מחזור 16 בליגת העל: 3:4 להפועל תל אביב על בית"ר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by לירן, Jan 1, 2010.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי תבינו כבר? זהבי לא חלוץ. אם יבוא יצחקי לדוגמא זה יהיה פחות או יותר ההרכב של הפועל:

----------אניימה----------
    דדי---באדיר---דאגלס---בונדר
    ------ידין-------נאתכו------
    שכטר------זהבי------ורמוט
    -----------יצחקי----------

שכטר עם נטייה לעמדת החלוץ, ורמוט שחקן חופשי ומחליף עם שכטר עמדות(כמו שקורה בכל העונה עד עכשיו) וזהבי לא ממש על משבצת נמה כי אם לא אותו סוג של שחקן.
    ברור שצריך חלוץ חדש וברור שהוא יגיע, לאלה ומרעי זה לא מספיק. אני מהמר על יצחקי\מקרייב.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

נתניה ואשדוד הם קבוצות שיכולות להרשות לעצמם לשחק הגנתי לא משנה נגד איזה קבוצה העיקר לצאת עם הנקודות ולבית"ר אין את הפריבילגיה הזאת, אנחנו מחויבים לעלות בשביל לנצח ועשינו את זה בבלומפילד והבקענו 6 שערים תוך שבוע לשתי התל-אביביות אבל ספגנו 8 בגלל ההגנה החלשה.
    לגבי מחלקת הנוער, יהונתן זאדה(ימין) ושי חדד(שמאל) שהיו המגנים המבטיחים כרגע מושאלים הראשון להפועל י-ם והשני בהפועל ר"ג, הם מגנים מקוריים ופרט אליהם יש רק מגן אחד טבעי בסגל וזה אלירן דנין שגם ריקן הקשר טוב ממנו.
    קוז'וקין בלם, טיבי בלם, ריקן קשר ועזריאל חלוץ והם ארבעת המגניים הראשיים כאשר הראשון סיים את העונה בגלל פציעה.
    אבי ריקן היה מצוין בתחילת העונה כמגן ובכלל לא הרגשנו שהוא קשר במקור ואני עוד שלחתי אותו לנבחרת, לאט-לאט החולשות שלו בלטו וכרגע אנחנו מקבלים מגן שעושה עבודה יפה בחלק הקדמי(יופי של שער ובישול אתמול) אבל בהגנה הוא זוועה ולמעשה 2 שערים הפועל חגגו עליו.

אל תשווה בין מכבי חיפה לבית"ר, קבוצות משקשקות לעבור את רחבת ה-5 מול מכבי חיפה ובקושי תוקפות ולבלמים אין כמעט עבודה, טישיירה נראה בלם אירופאי מול כל השאר אבל נגד הגדולות הוא זייף(אחראי מלא לשער של ורד, עשה פנדל על ליידי-שכטר וגם נגד מכבי לא היה במיטבו).
    יש העונה ירידה גדולה ביכולת של בנאדו(ולא הוא לא היה צריך לקבל אדום בגמר, הפסדתם לקבוצה טובה יותר ותודה בזה).
    בין דקל קינן לגרשון יש הבדל של 7 שנים, אני מתערב איתך שעוד 7 שנים קינן יראה רע יותר מגרשון הנוכחי כך שאין סיבה להשוות בין השניים, לדעתי הפערים ביניהם לא גדולים ואני עדיין לוקח את גרשון על חשבון קינן בעיקר בגלל המנהיגות והאופי של גרשון.

העונה הזאת מבחינתי כבר נגמרה, עצם זה שבית"ר לא היוותה העונה פקטור במאבק האליפות זה כבר כישלון עם הסגל הנוכחי.
    שום אחראי מלא לביזיון הזה, ויש אלף סיבות שאני יכול לרשום אבל אין לי ממש כוח ועצבים.
    כולי תקווה לעונה הבאה בלי שום ואחרי ניקוי יסודי בסגל.

3. alexshw Member

גרשון בגיל מצוין בשביל בלם.
    זה שהוא נראה כמו שהוא נראה זו בעיה שלו.

Last edited: Jan 6, 2010
  4. eran levy Member

כשאומרים "העונה נגמרה" אחרי 16 משחקים זה מראה משהו על האופי של האוהדים, על חוסר בתרבות ספורט. העונה אף פעם לא נגמרת כל כך מוקדם. הרי מה שחשוב זה נצחונות ולהנות מהקבוצה. אז בית"ר לא תזכה באליפות, אז מה? הסגל שלהם לא מתאים לאליפות אבל בטח מתאים למשחקים גדולים ולנצחונות על קבוצות קטנות יותר. האוהדים אומרים שזהו, נגמרה העונה, למרות שבקושי עברה חצי עונה, ואח"כ מתפלאים שהשחקנים משחקים באמצע הליגה חסרי חשק. זה מחלחל, ועד שזה לא ישתנה לא נתקדם לשום מקום.

5. אלי מתחן Member

השחקנים חסרי חשק ממחזור 5 בערך, ככה שזה לא בדיוק נכון.
    אתה צודק שבארץ היחס של האוהדים זה אליפות או קללות, אבל במקרה הזה עם בית"ר היה אפשר להשאיר גם בלי אליפות טעם אחר לעונה.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שכתב מעליי מיסטר ג'ו קול החוסר חשק נמצא כבר מתחילת השנה, העונה הזאת נגמרה ואני ימשיך ויאמר זאת כי אני לא רואה שינוי באופק, אם קורנפיין ייצא לתקשורת ויצהיר: "נכשלנו, ואנחנו נבנה מחדש קבוצה לשנים הבאות אז יהיה טוב".
    שכבר בינואר הקרוב ישוחררו מספר שחקנים עם חוזים מפוצצים אבל 0 יכולת(בנאדו, טל, בן-יוסף) ויוחזרו שחקני נוער מושאלים ועד סוף העונה נשחק עם קבוצה צעירהשמתחילה לבנות משהו לשנים הבאות ותאמין לי שהמצב רוח יהיה טוב יותר בידיעה שאנחנו בונים משהו חדש.

