מחזור 17 בליגת העל: מכבי ת"א מצמצמת את הפער בפסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏1/1/16.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בסדר יש לו שתי רגליים ארוכות ומעט שכל. זה שבריר שנייה בין התקלות בשוער שניראית לגיטימית לבין פגיעה מכוונת.

2. DRORIKO Member

@alexshw
    העלו עכשיו טבלה סטטיסטית. 11:20 לבאר שבע עלינו באיומים, ו-1:5 להם באיומים למסגרת. אתה באמת רוצה להגיד לי שהמשחק הזה היה שווה תיקו?

3. zivmay Member

למכבי חיפה היו 30 דק נחמדות. בעיקר בגלל ההרכב המבולבל בשילוב גורדנה ובוזגלו זורקי הזין.
    זה לא שלא היינו על המגרש ואפילו היינו די מסוכנים.
    מחצית שנייה טובה יותר, זה כבר שגרה.
    רק מראה שיש מאמן על הקווים שיודע להפתיע ולסדר את השורות.

4. Turgi Guest

לא מכוונת... אדום.

מקצועית, אני חושב שאוגו השחקן הכי חשוב בבאר שבע.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לדעתך.
    נסכים שאין בינינו הסכמה.

Turgi אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

ב"ש הייתה מתחת לחדות הרגילה שלה. הרבה כדורים לשמיים. כאוהד יונייטד באנגליה אני האחרון שיתלהב מאחזקת כדור.
    לא משחק מיוחד בסטנדרטים של ב"ש. בסדר התיקו פה זה לא אסון עבורם

7. קשר שמאלי Member

לא הבנתי ממה אתה מרוצה
    איבדתם נקודות במשחק מול קבוצה אמצע טבלה-תחתית
    שיחקנו עם 2 ילדים בני 19 וחצי במרכז בשדה ועם פנסיונר בהתקפה

8. DRORIKO Member

לא דיברתי על החזקת כדור אלא על איומים למסגרת. באר שבע לדעתי היתה צריכה לתת עוד גול אחד במחצית השניה.

מדהים שהם הפסידו 4 נקודות לקבוצה הכי פריארית בליגה.

9. אבי סנדור Member

אני פשוט מאוהב בטוני..כל נגיעה שלו בכדור- תענוג.

Sir Alex Ferguson, Turgi ו-Nave אוהבים את זה.
  10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

איבוד נקודות מעצבן.

השחקנים לא הגיעו למחצית הראשונה ובכ"ז הצליחו לחזור מפיגור והיה נדמה כי למחצית השנייה הם יעלו בטיל, כמו נגד רעננה, ונשבור כבר את הנאחסים בסמי עופר, את הנאחס של 6 הניצחונות ואת הנאחס של 19 שנה בלי ניצחון על מכבי בחיפה.

אז עלו כמו טיל וזה לא עזר. מרגיז! לא מבין איך מדקה 60 הם לא טרפו ת'מגרש. פערי הכושר היו ברורים, לחיפה כבר לא היה כוח לשחק.

בכלל..לא הצלחנו לנצח את מכבי חיפה העונה...

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני המשחק עם החיסורים של מליקסון ואוגו קניתי בשתי ידיים תיקו , אבל איך שהתפתח המשחק הרגשה של פספוס , החמצה כי יכלנו לנצח את זה.

פתחנו את המשחק רע , 25 דקות רעות שבהם חיפה יכלה להיות ביתרון של 2-0 ואז נכנסנו למשחק והשיא היה השליטה במחצית השנייה אבל תחליטית לא עשינו בה כלום .
    לא היה בשום פנים ואופן אדום , פלט לא הסתכל על גורש בכלל לא ידע איפה הוא לא ראה איפה ה וא , בניון הוריד לו כדור גדול והוא שלח רגל לנסות להגיע אליו , זה שהוא ארוך רגליים זה לא אומר שהוא ניסה לפגוע במכוון בשוער ובטח שאדום לא מגיע לו.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  12. Turgi Guest

שוב רוני לוי צריך לשלוח פרחים לשופט שנותן לו על מה לדבר בראיון אחרי המשחק.
    מדהים אותי הגיבוי שהאפס הזה מקבל.

