http://images.tapatalk-cdn.com/16/01/04/3ff14dbba8b9008864a1520cc45e8e49.Xxx שופטים של מכבי! או של באר שבע.... התבלבלתי כבר
של מכבי אל תתבלבל.. חבל על האדום, שכטר שבוע הבא בכוננות, כל בלומפילד בהיסטריה. משיח באמת הוסיף 3 דקות? רק על האדום הוא ביזבז שם 2 וחצי דקות, הזוי השופט הזה. בשורה התחתונה לא נורא, הרגשה מיידית הייתה חבל חבל חבל. מחצית ראשונה ששוב היינו רעים, מחצית שנייה היינו בסדר גמור, אני רק לא מבין איך כל כדור כל כך נוח הולך לשמיים, היו לנו כמה מצבים כל כך חופשיים של בעיטות על סף ה-16, שחקנים לא מפסיקים לבעוט לשמיים וזה לא ברור, פספוסים גדולים מאוד. וואקמה פשוט אדיר, שחקן אדיר, נכס שלא ניתן לתאר במילים, צריך לשחק 90 אחוז מהזמן עליו, אין שום מגן בליגה שמסוגלת להסתכל עליו בלבן של העיניים, שחקן אדיר, אם נשחק עליו ללא הפסקה רק נרוויח, קרנף אמיתי. איבוד נקודות שלקחנו אותו בחשבון כי אני הייתי בטוח הפסד, עברנו בשלום יחסי 2 משחקים ללא אוגו ומליקסון שזה דבר שלא צריך להקל בו ראש, נקודה בסדר בסופו של דבר, למרות תחושת הפספוס בסוף (בלי קשר לאדום שסתם פגע בנו בסופו של דבר, אכל את השעון)
ברדה הזיק לנו במשחק שעצר אותו עם כל מיני חיכוכים עם שחקני חיפה ושטויות. מצפה ממנו ליותר שכל במשחק. לא תמצא הודעות שלי עם המילה מכבי ושופטים באותו משפט.. לזה תגרור באר שבעיים אחרים. זה לא מעניין.
מנשה משיח שפט גרוע כהרגלו. השיא היה בדקה ה82, שבן שהר קיבל כדור מעבר לבלמים וכבר היה בדרך לשער אבל משיח עצר את המשחק בשביל לתת צהוב לטוואטחה. יותר חוק יתרון מזה אין
לדעתי הגיע לפלט אדום, אבל האדום הזה דופק אותנו יותר מאשר את חיפה. 3 נקודות בטוחות למכבי בשבוע הבא, אלא אם שכטר החלש ימצא גרגר.
כמה מילים על המשחק: אני מאוד מאוכזב מהתיקו, היינו צריכים לכבוש לפחות שני שערים במחצית השניה, יש לברק בכר עוד הרבה עבודה ואני מקווה שהוא ימצא עוזר מאמן ולא דובי מחבק כמו שמעון ביטון... לגביי השיפוט, עד תוספת הזמן היה שיפוט טוב של מנשה משיח, אבל תוספת הזמן הייתה מצחיקה פשוט, 2 וחצי היו צריכים להיות על החילופים ועוד לפחות 4 דקות על הזמן שעבר ממתי שגורש נפגע מפלט ועד שחידשו את המשחק... אתמול הוא היה צריך להוסיף לפחות 6 דקות ועוד דקה על הזמן שבוזבז בגלל החילוף של בניון והזמן שסטויקוביץ' העביר לו אחריי החילוף...
זה מה שאמרתי, דקה שלמה בתוך התוספת בוזבזה על החילוף של בניון, על העברת הזמן של סטויקוביץ' וגם על הריב בין סטויקוביץ' לברדה...