מחזור 17 בליגת העל: מכבי ת"א מנצחת בחיפה; ק"ש וב"ש מפסידות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏9/1/15.

1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אם יתקפו אותי במקום העבודה שלי אני אגיב, אבל לא אגיד בפרהסיה: "אם מישהו היה תוקף אותי, הייתי נותן לו בוקס לפרצוף".
    כבר הבנתי ממך שאתה מאשים את המראיין שקישר את הפריצה לזהבי. מבחינתך המרואיין הוא קורבן לשיוך מוטעה של המראיין.
    עם ההתבטאות חסרת האחריות הזאת זהבי בהחלט מושך אש, צר לי שאתה לא רואה את זה. אגב, אין לי בעיה להגיד את זה במפורש: ערן זהבי מביא את זה על עצמו.

2. Civil Anti Madridista

אל תכניס לי מילים לפה. אני ממש לא מחפשים אשמים, המראיין עשה את העבודה שעבורה משלמים לו.
    אבל בגלל ההתבטאות הזו אתמול הוא מביא את זה עצמו שאוהד יפרוץ למגרש ינסה לתקוף אותו? מזה השטויות האלה.
    אתה בדבק בעמדה שזהבי אשם ומביא את זה על עצמו? תן לי בבקשה את הנימוקים לפשע החמור שהוא ביצע (שים לב שזו כבר הפעם הרביעית או החמישית שאני מבקש ממך).

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אין הצדקה לפריצה למגרש ועל אחת כמה וכמה תקיפת שופט/שחקן.

בגלל ההתבטאות האלימה הזאת, שלא יתפלא אם בעתיד יפרוץ חוליגן לדשא וינסה לתקוף אותו. זהבי יודע שהאש מופנת אליו כמעט מכל עבר והוא בוחר ללבות אותה. ושלא תהיה אי הבנה, זה לא סותר את המשפט הראשון שלי בהודעה הנוכחית. זה הנימוק היחיד שלי ונדמה לי שחזרתי עליו לא פעם ולא פעמיים, אבל כפי שאמרתי בהודעה קודמת, אתה מתעקש להכשיר את השרץ ולהפוך את ערן זהבי לקורבן (בחיים שלי לא השתמשתי כל כך הרבה במילה הזו).

נדמה לי שהדיון הגיע למיצוי.

4. Civil Anti Madridista

תהיה לי בריא. ההתבטאות של זהבי תעיר את המתפרץ הבא לעברו? בחרת להתעסק בטפל ולא בעיקר, ותרשה לי בעדינות לחלוק עליך.
    אין לי כוונה לחזור על עצמי ולטחון מים, אבל הדעה שלי לא הייתה משתנה גם אם היה מדובר בשחקן שאני מתעב במיוחד כמו פפה

ערב טוב.

5. oranfu Member

גם את המספרים האלה אתה מנפח אבל נגיד. 32 איומים שמתוכם כמה היו מתוך הרחבה? 4? וזה עוד כולל את הפנדל. קבוצה אפורה ומשעממת שנשענת על ליגה סופר חלשה.
    תמשיך לספור לי כל נסיון של בן הרוש מ40 מטר כמצב הבקעה, זה רק הופך את ההודעות שלך ליותר ויותר מגוחכות.

Bluekipper, Telkiyski, itzik.miro ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  6. Telkiyski Member

נראה לי שערן זהבי מרגיש שהוא לא ענה על הציפיות מול פואד ושקצת "פישל" ולכן מרגיש שהוא צריך לפצות על ה"רושם הרע" שהשאיר כאשר לא הצליח לפוצץ את פואד במכות ולכן הוא יוצא בהצהרות מתרברבות כמו "האוהד היה מקבל אגרוף לפנים". שכולנו נדע שמה שהיה מול פואד זה לא משקף ושבפעם הבאה ע ז ינצח בקלות את האוהד שינסה להכות אותו.

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

32-6 אלה הנתונים הרשמיים מהמשחק מול באר שבע בוסרמיל.
    במשחק אתמול אני לא בטוח, רק יודע שמכבי איימה על השער 27 פעמים.

וסתם שתדע - קיימת מגמה עולמית של ריבוי מצבים מחוץ לרחבה, בעיקר בקרב קבוצות גדולות. רוב השערים של זהבי לא באו מהרחבה.
    לסמן כל מצב שאינו ברחבה כלא מסוכן או מאיים זה אידיוטי.

8. oranfu Member

חלאס לשחק אותה מבין יותר גדול מכולם "סתם שתדע- קיימת מגמה עולמית...". אתם מאיימים הרבה (מאוד מאוד) מרחוק כי אתם לא מצליחים להגיע לתוך הרחבה. אתם מנצלים שוערים פח ובועטים טובים. אתמול היה מולכם שוער טוב (שלא לקח שום כדור שהוא לא אמור לקחת, בעיטות סבירות מחוץ לרחבה כשרובן הגדול למרכז השער) וכולם מדברים על "הצגה של סטוייקוביץ'".

מה שאידיוטי זה שאתה סופר לי בעיטות של בן-הרוש, אייגבור (שחקן של שער ורבע בעונה) ועוד כל מיני מ30+ מטר כמצבי הבקעה. אף אחד לא טוען שבעיטה מחוץ לרחבה לא יכולה להיות מסוכנת, אבל להתלהב מזה כאילו זה מראה על עוצמה ואיכות של קבוצה... ההיפך חבוב. אם זה היה בנוסף ליצירת כמות מצבים רצינית גם מתוך הרחבה אז מילא, אבל אחוז גבוה מאוד של האיומים שלכם זה נסיונות (רובם הגדול סרק) ממרחקים גדולים מאוד. קבוצות ממש טובות לא צריכות לבעוט כל כך הרבה מרחוק. זה שאתה אומר לי שרוב השערים של זהבי לא היו מתוך הרחבה רק מחזק את הטענה שאתם נעזרים פה בליגה חלשה מאוד ולא ממש מרשימים.

