גם את נמני שנאו מאוד, והוא פוליטיקלי קורקט והיה כזה תמיד, יותר מכל אחד אחר בכדורגל הישראלי. אפילו אם מתייחסים לאוהדי חיפה - בדיוק כמו את זהבי, הם שנאו אותו בלי סיבה שהיא מעבר ליכולתו על המגרש. זה בדיוק אותו דבר. תמיד ישנאו את התותח הכי גדול. זה הטבע האנושי. אבל מספיק לחפש כל מיני טיעונים בשקל. אף אחד לא ישנא את בוזגלו ככה כי הוא יצור פתטי שבגיל 27 עם ילדים עושה תספורות פורים על בסיס קבוע ומחרבן על המגרש במאני טיים. את ורמוט, זה שהתלונן השנה שחבריו לקבוצה "לא עוזרים לו", אף אחד לא ישנא ככה כי הוא טיפוס שקט בסה"כ. את זהבי ישנאו, כי הוא הכי טוב בקבוצה הכי טובה ולא מנסה לטפח תדמית מצוצה מהאצבע.
דון חואן, ברור שיש פה מהלך מחושב של מכבי ת"א כדי להשפיע על דעת הקהל. מבחינתי אתמול הם לא ניצחו בגלל בר נתן, אבל אני מעריך שאם מכבי חיפה היתה במרוץ לאליפות הייתי טיפה יותר כועס על האדום של קינן. בסה"כ גם לא הוכח במעבר לכל ספק שהכדור שהגיע לבן בסט נבעט מרגלו של בוקולי...(ואז בן בסט היה בנבדל) בקיצור, בכל הארוע הזה יש גם הרבה מאד ספק, אבל כנראה בקריית שלום החליטו למנות יועץ תקשורת בכיר שעבד פעם בפוליטיקה או משהו כזה. הם לא צריכים את זה כדי להיות אלופים, אבל זו דעתי.
את נימני לא שנאו מאוד ולא נעליים, לא אהבנו אותו כי הוא היה שחקן יריב אבל לא שנאנו אותו, חוץ מאוהדי הפועל ואולי חיפה כל השאר כיבדו מאוד את אבי נימני, לראייה כבוד המלכים שהוא קיבל בבית"ר ירושלים מהרגע הראשון אם ערן זהבי יתקרב לבית וגן אני בטוח שכמה עשרות יבואו לקלל את האמא שלו. ותמיד ישנאו מבחינה ספורטיבית בזה אין ספק אבל את זהבי שונאים מבחינה אישית גם לא רק מקצועית אבל אני לא מצפה ממך להבין את זה כי אתה חלק מתרבות הסגידה לערן זהבי ואתה מוטה מאוד בדעה שלך. שי ההולנדי - לדעתי לא היה נבדל כי הכדור הגיע מהרגל של בוקולי אבל גם לא הגיע אדום כי בן בסט לא היה עם הפנים לכיוון השער אלא לכיוון דגל הקרן ובתיקון החדש לחוקה זה משמעותי
זהבי שחקן מצוין, אולי השחקן הכי טוב בליגת העל. ככוכב זה ברור מאליו שאוהדי הקבוצות היריבות יחפשו אותו בכל רגע בו יהיה קרוב ליציע שלהם ו"יכבדו " אותו בצרור קללות אבל זה לא נותן לו (ואני אוהד מכבי) לגיטימציה להתבטא בצורה כזו ולהגיד שהאוהד הבא שיבוא מולו יקבל אגרוף. צר לי ערן אבל אתה מזמין את האש אליך בצורת התבטאות כזו. הגדולה שלך תהיה להימנע מתגובות כאלה, אתה רוצה להגיב לאוהד/קהל? תכבוש מולם עוד שער ועוד שער ועוד שער ותיתן להם להתפוצץ ביציע, זו הדרך הכי טובה. לדעתי ראשי מכבי צריכים לעשות שיחת הרגעה לזהבי בנושא, זה לא עושה טוב לשחקן ולא לקבוצה.
אורימור, זמני תם עכשיו, אבל אתה יכול במשך היום למצוא טיעונים מצד 'ההגנה' למה מכבי ת"א צריכה את התמונה הזאת? את שלי אמרתי בנושא ואתה יכול בקלות לענות על הטיעונים שהבאתי. מעניין אותי מאד מה דעתך בנושא.
אפשר להגיד עליו הרבה דברים. הוא לעולם לא יהיה סמל, אבל כשחושבים על זה מלבד ג'רארד וטוטי איזה עוד סמלים קיימים היום? הוא אולי לא מהיר, אבל יש לו תנועה ללא כדור והצטרפות לרחבה שלא הייתה לאף שחקן ישראלי לפניו (לראות וללמוד). הוא בועט כדורים חופשים טוב מאוד, וטכניקת הבעיטה שלו מחוץ לרחבה מזכירה את זו של כריסטיאנו (לא באותה עוצמה כמובן) הוא מפיל את הכדור מטרים ספורים מהשער וראינו איך סטויקוביץ' התקשה להגיב לזה.
