מחזור 17 בליגת העל: רק 0:0 להפועל ת"א מול מכבי פ"ת

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Jan 8, 2010.

1. ארסנל ונגר Member

לא אכפת לי איך ניצחנו, אבל העיקר שעשינו זאת מול הקבוצה המסריחה הזאת. כולנו ראינו היום איזה כדורגל מכוער משחקת סכנין, וזה לא הבונקר (שזה עוד חוקי), אלא הברוטליות שמאפיינת את הקבוצה הזאת ובראשה השחקן הכי מלוכלך אי פכם בכדורגל הישראלי - חלאד חלאיילה. אין לי ספק שזה השחקן הכי שנוא עליי (ולא רק עליי) במדינה, אני זוכר איך הוא משך בשערות של דדי בן דיין (כשדדי שיחק במכבי) מבלי שהשופט ראה, הוא עשה את זה בכזאת שנאה... מאחל לסכנין שיירדו ליגה ושיחזרו לחור שממנו יצאו, הייתי מוסיף עוד ועוד אבל הם לא שוווים אפילו הרחקה זמנית מהפורום.

לגבי ההמנון, כל משחק של בית"ר בטדי יש אותו, אני לא מבין מה הבעיה, נגמר העליהום על חוסר שחקן ערבי בבית"ר אז עכשיו זה מה שמציק? ההמנון? אוי ואבוי אם דבר כזה (תלונה כלפי ההמנון מצד ישראלים!) יגיע לאוזניים של אוהדי סכנין והעומדים בראשם.

Last edited: Jan 12, 2010
  2. Don Joan Roman Member

עוד פעם אתם באים לבית"ר בתלונות על נגינת ההימנון, זה נהוג ב"טדי" כבר שנים והנוהל הזה יימשך כי אנחנו לא אשמים שקבוצות אחרות לא רוצות לנגן את ההימנון של המדינה שלנו לפניי משחקיה, זה פשוט מדהים שמכל דבר אתם מנסים להוציא את בית"ר רע.

בנוגע למשחק: יצחק כלום, עוד 13 מחזורים ופלייאף לתום הסיוט.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה קשור, בטורקיה לפני כל משחק ליגה לא משנה איפה הוא משוחק שמים את ההימנון הטורקי...

4. ארסנל ונגר Member

הבנתם את דברי הגאון?! הוא אומר שזה ביזיון להמנון כשמשמיעים אותו ואני מניח בגלל שזה משהו חשוב לו, אבל לאוהדי סכנין מותר לבזות את אותו דבר חשוב.

5. ogabona Member

ואו, הבנת הנקרא..
    כן, זה ביזוי ההמנון לשים אותו במשחקים בין-ארציים,
    כן, מותר לאוהדי סכנין לעשות מה בזין שלהם בזמן ההמנון, אין שום חוק שקובע שהם צריכים לכבד את זה, על עונש אין מה לדבר בכלל.

6. ארסנל ונגר Member

שלא יכבדו, גם אני ואלפי אוהדי בית"ר לא מכבדים את זכרו של מוחמד אז אני לא יכול להיות צבוע ולבוא בדרישות.
    אתה רואה בלהשמיע את ההמנון זלזול? תסביר לי למה.
    עומר הביא יפה את הדוגמא מהליגה הטורקית ששם משמיעים בכל משחק את הממנון הלאומי, רק פה יבואו אנשים עם רגשי נחיתות ושנאה עצמית כמו שיש לך ויבואו בטענות על מה שצריכים להיות גאים בו.

7. alexshw Member

הדבר הכי הגיוני שיש זה להשמיע את ההמנון במשחקי ליגת העל.

8. ogabona Member

אותו עיקרון, חופש הביטוי, אבל שלכם הוא גזענות גרידא, ושלהם לא. וזה הבדל ענק, ובגללו מגיע לכם עונש ולהם לא.
    כן, ויותר מזה, זה פטתי, זה שוחק את ההמנון, לא צריך לדחוף את ההמנון לכל מקום. הוא מאבד מהערך שלו.
    אז בטורקיה משמיעים, ואו, נו ו? מה הקשר שנאה עצמית? להפך.

והבנתי שאתה מסכים איתי בטענה העיקרית, שלא צריך להעניש את סכנין.

9. ארסנל ונגר Member

לא הסכמתי איתך לגבי זה שסכנין לא צריכה להענש, פשוט אמרתי שאני לא אדרוש זאת כאוהד כדורגל כשאני בעצמי לא מכבד את הצד האחר.

