מחזור 16 בליגת העל: עירוני ק"ש פותחת פער בפסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏15/12/11.

1. סטפן שאלוי Member

עם התקציב וסגל השחקנים של מכבי-חיפה גם דחליל חלוד היה לוקח דאבל.

יאללה, שיחזור לבית-שאן!

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

להזכיר לך שבעונה הראשונה שהוא הגיע זה היה אחרי שמכבי חיפה סיימה במקום החמישי בלי אירופה ואף אחד (חוץ ממני שבשבילי חיפה פייבוריטית כל עונה כל מצב) לא ספר אותם ולא חשב בכלל שיתמודדו על האליפות...

קצת כבוד למאמן נפלא שהצליח בבית שאן,אשדוד,סכנין עשה היסטוריה שהביא קבוצה לאירופה! והצליח גם במכבי חיפה! מה עטר עשה בדיוק שהוא נחשב מאמן יותר טוב ממנו כרגע?

3. סטפן שאלוי Member

לעטר יש את תמיכת הקהל, המוחלטת, יותר מכל מאמן אחר בארץ.

לדעתי, מכבי-חיפה צריכה את גוטי בתור מאמן, אם היא רוצה להצליח גם במפעלים האירופים.

אני ממש לא מבין את שחר, אבל מצד שני אני קורא במדורים הכלכליים שהוא עסוק מאוד בהעברת השרביט/סמכויות לדור השני והשלישי במשפחה, ויכול להיות שכבר אין לו כוח להתעסק יותר מדי בכדורגל. זו זכותו.

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולם יודעים שכשעטר יהיה באותו מצב שהקבוצה לא נראית טוב ומקרטעת אז גם אותו יקללו וגם עליו יזרקו חפצים, להגיד קהל על חסרי המושג המפונקים בחיפה זה קצת מטופש... שכחת מה פעם אמרו על יניב קטן ואיך סגדו לו? גולסה לפני הסיפור עם לאציו? כל דבר שקצת לא 100% והמפונקים האלה ישר רק הורסים והורסים

5. סטפן שאלוי Member

מה שאתה מתאר הוא אמת, ונכון ויציב לכל קבוצה.

הביטוי האומלל "אוהדי-הצלחות" איננו נכון: כל אוהד רוצה בהצלחת קבוצתו, קריא ניצחונות, וזה טבעי שהוא יבוא בטענות לשחקנים/מאמן/ יו"ר/בעלים אחרי שורת אכזבות.

אתה רוצה להשוות בין קהלים של קבוצות? סבבה. אבל יש הרבה פרמטרים, והרבה דעות.

זה שיש בכל קבוצה לצערנו חלק שהוא חוליגני, זו עובדה קיימת, מצערת, וחבל שלא נלחמים בתופעה המכוערת והאלימה הזו יותר.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קראתי להם אוהדי הצלחות, אלא מפונקים כי כל פעם שמאמן אחרי שמצליח בענק איתם ואחרי זה הקבוצה מקרטעת אז עושים לו את המוות ולא מגיע לו יחס כזה.. ואת זה יש בעיקר במכבי חיפה, לא מכיר קבוצות אחרות שזה קורה איתם

7. alexshw Member

כי קבוצות אחרות לא מצליחות בענק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. aloneli Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אין מה להתבייש להגיד את זה הם קהל הצלחות. שמסתכלים על כל תקופה קשה שלהם בזמן האחרון אפשר להבין גם למה.
    זה לא משנה אם המאמן הוא רוני לוי,אלישע לוי וגם ראובן עטר הסיפור לא יהיה שונה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/11
  9. yakov_y YNWA

כמות הטעויות שראובן עטר עשה העונה כל כך רבה שאין לי כוח לכתוב אותה, נקווה שיכיניס כבר את טרטיאק במקום בנימין, מעניין מתי הוא ייזכר לעשות את החילוף, אני מהמר בדקה ה-73.

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

פיספסת בדקה!

מאוד לא ברור לי למה טרטיאק לא משחק בהרכב.

11. alexshw Member

לא רואה שום בשורה בניצחון הזה של מכבי חיפה. זה ממש לא זה.

12. Ice Cream חסה

כמה נקודות מהיום:
    * אמיר אדרי נתן משחק ענק, הייתה לו יציאה לא טובה אחת שפלאח שלח לעזאזל. חוץ מזה הוא כבר שוער לגיטימי בליגת העל.
    * בוליאט ממשחק למשחק מוכיח שהוא בלוף. בגול של סבע הוא היה צריך לכסות אותו והוא היה הרחק מאחור, וגם שוב הוא כמעט כובש גול עצמי.
    * בחיים לא ראיתי את קרית אליעזר כל כך ריק ולא שמעתי אותו כל כך שקט אחרי גול.
    * מה הסיפור של אוהדי נתניה? זה לא כי רובן לא פתח עם טרטיאק במקום בנימין...

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

העניין הוא שבליגה שלנו גם "כשזה לא זה" אפשר לרשום סדרה של ניצחונות, ולדעתי גם לרוץ בצמרת. המשחק היום לא היה משהו מיוחד, שוב, לעמאשה קשה מאוד כשהוא לבדו בהתקפה, הוא מגיע למצבים רק כשהבלמים עושים איזושהי טעות בתיאום ביניהם, אחרת אי אפשר למצוא אותו פנוי. קטן כהרגלו לא ממש זז, באמת שהפסקתי לספור את מספר הפעמים שהוא קשר היום את השרוכים.
    לא הבנתי מה אלישע מנסה לעשות בכך שהוא נותן לדאבשוילי מחצית שלמה להתחמם, ובסוף הוא לא מעלה אותו בכלל. אחר כך הוא ייתפלא למה הוא מתעצבן ועושה לו דווקא. עותמאן אולי מבחינה הגנתית עוד היה סביר איכשהו, התקפית הוא כמעט ולא תרם, לא עלה מספיק, לא זוכר הרמה אחת טובה שלו. לדעתי דגני טוב ממנו.

