מסי עושה לחץ מטורף גם הוא כשצריך, יש מיקרים שבהם הוא צופה מהצד אבל לרוב הלחץ שהוא עושה מדהים אותי. כמה טענות מגוחכות להצדיק את הברחיה שלך בג'יו ולא במסי,אתה בכוח מנסה להיתעקש ולהראות לנו שג'יו עדיף על מסי, ואתה חושב כך מסיבה אישית שרק לך תובן, ומנסה להצדיק את הטענה הזאת ב"הגנה" כיביכול שמסי לא עושה. כמה שטויות אלוהים.
אף אחד פה לא מבין כלום. סה"כ אמרתי שג'יו צריך לשחק היום(כדי לשמור עליו לקלאסיקו),ומישהו פה אמר שג'יו לא בנוי לזה,ואז אמרתי שכרגע,ג'יו משחק קצת יותר טוב ממסי. אם מסי היה משחק מול שטוטגרט,הסטטיסטיקות היו נמוכות יותר. למה כל פעם שאני כותב פה משהו,מישהו חייב להתנפל על מה שאני כותב?עדיף כבר שלא אכתוב וזהו,הרי בכל מקרה אף אחד לא מבין פה כלום ממה שאני כותב.
אספניול - לבאנטה היתרון 3-1 ונחיתות מספרית של סראגוסה, לא הספיקו לאספניול על מנת לנצח ובסופו של דבר היא חזרה מהרומרדה עם נקודה אחת בלבד. למרות זאת מצבה בצמרת עדיין אייתן והיא במקום החמישי במרחק נקודה בלבד מליגת האלופות. אספניול תיאלץ להסתדר ללא אלברט ריירה ולואיס גארסיה הפצועים, אך ישנם גם בשורות טובות. איבן דלה-פנייה כשיר למשחק, ורופטה, השחקן המצויין שהחמיץ את כל העונה עד עכשיו עקב פציעה טורדנית, חוזר גם הוא. דוד גארסיה כשיר גם הוא. אופצייה אפשרית היא מערך של 4-5-1 עם דלה-פנייה מתחת לטאמודו ואפשרות שנייה היא הצבתו של קורו כחלוץ. וואלדו הוא באנקר בעמדת הקשר הימני ומוחה אמור לשחק בשמאל, רופטה צפוי לעלות מהספסל בהמשך. את העובדה שהיא השיגה שני נצחונות בלבד בששת המחזורים, אספניול לא אוהבת והמאמן וואלוורדה ביקש ריכוז וחוסר שאננות לנוכח מצבה של לבאנטה. אומנם לבאנטה במקום האחרון אך שיפור במשחקה יש, בהחלט. את שני הנצחונות שלה היא השיגה בחמשת המחזורים האחרונים. למרות זאת, הגיע הזמן להתחיל לקחת נקודות, היא במרחק של 7 מחוף מבטחים ועדיין כנראה הקבוצה הכי חלשה בליגה. נגד חטאפה לפני שני מחזורים היא כבר הוליכה, אך בדקה האחרונה הושלם המהפך של חטאפה ולבאנטה נשארה בלי כלום. המאמן דה-בלאסי שהגיע באמצע העונה, מאמין מאוד בחניכיו, וצפוי לעלות שוב את אותו מערך שעלה נגד רקראטיבו, ומשחק בדר"כ. ריגה וריגאנו, שני השחקנים היחידים שמתפקדים בקבוצה וכבשו בייחד שבעה שערים, יישחקו בחוד. אפשרות קלושה שלבאנטה תנסה לצופף ולהקשות על אספניול, כאשר ייעלה מערך הכולל חמישה שחקני הגנה.
לא,זה לא מוגזם.איך אתם יכולים לשפוט שחקן ע"פ זה שלא ראיתם אותו משחק במשחק הזה? ג'יו שיחק יותר טוב ממה שמסי משחק היום,ולדעתי,כדי לשמור על מסי לקלאסיקו,צריך את ג'יו היום.יכול מצוין להחליף אותו.
