מחזור 16 בליגת העל: עירוני ק"ש פותחת פער בפסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏15/12/11.

1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

קיבלתי הודעות בפייסבוק שפסלו להפועל ת"א גול חוקי ושבדקה האחרונה הוציאו לתמוז צהוב על עבירה שהוא עשה על שטראובר שבעצם העבירה הייתה הפוכה והיה צריך להיות פנדל להפועל ת"א

יש בזה מהאמת או שזה הגזמה של אוהדים מתוסכלים?

2. alexshw Member

הפועל ת"א תהיה לוזריות גדולה מאוד אם לא תיקח אליפות בעונה שכזו.
    ובכלל ב - DNA של הפועל לגנוב תארים. הם מפחדים להוביל ולהיות דומיננטיים לאורך תקופה.
    קחו את העונה שעברה, אחרי 4:1 במשחק העונה הם נעלמו לחלוטין ועד סוף העונה הציגו מאזן של קבוצת פליי אוף אמצעי(עוד לפני כן באותה עונה הם לא חיברו שני מחזורים רצופים במקום הראשון), גם העונה אחרי ה - 3:0 על מכבי חיפה הם הפסידו פעמיים ברציפות.

למכבי חיפה זה לא היה קורה. אם היא הייתה מביסה יריבה לצמרת או מועדון גדול, היא כבר הייתה שוחטת את הליגה בדרך לאליפות קלה.
    לא פלא שהפועל לא שמרו על התואר מאז שנות השלושים.

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/11
  3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם עכשיו מכבי חיפה מועמדת לתואר בדיוק כמו הפועל ת"א.. אם הקהל המפונק,המגעיל,המבחיל,והזבאלה שיש לחיפה יתחיל להירגע ולהתעסק בלעודד את הקבוצה במקום לשתות את הדם שהביא לכם 2 אליפויות ב 3 שנים אז גם השנה תהיו חזק במירוץ לאליפות...

אני רק מחכה ליום בו גם עטר יתן כמה תוצאות לא טובות והאפסים המגעילים האלה של חיפה שיושבים ביציע ג' יזרקו עליו חפצים ויקללו אותו...גם תורו של עטר יגיע

4. yedidel Member

פעם ראשונה אי פעם שאני רוצה שהפועל ת"א ינצחו ודווקא עכשיו הם מפסידים? אין קבוצה שאני יותר רוצה שתיגרר לתחתית מאשר מכבי פ"ת...

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עוד לא יודע אם אני אהיה במגרש, אראה בטלויזיה או לא אראה בכלל. אחרי מה שהיה במחזור הפתיחה, כבר לא בא לי לראות משחקים נגדם. לא עכשיו ולא אף פעם. אם במחזור הראשון ירדנו מובסים לאחר שהיינו צריכים להבקיע להם לפחות שביעייה רק במחצית הראשונה, אז אין בכלל מה לפנטז על להוציא משהו מהמשחק בקריית אליעזר.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

דווקא בגלל שכולם חושבים שחיפה תבוא ותתפוצץ, יש לי תחושה שאתם אלה שתיקחו נקדות. בכלל, איכשהו תמיד יוצא שעטר זה שמחייך בסיום המשחק הזה, ולא בגלל הקהל, או יותר נכון גם אבל בעיקר בגלל שבזמן האחרון נתניה מגיעה לקרית אליעזר ופשוט יודעת לקחת את הנקודות. אני מקווה רק שאנחנו נדע להוביל ראשונים כי אנחנו במצב שכל גול עשוי לפרק את הקבוצה, ולהביא להתפוצצות מצד הקהל.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אופתע אם מכבי נתניה מנצחת. ברצינות, למכבי חיפה יש את ההגנה הכי גרועה בליגה. אז נגיד והיא 'תתפוצץ', מבחינתי הקבוצה לא מועמדת לאליפות. לא עכשיו. אני לחלוטין מסכים עם שי, אם נתניה מצליחה להוביל אני בספק אם השחקנים יכולים להתגבר על כל המכשולים. ואנא אמיר, הקהל של מכבי חיפה היא כמו הקהל של שתי התל אביביות ובית"ר. ברגע שאין הצלחות יש בעיות...

