מחזור 16 בליגת העל: נצחונות דחוקים למוליכות; מכבי חיפה ממשיכה לקרוס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Blanco 7, ‏29/12/17.

1. hbs7 Member

הדיון למה השחקן הישראלי פורח כל כך מאוחר שווה נושא בפני עצמו. מסכים שגם השמות הגדולים לא הבריקו בתחילת שנות העשרים, אבל ראית קסם ברגליים ויכולת גבוהה.
    התקרה של בני ה23-25 של היום נמוכה יותר, הלוואי ויוכיחו אחרת.

אברהם זה שם שבהחלט ברח לי.

להוציא את דיא, יש חלוץ ישראלי נורמלי מתחת לגיל 25?
    באמת שלא עולה לי שם לראש.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

יש שחקנים צעירים, לא מעט מהמגזר הערבי, שכן נראים בעלי פוטנציאל גבוה. גם קינדה, כמה שהוא אידיוט, מדובר בשחקן עם כישרון טהור ברגליים. למה שחקנים פורצים מאוחר? כי היחידי מהשמות שרשמת וקיבל צ'אנס בגיל 17-18 הוא מנור סולומון. פלקוצ'נקו, אביב אברהם, קלטינס...כולם קיבלו צ'אנס בגיל 20-21, והם עכשיו עוברים את התהליך שהם היו אמורים לעבור בגיל 18, ואם היו עוברים אותו אז הם היו הרבה יותר מוכנים וחזקים היום.

האמת שהבעיה היא יותר שחקני הגנה ופחות התקפה, והכל כמובן תוצר של החלמאות של הכדורגל הישראלי.

עידן444 אוהב/ת את זה.
  3. DRORIKO Member

אני לא רוצה לעשות השוואות לדורות אחרים(שבוא נודה, הנוסטלגיה קצת מעצימה אותם יותר ממה שהם היו באמת,הדור למשל שדיברת עליו זה דור שנשען על שני עילויים שבמקרה נולדו באותה תקופה, ממש במקרה) בוא נדבר על הדור שהתייחסתי אליו. ערן זהבי זה לא שחקן שאתה קונה בשבילו כרטיס? הסקורר הכי גדול שהיה בליגה שלנו. אני לא ילד ואני רואה את הליגה הזאת כבר 25 שנה, הבן אדם הזה השאיר אותי לא פעם עם פה פעור. ברק יצחקי בשיאו זה לא שחקן שאתה קונה בשבילו כרטיס? ברדה בשיאו זה לא שחקן שאתה קונה בשבילו כרטיס? דמארי של הפועל זה לא שחקן שאתה קונה בשבילו כרטיס? ומה עם בוזגלו ועם טוטו ועם פוזיילוב בעונת האליפות האחרונה שלנו? אין לך היום שחקנים בסדר גודל הזה בליגה. אני שומע עכשיו שכל הגדולות מחזרות אחרי חנן ממן, ובצדק כי כרגע הוא נחשב לישראלי מוביל. עד לפני שנה-שנתיים מי הסתכלה עליו בכלל?

נערך לאחרונה ב: ‏2/1/18
  4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הקבוצות מחזרות אחריי חנן ממן כי הוא שחקן חופשי בקיץ, לא כי הוא עד כדי כך טוב.

אני קונה כרטיס בשביל לראות את הקבוצה האהודה עליי. אם לא היא, אין שום סיבה ללכת לראות כדורגל ישראלי ואני בטוח ש-99% מאוהדי הכדורגל כאן יסכימו איתי.

5. DRORIKO Member

"קונה כרטיס בשבילו" זה ביטוי. זה ברור לך שלא קניתי מנוי למכבי בשביל לראות את זהבי כן?

6. סמואל אטו Member

רק לפני כמה שנים ק"ש לקחה אליפות והשמיעו טענות דומות.
    הזמן יעשה את שלו.

