מחזור 16: עוד השפלה ביתית לולנסיה,0-3 לברסה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏14/12/07.

1. קלייברט Member

אני לא יודע כמה באמת יצא לך לראות את אטו, אבל אטו במאה אחוז בריאות מגיע לפחות לעוד שלושה מצבי הבקעה בטוחים. הוא איחר ביציאה מהמקום לשני כדורי עומק, ועוד פעם אחת לכדור שעבר את כל ההגנה והגיע ישר אליו, אבל היה איטי מדי בהסתערות על הכדור.

מול ההגנה האיומה של ולנסיה זה נראה טוב מאוד, והוא אפילו השכיל להבקיע פעמיים, אבל אני מאמין שבמשחקים נגד קבוצות עם הגנות טובות יותר הוא יתקשה מאוד.

2. SkiMan Member

למרות ששיחקה מולנו קבוצה שבאמת נראית מפורקת לחלוטין, המשכנו את השיפור שלנו והאופטימיות שלי לקראת מדריד גדלה. הייתי דיי אופטימי אחרי דפורטיבו, ואני אופטימי עוד יותר עכשיו בתקווה שנראה את דקו בהרכב בראשון הבא. הפציעה של מסי אכן מכה קשה, ובאמת צובטת בלב (באמת שרציתי לפרוץ בבכי ברגע הפציעה) אבל אנחנו צריכים להתגבר על זה ולנצח גם בלעדיו. הפציעה שלו בהחלט נראית כמו הפציעה ההיא מול צ'לסי, כשגם הערב החיבוק הזה של רייקארד מאחורי הקווים הזכיר מראות נוראיים מלפני שנתיים.

משחק טוב מאוד של כולם הערב. גודי בהחלט הפתיע התרומה הרבה שלו לקישור, לחץ מצוין, דחיפה קדימה ומהלכים יפים מאוד. צ'אבי נראה דומיננטי מאוד הערב בקישור ונראה טוב לקראת הקלאסיקו. אטו רעב מתמיד, טוב ככה זה כשהוא מריח את מדריד, פשוט תענוג השחקן הזה. שמחתי לראות שטורה סוף סוף משתלט על עצמו ולא מתפרע על מנת להיזהר לא לקבל צהוב חמישי. נחמד לראות שיש גם קצת ראש על הכתפיים הענקיות האלו.

מיותר לומר שראשון הבא הוא הערב הכי קריטי שלנו עד כה בעונה הזאת. האופטימיות הגדולה שלי למרות הפציעה של מסי מגיעה מהעובדה שבניגוד לעונה שעברה, בה התמודדנו מול קאפלו, אנחנו מתמודדים מול שוסטר מבלי לזלזל בגרמני. בעוד 8 ימים, הניצחון כנראה לא יבוא מהברקות אישיות ויכולת אישית גבוהה אלא בעיקר מהניווט מצד המאמן. בניגוד למצב שהיה לרייקארד מול קאפלו, יש לפרנקי הזדמנות לנצח את המשחק באמצעות Tactical outclass על שוסטר. הוא לא היה מסוגל לזה מול גאון טקטי מסוגו של קאפלו, ועכשיו בהחלט יש לו הזדמנות להתגבר על הפציעה הקריטית הזו של מסי. מתחילים לספור את השעות, מתחילים הפרפרים בבטן. תנו לנו סיבה להיות גאים בראשון הבא!

3. אחד_מנתניה Member

אטו במאה אחוז בריאות גם מסוגל להחטיא מול שער ריק ולשחק גרוע ו..(וזה קרה בעונות יותר טובות שלו).
    זה לא מדע מדוייק אתה יכול להבטיח שבשיא הכושר הוא היה כובש היום, לא.
    היום הוא כבש צמד וזאת עובדה וככל שהוא יכבוש יותר כך הוא יחזור לכושר יותר מהר.
    וכשהוא לא בכושר הכי טוב נותן צמד אחרי כמה חודשים שהוא לא שיחק ואפשר להוסיף לזה את השער שהוא כבש באלופות, זה אומר הכל.
    ואתה לא יכול להגיד עליו שהוא מעבר לשיא, בגלל שעכשיו הוא לא בשיא.
    ובכל זאת לא קל להבקיע צמד מול ולנסיה.
    תראה לי שחקן שלא מתקשה לכבוש מול הגנות טובות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

4. Mehmet Member

כמה שאטו היה חסר לליגה הזאת... היה פשוט תענוג לראות אותו היום.

וחבל לי על מסי. רציתי לראות בסופר קלאסיקו את כל הכוכבים.... רק אטו חזר, וכבר נפצע שחקן חשוב אחר.

5. riquelme1 Member

מול ולנסיה של העונה, גם איברסן מרוזנברוג כבש צמד, זה ממש לא קשה.