הוא אולי לא התכוון לדרוך על בן בסט, אבל כל המהלך שם ממש לא היה בטעות. אני אתמול טענתי שלא הגיע שם אדום, היום אני פחות בטוח. בכל אופן - התמונה של בן בסט בלי התקריב לרגל היא חלק מאלבום בפייסבוק של תמונות אחרי המשחק. מי שלקח את זה כ"ראיה" הם אוהדים. אני לא יודע מאיפה התקריב לרגל. שום סנגוריה. מכבי לא מתעסקת בדברים האלה באופן שאפילו מעצבן אוהדים שלה לעתים. איך זה מוכיח? זה במקרה מקום הפגיעה של קינן בבן בסט. אני אישית חושב שזה מיותר.
אם מכבי חיפה תהיה בפלייאוף העליון ומכבי ת"א תתארח בסמי עופר, לא אופתע אם אוהד יפרוץ לדשא וינסה לתקוף אותו. גם אז הקורבן יטען שהוא הגן על עצמו?
ערן זהבי שחקן ענק אבל גם הליגה החלשה פה עושה אותו גדול. אף-אחד לא האשים אותו בחוסר נאמנות, הפועל בכלל לא הציעה לו חוזה כשעמד לחזור לארץ(וזה לא חשוב למה) אבל הוא כן ירק לבאר ממנה שתה. כשמכבי כל-כך גדולה והפועל כזו קטנה - לא מבין מה הוא צריך להתעסק בנו בכלל. תבינו כבר ששחקן חייב לשמור על קלאסה הרבה יותר מאשר אוהדים. אבוקסיס פעם אמר שהוא שמח שמקללים אותו, כי אם הוא היה עוד סתם שחקן זה לא היה קורה לו. זה אומר שהוא טוב. שמעון גרשון כמעט קיבל רימון על הרגל מאוהדי הפועל - הוא הגיב ככה 'אני מקווה שיתפסו את הפרחחים האלה' וזהו. הוא ספק קללות נוראיות גם כשחקן הפועל כשהיה מגיע לטדי, שרו על אבא שלו שנרצח במהלך מרדף אחרי גנב כששמעון היה בן 3 או משהו כזה, ירדו עליו על הגול העצמי בסאן-סירו, אוהדי מכבי פעם ניקבו לו את הצמיגים של המכונית('גרשון, קח מונית - כי החוליגנים הרסו לך את המכונית'). אבל מה אני משווה בכלל את גרשון שהיה ספורטאי למופת לעומת זהבי הילד חרא הזה. ועכשיו אני אנסה לדבר על כדורגל. זה היה מחזור עלוב, עם משחק אחד אולי טוב. מכבי פ"ת נתנה הצגה מול ק"ש, והפועל רעננה נהנתה מאפקט 'החלפת המאמן' בלי לשלם שקל ומגיע לה שאפו. כל-כך הרבה קבוצות חסרות אופי כמו באר-שבע, כמו בית"ר שהשמיטה יתרון. כל-כך הרבה כדורגל רע, נניח הפועל ת"א שבמשחק בית לא בעטה לשער בכל המחצית הראשונה נגד סכנין. כל-כך הרבה בעיות כלכליות שמנופפות מעל מכבי נתניה למשל וגם נגד הפועל ת"א. מכבי אלופה מביכה, אתמול היא יכלה להניע כדור גם עוד שעתיים ולא הייתה כובשת. ההרכב שסיים את המשחק היה צריך גם להתחיל אותו. לא רואה שום פסול בחגיגה שלה על כר הדשא, אבל הכדורגל שלה גרוע מאוד ולא מהיום. אתמול ציינו את סטויקוביץ' כאיש המשחק - הוא לא לקח אף כדור באמת מרשים לא באמת הייתה לו עבודה, וחיפה שיחקה עם פחות שחקן במשך שעה, והיא קבוצה נכה בלי כשר. כשקבוצה סופגת כל-כך הרבה שערים ומקבלת כל-כך הרבה אדומים או פנדלים שנשרקים נגדה זה מראה על אינטיליגנצייה שלא קיימת במשחק ההגנה וגם חוסר תיאום. עצוב לראות את קינן כמו שהוא, וגם את בוקולי. עטא חייב לשחק ואולי אפילו להקפיץ ילד מהנוער. בוקולי גמר את הסוס. אתמול קצת לפני הגול הקהל של מכבי חיפה עשה קרנבל עם השיר 'עכשיו כולם, כולם לקפוץ'. כמה חבל לראות אותם חוזרים הביתה כל-פעם מאוכזבים. הפועל חיפה עברה אותה בטבלה, וואו.
המודל לחיקוי והספורטאי למופת מזמין את האש אליו, את זה לא אני אמרתי... אם וכאשר זה יקרה, נוכל לראות את כישורי האיגרוף של הקורבן. בהצלחה לאוהד.
ג'ובאני רוסו משך הרבה תשומת לב וגם שנאה כלפיו. בטח מהקהל של מכבי חיפה שאני לא יודע אם עליו הומצא השיר נה נה נה נה נה מיציע ליציע, אבל בהחלט שמו כיכב בו בלי הפסקה. האחרים שנתת בדוגמה היו שחקני מרכז שדה מצויינים אבל לא ה-כוכבים. זה כמו שעכשיו מישהו ישנא בב"ש את הובאן. גם אם כל אוהד ב"ש יכתוב כאן 10 פעמים שהובאן השחקן הכי טוב והכי חשוב שלהם(ואולי זה אפילו נכון), עדיין את מירב תשומת הלב מקהלי היריבה ימשכו מאור בוזגלו ומאור מליקסון.