אותי באמת מפתיע מה קורה להפועל ת"א. הקבוצה הזאת כל כך לא יציבה שזה מדהים. אני באמת מתקשה בשלב הזה להגיד שק"ש ואשדוד יכולות לזכות באליפות, אבל זו תהיה ממש פאדיחה עם זה יקרה.

8. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/4.Xxxמכבי חיפה - מכבי נתניהhttp://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/8.Xxx

שני, 20:50, איצטדיון קריית אליעזר בחיפה

http://images.one.co.il/Images/Teams/Logos_55x50/4.Xxx
    הירוקים מגיעים למשחק כשהם ממשיכים לדשדש במרכז הטבלה, והם ממוקמים במקום ה-9 עם 22 נק'. במחזור האחרון הקבוצה הירוקה ירדה מהמגרש מנוצחת (3-1), כשהם רואים את שחקני הפועל חיפה חוגגים ניצחון ראשון מזה עשור בדרבי החיפאי.
    הביקורת על החלק האחורי של מכבי חיפה כנראה לא מרשימה את אלישע לוי, שצפוי לעשות רק שינוי אחד וכפוי בגלל פציעתו של אייל משומר. תמיד כהן שוחרר מההכנות בעקבות האזכרה של אביו שנערכה אתמול, ומי שיפתחו בקישור האחורי הם סיידו יאיא וגוסטבו בוקולי. גולסה, קטן ועידן ורד צפויים לפתוח גם כן, ו-ויאם עמאשה ייפתח בחוד לבדו. ניר דוידוביץ', שחגג שלשום יום הולדת 35, ייפתח כרגיל על הספסל.

http://mscwne.wcdn.co.il/w/w-248/1185418-41.Xxx
    זה שהולך?

הרכב משוער: בויאן שראנוב, עלי עוסמאן, יוריצה בוליאט, סארי פלאח, טאלב טואטחה, סיידו יאיא, גוסטבו בוקולי, אייל גולסה, יניב קטן, עידן ורד, ויאם עמאשה.

http://images.one.co.il/Images/Teams/Logos_55x50/8.Xxx
    היהלומים של עטר מגיעים למשחק כאשר הם ממוקמים במקום ה-8 בליגה, ובמאזנם 23 נק'. במחזור שעבר חניכיו של עטר עלו לירושלים בכדי לשחק מול מכבי ת"א, וחילצו מהצהובים תיקו, אחרי שאחמד סבע השווה בפנדל בדקה האחרונה של המשחק. לנתניה יש רקורד לא רע מול הירוקים בקריית אליעזר, הם ניצחו שם בשלושה מתוך חמשת המפגשים האחרונים.
    ראובן עטר לא צפוי לעשות שינויים גדולים בהרכב, ונראה שרובם של ה-11 שפתחו בשבוע שעבר מול מכבי ת"א יפתחו גם הפעם. אמיר אדרי יפתח בין הקורות מול קבוצת האם שלו, והבלם הצעיר עידו לוי צפוי להמשיך ולקבל את הקרדיט בהרכב על חשבונו של ליאוניד קרופניק. אחמד סבע, שספג אתמול מכה חזקה ופונה לבי"ח, יערוך מבחן כשירות בסמוך למשחק בכדי לקבוע האם יוכל לשחק.

http://mscwne.wcdn.co.il/w/w-248/1148937-41.Xxx
    וזה שיבוא?

הרכב משוער: אמיר אדרי, ליאור ראובן, עמרי בן הרוש, עידו לוי (ליאוניד קרופניק), טיבארנו פינאס, קובי דג'אני, בן בנימין, פיראס מוגרבי, ניר נחום, מוחמד כליבאת, אחמד סבע (סרגיי טרטיאק).

