מחזור 16 בליגת העל: נצחונות דחוקים למוליכות; מכבי חיפה ממשיכה לקרוס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Blanco 7, ‏29/12/17.

1. סמואל אטו Member

מה הקשר?

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאחר וכבר חלפו יומיים מאז התיקו 2-2 של מכבי נתניה והפועל רעננה, אני אכתוב על כל מה שקשור בכדורגל האשכול של מכבי נתניה.

יש נקודה אחת בלבד שאני רוצה להתייחס אליה מאותו משחק וזה מה שהשוער של הפועל רעננה עושה בשער השני (3:50 בסרטון שיובא בהמשך). אם שחקן שמתחזה מקבל כרטיס צהוב, אז גם הוא היה צריך לקבל כרטיס צהוב. זו רמאות וזו רמאות. זה בדיוק כמו שחקן שמביים נפילה מתוך תקווה שהשופט לא היה קרוב מספיק ואולי יחשוב שבוצעה עבירה, רק שכאן השוער קיווה שהשופט עומד רחוק או שמסתירים לו וכך הוא לא יוכל לראות האם הכדור עבר את קו השער או לא.

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/18
  3. Butragueño מנהלים

אני אשמח לעזור לך להבין אותו;
    אתה טוען שהמחמאות שהרעיפו ליובל נעים אחרי כמה משחקים בודדים בתחילת העונה היו לשווא, מאחר והמצב שלה לא מזהיר בכלל.
    כנראה שאתה התיימרת לחשוב שאשקלון תלחם עם הפועל חיפה והפועל ב"ש על פסגת ליגת העל, שוב, לאור המשחקים הבודדים של אשקלון בתחילת העונה, וזה מאוד "מצחיק" שהרעיפו עליו מחמאות, כי הקבוצה נמצאת עמוק בתחתית.

אז אני שואל, לאור העבודה שגם אני הרעפתי עליו מחמאות, ועדין חושב שהוא מאמן נהדר ומה שאשקלון בדיוק צריכה, לאן מאמן אחר היה מביא את הקבוצה אחרי פתיחת העונה הנוכחית?

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  4. סמואל אטו Member

פששששש לא ידעתי שיש לנו קורא מחשבות בפורום. נחמד.

אגב, יפה שהוכחת שוב את הטענה הראשונית שלי בלי להיות בכלל מודע.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

למה אתה מתכוון בדיוק? אחרי שהכדור נכנס פנימה שהוא זינק החוצה עם הכדור? הגזמת.. זה היה שער ברור כל כך.. שזו סתם תנועה אינסנטקיבית... הכדור היה כל כך עמוק בשער, שאני בטוח שלא היה לו עניין אפילו לצייר תמונה שונה.

6. אבי סנדור Member

לדעתי אין כאן שום ניסיון להטעות,גם הכדור וגם הגוף שלו נמצאים עמוק בתוך השער..
    לא שאנחנו יכולים להיכנס לו לראש אבל אם אני מנתח את זה, מדובר בפעולה שנובעת מאינסטינקט מתוך תסכול..(זה כמו שתגיד שהבעיטה שאחריי זה ניסון להתחיל התקפה מבלי שאף אחד שם לב) קח בחשבון שמדובר בילד בן 19 שאין לו אפילו עשרה משחקים רשמיים במסגרת בוגרים, זו פעם ראשונה שהוא עושה טעות כלכך קריטית מול אלפי אנשים ולעיניי המצלמות..אין מה לעשות זאת סיטואציה לא פשוטה.

מצחיק אותי ההתייחסות של התקשורת למקרה- כששוער נבחרת מפשל, מתחילים לנתח את מצב השוערים העגום בארץ..על איך פעם נתנו לבוני לפתוח בשער בגיל 16 ושבאירופה לא מפחדים לתת לשוערים צעירים הזדמנויות.
    והינה עכשיו שברעננה נותנים את המפתחות לילד בן 19 כשוער ראשון בליגת העל, קיימות יותר ביקורות מאשר פרגונים..אומרים שגומרים לו את הקריירה, שהוא צריך לצבור ניסיון קודם בלאומית..
    מי שרוצה לבקר שוער, צריך לבקר אותו ע"פ משחק שלם ולא ע"פ טעות או הצלה כזו או אחרת, לצערי בארץ, לחץ של תקשורת בהרבה מקרים עובד וחבל שהתקשורת לא מפעילה יותר שיקול דעת, אבל זה כבר לאשכול אחר...

