מחזור 17 בליגת העל: עירוני ק"ש ואשדוד ממשיכות לרוץ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏22/12/11.

1. Don Joan Roman Member

הוא רוצה לתת לדסה תחרות? שירכיב את תומר ירוחם, אין לנו כספים להחתים רוני גפנים למיניהם.

2. yedidel Member

אם כבר העלאת את זה, איפה באמת רוני גפני נעלם? ושמואל קוזוקין?

3. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אז אני מטצער להגיד לך, שלפחות לחצי מהקבוצות בליגה שמעלינו אין סגל יותר טוב מאיתנו, וגם לא מאמנים טובים יותר באופן משמעותי כזה, שרק המאמן אשם.
    השחקנים ביותר ממשחק אחד נראים כבויים, ונמאס כבר להאשים את נעים בזה ששחקן לא מתאמץ, יש גבול.

4. Telkiyski Member

אוהדי חיפה זורקים מוט על אלישע שאם פוגע בו, אני לא רוצה לחשוב מה קורה ואפילו לא עומדים לדין.
    העונש של בית"ר מגיע לה בגלל האלימות של אוהדיה
    עם כל הכבוד ללורדים ול"שירים המצמררים" של אוהדי הפועל, אלימים הם לא.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

נסיון ציני להשיג כותרת על חשבון הגב שלנו. לא כיסא, לא נעליים, לא לכיוון ראובן עטר, לא לכיוון הספסל, לא לכיוון אחד השחקנים, לא לכיוון הקוון ולא לכיוון אף אחד.
    לא היה ולא נברא. מה כן היה? כשהיס"ם החליט פתאום להופיע בגוש אחד מול היציע שלנו, מבלי שיהיה לנו מושג למה, הם טענו שהגיעה לאוזניהם השמועה שמישהו מאיתנו מתכוון לזרוק כיסא לעבר ראובן עטר.

ראובן עטר לא ראה ולא שמע, השחקנים לא ראו ולא שמעו, השופט לא ראה ולא שמע (ולא ציין כלום בדו"ח), עוזרי השופט לא ראו ולא שמעו. רק היס"מ ואוזניו השועליות של הכתב בערוץ 1 שמעו משום מה.

6. סטפן שאלוי Member

הוא לא איבד כלום, כי לא היה לו כלום, הוא בסך הכל גירסה משונמכת של שייע פייגנבלוף ( סוף סוף אני מגלה לכם מה המקור... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ).

אבל את תפקיד המוטיבטור הוא לא יאבד לעולם, כל עוד קורנבלוף בע"מ ( שאפו איציק, אתה מתחיל להזכיר איזה חיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) יישאר בתפקיד של "אני חולב אותך בית"ר".

7. yakov_y YNWA

נזרק כסא על ראובן עטר... חבר שלי עמד כסא אחד ליד הערס שזרק את הכסא הזה, הוא ראה את זה בעיניים שלו.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת? מכירים את זה שזרק? הוא באמת התכוון לפגוע במישהו או שסתם רצה להרגיש טוב עם עצמו ולהעיף כיסא למגרש?

זבל עופות. מוציא לנו שם רע.

9. yakov_y YNWA

אין לי מושג, אני רק יודע שנזרק כסא, אני יבדוק וייתן לך תשובה מאוחר יותר.

מדהים לראות איך מכבי נתניה קרובה מרחק של ניצחון אחד מהמקום החמישי אחרי ניצחון אחד ב-8 משחקים! ליגה פח ללא ספק.

נערך לאחרונה ב: ‏26/12/11
  10. oFiRzZz Member

אני מכיר את יעקב ואני מכיר גם את הבחור שראה את האיש שזרק והוא הצביע לי עליו במהלך המשחק.. זה אחד שתמיד מקלל לא משנה מה קורה, אם זה את הקוון השופט השחקנים של הקבוצה היריבה השחקנים שלנו או המאמנים (בפנים שלהם, הוא עומד ממש בחומת בטון), לא יודע אם הוא סתם זרק מתוך עצבים או שהוא באמת ניסה לכוון על הספסל בכל מקרה הוא אידיוט.

11. Bensh Member

עם החורים שדסה עשה לאורך המחצית השניה אתמול, אני במשחק הבא מקפיץ את תומר ירוחם (כשרון לא פחות גדול מאלי) ישר להרכב

איינבנדר במשחק אול-אראונד ענק, איפה שלא הסתכלתי ראיתי אותו

בראשי סוף סוף מקבל צ'אנס וגם לוקח אותו בשתיים ידיים, שתי רגליים, בראש, בכתף הפגועה

פיליאבסקי בהתאם לכך שציוותו לו בלם נורמלי נראה נהדר גם כן

בן סימון בהופעת בכורה מעולה - הלוואי שימשיך ככה, סוף סוף מגן שמאלי אמיתי

ברוכיאן כרגיל, נוגע בכדור ארבע פעמים כל המשחק, לא דוחף, לא מדרבן, לא קפטן בקיצר

עמית מלך

נחמני חייב לקבל ריצה בהרכב, אם הוא היה משתלב כבר לפני כן המצב שלו אתמול ב1 על 1 נכנס, כשרון יש

יובל נעים לא מאמן.

12. Ice Cream חסה

אני מדבר על תחרות מתחילת העונה, שעוד ב"מחנה האימונים" דסה יידע שאם הוא לא ממשיך בקו שיפור ולא קורע את התחת הוא יורד לספסל. שנה שעברה גם באיזשהו שלב הוא הרים את האף והתחיל לחפף או סתם לעשות טעויות, אז היה את ראובן.
    תומר ירוחם (שאני מסכים שהוא צריך לקבל הרכב, אבל לא מול הפועל) לא יכול להוות תחרות מבחינה פסיכולוגית, ובטח שלא מעין חונך (דסה עדיין בן 19, להזכירך).

כסף יש לנו, הוא פשוט הולך לטובת משכורת של כלומניק ובעיקר לטובת משכורת של שחקנים מוגבלים שבית"ר מאמצת כדי שלא יפרשו מכדורגל חס וחלילה.

האשם העיקרי אגב, הוא נעים. הוא צריך היה להוריד את דסה לקרקע הרבה לפני- או לעבוד איתו, או להקפיץ את תומר ירוחם.

את גפני אני באמת לא מוצא, אפילו לא דף שחקן בהתאחדות, שמוליק קוזוקין נאלץ לעבור ניתוח שלישי (!) לשיקום הרצועות וכרגע הוא עובר פיזיותרפיה בבית"ר, דיברתי איתו והוא אמר שיש לו עוד הרבה זמן לחזור לשחק, אם בכלל. ממש חבל עליו.

13. Bensh Member

קוזו ככל הנראה גמר את הסיפור... עצוב

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

וכשזרקתם רימון עשן למגרש לכיוון גרשון, וזה פגע באבבוקסיס? להזכיר לך איזה עונש קיבלתם?
    ועל ההתפרעות האחמרונה שלכם - קיבלתם קנס של 15 אלף ותו לא.

ה'אלימות' של בית"ר היא לא יותר משאר הקבוצות, גם הפועל היקרה שלך.
    בהרבה מקרים גם פחות, רק שבוחרים להקצין את בית"ר על סמך מקרי עבר ושנאה תהומית תקשורתית.

15. אלי מתחן Member

גם אתה וגם שלמה שרף בישראל היום כתבתם שאייבינדר היה טוב. רק אני ראיתי אותו נותן משחק עידן טל קלאסי של מסירות לא מדוייקות?