מחזור 17 בליגת העל: עירוני ק"ש ואשדוד ממשיכות לרוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/12/11.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יאמן איך הפועל ת"א שוב אחרי ניצחון לחיפה פשוט לא מסוגלת להמשיך לתפקד כמו שצריך... זה נראה כאילו אחרי הניצחונות שלה על חיפה הם נהיים שאננים ובטוחים כי יקחו אליפות,בשנה שעברה זה הפסיד להם אליפות הניצחון הגדול בבלומפילד והשנה זה נראה כאילו זה אותו דבר, הפועל לא נראית טוב מאז אותו ניצחון ומדהים איך ק"ש בורחת להם

עכשיו בצפיה בשער השבת אומרים שמעל 2000 אוהדי סכנין היו בב"ש... לא איכפת לי מאיפה הם ומאיזה איזור בארץ, זה עדיין מדהים בליגה הזאת להביא כמות וסוף סוף יש קצת נחת לאנשים האלה

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/11
  2. סטפן שאלוי Member

440 דקות בלי הבקעת שער, 15 נקודות מ 16 משחקים, קהל שלא בא, הכנסות ירודות, ורק יו"ר שלוקח 1,560,000 ש"ח נטו+250,000 ש"ח מע"מ תמורת חשבונית מס מחברת "ג.א ירושלים בע"מ" ח"פ 514298744 הרשומה בפנחס רוזן 7 דירה 23 בירושלים שהיא כתובת המגורים של הוריו, והוא מטייל לו למשחקי קלאסיקו + קאזינו במדריד.

ככה יורדים ליגה, ככה מגיעים לפירוק.

קורנבלוף ונעים הם החטא ועונשו. אבל נעים הוא המאמן שמשרתו הכי בטוחה: הוא מונה בקומבינה ע"י "בכיר" מרמת-עמידר, שעל פיו יישק בבית"ר כל דבר, גם הבאת חורטילו ודיאמנט.

אם בית"ר תוציא הערב בעכו תיקו, זה יהיה נס. העיקר שכל שבוע יובל נעים מעלה הרכב שונה, שתמיד מקבל בראש. שוער בירידה, אין הגנה, קישור אנמי, ו"חלוץ" בודד. 10 שערים ב 16 משחקים? אני לא זוכר עונה כל כך עלובה של בית"ר.

העיקר שלבית"ר יש התקציב הרביעי בגודלו בליגה, וסגל מהרחבים שיש.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם היו 2000 אוהדי סכנין אז היא במשחק 8000 אוהדים, שזה יפה מאוד. האוהדים כמובן כולם תושבי הישובים באיזור, וזה בולט לעין כי אפשר היה לראות שאין שם ארגון מיוחד, אין עידוד מאורגן, חוץ מלצעוק "סכנין" לא שמעו את הקהל הזה בכלל, אבל מבחינת הקבוצה זה כיף להגיע לאיזור רחוק ולראות שיש קהל אוהדים רחב גם באיזור הזה.

גם לי, זה כיף לבוא למשחק בית וסוף סוף לראות אוהדים לקבוצה השנייה.

4. Ice Cream חסה

10 שנים אחורה, 21 שנה אחורה...

5. Fanatic Member

עם כל האהבה שלי לישראלביץ', אני עדיין לא מבין איך שחקן לא יעיל התקפית כמוהו מועדף על מלך הבישולים שלנו (דור מיכה).
    גם בשבוע שעבר מול הפועל פתח תקווה כשהוא נכנס כמחליף הוא עשה יותר ממה שישראלביץ' עשה, שזה בעיקר להתרוצץ על המגרש.

בכל מקרה, אשדוד פייבוריטית למשחק היום- נקווה שהפעם זה יפעל לטובתנו.

6. Raulito Madridista

אין מיקריות - יש מגמה. הפסד נגד הקבוצה הטובה בארץ במשחק חוץ, אחרי יכולת סבירה - בסדר. מעידה נגד המנחוס מפ"ת אחרי גול מיקרי כששחקנים עושים שכונה כשקשטן לא שם - נגיד. אבל משחק שלישי ברצף בלי ניצחון - נו באמת. הפועל נראית פחות או יותר אותו דבר מפתיחת העונה. ממעטת להגיע למצבים, משדרת כבדות ואיטיות והנצחונות על הנמושות או הוירטואוזיות נגד מכבי חיפה היו יוצאי דופן. קבוצה אלופה אחרי גול מהיר נותנת עוד שניים-שלושה. אבל לא הפועל. ידעתי שנספוג ושזה יקרה בדקה קריטית, בישורת האחרונה של המשחק - כשלא יהיה את האופי להחזיר. אני בספק אם יש מקרים כאלה כאשכרה כולם תופסים יום חלש.
    בכל-זאת קרדיט לדמארי על השער שלו, החלוץ נותן תפוקה. גם מור שושן היה נמרץ מאוד.
    לסיכומו של עניין - אליפות עאלק, הפער מק"ש בורח כבר ל-7 נק' ולכו תדעו מה יהיה נגד בית"ר.
    ומחווה מבורכת ליוסי אבוקסיס, חשבתי שהחמורים האלה יבטלו את הרעיון. זה המינימום עבור סמל.
    ורוצים בדיחה לסיום? איגבור היה חסר!

