מחזור 18 בליגת העל: מכבי ת"א גוברת על מכבי חיפה ; ב"ש מביסה את עכו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Jan 8, 2016.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין שום דרך לקבוע על איכות הבעיטה שלו כאשר 98 אחוז מהבעיטות שבעט בקריירה נבעטו לשוערים ברמה יבשתית כל כך כל כך נמוכה. אתה לא יכול לבחון חדות ואיכות בהשוואה לרמות גבוהות יותר כאשר מנגד לא מפעילים עליך את אותו לחץ בהגנה ובשער אין שוערים סבירים שמגיבים בצורה אחרת, מהירים יותר, גמישים יותר, פשוט טובים יותר.

oranfu and קשר שמאלי like this.
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בסדר, חסרות עצירות ברמות הגבוהות של שוערים מהחיבור? משהו שרואים על בסיס שבועי. פה השוערים הם צחי גיגי וקאנדיל, אז זה מסנוור אותך שזה בלתי ניתן לעצירה.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

גם אם שוער דופק עצירה מטורפת מהחיבור, זו עדיין בעיטה משוגעת לחיבור.

South Boy and $zinedine zidane$ like this.
  4. $zinedine zidane$ Member

עוד פעם, לא שמייכל ולא דני עמוס קובעים אם בעיטה מ15 מטר תלך לחיבור או לאמצע. לחץ של ההגנה כן משפיע, אבל מן הסתם אני לא משווה בין בעיטות של זהבי כשהוא חופשי לגמרי לבין בעיטות של שחקן כשפיקה (או כל שחקן אחר) צמוד לו לתחת. מסתכל על טכניקת בעיטת נטו, לא על היכולת לעבור או להשתחרר משחקן.

5. Love Is Red Member

אני אומנם חושב שאוהדי מכבי שחצנית ומתנשאים אבל אני מסכים עם זינדין זידאן זה ממש לא קשור לשוערים...
    השוערים בארץ לא כאלו גרועים כמו שעושים מהם, עובדה שגם לסטויקוביץ' שוער נבחרת סרביה הוא כובש וגם לשוער נבחרת ניגריה השני אוסטין אג'ידה הוא כבש וכו'...
    זה הכל עניין של מיקום עוצמה פיזית אבל בעיקר יכולת הבעיטה, למה למשל מליקסון בעט את הכדור שבוזגלו הביא לו מעל השער אבל אם זהבי היה בועט את זה זה היה ככל הנראה גול?
    יש לו את האיכות הזאת.
    אבל ברמות הגבוהות זה לא יצליח מסיבה אחת פשוטה, שאין לו את הפיזיות המספיקה כדיי להגיע למצבים שהוא מגיע אליהם בליגה שלנו...
    יותר מזה אני אגיד גם אם נויר היה עומד בשער של מכבי חיפה או כל קבוצה אחרת עם הגנת פח הוא היה כובש מולו...

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתם מסונוורים מהישגים נגד עכו, סכנין ורעננה... כל כך חסר משמעות, כל כך לא איכותי ברמה יבשתית, כל כך חלש. הבעיטות שלו הן בעיטות נהדרות וסופר איכותיות לליגת העל, זו עובדה. כל שאר הדברים- בגדר פנטזיה אישית שלכם, מוזמנים להמשיך להנות מפנטזיות, כפי שזה נראה זה כנראה יסתכם בזה.

קשר שמאלי and DRORIKO like this.
  7. alexshw Member

השוערים בארץ הם בדיחה עצובה.

oranfu and Hapoel_Tel_Aviv like this.
  8. עידן444 Member

בארגון מתוקן- כשהוא כושל- המנהל\מפקד אחראי למרות שברור שהוא לא בהכרח אשם בהכל. זה א׳ ב׳ של אחריות.
    מכבי חיפה כשלה העונה.
    עם כל הכבוד לרוני לוי שאני מאוד מעריך- הוא כשל. ואם המערכת כזו נוראית כפי שמתארים כאן הוא לא היה צריך ללכת לשם, בטח כאחד שהיה שם אבל די ברור שרוב הטינופים כאן על המערכת מצוצים מהאצבע. רק היום שמעתי ברדיו כמה דברים איתמר צ׳יזיק עשה כדי להפוך את המועדון הזה למה שהוא היום וגם עליו טינפו כאן.
    האם זה אומר שרוני לוי צריך ללכת הביתה? ממש לא! אם יש משהו שהמערכת הזו צריכה זה יציבות. כל עונה שני מאמנים לא מוביל אותה לשום מקום. גם לפרגוסון היו כמה שנים של כשלונות כשבדרך הוא אפילו היה על סף פיטורים ובסופו של דבר הפך לאחד הגדולים בכל הזמנים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. DRORIKO Member

