מחזור 16 בליגת העל: 3:4 להפועל תל אביב על בית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏1/1/10.

1. AronB Member

אני לא חושב שיש פה ספק בכלל, אריאל הרוש (שעל הדרך הוא חבר טוב של אחי הגדול) שגדל וצמח בירושלים במכללת אורט, הבחור הזה בדרך להיות השוער הראשון של הנבחרת ואולי אפילו לצאת לאירופה ולהצליח שמה.
    לא מפחד מכלום, מציל כדורים, משחק בביטחון כאילו הוא בן 35. מדהים.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תהיה בטוח שהוא יהיה השוער הראשון של הנבחרת, יש שם הרבה פוליטיקות ודברים מוזרים.
    רק להיזכר בעומר גולן עולה לשחק בוומבלי עושה לי חלחלה...
    סורינוב - יוסי מזרחי - גינצבורג - אסייג - קורנפיין - קאלה ועכשיו הרוש, שוערים גדולים תמיד היו לנו בשער.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יש לו זמן עד שיגיע לשער של הנבחרת, בואו לא נצא מפרופורציות, הוא מוכשר מאוד והיום הוכיח את זה, כל עוד דודו אוואט משחק ודי מצליח ברמות הגבוהות באירופה אין כניסה של אף שוער מהליגה לשער ובצדק, שישמור על יציבות לאורך מספר עונות ואז אם יגיע לו אני מאמין שיגיע.

4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם אדם לגבי הטעויות. אם אין טעויות אז כל משחק נגמר בלי שערים...

דור כמו דור הישן והטוב אומר דברים מאד נכונים, איתו אין לי ויכוחים. כמו מה שאמרתי לשחם, הפועל ת"א לדעתי מספיק עמוקה ואיכותית בשביל אפילו דאבל, אבל אם היא לא משפרת במהירות את הקטע המנטלי היא לא תזכה באליפות (גביע זה גם עניין של הגרלה ויום).

דור, איזה רכש היית רוצה לראות בקבוצה? הקישור מופצץ בשחקנים טובים (טוב לראות את אבוטבול חוזר לעניינים), אבל אני מבין למה גוטמן רוצה עוד חלוץ. מצד אחד אני מרגיש שגוטמן צריך יותר לסמוך על לאלה, זהבי ומרעי שפשוט עדיין לא קיבל צ'אנס אמיתי, אבל זר עם שם תמיד מקבל זכות קדימה. אני משום מה לא בטוח שתוך כמה ימים יצחקי נוחת אצלכם למרות שקשה לי לחשוב שבית"ר משחררת אותו דווקא ליריבה הכי שנואה שלה.

לסיכום, להפועל יש שתי פנים ובית"ר רוצה לדעתי רק לעבור את העונה הזאת בשלום. חבל כי מבחינתי הקבוצה אולי לא שווה לשתי המובילות, אבל עם יצחקי, ברוכיאן, תמוז, עידן טל, שמעון גרשון, אריק בנאדו ושוער נפלא בשם אריאל הרוש הקבוצה צריכה להיות לפחות במקום השלישי.

5. Dimitar Berbatov Member

סורינוב.. ואחרי שאדם עם עבר פסיכיאטרי כמו הפולני הזה עמד בשער של בית"ר מדברים על קאלה כמשוגע?

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/10
  6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב כרגע אם יצחקי יעזוב או לא, אלא מה שבאמת מטריד אותי זה אם באמת רוצה לעבור להפועל ת"א.
    יש לי תחושה מגעילה כזאת של כן אבל עדיין קשה לי להאמין...

שי,

תוסיף לבית"ר את 5 הנקודות הגנובות מול עכו וב"ש ואנחנו מקום 3, עדיין לטעמי זה לא מספיק והפער העצום מחיפה והפועל היה צריך להימנע.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי דודו אוואט שוער ראשון, דווידוביץ' שני והרוש רק שלישי. האחרון מתקדם מצוין, יש לו פוטנציאל להיות שוער הנבחרת, אבל הדרך שלו עוד ארוכה. אוואט משחק בליגה הספרדית, לדווידוביץ' עדיין יש הרבה יותר ניסיון והשגים, אבל הרוש הוא 'חתול רציני'.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ותוסיף בבקשה את המתנות שקיבלתם בטדי נגד הפועל חיפה ואתם עדיין לא במקום השלישי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מתנות קיבלנו? הכל התקזז באותו משחק.
    הפועל חיפה הבקיעה שער לא חוקי שאושר, האדום על בן-לולו מוצדק ושער חוקי של יצחקי נפסל.
    היה פנדל גבולי ושער שלא היה של תמוז אבל אנחנו הבקענו שער אחד חוקי הם לא משמע 0-1 לנו, לא מתנות ולא נעליים.

