מחזור 16 בליגת העל: 3:4 להפועל תל אביב על בית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏1/1/10.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדם, צא מהסרט שאתה חי בו, הניצחון שלנו רחוק שנות אור מלהיות מובטח.

2. קטלוני Member

זכותך.אני לא אקבע לך את מה שאתה רואה מהקבוצה שלך,אבל אני אישית לא אהבתי את המשחק של שתי הקבוצות.

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה כי ההגנה שלנו כזאת חזקה? יש לנו קישור מסודר שיכול להניע כדור? הכוכב שלנו לא יודע איפה הוא ישחק עוד שבוע אז למה שיש לנו סיכוי לעשות משהו במשחק הזה? הפועל ת"א תנצח את המשחק הזה והשאלה היא כמה עם כל הצער שבדבר אני באמת לא מאמין שהיום אפשר לעשות משהו, יש לך חשש קטן לפני המשחק כי אתה אוהד הפועל אבל כל אוהד אובייקטיבי יאמר לך ש90% הפועל מנצחת.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני אובייקטיבי, ואני אומר שהפועל פייבוריטית, אבל לא ברמה של ניצחון מובטח.

בית"ר ירושלים חלשה יותר מהפועל ת"א על זה אין ויכוח, אבל כמו שכל קבוצה קטנה עולה עם מוטיבציית שיא מול קבוצה גדולה. קחו את זה ותכפילו באלף ותקבלו מוטיבציה גדולה מאוד של שחקני בית"ר להרוס להפועל ת"א ולנקום במקצת על ה-4-0 המדובר.
    הפועל ת"א קבוצה טובה וקטלנית הרבה יותר, אבל לבית"ר לא חסר יצירתיות ואיכות בחלק ההתקפי, איכות שבהחלט יכולה לצאת לאור במשחק שהם מרגישים שיש להם המון מה להוכיח.

אם הפועל ת"א תהיה טובה, היא תנצח, אם זה לא יהיה היום של הפועל ת"א, או שדברים לא יתחברו, לבית"ר יש את כל הכלים לצאת עם 3 נקודות.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשבועות האחרונים החוליגנים מראים שהם מרב תסכול (אולי מיני...?) הם כבר לא יודעים מה לעשות בשביל לקבל תשומת לב. קודם כתובות הנאצה הנוראיות לכיוונם של רובי שפירא ז"ל ואמיר רנד בחיפה ועכשיו צלבי קרס, מה יהיה הסוף חבר'ה? זו לא הפעם הראשונה ש'אוהדי הפועל ת"א' עושים דברים כאלה. כבר בשנת 1994 כשמכבי ת"א בכדורסל הפסידה את האליפות בגליל צוירו על האוטו של שמעון מזרחי צלבי קרס. עניין השואה כנראה דבר שמאד אהוב אצל 'אוהדי' הפועל ת"א כי לא פעם ולא פעמיים הדברים האלה נשמעים מגרונותיהם של המטומטמים הלאה (ואני נזהר שלא להגיב ביותר מלים קשות)

אני מקווה הערב למשחק טוב ומה שיוצא יוצא, אבל ברגע שאני קורא את הדברים הבאים מבחינתי שתי הקבוצות יפסידו היום. צלבי קרס במדינת ישראל, עד לאן הדרדרנו בארץ?