שוסטר פירסם את הסגל לקראת אוססונה http://www.realmadrid.com/addon/img/e6be57288entrenamientocarrerap.Xxx למרות שהתאמן עם הקבוצה, אריאן רובן מחוץ לסגל לקראת אוססונה, כנראה יישמר לסופר-קלאסיקו. גם כריסטוף מצלדר ובלבואה שלא התאמנו עם הקבוצה, פצועים ולכן יישארו בחוץ(השני גם ככה כנראה לא היה מוזמן גם במידה והיה כשיר). גבריאל היינצה הוא החידוש המרענן. הארגנטיני החלים מהפציעה שפקדה אותו. סולדאדו כרגיל 'מבלה' ביציע(למרות שהתראיין לתקשורת ואמר שהוא בטוח שהוא יימצא את מקומו ויישתלב), ובייחד איתו נמצאים סאלגדו, קודינה השוער השלישי ומיגל טורס. שוערים: איקר קסיאס, יז'י דודק; הגנה: סרחיו ראמוס, פאביו קנבארו, גבריאל היינצה, פפה, מרסלו, רויסטון דרנתה; קישור: מהמדו דיארה, פרננדו גאגו, ג'וליו בפטיסטה, גוטי, ווסלי סניידר, רוביניו; התקפה: רוד ואן ניסטלרוי, ראול גונזאלס, חאבייר סביולה, גונזלו היגואין;
ברסה כמובן תגיע יותר מוכנה מולנסיה , לאחר שהיא יודעת שבמשחקי החוץ המצב לא כ"כ פורח לה . אני חושב למרות המאזן הרע בחוץ שבמידה וניראה את רונאלדיניו ואטו באותה תצוגה כמו במשחק האחרון של ברסה בליגת האלופות, לולנסיה יש בהחלט ממה לחשוש. ולנסיה תגיע בהרכב חסר מאוד לאחר שלא מספיק מצב הפצועים הרב שלה, עכשיו גם נפצע לה השחקן החשוב ביותר בקבוצה, יהיה להם קשה מאוד בלעדיו, למרות זאת אני חושב שהעטלפים יתנו לחימה גדולה מאוד במשחק בעקבות שהם יודעים שאולי זו ההזדמנות הטובה שלהם לצאת מהמשבר ולהצהיר שהצמרת עדיין לא ברחה להם.
יושבים חזק? זה ההרכב(רק החלק ההגנתי מושלם): זאמברוטה,מיליטו,מארקס,פויול טורה גודיונסן צ'אבי אינייסטה,אטו,מסי WTF? אבידל לא החלים מהשפעת,וסוף סוף אנחנו רואים את פויול וזאמברוטה שניהם כמגינים,וצמד המ"מים.חלק מושלם! והנה מגיע הWTF. טורה,יקבל צהוב,רייקארד נראה לי רוצה שהוא לא ישחק בקלאסיקו.אני מאד מקווה שדקו יחליף אותו במהלך המשחק. רונאלדיניו בספסל,רייקארד שומר עליו. עכשיו וואן יחשבו שרונאלדיניו בדרך החוצה. הקישור לא טוב,אני לא מבין מה גודיונסן עושה שם,יש לנו עוד שחקנים,למה דווקא הוא?אבל אפשר להגיד תודה שמול שטוטגארט הוא שיחק די טוב.אני הייתי שם במקומו את אינייסטה,ומעלה את בוז'אן/ג'יו להתקפה.
מעניין, לפי ספורט זה ההרכב: Valdés; Puyol, Marquez, Milito, Abidal; Toure;, Xavi, Gudjohnsen; Iniesta, Eto'o y Messi.
ולנסיה עם הגב אל הקיר, קומאן יודע שהפסד היום והכסא שלו (אפילו שזה עוד מוקדם) יתחיל לרעוד מעט. בארסה חייבת להתעלות אחת ולתמיד על המאזן חוץ המבזה הזה ואיכשהו קשה לי לראות את זה קורה דווקא היום במסטאייה מול קבוצה עם איכויות שנמצאת בתקופה גרועה ומי הקבוצה הטובה לקבל אותה בבית כדי לצאת מתקופה רעה אם לא בארסה? אם יש שני דברים שגורמים לי להיות אופטימיים לגבי המשחק הקרוב הוא קודם הפציעה של וויה ש"אוהב" מאוד את בארסה ויהיה איום אחד פחות על ההגנה ומהצד השני אטו שחוזר עם כל המיכלי כריזמה,מנהיגות ויכולת שהוא מביא איתו לקבוצה ואולי הוא יהיה המושיע היום. הגיע הזמן שקבוצות יפחדו מבארסה גם בבתים שלהן, היום חייבים לשים לביזיון סוף.
