מחזור 17 בליגת העל: רק 0:0 להפועל ת"א מול מכבי פ"ת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Jan 8, 2010.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עשו אוהדי סכנין?

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אופ"א תצחק את בית"ר מכל המדרגות. וההתאחדות הישראלית? פאתטית, אבל מה חדש. מישהו באמת מצפה מארגון שמאפשר לשדר את תוכנית סיכום המחזור בערוץ בתשלום ומחזיק באתר שלו בלוג שכל הזמן נאבק בתקשורת, לפעול באופן הגיוני? גם כך יש להם מספיק בעיות עם בית"ר, אז קל להם להחליק את הנושא של ההמנון.

3. ארסנל ונגר Member

כשמדובר בבית"ר, ההתאחדות לא מחליקה כלום, קל וחומר אם העומד בראשה הוא מיסטר אבי לוזון.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאמין לי, אם בית"ר משמיעה המנון ואף אחד אחר לא. זאת החלקה גדולה מאוד.

אבל זה בסדר, בית"ר משלמת על כל חטאיה בריבית דריבית. קודם גיידמק ניצל אותה, הביא לה אליפויות ואז ברח. עכשיו יש כוכב חדש בשטח, הזוי הרבה יותר.

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1631302

זה בערך התסריט שדיברתי עליו כאשר אנשים בישראל אמרו שאין בעיה עם המינוי של גרנט לצ'לסי. עכשיו נראה אותם מגיבים.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

האוהדים של סכנין ביזו את ההמנון בכך שהתחילו לעודד וחלק גם שרקו בוז, אני לא רואה רע בזה שההמנון מנוגן, זה נהוג כבר כמה שנים בטדי וזה לא פוגע ולא מפריע לאף אחד מלבד שונאי בית"ר שתמיד יחפשו מה רע, אנשים ממורמרים כאלו.
    הרכב של חן עזריאל הוצת בלילה ואני לא אופתע אם זה אוהדי סכנין למרות שנכון לעכשיו עדיף לא להאשים אף אחד כי העניין עוד לא ברור לחלוטין.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלאס כבר עם הבכיינות שלכם, בלי ההתאחדות היום בית"ר הייתה בליגה השניה אחרי מה שהיה בקיץ האחרון.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ד"א, אין ספק שזה המחזור הכי גרוע שהיה לנו, בפער ענק. התל אביביות ב2 משחקים חלשים בטירוף ומשעממים, חיפה עם עוד טיולון נגד רעננה הנמושה ששומעת שם גדול וחוטפת תבוסה(הפועל, מכבי וחיפה), המשחק המרכזי היה הכי גרוע שהיה לנו גם מבחינת הקבוצות עצמם וגם על הדשא, נתניה ניצחה במשחק חלש את עכו..
    הדבר היחיד שהיה המחזור זה הקאמבק האדיר של אחי נצרת.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחם,

איך בדיוק מנעו הורדת ליגה? הרי אנחנו לא הגענו אפילו למצב של פירוק, תאמין לי שאם הייתם באותו מצב אתם הייתם מקבלים יחס דומה.
    וגם אתם לא נקיים, אלי טביב שאם אני לא טועה עדיין לא יכול להתערב באופן ישיר בהפועל הוא למעשה בעל הבית, אני בטוח שאם יחקרו את זה עד לעומק יגלו את הפרטים המסריחים אבל ברור שלא יעשו.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי,

אנחנו קיללנו את לוזון?
    אנחנו אמרנו בכל הזדמנות שההתאחדות מחפשת אותנו?
    לא ניסיתי לטעון שאנחנו כאלה נקיים(וד"א, אל תשווה אפילו, המקרה שלכם הרבה יותר חמור).

Last edited: Jan 12, 2010
  10. eran levy Member

כשמדובר בספורט אין צורך להכניס מוטיבים לאומיים. למה בתיאטרון לא משמיעים את ההמנון לפני תחילת ההצגה? וחלאס כבר עם ההתבכיינות והמרמור, אפשר לדון בדברים בלי תחושת קיפוח תמידית. יש דברים הרבה יותר חשובים להשקיע בהם אנרגיה מאשר לשנוא את בית"ר.

11. Don Joan Roman Member

שי אתה צודק מאה אחוז, בעלות כפולה זה הרבה פחות חמור מספונסר שהזרים 4 מיליון דולר יום מאוחר מהתאריך האחרון להגשת תקציב.

בנוגע להימנון: חבל לדוש בזה, ההימנון הלאומי ימשיך להתנגן ב"טדי" לפניי כל משחק ליגה, מי שרוצה לכבד את המילים ואת המדינה אז מצויין ומי שלא שיהיה בריא ושלא ישכח להצביע לעדנה מהאח הגדול.

12. ארסנל ונגר Member

תראו למי יש את החוצפה (אוהדי הפועל!) לקרוא לאחרים "בכיינים". רב תודות להתאחדות לכדורגל שהשאירה אותנו ליגה. אתה יודע מה? אפילו תגובה צינית לא תספיק בשבילך, אבי לוזון היה צוחק לך בפרצוף. למה אני בכלל מתייחס לדברים כאלה? טוב נו, מפעם הבאה...

Last edited: Jan 13, 2010
  13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, אם מישהו קורא לי בכיין על זה שאני אומר שדופקים את הפועל אז אני אקרא לאותם אנשים בכיינים על דברים כאלה, או על זה שהם בוכים 20 שנה שהם איבדו אליפות בנבדל שלא היה(חיפה), או על זה שהם חוטפים מכות(מכבי). מילא אם באמת היה נבדל בגול של חיפה וההתאחדות באמת הייתה מקפחת אתכם כמו שהשופטים כן דופקים את הפועל ושנערים בשחקן ה12 כן חוטפים מכות מאנשים שגדולים מהם ב20 שנה, אבל שלכם זה עוד שטויות במיץ.

14. eran levy Member

אוקיי, אחרי שכולם קראו לכולם בכיינים אפשר להתחיל לדבר לעניין.

15. alexshw Member

העניין עם אותו גול פשוט.
    בחוקים של אותם זמנים זה נבדל. בחוקים של זמנינו לא.