מזל שיש את מכבי חיפה, הפח הירוק, ואז התקשורת מטילה את הרעל במקום אחר. חיפה באמת ביזיון, לא זוכר אותה עם הגנת כל-כך חלשה מאז שאני רואה כדורגל. חיפה כבר עם 6 הפסדים העונה ו-25 שערי חובה. אהה ואני חושב שהביקורת על שראנוב חסרת פרופורצייה - לא שהוא לא נותן ביטחון להגנה אלא להיפך. תראו את טאווטחה נראה. מעניין מתי אלישע לוי שחיפה לא משחקת כדורגל ויפסיק אחרי כל משחק לתרץ עם 'אי ניצול הזדמנויות'.
    בלי קשר רוצה לפרגן מאוד להפועל פ"ת, אי-אפשר שלא לחבב אותה. לוזון שחקן טוב מאוד, צרפתי והוא משלימים אחד את השני. לנדאו מוציא מים מהסלע. הלוואי ויחזירו להם חלק מהנקודות.

ק"ש בלתי-ניתנת לעצירה בינתיים, עושה רצף נצחונות אדיר. נתניה הייתה יכולה להשתמש במשחק הזה כמקפצה - להכות בקבוצה הטובה בארץ - אבל כדור השלג ממשיך...

אשכרה יש היום משחק בין אשדוד למכבי וקשה 'לבחור' את התוצאה העדיפה. אולי תיקו. אם מכבי מנצחת היא קרובה אליינו. אשדוד לא תישאר בצמרת הגבוהה אבל בינתיים מציק לראות אותה באיזור שלנו.

7. alexshw Member

דור, תאמין לי שכרגע המצב של האוהדים שלכם הוא יותר מתסכל משלנו.

8. סטפן שאלוי Member

בית"ר מצליחה להגיע להישג נדיר:

485 דקות נטו ( ללא תוספות זמן ) ללא כיבוש שער. כל הכבוד לסגל הרחב בעלות הרביעית בגודלה בליגת העל. ותודה לקורנבלוף, מסרוחי, ונעים שהביאו אותנו עד הלום.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1036591.Xxx

9. Lupos Member

הנה נגמר =))
    יש לי סימפטיה לעכו אבל בית"ר חייבים לנצח היום אסור שבית"ר תרד חייבים אותם בליגהה!
    והאמת שעכו במשחק לא כל כך טוב היום

10. סטפן שאלוי Member

כן, נגמר אחרי 517 דקות.

בית"ר תיאבק עם ראשון-לציון על המקום האחרון בליגה.

11. Ice Cream חסה

סופסוף יש שיפור, אפילו מבחינת נעים.

בן שושן ונחמני חייבים להתאפס על עצמם!

12. yakov_y YNWA

איך שתי נגרים כמו קלמי סבן וישראליביץ' עולים בהרכב של מכבי תל אביב?! עדיף לתת לאורי כהן ודור מיכה הילדים לשחק, אולי ייצא מהם משהו.

13. Don Joan Roman Member

הצלחנו לבהקיע גול יואו לא יאומן, אחריי כל כך הרבה דקות אנמיות, בחיי שחגגתי כאילו הרגע זכינו בגביעב גול של אינבינדר, ברוך ה' 6 משחקים בלי להבקיע שער זה לא יאומן הדבר הזה.

מה שכן יובל נעים כרגיל ממשיך לעצבן ולחרב: הוא פשוט מפח לנצח.

14. Lupos Member

איזה מצחיק הכדורגל יכול להיות לפעמים מכבי מקבלת פנדל דקה אחרי שהיה בדיוק אותו מצב בצד השני שלמזלנו הקוון הרים תדגל (כנראה שבגלל נבדל וואלק אין לי מושג מה הוא יכול לראות שם)
    מכבי ממשיכה ביכולת הגרועה...סבן ממשיך לא לדעת לעשות הגנה ליודע איך אפשר להתקדם מפה אבל לשים גול על סף המחצית תמיד טוב
    יאללה מכבי!

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יצא לי לראות את המשחק אבל מופתע מהעובדה שבעטנו לשער לא מעט פעמים ואפילו הבקענו גם אם זה גול דרדלה, התיקו הזה עוצר קצת את רצף ההפסדים אבל המשחק הקובעים הם ברביעי ושבת - נגד הבועל זה משחק שניצחון יכול לשנות את המומנטום מקצה לקצה והפסד לקבור אותנו עוד יותר ואז בשבת קרב תחתית נגד הפועל חיפה בקרית אליעזר, יהיה טוב? לא חושב אבל אין עוד מה לעשות חוץ מלהאמין.