7. Butragueño מנהלים

סלח לכל משתמש שמתדיין איתך על כך שיש לו סופר-פאוור מטורף שהוא נוהג להשתמש בו - הסקת מסקנות. אם הייתי קורא מחשבות, לא הייתי שואל אותך למה אתה חושב ככה, אבל אתה בשלך, כרגיל, או שאתה מגיב כשחושבים כמוך, או שאתה עוקץ או מתחמק מהשאלה כשחושבים אחרת. ראית - אני בכל זאת קורא מחשבות.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  8. yedidel Member

זה אומר שנעים מוציא את המינימום. אפשר לחשוב מה מתחבא בסגלים של רוב קבוצות הליגה שלא בצמרת.

Butragueño אוהב/ת את זה.
  9. סמואל אטו Member

להסיק מסקנות זה אחלה, הבעיה מתחילה שמנסים להסיק מסקנות כשרים לך מידע או שאתה לא מבין את המידע שנתנו לך. ככה אתה מגיע למסקנות שאינן קשורות ולכן שאלתי המקורית "מה הקשר?".

אתה שאלת אותי למה אני חושב ככה?
    או שהחלטת לחשוב בשבילי ולטעון טענות או לכתוב דעות על "מאמן אחר שהיה מצליח יותר מנעים", "אשקלון שהייתה צריכה להתחרות עם הפועל חיפה וב"ש" ושטויות כאלה אחרות שמעולם לא אמרתי?
    אם אתה לא מסוגל לנהל דיון בלי להמציא דברים או לנסות לתקוף, אז אל תצפה לכלום מהצד השני.

10. Butragueño מנהלים

מעניין. אתה תוקף אותי על כך שהחלטתי להסיק מסקנה מסוימת לגבי מה שאמרת, ואף סיימתי את ההודעות שלי בסימן שאלה, ככה שלא הכנסתי לך מילים לפה (עד שהדיון איתך פנה למקום אחר), כשכל זה התחיל מכך ששאלת 'מה הקשר' - למה ציפית שאענה לך?
    שאלה מה הקשר - עניתי לך מה הקשר. במקום לבוא ולומר - "התכוונתי ש..." החלטת לייחס לי כוחות מאגיה.

נמשיך בדיונים אחרים, את זה סיימתי איתך.

11. DRORIKO Member

לגבי הפועל באר שבע, נכון שהיא כבר תקופה נראית לא טוב, אבל אם תשימו לב כל הקבוצות בצמרת נראות לא טוב. הפועל חיפה כבר כמה משחקים לא מרשימה, בית"ר מתחיל העונה לא מרשימה, ומכבי רק בשבועיים האחרונים מתחילה להיראות כמו קבוצה וגם במקרה הזה צריך עוד קצת כזת זמן בשביל לראות אם באמת היה שם שינוי(בטח אחרי העזיבה של מקלארן שאני בטוח שהיה לו חלק דומיננטי, אתה לא מביא פיגורה כזאת בשביל להיות עציץ)

12. סמואל אטו Member

אני התכוונתי למה שהתכוונתי, מי שלא הבין זכותו לשאול. אני לא צריך לרדוף אחרי משתמשים בפורום ולבדוק אם הם הבינו מה כתבתי.

שאלתי מה הקשר, כי לא היה קשר בין מה שאני כתבתי לשאלה ששאלת אותי. אחרי שאתה החלטת בשבילי מה אני חושב, הגבתי שזה נחמד שאתה קורא מחשבות מאחר ואני לא טענתי אף לא אחד מהדברים שכתבת בהודעה הראשונית שלי.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מספר התגובות משקפות את האטרקטיביות והעניין של המשחק הזה. צפוי להיות משחק במעמד צד אחד אותו מכבי תל אביב צריכה לנצח בקלות. סכנין מגיעה בלי מוגרבי, שהוא 90 אחוז מההתקפה ובלי עוד כמה שחקני הרכב, ראיתי את ההרכב של סכנין ויש שם כמה שחקנים שלא חושב שראיתי אותם אי פעם... לסכנין אין מה למכור מול מכבי תל אביב שבאה מלאת ביטחון.

14. DRORIKO Member

בוא לא נגזים, הפערים בין מכבי לסכנין הם לא כאלה גדולים שזה SOLD OUT וגם אתם לא ליקקתם נגדם דבש. אם לא השטות הזאת של חלאילה אני בכלל לא בטוח שאתם מנצחים. כשאמרתי אתמול שאשקלון תעשה לב"ש צרות אנשים פה פקפקו, ועובדה שגם הפעם ב"ש היתה צריכה גול מקרי בשניה האחרונה כדי לנצח. סכנין ואשקלון זה אותו DNA. קבוצות אפורות ונטולות כל כשרון אבל כאלה שיכולות לתסכל את היריבות שלהן למוות. בניגוד לשמות המאמנים הן לא נעימות בכלל :)

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

סכנין נחלשה משנה שעברה ועוד היום היא חסרה כמה שחקנים.

היינו בהרכב משני נגדם ובגלל זה היה קשה.