גזענות או לא (לפי דעתך בכל אופן) , על הזין שלי. (חופש הביטוי לא?)
    מה אמרת כששרקו בוז במשחק של בית"ר לזכר יצחק רבין? גם אמרת שזה על הזין שלך? או שמבחינתך דקת דומיה לזכרו של רבין יותר חשובה מההמנון הלאומי?

אם לאורך שנים היו משמיעים בכל משחק כדורגל את ההמנון, אני מניח שלא היית אומר כלום, אבל בגלל שבית"ר היחידה שמשמיעה את ההמנון אז זה הופך את העניין ללא לגיטימי, אבל שוב, על הזין שלי.

כ?ל עוד ב?ל?בב פנימה
    נפש יהודי הו?מ?יה,
    ולפא?תי מזרח קדימה
    ע?ין לציון צופ?יה.

עוד לא אבדה תקוותנו,
    התקווה בת שנות אלפיים
    להיות עם חופשי בארצנו,
    ארץ ציון וירושלים.

10. wings Member

לא ראיתי את המשחק ואני לא יודע מה אוהדי סכנין עשו בזמן נגינת ההמנון. אבל לצפות מהם לעמוד
    ולכבד אותו במשחק בטדי, מול אוהדים ששרים להם 90 דקות מוות לערבים? או מוחמד מת או מה שזה לא יהיה. קצת חוצפה הייתי אומר.

11. אלי מתחן Member

א. ההמנון הוא לא של בית"ר ירושלים, ככה שזה לא צריך להיות קשור.
    ב. על מה שחלאיילה עשה הייתי מרחיק אותו לפחות ל2 משחקים, ואם את באדיר הרחיקו ל2 אז צריך להעניש בהתאם. חוץ מזה שאת עידן טל גם הייתי מרחיק רק בשביל שלא ישחק כמה משחקים אבל זה כבר לא קשור.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כדברי הורה טיפוסי, "ואם כולם היו קופצים מהגג, גם אתה היית קופץ?".

מצחיק אותי שבכל פעם שעושים שטות בישראל, נאחזים בכך שגם מישהו אחר עושה אותה. הקהל הישראלי במשחקי גביע הפדרציה/גביע דייויס מתנהג כמו חבורת בבונים? זה בסדר, גם בצ'ילה עושים את זה! אז מה, אי אפשר להתעלות מעל מישהו אחר, תמיד צריך לחפש את המכנה המשותף הנמוך ביותר?

אם רוצים להשמיע המנון לפני כל המשחקים, מילא - למרות שגם זה טפשי. אבל לפני משחק אחד? מה יש במשחק ליגה שמצדיק המנון? אולי שישמיעו את ההמנון גם לפני הצגות תיאטרון, אולי שבכל פעם שמטוס נוחת בישראל ועוצר על המסלול, יעמדו נוסעיו וישמעו את ההמנון לרגל כניסתם לישראל?

13. ארסנל ונגר Member

את התגובה הזאת היית צריך לכתוב במקרה והיו משמיעים את ההמנון כל פעם במקום הצלצול של הפסקת 10 בבית ספר יסודי.
    בסה"כ זה אירוע ספורטיבי שמתקיים בבירת ישראל והדבר הפך למסורת, אין פה שום זלזול בהמנון, תפסיקו להתלהם על כלום כל פעם מחדש.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה באירוע ספורטיבי מקומי, לא בינלאומי ולא נעליים, מפגש של קבוצה מול קבוצה, עם זרים והכל, מצדיק המנון? אבל עזוב, זה באמת לא העניין כי אם היו משמיעים המנון לפני כל משחק אפשר היה לחיות עם זה. אבל רק בטדי? לא כל דרישה לקצת היגיון היא התלהמות. מה שקורה כרגע זאת בושה וחרפה גדולה לא פחות מכך שאותו מועדון מצהיר בפומבי שהוא לא יחתים שחקנים ערבים. אבל היי, בישראל ה"נאורה" מחליקים את זה, ובמקביל שונאים את לאציו.

אני מנסה לחשוב מה היה קורה אם בית"ר היתה מגיעה לליגת האלופות. הם היו מבקשים מאופ"א להשמיע אחרי המנון ליגת האלופות גם את המנון ישראל?

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

15. ארסנל ונגר Member

אופ"א תחליט אם זה אפשרי או לא, בדיוק כפי שההתאחדות ומדינת ישראל מתירים להשמיע את ההמנון הלאומי במשחקים של בית"ר בטדי.

אתה רשאי לשבת...

כ?ל עוד ב?ל?בב פנימה
    נפש יהודי הו?מ?יה,
    ולפא?תי מזרח קדימה
    ע?ין לציון צופ?יה.

עוד לא אבדה תקוותנו,
    התקווה בת שנות אלפיים
    להיות עם חופשי בארצנו,
    ארץ ציון וירושלים.