לא מסכים איתך אלכס. עם כל זה שאני מכבי חיפה הגיע לבאר שבע לנצח. חצי ראשון היינו יותר טובים אבל בקצת,כי גם באר שבע נתנו תצוגה. חצי שני הם לא ראו אותנו ממטר. נקודה חשובה שלנו בדרך למעלה, אבל המשחק הזה בלי קשר לאיך שהיה נגמר לא אומר כלום עלינו. באר שבע היא ממילא לא אחת היריבות שלנו. כן זה עצוב לאמר את זה, אבל זה מה יש.
מעניין באיזה שלב באבולוציה של המועדון הזה הפכנו מקבוצה שנותנת במכבי ת"א מכל הכיוונים לזונה הרשמית שלהם שמספקת להם נקודות קלות ולוקחת ליריבות שלה. שיישרפו.
מחצית שנייה בסימן קבוצה אחת, פספוס. אבל בסדר, ללא אוגו מליקסון וסוארז זה עוד נסבל. משיח מכה שנית עם תוספת זמן רק של 3 דק. אפילו הבנאדם הטיפש ביקום לא היה נותן תוספת מגוכחת כזו, אבל בסדר אנחנו כבר רגילים לשופט המאוס הזה.
לא חושב שהוא דפק אותנו היום (חוץ מהאדום אבל זה כבר לא השפיע על המשחק) אבל אני לא חושב שיש לכם מה להתלונן עליו היום. סבבה תורג'י, התייחסתי למחצית הראשונה שגם בשידור וגם פה אמרו שהם נתנו תצוגה. מחצית שניה רק הם היו על הדשא.
בסדר,זה לא שדודו גורש כל שניה זינק להציל כדור. היינו יותר טובים מב"ש במחצית הראשונה, אבל לא בפער גדול. במחצית השניה זה נראה כמו צ'לסי-מכבי. בוא נגיד שבאר שבע צריכים להיות יותר מאוכזבים מהתיקו מאשר אנחנו
לשם שינוי מסכים עם מה שרוני לוי אומר - היה מגע, אבל זה לא היה בכוונה. בעיקר מאוכזב מאיווניר שאמר שהוא היה צריך לוותר. לשחקן יש שבריר שנייה להחליט, לא חושב שגם אם פלט הבין שהוא לא יגיע הוא בהכרח יכול להספיק לעשות את השינוי הזה. תאונות קורות וראו על פלט שהוא לא התכוון לפגוע. החלטה רעה. לגבי התוספת? לא ברור לי מה התלונות. ממש לא חושב שהיה צריך להוסיף יותר. ויש פה משחקים בארץ שצריך להוסיף 6 דקות ומוסיפים 3, אז בכלל אני לא מבין על מה התלונות. היה משחק טוב של משיח לדעתי, חוץ מהאדום שאני לא מסכים.
לא טענתי שנתנו משחק גדול או אפילו משחק טוב. אבל ב"ש לא עשו כלום והיינו בפירוש טובים יותר (במחצית הראשונה כמובן). ברור שהם צריכים להיות מאוכזבים, הפסידו 2 נקודות לקבוצה שמחלקת אותם כמו סוכריות.
לא יודע, לא חושב שזה אדום. פלט גולם זה לא חדש, אבל אני בספק אם בדקה ה 90 מה שעלה לו לראש זה בוא נפגע בכוונה בגורש. אדום ישיר צריך להיות פגיעה מכוונת בשחקן. פה היה ניסיון להגיע לכדור שכשגולם בלי הרבה שכל מבצע אותו אז זה מה שיוצא. בחזרה למשחק. מחצית ראשונה. רשמנו עוד גול באשמת טאלב. לא מבין איך לא מסבירים לו כבר אחרי כל כך הרבה שנים שיש שתי אופציות: 1. שתצא למי שמנסה להרים. 2. אם אתה מבין שאתה לא יכול לצאת אליו, תחזור לאמצע ותסגור את שחקן האגף שנכנס לרחבה. ומה בפועל הגאון עושה? עומד בין לבין. שזה שווה ערך ללהציב שם קונוס. בדרך היתה עוד איזו התקפה של עטאא שלא מברור איך מ 10 מטר הוא בועט כל כך גרוע. ראבאק תפרק את השער! ואז הגיעה המחצית השנייה. בחיי שכבר פחדתי שמכבי חיפה תראה כמו קבוצת כדורגל, אבל אז הפחים הירוקים הסירו לי את החשש. שוב כלום ושום דבר. שוב המאמן על הקווים אולי קורא ספר כי את מה שקורה על המגרש הוא לא רואה. מחכה עם החילופים עד הספיגה, מכניס את מי שלא צריך. בקיצור. עוד יום עבודה שגרתי אצלו. בלי דגני ופלט המעט סיכויים שהיו לנו (לדעתי סביב ה 30%) להוציא משהו מבלומפילד, ירדו ל 10%.
ועוד כל הזמן מפמפמים לנו בתקשורת שרוני "לא מוכן להתפשר על כושר". הכושר שלנו מזעזע, לא ראיתי אפילו משחק אחד שנראינו טוב יותר מ-45 דקות(45 דקות זה עוד המשחקים הטובים לנו). זה אחד הדברים שמבדילים את מכבי וב"ש מקבוצות בינוניות כמונו.