הקאמרה המנדרילית רודפת אותנו גם במסטאייה. פשוט לא יאומן.הוא יחגוג על מרסלו גם עם רגל שמאל אחת, רק שלא יקחו לנו את מסי.
מסי לא יחגוג על מרסלו, כי גם מרסלו וגם מסי לא ישחקו ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ).
אח אטו אטו..איזה שחקן מדהים..רק השבוע הוא אמר שאת השנים האחרונות שלו הוא רוצה לסיים במיורקה, אם זה תלוי בי הייתי לוקח אותו גם בגיל 40. עוד מעט מתחילה אליפות אפריקה, ויהיה מעניין לראות איך הנרי ובוז'אן הסתדרו בחודש החשוב הזה מבחינת ברצלונה. לגבי ולנסיה, רק מוריניו יכול יציל שם את המצב.
ראינו איך הנרי ובוז'אן הסתדרו עד עכשיו בלי שאטו היה , זה לא היה טוב . שמישהו יבטל את האליפות אפריקה הדבילית הזאת ויקיים אותה במקביל למשחקי הקופה אמריקה .
העובדה שברצלונה תחסר את מסי נגדנו תחסוך לי הרבה התקפי לב.. זה לא שמי שאינייסטה/דוס סנטוס/בוז'אן לא יגרמו לי התקפי לב, אבל מסי הוא האופצייה המפחידה ביותר.
ואיפה המשתמש אדון בוז'אן שיגיד לי שדוס סאנטוס יותר טוב ממסי , 2 החמצות שמאפיינות את גודיונסן . ועכשיו אחרי שמסי מפנה את הבמה בקלאסיקו , זה זמן רונאלדיניו.
דוס סאנטוס עם משחק מעולה אבל החמצות של חוסר ניסיון. הוסיף הרבה מאוד למשחק של ברסה ולדעתי הוא חייב לקבל עוד דקות כי הוא כבר עוד מעט על סף פריצה... הפציעה של מסי דווקא לא נראית כל כך רצינית, שהסתכלתי על זה זה נראה לי סתם כאב של חתך בברך, אבל כנראה שמשהו בתוך הברך קרה. כי אם בגלל החתך הזה אומרים שהוא יעדר, זה סתם שקרים.
למי אכפת מאטו, מסי נפצע לנו לפאקינג חודש, למה הטיימינג שלנו כ"כ גרוע בפציעות למה. אני פשוט שונא את השנה הזאת, לא יודע למה, לא יכול להסביר, גם אם ניקח אליפות-אני לא אוהב את העונה הזאת, ומול ריאל התחושה הזאת שבלי מסי זה מכה פסיכולוגית לשחקנים, זה מצב שברירי מאוד. זה זמן אטו ורונלדיניו, ולדעתי דווקא מי שיפתח הוא איניסטה בימקום מסי ולא ג'יו. דבר אחג לגבי ג'יו (טוב בעצם 2) אם ג'יו לא היה כובש מול שטוטגארט, בגול של גודי בימקום לימסור הוא היה בועט בכל החוזק ובהיתלהבות יתר לרגליים של קניזארס. יש תחושה שאחרי הגול הראשון המוח של הילד נרגע, והוא התחיל להישתמש בו יותר. יותר מניע כדור, יותר חושב, הולך אחורה, מרגיע את המשחק, לא רץ קדימה כמו ילד חסר תקנה שרק רוצה ליכבוש גול. הבישול שלו היה בידיוק בזמן הנכון, אפשר להגיד שהילד למד לימסור. אם הוא צריך לשחק בקלאסיקו? לא, שאיניסטה ישחק בצד, הוא עדיין לא מספיק למשחק שכזה. גודי-משחק מעולה שלו האיסלנדי, פשוט משחק מעולה. עושה רושם שהוא מעורר מחדש את היכולת הטובה שלו בימים בצ'לסי שבהם הוא עשה עבודה מעולה בקישור, סוף סוף הוא עושה את זה גם אצלינו. רק שימשיך ככה. מארקז-אוי כמה שהיתגעגעתי לרוזן במיטבו. איזה אלגנטיות, איזה רוגע, איזה שלווה, פשוט בלם מעולה מהשורה הראשונה. פויול ומיליטו עם כל הכבוד לא ברמתו, שלא נדבר על תוראהם, הוא לדעתי בלם מס' 1 שיש לנו, והוא חזר אחרי הכושר הרע והנוראי מהעונה שעברה. צ'אבי-משחק גדול לצ'אבי, פשוט פורר את האמצע של ולנסיה ממסירה למסירה, אחורה וקדימה, אחורה וקדימה, לא הפסיק להניע את הכדור ולסתכל את השחקנים של ולנסיה שלא ידעו מה לעשות מול הניהול משחק שלו בקישור. רק גרם להם ליותר ויותר תיסכול וגם תמך בהתקפה כשהיה צריך. השילוב דקו-צ'אבי חוזר לעניינים, ולמזלינו (אעלק מזל,מסי!) בידיוק לפני הקלאסיקו. אבל למרות הכל, כ"כ כואב לי על מסי, כ"כ כואב לי. ריקארד פשוט טיפש, בימקום לישמור על מסי, תן לרונלדיניו שבכושר טוב לשחק ותן לילד לנוח, כאילו שלא רואים שכל משחק פשוט מפרקים לגמד את הצורה. תשתמש קצת במוח הקטן והמתולתל שלך ואז לא תיצטרך לתת לו חיבוק אבאי וליראות אותו בפרצוף תשעה באב.