דבר אחרון, ניצחנו משחק היום שרבים ציפו מאיתנו שנפסיד. יש לנו בשבועיים הקרובים את הפועל פתח תקווה, מ.ס אשדוד וראשון לציון. אם אנחנו לא מוציאים לפחות 7 נקודות מהמשחקים האלה באמת שאין לנו מה לחשוב על להסתכל על הצמרת.

הקהל של נתניה ביזיון. מעבר לזה שסוף סוף הם ישבו ביציעים במרכז המגרש, ולא מאחורי השער שזאת הטענה הראשית של כל קבוצות החוץ שמתלוננות שהן לא רואות כלום, הגיעו רק 500 צופים, וגם אלו שהגיעו זרקו כיסא על עטר וצעקו לו להתפטר. באמת שאם הקהל שלכם צועק לעטר להתפטר אפשר לאחל לו רק לקבל מאמן אחר ושתהיו איתו קבוצת תחתית.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי חשוב יותר לקדם את השחקנים הצעירים של מכבי חיפה.

כפי ש-yakov_y כתב - ראובן עטר עשה העונה כל כך הרבה טעויות, שאין כח לפרט עליהן. העונה הזו בינתיים היא כשלון אחד גדול שלו.
    אני לא שמח שנזרק כיסא על הספסל של מכבי נתניה, אבל משמח אותי לראות שרוב הקהל מתחיל להבין שהעונה הזו מבחינתו של ראובן עטר היא חזרה גנרלית לקראת מכבי חיפה. מכבי נתניה כבר לא מעניינת אותו. נותר רק לקוות שהעונה הזו תסתיים כבר ושהוא ילך. באמת כל הכבוד לו על הצורה בה הוא הרס את ים (מה ים? אוקיינוס) האשראי שקיבל ממני בעונה שעברה.

מי היה מאמין לפני חודשיים וחצי שכמות הקהל שנביא למשחק חוץ מול הפועל חיפה תהיה גדולה פי חמש ומעלה מכמות הקהל שנביא למשחק חוץ מול מכבי חיפה ועוד במעמד של משחק מרכזי?

כולי תקווה שהנצחון הזה יעזור למכבי חיפה לחזור לעניינים ושבסוף העונה הם יהיו אלופים. אני רק מקווה שזה לא מה שישאיר את ראובן עטר במכבי נתניה כתוצאה מהישארותו של אלישע לוי במכבי חיפה.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם נתניה היתה משווה הייתי באמת מתפקע מצחוק. הגנת הירוקים נראתה במשך 85 דקות די בסדר, תורג'מן מחטיא כמו טירון ואז נתניה מתעוררת. בסופו של דבר הניצחון של קבוצתי די מוצדק, אבל בצורה הזאת עוד נאבד הרבה מאד נקודות.

מדברים הרבה על אלישע לוי, אבל מתי האיש הנכבד יבין שמרכז ההגנה מסננת? עד מתי נותנים לבוליאט את הכבוד שלא מגיע לו? לא צריך אחרי משחק אחד להעיף שחקנים ליציע, אבל הזר של הקבוצה הוא פקטור מאד לא יציב בהגנה. התיאום שלו עם פלאח נורא. אם פלאח עוד בחור צעיר שצריך לגדול במשחקו אז מזר אני מצפה לקצת יותר. הגיע הזמן שהמאמן יתחיל להזיז את התחת!

אם נעזוב לרגע את הפאניקה בדקות הסיום אז לנתניה לא הגיע הערב דבר. מכבי חיפה היתה צריכה לגמור את המשחק ולא לתת לאורחת תקווה. המשבר אצל הירוקים עזר לקבוצה של עטר כדי לחזור למשחק, אבל במשך דקות ארוכות נתניה נראתה כמו קבוצת תחתית.

מה לוקחים מהניצחון הזה? 3 נק'...חוץ מזה שום דבר. הפנדל היה מפוקפק, ההחטאות מעצבנות ומיותרות וההגנה שבסופו של דבר שוב מפשלת. האם נקודת האור היחידה הערב היתה אמיר אדרי?

דבר אחרון, דני נוימן פשוט מצחיק. מה יש לו עם דבאלישווילי? הגאורגי רוצה לעזוב בינואר אז למה שישחק? זה שתורג'מן ועזריאל אפסים לא אומר שהגאורגי המשיח שלנו. את שלי אמרתי בחודש וחצי האחרונים, מצדי דבאלישווילי צריך להשאר, אבל אם הוא בעצמו רוצה בינואר ללכת אז שלא יחשוב שהוא באנקר בהרכב.

זהו, משחק חלש, 3 נק', ויותר מדי פאניקה. אלישע לוי ניצל ועכשיו אוהדי נתניה מפרקים יציע...מישהו רוצה לעשות טוטו איתי אלו מטומטמים יהרסו במחזור הבא כסאות? עצוב, עצוב מאד שההתאחדות נתנה לגיטימציה לחוליגנים של מכבי חיפה ובית"ר. עכשיו כל החוליגנים מרגישים כאילו מותר להם לעשות מה שהם רוצים.