ריאל מדריד - אוססונה 22:00, שידור ישיר בספורט 5 שבוע לפני הקלאסיקו. בריאל מדריד מפחדים משאננות של שחקנים שלפחות לחלקם הראש כבר בשבוע הבא במשחק נגד ברצלונה. קשה להאמין שריאל שלא הפסידה העונה בליגה תתחיל דווקא עכשיו במשחק שעל הנייר צריך להיות קל מאוד עבור שחקניו של שוסטר, אך בשנים האחרונות ריאל טובה לפשל במשחקים מסוג זה. ריאל מדריד מגיעה למשחק כשהיא במקום הראשון עם 4 נק' יותר מברצלונה שבמקום השני (לפני המשחק של ברצלונה הערב נגד ולנסיה) ולמרות שהמקום הראשון מובטח גם בסיום המחזור אסור להקל ראש באוססונה והמטרה היא ברורה - לצאת עם מלוא שלוש הנקודות. לשם מטרה זו קיבל חזרה את הבלם-מגן שמאלי הארגנטינאי גבריאל היינצה שנעדר כמה מספר רב של שבועות, להזכירכם היינצה נפצע במהלך אימון של נבחרת ארגנטינה בפגרה האחרונה וחזר רק השבוע לאימונים מלאים. הסבירות שנראה את היינצה בהרכב נמוכה אך שוסטר מתכוון לתת לו לשחק במשחק מחר ובמשחק הגביע נגד אליקנטה ביום רביעי הקרוב להיינצה לשחק במטרה להכשיר אותו למשחק נגד ברצלונה - האופצייה של מסי מול מרסלו מפחידה את אוהדי ריאל. מי שנשאר מחוץ לסגל של ברנד שוסטר הוא אריאן רובן שפנצע לאחר הניצחון נגד לאציו בליגת האלופות ולמרות שחזר לאימונים מלאים נשאר מחוץ לסגל במטרה לתת לו לנוח לקראת ברצלונה. מצלדר ובאלבואה הפצועים נשארו גם הם מחוץ לסגל יחד עם המנודים הרגילים של שוסטר שעליהם חוזר השבוע מיגל טורס ובמקומו נכנס דרנתה לסגל של שוסטר. לא צפויים שינויים מההרכב שפתח נגד לאציו, סניידר ובאפטיסטה יפתחו בהרכב בעוד שגוטי יחכה על הספסל. הרכב משוער: קסיאס, ראמוס, קנאברו, פפה, מרסלו, דיארה, באפטיסטה, סניידר, רוביניו, רוד וראול. מנגד נמצאת אוססונה הבינונית למדי. למרות שהקבוצה של זיגאנדה נמצאת המקום ה-14 בטבלה היא צברה עד כה 17 נק' בלבד - כלומר, 3 נק' בלבד מעל בטיס והקו האדום. אוססונה למרבה ההפתעה השכילה באמצע השבוע לנצח בגביע המלך 0:2 בבית את מאיורקה משערים של פנדיאני ומיגל פלאניו, ולמרות מצבה הרע של אוססונה בליגה הניצחון הזה אמור להספיק בלעלות לשלב הבא (אלא אם כן השחקנים של זיגאנדה יפתיעו לרעה). בליגה המצב פחות טוב, אוססונה אמנם לא הפסידה במחזור האחרון (0:0 בייתי עם ולנסיה) אך לא סתם נמצאת הקבוצה איפה שהיא נמצאת - 4 ניצחונות ו-6 הפסדים עד כה זה מאזן של קבוצה שככל הנראה תילחם על הרגע האחרון נגד הירידה, ואתם יכולים לסמוך על זה שהיא תילחם. אוססונה קבוצה קשוחה ולוחמנית מאוד מה שבין היתר גורם לרע להגיע למשחקים עם מספר לא מועט של חיסורים, לברנבאו מגיעה אוססונה ללא וולטר פנדיאני הפצוע הטרי, יאבד נאקונם שגמר את העונה כבר מזמן, גם שחני ההגנה קרוצ'גה, איזקיירדו ואיגוטץ פצועים ולצד זאת נמצאים גם פטצ'י פוניאל הקפטן המוצהב והצמד חואנפראן את חאבי גארסיה המושאלים מריאל מדריד ולא יכולים לשחק נגדה עקב סעיף בחוזה. הרכב משוער: ריקרדו, אזפיליקואטה, פלאניו, חוסקו, מונריאל, אריקה, פלאשיל, פונט, מרגייראז, ולה ודדי.
אטוווו :aaarse: רואים שהוא חלוד, אבל המטיבציה שהוא מכניס לקבוצה מעל הכל, ועל זה נאמר - עושה את השחקנים שלידו טובים יותר.