6. Raulito Madridista

אני לא מאמין שאני אומר את זה - אבל במקום להתרגש לפני סוג משחק שכזה - מאותם משחקים שגורמים לך לא לישון בלילה שלפני ולהיות לא מרוכז בשום דבר אחר ביום המשחק, אני חושש לקראת המשחק ומגיע פסימי מאוד. היינו צריכים להגיע למשחק הזה במצב הרבה יותר טוב - הן מבחינת ההרכב והן מבחינת המצב בטבלה. אני בטוח שהשחקנים רועדים כשהם נזכרים שהפער מחיפה עומד על 11 נקודות, וסיפור האליפות אולי יגמר היום, חס וחלילה. שום הפיק את הלקחים ממשחק ההגנה הלקוי של קבוצתו ובית"ר מגיעה למשחק עצבנית מאוד. יצחקי בכלל לא מעוניין להגיע להפועל לפי דעתי, המוטיבצייה שלו בשמיים וגם הביטחון עלה אחרי הצמד נגד מכבי. ואם יצחקי יגיע בכושר טוב - אפילו הבלם הטוב בארץ, דגלאס דה סילבה, יתקשה מאוד לעמוד מולו. תמוז גם בפורמה טובה וברוכיאן שחקם כל-כך חכם ומגוון שאסור לזלזל בו, הוא יודע להוציא מתפרצות מצויין וזו תיהיה השיטה של בית"ר היום. אביחי ידין לא פראייר, גם לא כבלם, אבל מרכז השדה שלנו יהיה פחות טוב. זוראב אגרסיבי, אבל הוא איטי ולא תורם כמעט כלום להתקפה. כמובן שאניימה הוא החיסרון המשמעותי, כי הוא כמו שחקן וחצי עבורינו. משרה ביטחון על שחקני ההגנה, יוצא הרבה מהשער ומוציא מתפרצות. אי-אפשר לשכוח את ההצגה שלו בטדי למשל בעונה שעברה או במשחק העונה מול מכבי חיפה. ניל אברבאנל הציל את הפנדל המכריע נגד אשקלון והוא עמד בלחץ, אבל הוא נכנס לנעליים גדולות מאוד. אני מאוד מקווה שזנדברג ייפתח על הספסל, כי פשוט אין לו כושר אפילו לא למחצית אחת בהילוך גבוה, והוא איטי. זהבי מתרותץ יותר וגם בועט לשער. הפועל תלויה היום ללא שום צל של ספק בגילי ורמוט ואיתי שכטר, שלא הציגו העונה יכולת טובה באף משחק נגד קבוצה רצינית בליגה - אולי שכטר היה בסדר גמור נגד חיפה, אבל זהו. בטדי הוא נעלם וגם בדרבי הוא לא היה מספיק חד, ועל וורמוט מיותר להרחיב. אני מצפה מהשניים האלה שיקחו את הפועל קדימה, הרי מלאלא לא תגיע הישועה. הקהל יתן היום דחיפה אדירה ואם כבר נצליח לפתוח טוב את המשחק, חייבים להמשיך בקצב ולא לעשות את הטעות שעשינו מול הפועל עכו. שיהיה לנו בהצלחה, אין לי מה להוסיף.

7. שגיא Guest

דור, אתם תמיד באים פסימיים למשחקים. הפער מחיפה לא צריך לעניין, ההיעדרויות לא צריכות לעניין וגם היריבה לא צריכה לעניין. ואולי זו הסיבה שאתם לא מנצחים משחקים שאתם בהכרח לא הקבוצה הלא פייבוריטית (במילים אחרות, לפחות שווי ערך ליריבה)

8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום יש משהו שונה, תחושה שונה. יאללה, שיהיה כבר וייגמר, רק שיעבור כבר.

שי, איפה אתה רואה צלב קרס?

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/10
  9. שגיא Guest

אני לא מבין את הרגשי נחיתות האלה. עם כל הכבוד למכבי חיפה, הפועל תל אביב הציגה העונה כדורגל הרבה הרבה יותר טוב ושובה לב. הרי אתם מכניסים את עצמם למצב שקל לצאת ממנו. אם הפסדתם, אז זה מה שציפינו, כי "הייתה הרגשה לא טובה סביב המשחק הזה" ואם ניצחנתם אז "יצאנו גדולים".

זה משהו שתמיד היה אופייני לאוהדי הפועל.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע הם גדולים כי אבי ריקן מגן כמו חובבן...1-0 מוצדק לאדומים ולאלה צריך לקבל קצת יותר קרדיט. בסה"כ אלי גוטמן אמר שהעונה יבואה היה פחות אפקטיבי כי הפועל יוזמת יותר. אז הנה הזדמנות ללאלה להוכיח את עצמו, לא?

11. guyholl Member

זה רק אני או שהפועל קיבלה פנדל מכוון שחקן הפועל בעט בעצמו?

12. שגיא Guest

וזה נקרא "תחושה לא טובה"?

שער יתרון מוקדם, פנדל ואדום על כך שזהבי בעט לעצמו ברגל. בית"ר לא בעניינים.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, זה לא רק אתה...הוא הסתבך עם הרגליים, אבל אח"כ בן יוסף כבר דחף קלות. העניין הוא שבשידור חי זה היה פנדל בטוח, מבחינתי אפשר לתת לאדומים את הפנדל הזה. לדעתי בית"ר הולכת להתפרק בטח כשרואים שבקישור אין להם שום אפשרויות אמיתיות. עידן טל גם צריך בקיץ לחפש לעצמו קבוצה אחרת, הוא חלש מאד.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שי זה לא חדש...אוהדי הפועל ידועים באהבתם למפלגה הנאצית בכל הקשור לשירים שלהם ולציורי הקרס שלהם שכל כמה חודשים הם עושים נגד מכבי ובית"ר...

GUYHOLL, היתה דחיפה של בן יוסף תסתכל בהילוך החוזר...אם הוא לא דוחף הוא גם לא מסתבך עם הרגליים.

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/10
  15. COYS Member

איך השעה ביום אמורה להשפיע על מהירות הכדור בדיוק?