7. Don Joan Roman Member

אדם תבין שעם האידיוט שעומד על הקווים אי אפשר לבנות כלום, כל מה שנקבל מהעונה הזאת זה רווח נקי שלנו נטו, גם הדקות שריקן מקבל כמגן הם רווח שלנו כי לפחות הוא משחק כדורגל ולא מתייבש ביציע גם אם זה בתפקיד שהוא לא המקורי שלו, העונה הזאת מתה ובעונה הבאה כשניפטר מהחוזים של טל, בנאדו, ויסה, השמן(מיליון וחצי שקל, פשוט סכום אסטרונומי לאפס שכזה) ודה לה האסה ואולי תומר בן יוסף(יש חוזה לעונה הזאת ועוד אחת, אבל אני מעריך שהוא יעבור לקבוצה אחרת), ונקבל את גומא אגייאר כבעלים הרשמי והבלעדי של הקבוצה(באמת מעניין מה קורה עם הבקשה שבית"ר הולכת להגיש לבית המשפט בנושא הזה) בעזרת השם אז נוכלן לבנות פה משהו יפה ואיכותי בתקווה עם ברק ואבירם.

8. eran levy Member

ועד אז צריך לעמוד מאחורי הקבוצה, גם אם לא הולך לה. לא מתייאשים כל כך מהר, בטח שלא אוהדי הקבוצה. צריך להיות לידה גם אם הם לא במרחק נקודה מהמקום הראשון. ברור שבקדנציה הנוכחית שום דבר לא יושג, ובניגוד למכבי ת"א בעונה שעברה גביע טוטו לא יעשה אף אחד בבית"ר מאושר. אבל יש עוד הרבה משחקים, לי נראה שעדיף גישה חיובית.

9. אלי מתחן Member

כמה פעמים אפשר להסביר לך שזה לא מקום בטבלה מה שקובע?

10. Don Joan Roman Member

ערן לוי זה לא קשור למיקום של הקבוצה, זה הדבר האחרון שמעניין אותי ועוד הרבה אנשים כמוני, כשהיינו בתחתית של התחתית עם פניג'ל כל משחק ב"טדי" היו בין 7 ל9 אלף איש כשבמשחקים יותר קובעים הגיעו גם 12, 13 ואפילו 15 אלף צופים למשחקים נגד הירידה ובלי מבצעים של חבר מביא חבר מביא חברה מביא את כל המשפחה ובמחירים של 90 שקל מבוגר ו45 נוער, מה השתנה היום מהימים ההם? דבר אחד: הלך הרוח במועדון, אז הייתה אופטימיות לעתיד ולתקווה גבוהה יותר, היו מאמנים שלמרות שלא תמיד הצליחו נתנו את ההרגשה שהם עושים את המקסימום מבחינתם, היו שחקנים שירקו דם בבשביחל לשחק כדורגל והמצב היום הוא שיש לנו מאמן עלוקה שמחזיק את כל השחקנים בידכאון תמידי וכך הקבוצה נראית, תהיה בטוח וסמוך שאם חלילה וחס הקבוצה תיקלע למצב של מאבק להישארות בליגה, הצבא הצהוב-שחור יבוא בהמוניו ללוות את הקבוצה.

11. alexshw Member

המאמנים "נתנו הרגשה שהם עושים את המקסימום" ולכן קיבלו קללות איומות אחרי כל משחק מאכזב, כמו יוסי מזרחי שבא לבית"ר מפורקת לחלוטין ב - 2001, כמו אלי כהן, וכמו אוחנה.
    לא לכולם יש זיכרון קצר.
    אפשר עוד לקנא בשום מהבחינה הזו.

Last edited: Jan 8, 2010
  12. Don Joan Roman Member

חביבי זה לא קשור לזיכרון קצר וזה שהיו קללות וטענות ומענות לא קשור לעובדה שהייתה תחושה שכולם עושים את המקסימום, בניגוד לעכשיו שאפילו אין כבר כוח לקלל ולצעוק לו להתפטר כי אתה יודע שזה לא יעזור.

13. eran levy Member

אז סבבה, תהיו גם אתם, האוהדים, מדוכאים ובדיפרסיה ובכלל יהיה כיף בטדי העונה. זה שצריך לזרוק את חצי מהקבוצה זה ברור, אבל מה עד אז? פשוט לא ללכת למשחקים? מה היה לפני שנתיים כשאותם שחקנים הביאו דאבל? אז בית"ר נראתה כבויה יותר מאשר חצי מהליגה. זה בהחלט לא רק מיקום בטבלה, אבל זו הקבוצה לטוב ולרע, לא ככה?

14. eran levy Member

אתה יכול להפסיק להסביר לי, אני לא אעלב...

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערן לוי, זה שאני אומר שהעונה נגמרה לא אומר אני לא יילך עוד העונה למשחקים, פשוט אני רוצה שכולם שם יסתמו את הפה ויתחילו לשחק כדי לסיים את העונה המגעילה הזאת בטעם טוב.