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

חשבתי אחרי העונה האחרונה שאלישע הפיק את הלקחים והבין שבלי לשחק עם שני חלוצים, הקבוצה פשוט ניראית רע, אין מחץ. עם כל הכבוד ליעילות של עמאשה, הוא לא יכול לבד מול 4 שחקני הגנה. גם ששולחים אותו לכדורים מהירים קדימה, הוא עובר שחקן אחד על מהירות ואז מגיע עוד אחד ולוקח לו. בעונה שעברה שיחקנו נורא עד שבמחצית בדרבי אלישע הכניס את דבאשוילי והחליט לעבור לשחק עם שני חלוצים, מאז ראינו קבוצה אחרת לגמרי עד לזכייה באליפות. הנה שוב אנחנו חוזרים למערך החלוץ הבודד.
    לא ברור למי למה הגיע דגני עם גם מתי שמשומר פצוע לחודש, עותמאן שלא מפסיק ללכלך על המועדון בתקשורת, מקבל את הצ'אנס על פניו. לא ברור.

10. alexshw Member

לפחות המשחק שלנו אמור להיות יותר מהיר.

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמיד הייתי רוצה לראות את חיפה לא מנצחת משחקים, הייתי מעדיף שקבוצות אחרות יקחו אליפויות כי השתעממתי כל הזמן לראות את חיפה, אבל השנה בגלל הקהל המגעיל שלהם ומה שהם עושים למאמן נפלא כמו אלישע (שהיה נהדר בלא מעט מועדונים אחרים והגיע בזכות זה שהוא מאמן נפלא ולא קשרים ויכולת משחק!) אני רוצה שחיפה תצליח, היום הוא יהיה במצב לא נעים שאף אדם אחר לא רוצה להיות במקומו..הוא נמצא במצב שכמעט בלתי אפשרי להצליח שכל שניה במועדון מדברים על ראובן עטר (מוריניו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx ) יחליף אותו וזה רק עושה רע לקבוצה ופוגע בקבוצה.. היום בשבילו אני רוצה שחיפה תנצח את נתניה ושיהיה קצת שקט במועדון

לא מבין למה אנשים מתלהבים מראובן עטר כשאלישע לוי הוכיח שהוא מאמן הרבה יותר טוב ממנו והיה במצבים יותר קשים והוכיח את עצמו, הרי ברור שבמקרה שעטר יקבל את חיפה ויהיה באותו מצב שהשחקנים שמים פס על הקבוצה אז גם אותו יקללו וינסו להרוג אותו

12. סטפן שאלוי Member

אני מקווה מאוד שאוהדי מכבי-חיפה יקראו לחסר-ישע לוי לכל אורך המשחק ללכת הביתה, אפילו אם ינצחו.

אולי השפלה תאיץ את תהליך ההבראה הכל-כך מתבקש בקבוצה החביבה הזו.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ניצחון של נתניה די רשום על הקיר הערב. אם חיפה תנצח או תציג יכולת מרשימה זה מעט יפתיע אותי. הלחץ בחיפה בשמיים, נתניה קבוצה מציקה, טובה, יש לה מה שצריך כדי לנצח את חיפה הדי מפורקת, במיוחד אחמד סבע אחד שלא צריך יותר מדי כדי לכבוש שער, ומול ההגנה החלשה של חיפה הוא יכול וצריך לצאת היום עם שער.

יהיה משחק מעניין, נתניה יכולה לנצח כל קבוצה בליגה החלשה שלנו, אותי זה לא יפתיע בכלל, חיפה ראו אתמול את הפועל ת"א מפסידה ובטח חולמים על 3 נקודות וחזרה לתמונה...

ביציע בטח יהיה מעניין, מסכן אלישע לוי.

14. סטפן שאלוי Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

2 אליפויות ב3 שנים, ניצחון היום והוא במרחק 5 נקודות מהמועמדת העיקרית לאליפות... מה לעזאזל אנשים רוצים ממנו? הלואי בקבוצה שלי יש כזה מאמן מצליח