מחזור 16 בליגת העל: 3:4 להפועל תל אביב על בית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏1/1/10.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפנדל גם הגיע לבית"ר על ההגנה ה'נהדרת' שלהם, לזהבי פשוט היתה טיילת והוא ניצל את זה עד תום. עומר, את דעתי על החוליגנים אמרתי כבר.(שחם תקרא את הכתבה)

בנתיים בית"ר כובשת...יצחקי. הפועל ת"א פשוט צריכה להמשיך לתקוף, אני בתומי חשבתי שבית"ר 'גמרה' את המשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/10
  2. Jose Mourinho Member

דני נוימן: "בד"כ שהמשחק בלילה הכדור הוא יותר מהיר". שותפו לעמדת השידור נותר חסר מילים. מאיפה הוא מביא את הדברים האלה?

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלילה יש כאילו יותר לחות והדשא בגלל זה יותר רטוב, אני לא יודע אם כרגע זה המקרה בבלומפילד, אבל כעיקרון דשא רטוב גורם לכדור לגלגל ביתר מהירות.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי, לא כתוב שום דבר על צלב קרס.
    מחצית טובה, הפועל תל אביב קצת יותר טובה(ולא אכפת לי מה אומר דני נוימן), הרבה דקות נעלמנו מהמשחק. לא מבין את הטענות שלכם על "רגשי נחיתות", לא יודע איך אתם אבל אני לא זוכר הרבה זמן שבאתי למשחק בתחושה של "היום מנצחים", זה לא משהו נשלט. "אופייני לאוהדי הפועל", נו טוב. לדעתי יצחקי בהפועל, על פי החגיגה לפחות, מינימום יש מו"מ כי אם לא אז אלא היה לו חשש לחגוג כמו בן אדם.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

במהלך היום זה היה כתוב, אבל עזוב שחם זה כרגע לא חשוב.

לגבי הפנדל, ראיתי עכשיו שוב, היה פנדל. זהבי הסתבך בעצמו, אבל בן יוסף דחף. פנדל ואדומם מוצדקים.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא הרוש התוצאה כבר מזמן עומדת על 1:6...יש לי תחושה שבית"ר תקבל גם את החמישי...

טעות ענקית של שום שלא הכניס את בנאדו, יש לי תחושה שהוא מחפש אולי לברוח מבית"ר...ולכן לא הכניס אותו, כאילו עושה סאבוטאז' בכוונה.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל ת"א יכולה לרשום ניצחון גדול נוסף בדו קרב הזה ואולי עכשיו באמת להשפיל את בית"ר. מבחינתי האדום המוצדק רק עזר לאדומים, אבל כבר לפני הרגע הזה הפועל למעשה השתלטה על המשחק. העניין הוא איפה כל זה היה נגד עכו...אם הייתם ככה משחקים נגד עכו אז גם על הקרן האחרון הייתם מוותרים...

בית"ר בבעיה רצינית, ולדעתי יצחקי בדרך החוצה. שחם העיר על מה שקרה אחרי הכיבוש של בית"ר, למרות שגם אני לא הייתי רץ כמו משוגע לאורך המגרש יש לי הרגשה שממחר (או בקרוב) יצחקי ילבש את הצבע האדום. חוץ מזה בית"ר נראית כאילו היא מתה. אין ברוכיאן (לאן הוא נעלם???), אין עידן טל (אולי צריך לחשוב על פרישה) ובעיקר אין הגנה בראשות שמעון גרשון. עם בנאדו היה בפנים שוב דבר לא היה משתנה. בקטע הזה שום צודק לגמרי.

בקיצור, אם הפועל ת"א יכולה להגיע לכל משחק כמו שהיא עושה היום היא חוזרת למרוץ האליפות, אבל אם לא? הפער בין מכבי חיפה לאדומים מתל אביב אולי רק תגדל ואז השופטים לא יהיו אלה שהרסו להפועל אליפות אלא השחקנים באדום בעצמם!

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בנתיים פספסתי את השער השני של בית"ר כי סגרתי את הטלוויזיה...אם בית"ר עוד חוזרת הביתה עם נקודה אני אצטרך למחוק הכל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. Cup of Tea Liverpool, UK

נו? בית"ר תשווה?

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יאומן!?! מה קורה בבלומפילד? אני סוגר את הטלוויזיה אחרי השער השלישי של האדומים, הם עוד כובשים שער והמשחק אמור להיות אז סגור, לא? עכשיו כבר 4-3, אולי אני מביא מזל לבית"ר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפועל ת"א סתם סיבכה לעצמה את החיים, למרות שבת'כלס בית"ר לא הייתה קרובה באמת לכבוש את הרביעי.
    מתחילת המחצית השנייה ראינו את הפועל ת"א נהדרת, הייתה קבוצה אחת על המגרש ובכיף הפועל הייתה יכולה לכבוש את החמישי והשישי, ובית"ר מנגד לא עשתה שום דבר, הפועל ת"א פתאום התחילה לזלזל, ובית"ר נהנתה עם 2 שערים שלא קשורים לשום דבר ובאשמתה המלאה של הפועל ת"א.
    בסופו של דבר ברור מי הקבוצה הטובה יותר, אם הפועל הייתה רוצה 90 דקות היא מנצחת את המשחק הזה בהליכה עם כיבוש של בערך 7 שערים, היא זילזלה וכמעט שילמה על זה ביוקר.
    לפחות בית"ר נהנו מזה ויכולים לומר שלא הובסו שוב על ידי היריבה השנואה.

12. Ariel Member

הפועל ת"א היא בין הקבוצות היחידות שיודעות להפוך ניצחון גדול לדבר מגעיל.

משחק כזה מבחיל ופחדני מדקה 70, וכל אוהד כדורגל מן השורה יכול להבין היטב למה הם רואים את הגב של חיפה. צריך ביצים כדי להרוויח בגדול. במקום לדרוס במצב 1:4 קבוצה שבורה מנטאלית ועשרה שחקנים, גוטמן החליט לברוח לבונקר. גועל נפש, בושה וחרפה. הפועל יכולה להמשיך לבנות לנצח על החוק המטומטם של "קיזוז הנקודות"- בצורה כזו לא לוקחים אליפות גם אם ישנו את זה למשחק גמר כמו בכדורסל.

13. ogabona Member

צריך לתת קנס להפועל על המשחק הזה..

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אם בית"ר היתה מצליחה להשוות והמשחק היה מסתיים בתיקו, לא היתה כותרת יותר מתאימה מאשר - חטא היוהרה.
    כמו שלירן ציין, הפועל ת"א סיבכה לעצמה את החיים, כל זה כאשר היה לה יתרון מספרי מול ה"הגנה" הירושלמית.
    אוהדי בית"ר לא יכולים להתנחם בחזרה למשחק של קבוצתם, מה שכן, הם יכולים להסתכל בין הקורות של הקבוצה שלהם ולראות את שוער העתיד של נבחרת ישראל, אריאל הרוש, פשוט שוער ענק בקנה מידה ישראלי. ושבתקשורת יפסיקו להסתנוור ממספר השערים הרב במשחק, רוב השערים היו ברמה של גן ילדים, אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

15. wings Member

שבוע שני שאני מפספס משחק גדול.