כמובן שיש אוהדי באר שבע שמתלוננים על השיפוט...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/1/16
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי בערב בבית ורק עכשיו ראיתי את התקציר. לפי זה אני אגיב.
    - מכבי חיפה היתה צריכה בחצי הראשון לשים עוד כדור ברשת של ב"ש. ההחטאות של ג'אבר עטאא ושל טוואטחה היו למעשה שתי הזדמנויות של מאה אחוז. בהזדמנות השנייה מגיע לעטר כאפה רצינית. הוא לא יכול בנגיעה אחת לשים את בניון לבד מול גורש? גם בחצי השני הוא בעט לשער במקום למסור לפלט. בלתי נסלח הדברים האלה.
    - טווטחה משאיר את בן ביטון כל כך חופשי שזו באמת שערורייה. המגן לגמרי לא עומד במקום הנכון. באירופה לא יאהבו כאלה טעויות...
    - טוני וואקמה הזר הכי טוב בארץ. בכלל לב"ש יש גם את אוגו, והובאן שני שחקנים שביחד משלימים שלישיית זרים שאין במכבי ת"א.
    - ההרחקה של פלט אבסורדית ולא מעניין אותי מה פרשן צהוב בטלוויזיה אומר. משחק מסוכן זה דבר אחד, לפגוע במישהו ואחר כך לראות שהקרבן יוצא ללא שום פציעה לא מצדיק שום אדום. פשוט מחליא אותי עד כמה קל היד על ההדק עם האדומים נגד מכבי חיפה. בלתי נסלח הקטע הזה. ברצינות, שני משחקים מול ב"ש, שני מורחקים הזויים למכבי חיפה. שתי העבירות היו מקסימום צהוב.

בסופו של דבר לפי ההזדמנויות לב"ש אין מה להתלונן. מכבי חיפה מקסימום קבוצת אמצע טבלה והיא היתה צריכה להוביל בחצי לפחות 2-1. בחצי השני ב"ש פספסה לפחות הזדמנות אחת מצויינת כך שהתוצאה הסופית מוצדקת.

מילה אחרונה על הכושר הגופני. ברגע שהשחקנים בליגה שלנו יתחילו להזיז את התחת באימונים הם אולי לא ייפלו מהרגליים בחצי השני. אין שום תירוץ ששחקנים בליגה הבכירה בארץ לא יכולים לשחק תשעים דקות בקצב רציני. שחקני מכבי חיפה מרוויחים מספיק כסף בשביל להיות בכושר גופני ראוי.

EsheD אוהב/ת את זה.
  14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חושב שאחרי הבכי בעונה שעברה מכל פציעה קטנה של סוארז לפני מכבי או וואטאבר, העובדה שב"ש מגיעה למשחק לא פשוט בכלל בלי מליקסון, אוגו שהוא אולי השחקן הטוב ביותר שלה ומאבדת את סוארז תוך כדי המשחק, ועדיין מרגישה שהיא מפספסת ניצחון אחרי מחצית שנייה מצויינת - אז שוב אפשר לדבר על התקדמות גדולה שלה.

וואקמה אדיר. ממש מפלצת בכדורגל שלנו.
    האדום של פלט גבולי, הייתי יכול לחיות עם צהוב ואני חי עם האדום. חבל מבחינת ב"ש שהוא יעדר נגד מכבי.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עטר חייב לקחת את עצמו בידים. חייב להכניס יותר תכלתיות למשחק שלו. נטע לביא תגלית העונה.
    לא ראיתי שדיברו פה על השער של בוזגלו,שחקן אדיר ביחס לליגה שלנו לדעתי המספרים שלו של בישולים/שערים ביחס לדק' משחק מתקרבות רק לזהבי. לבכר יש עכשיו כאב ראש רציני מה לעשות שמליקסון יחזור. לשנות שיטה שכרגע מוכיחה את עצמו עד עכשיו או להוריד את אחד הכוכבים לספסל.