי מישהו חשב שזה נחוץ שם(מה שברעננה לא ממש...), ולדעתי גם יש להם כמה מאות טובות של מנויים. Sent from my iPhone using Tapatalk
ראיתי כמות נחמדה של אוהדים במשחק נגדנו העונה במושבה, ובכללי אני שומע שהם מתחילים לפתח גרעין שככל הנראה יתפתח לאט לאט אם ישארו בליגת העל. על הפועל חיפה שמנית איתם אין מה לדבר בכלל, מועדון חשוב מאוד לליגה.
להשוות בכלל את רעננה לנתניה/עכו זה מגוחך. קבוצה הרבה יותר טובה מהן, הרבה יותר מאומנת מהן, ובניגוד לעונה שעברה גם כובשת לא מעט ככה שגם אי אפשר להגיד עליה שהיא אפורה.