Don Joan Roman ו-Telkiyski אוהבים את זה.
  9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שרוצה לבדוק כמה רציני הטיעון של "אנחנו בועטים מלא לשער אז אנחנו הקבוצה שמשחקת את הכדורגל הכי סקסי שעיני הישראלים הפרובינציאלים ראו" שיבדוק את טבלת הבעיטות לשער למשחק באיזה ליגה אירופאית שהוא עוקב אחריה, ויחזור להגיד לנו אם יש קורלציה בין המיקום של הקבוצות לרמת האטרקטיביות שלהן. נגיד טורינו, שהיא בלי ספק בטופ 5 קבוצות משעממות בסרייה א, ממוקמת רביעית בטבלת בעיטות לשער בסרייה א', ו17 ב6 הליגות הגדולות באירופה. דורטמונד ונאפולי בועטות יותר מברצלונה, יובנטוס(קבוצה שממש לא כיף לראות) בועטים בערך כמו ברצלונה וממוקמים במקום 8 בטבלה של כל הליגות, ארסנל בועטים יותר מצ'לסי... פשוט נתון שאי אפשר להסיק ממנו כלום.

נערך לאחרונה ב: ‏12/1/15
    Don Joan Roman ו-Love Is Red אוהבים את זה.
  10. oranfu Member

מה, אין מגמה עולמית?

11. Telkiyski Member

יש מגמה עולמית.
    סתם שתדע, היום בברצלונה יש פילוסופיית כדורגל חדשה שלפיה בעיטות מרחוק הן מסוכנות יותר ממצבי הבקעה מתוך הרחבה.
    בעיטות מרחוק יכולות בסבירות של למעלה מ60% (זה נתון סטיטסטי שנבדק בלה מסיה) לפגוע בשחקן ולהיכנס לשער, ואלו סיכויי הבקעה גבוהים מאשר בעיטות בתוך הרחבה (היום שוערים ערוכים ומיומנים הרבה יותר בהתמודדויות עם כדורים מטווחים קטנים יחסית). לכן קבוצה שבועטת הרבה לשער ממרחקים של 20 מטר ומעלה היא בעצם קבוצה עוצמתית במיוחד.
    תחשוב קצת מחוץ לקופסא!

oranfu ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  12. Turgi Guest

לא יודע מה תולדות השסע עם אורימור, לא מנסה להתייחס לזה.
    מכבי תקועה בהתקפה כבר שנה, מאז ההיעלמות של יצחקי ודאבור ובטח הפציעה של פריצה.
    יש פה כמה אוהדי מכבי שמנסים לצייר כדורגל גדול, מאידך כמה אוהדי קבוצות אחרות, גדולות או כאלה שמתיימרות להיות גדולות שטוענים שמכבי היא האלופה הכי לא ראוייה שהייתה פה. (מחדש לכם משהו, היא עוד לא לקחה עוד אליפות).
    אם מנסים להיות אובייקטיבים, וזו מהות הפורום הזה, לאונן על הקבוצה שלי אני יכול בפורום של הקבוצה שלי. אזי מכבי נמצאת איפשהו באמצע, חלק בגלל בחירה לא נכונה של שחקנים, לא מעט בגלל גישה של מאמן.

ההתעסקות במכבי, לפחות מהצד היא די קטנונית, בעיקר בגלל שהקבוצות האחרות נמצאות בבעיות הרבה יותר רציניות.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  13. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

היא לא קטנונית (זהו בסופו של דבר פורום שעוסק בכדוגל), היא פשוט לא עניינית וחסרה בתוכן אמיתי. אין שום בעיה עם אוהד יריב שמביע דעתו. פשוט, קצת פחות 'שזהבי לא יתפלא שתוקפים אותו' ו'מי יזכור אותם בעוד עשרים ושבע שנים', קצת יותר תוכן כדורגל מנומק. זה הכל.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני לא חולק על כך שבמכבי חסר מחץ ושההתקפה תקועה, אני לחלוטין חושב שצריך להשתפר, אבל עדיין אני טוען - מכבי הכי מוחצת והכי דומיננטית בליגה ומהקבוצות הכי דומיננטיות שאני אישית ראיתי בישראל.
    להיצמד לזה שבועטים הרבה מרחוק (באחוזים ממש לא שונה מקבוצות אחרות) זה שיא החוסר ענייניות. אפשר וצריך להתייחס יותר לעובדה שניצול המצבים במכבי, גם קרוב לשער, הוא לא טוב כל עוד לא מדובר בזהבי.

כאן יכולים לומר עד מחר שמתעסקים בכדורגל בענייניות. בפועל כשאני מביא סטטיסטיקות ומתייחס לניתוחים מקצועיים יורדים עליי, ובסוף נכנסים לדיונים מטומטמים על כמה זהבי שחצן ו"יואו מגיע לזבל הזה".

15. Turgi Guest

מכבי מחזיקה הרבה בכדור? מוחצת? לא יודע. שני המשחקים האחרונים היו קשים לצפייה לאוהדי מכבי ובטח לאוהד "הנייטרלי".
    אני מביא את השניים האחרונים כי אלה המשחקים שאני זוכר, בפועל, מאז ינואר או פברואר, להוציא מעט משחקים, מכבי זה בעיקר זהבי והחזקת כדור.