ועכשיו בונגע לולנסיה, פשוט קבוצה מפורקת, רחמים על הקבוצה הזאת שאני רואה אותה, אין הגנה, אין התקפה פשוט כלום ושום דבר, קבוצת תחתית עונה נראת טוב מאיך שולנסיה נראת במסטאייה העונה, שימו לב לתוצאות העונה במסטאייה שפשוט נהפך למשחק הכי קל בליגה: 3:0 נגד ויאריאל במחזור הראשון, 5-1 לריאל מדריד, 3-0 מול בילבאו(!), והיום 3-0 מול ברצלונה, אני לא יודע עם זה הלחץ של האוהדים הטובענים של ולנסיה, אבל זה פשוט בושה וחרפה.

אני לא מבין מה קומאן עושה עם ה4:3:3 שלו, המערך הקלאסי של ולנסיה בשנים האחרונות זה 4-4-2, קומאן ההולנדי חושב שבולנסיה זה יעבוד, ממש לא. מה אריזמנדי האפס המאופס הזה עושה בהרכב? שום שיטה, פשוט כלום ושום דבר. קומאן שחתם ל-4 שנים לא יסיים את העונה כמאמן ולנסיה. ולנסיה עשתה טעות שפיטרה את קיקה, ומינתה מאמן בצורה מהירה.

ימים קשים בסמטאייה, מזכיר את העונה של ראנירי.

6. אלי מתחן Member

ולנסיה הקבוצה העלובה ביותר שראיתי ממועדון ברמה הזאת. גם ריאל שהפסידה את האליפות בעונת הגלקטיקוס הייתה פחות גרועה. מישהו צריך לשלם את המחיר והפעם לאו דווקא המאמן, קיקה פלורס כנראה שלא היה הבעיה של המועדון הזה.
    דוד סילבה מקבל יחס של כוכב למרות שהיכולת שלו לא רק שלא בהתאם, אלא שלא מתקרבת ליכולות של שחקן בינוני בליגה האלבנית, במיוחד בכושר הנוכחי.
    חואקין חזר לעצמו בסוף העונה שעברה רק בשביל להבהיר שהוא במשבראול וכנראה שיצא ממנו רק עוד כמה שנים.
    והכי חשוב ההגנה הזאת כל כך חלשה, הלגרה אף פעם לא היה בלם טוב, והשיתוף פעולה עם מורטי ומרצ'נה לא נראה לי שגורם לו לשחק טוב יותר. רק מיגל שווה משהו וגם הוא נדבק בבינוניות.

7. riquelme1 Member

חואקין הוא נקודת האור בעונה השחורה הזאת של ולנסיה, אני לא מאשים אותו ביכולת היום, אלא את המאמן קומאן שעושה בשיטה שולנסיה לא שיחקה לעולם, שמינו את קומאן פחדתי שהוא ישנה את השיטה ל4-3-3 ההולנדי המסורתי, ואכן אחרי כמה משחקים הוא שינה את המערך, השחקנים של ולנסיה שמעולם לא שיחקו במערך הזה, מאז תקופת קופר ולנסיה משחקת ב4-4-2 קלאסי, זה השיטה שמסמלת את ולנסיה, קומאן פשוט לא יודע מה הוא עושה.

- איך אתה נותן לשחקן בינוני שהגיעה לקצה הספסל חבייר אריזמנדי שמו להיות שחקן הרכב? רק לראות את המאזן שלו העונה, בלי שער כל העונה, חלוץ הכי בינוני שראיתי מימיי.

- ולנסיה העונה נבנתה ל4-4-2, וכל השחקנים שלה לא מתאימים בכלל לשיטה של קומאן.

בושה וחרפה, הצרות של ולנסיה לא נגמרות, ועם זה הפציעות הבלתי נגמרות. היכולת הרעה של וייה העונה וכו'.

ולנסיה כבשה 3 שערים ב8 המשחקים האחרונים, שכל שלושת השערים היו במשחק אחד נגד מורסיה החלשה- ביזיון.

ועם כל הכבוד להתלהבות של הניצחון של בארסה, זה הרבה יותר ולנסיה מאשר ברצלונה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/12/07
  8. Bensh Member

חבוב, אני לא יודע מה איתך, אבל ממה שאני ראיתי, בלי אטו אנחנו נראים כמו קבוצת ראגבי ולא כדורגל

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/12/07
  9. RubberSoul Member

אוקי,גם לי יש משהו להגיד:
    אמרתי לכם.
    אמרתי לכם שצריך להעלות את ג'יו במקום מסי.
    אמרתי לכם שצריך לשמור את מסי,ידעתי שזה יקרה.
    ג'יו או אפילו בוז'אן אני מאמין שיכולים להחליף את מסי למשחק הבא.
    נקווה שלא יהיה כלום מעצבן,ובוז'אן/ג'יו יהיו בתפקיד מסי של המשחק בברנבאו ב05.