עם כל הביקורת שיש לי על רוני,בוא נחכה לסוף שנה כדי לשפוט אם הוא נכשל או לא. אם יסיים מקום 3-4 זה לא כישלון(כי זה מה שהסגל שלנו שווה) פחות מזה זה כישלון,ואם חלילה לא נעשה פליאוף עליון הוא צריך לקבל מכתב פיטורים עוד לפני תום העונה.

10. עידן444 Member

אני חושב שבכל מקרה הוא צריך להמשיך כדי לספק למערכת הזו יציבות.
    אני מסכים שהשורה התחתונה זה מה שקורה בסוף העונה. תיאורטית אם הוא מנצח עד סוף העונה הוא גם יכול אולי לקחת אליפות.

11. alexshw Member

לא רואה אותנו מסיימים מעל מקום 5

12. hbs7 Member

עניין הלחץ והוצאת בעיטה ממצב פחות נוח מהגנת היריב הוא מרכיב קריטי יותר לטעמי מאיכות השוער.
    זה גם עניין של הערכה וביטחון. פה שוקר/מימוני רק רואים אותו לידם ומחרבנים במכנסיים.
    אני כן חושב שהוא יכול להשתלב בליגות איכותיות. חבל מאוד שהוא לא הולך על זה, עם כמה אליפויות שלא יעשה הקריירה שלו תמיד תישאר מפוספסת במידה מסוימת.
    היה חייב לצאת בתום עונת סוזה.

זה 70-30 למכבי בעניין הסיכויים לאליפות.

13. סמואל אטו Member

הבעיה רק שהמפקד של הארגון זה יענקלה שחר ולא רוני לוי.

14. עידן444 Member

כשהבעלים הוא הבעיה העסק יקלע לקשיים ועלול לקרוס. במארקו מכבי חיפה מועדון מצליח כפי שמנצ׳סטר יונייטד מועדון מצליח. שיווקית מצליח מאוד, יש יציבות כלכלית, אתמול שמעתי את איתמר צ׳יזיק מתראיין ותרשה לי להתייחס לדברים שלו קצת יותר ברצינות מאשר לממורמרים כאן שנמצאים 200 קילומטר מחיפה וחושבים שדרך פורומים ורשתות חברתיות חושבים שהם יודעים הכל. צ׳יזיק סיפר על כמה המועדון הזה הוא יישות עצמאית בפני עצמה. אימפריה של ממש. אפילו בנושא ההפצה מדובר במועדון היחיד בארץ שהוא ישות עצמאית. מועדון שהוא חלוץ בהרבה תחומים כמו למשל חנות המזכרות. זו עבודה של שנים. ועבודה טובה. הוא גם דיבר על כך שבלי בעלים שמזרים כסף אף מועדון בארץ בתנאים הנוכחיים- כולל מכבי חיפה- לא יכול להיות מועדון מוביל ומפחד לחשוב מה יקרה אם לשחר ימאס.
    חוסר ההצלחה הוא בתחום מאוד ברור- הנושא המקצועי.

״כישלון או הצלחה של מאמן בוחנים לפי העבודה שלו במגרש האימונים.
    ביכולת שלו להשפיע על החניכים שלו להעלות את הרמה האינדיבידואלית והקבוצתית שלה״-
    זה מה שאתה עצמך כתבת על איך בוחנים מאמן. מי אחראי על זה? יעקב שחר או רוני לוי?

Last edited: Jan 12, 2016
    Turgi likes this.
  15. alexshw Member

הבעיה שלך שאתה מתייחס ברצינות לצ'יז'יק.

סמואל אטו likes this.