לגבי הרוש, אף אחד לא התכוון עכשיו במיוחד שיש את אוואט והרוש השוער הראשון של הנבחרת הצעירה אבל לדעתי לקראת מוקדמות יורו 2012 יהיה שווה לנסות את הרוש גם על פני דוידוביץ' שכבר מיצה את עצמו בכל 300 השנים שלו בנבחרת.

10. קטלוני Member

אתה מעולם אחר.כולם ראו את מה שבוחבוט עשה ורק אתה טוען אחרת.אם מה שקרה לחי זה צהוב שני מוצדק אז כל משחק היה מסתיים עם 4 מורחקים.

11. אלי מתחן Member

שלחו פה כבר את אבי ריקן לנבחרת ותראה איפה הוא היום.
    הרוש התחיל מצויין, הוא עדיין לא יותר טוב מאוהד כהן או שטראובר שנמצאים הרבה לפניו ברשימה.

יש להרוש בעיה חמורה ביציאה ל1 על 1, הוא לא יודע מה לעשות. הרבה פעמים ששחקן מגיע לאחד על אחד נגדו הוא בכלל לא מאיים על החלוץ וגם אם איכשהו מחטיאים תמיד זה מגיע לשחקן אחר ברחבה.
    הוא צריך לשפר את הקטע הזה ואז הוא יהיה מוכן לרמות יותר גבוהות. בינתיים בית"ר זה אימון טוב בשבילו, אני בטוח שגם מאמן שוערים לא בועט כל כך הרבה פעמים בשעה למסגרת.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית"ר פשוט פח, זה לא יאמן אבל עם איך שהקבוצה הזאת מתקדמת משבוע לשבוע, זה נראה רע ועוד יותר רע. אם מכבי ת"א ובני יהודה יעשו טיפה מומנטום, הם ידאגו לכך שגם עם הקיזוז של לוזון הן יאבקו בינן ובין עצמן על המקום בליגה האירופאית בשנה הבאה וישאירו לבית"ר נטו בעיות של פירוק.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומכבי ת"א ובני יהודה לא פח?
    המצב של שלושת הקבוצות האלו בערך אותו דבר בטבלה רק שמבית"ר ציפו בתחילת העונה ליותר גבוה וממכבי ובני יהודה לא ציפו לכלום.
    ליגה אירופאית ליגה שמרופית, זה לא מעניין ממש מבחינתי רק שהעונה הזאת תיגמר כבר.

14. שער 7 Member

הלב שלי פשוט צנח לתחתונים בדקות האחרונות, אבל תודה לאל שזה נגמר...
    אנחנו פשוט חייבים עוד בלם, פשוט חייבים.
    אם היה עוד איזשהו ספק בכך, עכשיו זה ברור - בלם + מגן ימני דחוף.

15. Don Joan Roman Member

יצחק שום גומר את הקבוצה הזאת, עוד 4 חודשים והקבוצה תשתחרר מהכלא של השמן הזה, אפס בניהול משחק, אפס בהבנת משחק, אפס בהכנת טקטית ואפס אחד ענקי ביצירת מוטיבציה או בקיצור: שום כלום, בית"ר ירושלים משחקת כבר 15 מחזורים מרושל, בלי שום שיטת משחק, בלי שום מוטיבציה ובלי שום יכולת, המשחק היחיד שבו בית"ר ירושלים נראתה טוב השנה היה מול הפועל ת"א ב"טדי" לפניי שההשפעה של האפס על הקבוצה התחילה, פשוט כואב הלב לראות חבורת שחקנים כ"כ מוכשרת שהולכת לאיבוד בים חוסר הסדר של יצחק כלום, אבל גם זה יעבור, עברנו את פרעה, עברנו מיליון ואחד חוויות ורגעים קשים ונעבור גם את שום, בינתיים אני גאה בכל אחד מהשחקנים שהיה היום על כר הדשא כי למרות הכל הם ניסו, והם נתנו הכל מעצמם וגם אחריי ה4:1 הם לא נשברו אלא אספו אנרגיות וצימצמו את התוצאה להפסד מינימאלי, עוד 14 משחקים + 3 פלייאוף וניפטר מהסוהר הזה.
    חבל גם שבן יוסף לא למד להפסיק להשתמש עם הידיים, פנדל במאתיים אחוז, עם כל המהירות שלו והעובדה שהוא טוב כרגע מבנאדו בהרבה, הוא פשוט טיפש.