מה אני יכול להגיד על המשחק עצמו?לחץ טוב,הביא שערים,סמואל מכל מקום בועט מסגרת וגם מבקיע.
    התנועה של גודיונסן מעולה,איפה הוא היה בשנה האחרונה כשהוא החליף את סמואל?

נ.ב
    רק אני שמתי לב ששלושת השערים הגיעו מבישול מהקיצוני הימני?
    רק אני שמתי לב שכשדקו כנס,אינייסטה עבר לקש"א וגודיונסן לקיצוני שמאלי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/12/07
  10. Voda_Coda Member

אגב, הסטטיסטיקה נשברה..מסי לא כבש...ובארסה ניצחה...[או שהיא כבר נשברה במשחק אחר..]

11. Joaquin Member

ולנסיה נראתה אתמול כמו קבוצת תחתית לכל דבר,ה 4-3-3 הפתאומי לא מובן לי,מה אריזמנדי עושה בהרכב? מעבר לבעיות הטקטיות נראה שהשחקנים כבר איבדו עניין לשחק...זה הכי כואב.
    עונה מחורבנת,אני מת לראות מה קומאן יעשה בפגרה.
    חבל...חבל על ולנסיה.

12. riquelme1 Member

שלא יעשה כלום, שפשוט ילך הביתה. עם ה4-4-3 הוא לא יגיע רחוק בולנסיה, וגם עם ינסה לבנות משו זה רק לטווח הארוך, ודרוש לזה זמן, ולנסיה רגילה לשיטה אחרת. מורניו, מורניו, מורניו- זה מה שולנסיה צריכה.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

היה עצוב לראות את ולנסיה אתמול, קבוצה שהיינו רגילים בשנים האחרונות לקבל ממנה כדורגל טוב, היינו רגילים לראות קבוצת בית חזקה פתאום העונה לא מראה שום דבר, עונה שחורה ביותר, יש עונה רעה בטעם ויש עונה עלובה, זאת עונה עלובה, בכל המסגרות ולנסיה היא פשוט הצל של עצמה, ולנסיה היא לא מועדון בסדר גודל של ברצלונה וריאל מדריד ולכן כאשר היא תיכנס לשנים רעות אבל לא יוכל להבטיח שהיא תחזור לטופ וככה שחקנים יחשבו 3-4 פעמים אם להגיע אליה או לא, תראו את דפורטיבו לה קורוניה, אם ולנסיה תמשיך ככה היא תמצא את עצמה כמו דפור.

14. SkiMan Member

אם האוהדים של ולנסיה מחפשים אשמים, אז הם צריכים להפנות אצבע מאשימה בראש ובראשונה אל עצמם. כי האוהדים של ולנסיה היו אלו שחיפשו מתחילת העונה את ראשו של קיקה. למרות התוצאות היפות בתחילת העונה (6 או 7 נצחונות רצופים), למרות ההישגים הנאים של עונה שעברה (מקום רביעי בליגה, רבע גמר ליגת האלופות כשהודחו מול צ'לסי רק בגלל שער בדקה ה-90), האוהדים חיפשו את ראשו של קיקה למן הרגע הראשון של העונה הזו ואולי גם בתוך העונה שעברה. הכדורגל שלו אולי לא השתווה לזה של ברצלונה וריאל מדריד, ואולי זה לא הכדורגל האולטימטיבי, אבל את התוצאות הוא סיפק. קיקה הוציא לטעמי את המקסימום מהסגל של ולנסיה, מדובר בסגל שלא שווה אליפות. אם האוהדים דורשים כדורגל יפה ורוצים תוצאות במקביל, השינוי קודם כל צריך לבוא מכיוון ההנהלה ותזרים הכספים. אז הלחץ של האוהדים הביא ללחץ בהנהלה, שהביא לפיטורים מטופשים ומינוי עוד יותר מטופש.

האוהדים במסטאייה שורקים בוז בצורה קבועה אחרי כל משחק העונה, אז לפני שהם שורקים בוז לקבוצה, הם צריכים לשרוק בוז לעצמם, כי יש להם חלק לא קטן בפירוק הזה של הקבוצה שלהם.

נערך לאחרונה ב: ‏16/12/07
  15. riquelme1 Member

מסכים חלקית.

האוהדים לא אהוב את הכדורגל של קיקה, ואני מסכים איתך שקיקה לא היה כל כך גרוע והיה צריך להשאר.

האוהדים של ולנסיה רואים תצוגות נפל במסטאייה העונה, וזה שהם נטשו את האיצטדיון אתמול אני לא מאשים אותה, אלה רק את הקבוצה שפשוט נראת זוועה, מותר להראות רע, אבל אפשר גם להלחם.

הסגל של ולנסיה שווה אליפות, צריך מאמן שידע להפיק מהסגל הזה את המיטב, ו-ולנסיה מתמודדת חזק על האליפות.