7. ASROMA Member

יש מספר קטן של שחקנים בליגה שקונים בשבילם כרטיס אבל אף אחד מהם לא פוגע או פצוע.
    היחיד ששווה אזכור אולי השנה הוא דיא סבע ומכבי נתניה באופן כללי. קבוצה שכיף לראות.
    וואקמה,מליקסון,בוזגלו,ורמוט,אצילי,אלירן עטר ודור מיכה בעונות חלשות מה שעוד יותר מצביע על כמה מעפנה הליגה השנה.

8. עידן444 Member

על אותו משקל גם אי אפשר להגיד שרמת הזרים כאן אותו דבר כמו אז...
    מה שמאשר שרמת זרים גבוהה בהחלט תורמת לרמת השחקן הישראלי, וזה דווקא אומר להקטין ולבחור בפינצטה.
    הרי כאשר הרמה של חצי מהזרים שקולה לרמת הישראלים- היא לא תורמת לרמת הליגה ולא תורמת לרמת השחקן הישראלי.
    אבל באמת שלא כדאי להתחיל שוב... אלה העובדות... הדור הטוב האחרון שצמח כאן צמח כשהיתה מכסה של 1-3 זרים... מי שמחפש קשרים כאלה- אז הינה אחד ששובר את התזה...
    אגב, אני פשוט חושב שהשתנה דור... בעיקר של המאמנים... אלה של היום הרבה פחות מוצלחים... וגם יש עניין של מזל... לא כל יום גדלים בניון, ברקןביץ, מלמיליאן ושלום תקווה... ואין הרבה מה לעשות עם זה...

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל זאת בדיוק הנקודה. השופטים הבינו במחצית שטעו שלא נתנו למכבי פנדל במחצית הראשונה ולכן בפנדל החוזר חיפשו לתקן. כל השוערים היום יוצאים מהקו וכמעט ואין שריקות לפנדל חוזר, אבל אם כבר הקפדת ונתת פנדל חוזר, אז תקפיד עד הסוף ותורה על פנדל שלישי כי בלקמן נכנס בבירור לרחבה לפני ביצוע הבעיטה.
    חשבונאות קלאסית של השופטים.

10. סמואל אטו Member

למה לציין דווקא את הכניסה של בלאקמן ולא את העובדה שקנדיל יצא עוד פעם מהשער?

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  11. עידן444 Member

כי הפנדל היה מוצלח. הכניסה של בלאקמן היא זו שרלוונטית לפסילה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. סמואל אטו Member

נראה לך הגיוני?

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן.
    אם השופט מקפיד על פרט שלרוב שופטים לא מקפידים עליו אז ראוי שיקפיד בצורה שווה.
    קנדיל יצא שוב מהשער? אם הוא הודף את הכדור, הייתי מבטל שוב את ההדיפה ופוסק פנדל שלישי, אם הכדור נכנס אבל שחקן של מכבי תל אביב ננכס לרחבה לפני ביצוע הבעיטה גם במקרה הזה צריך לפסוק על בעיטה חוזרת, אבל כמו שאמרתי זה הרגיש שהשופטים חיפשו להחזיר למכבי תל אביב על הטעות במחצית הראשונה ולכן התעלמו מהכניסה המוקדמת של בלקמן -

https://scontent.ftlv3-1.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/26613004_1566006900135579_536460311_o.Xxx?oh=abc9f61b81e833f2db717d8d5ea13ac4&oe=5A4DB4B1

14. Butragueño מנהלים

לדעתי צריך להפסיק עם השטות הזו כבר. לתת לשוערים את המטר וחצי קדימה. אם באמת יקפידו, לדעתי נראה בממוצע 3-4 פנדלים חוזרים עבור כל אחד. בנוגע לכניסת שחקנים - גם פה הייתי משנה, לתת למי שרוצה להיכנס לפני השריקה - אם הוא נוגע בכדור בריבאונד אז לפסול את המהלך, ולתת כדור לקבוצה היריבה.

15. Telkiyski Member

העניין פה זה לא הפסיקה לפנדל חוזר אלא זה שברור לכולם שבמצב הפוך הוא מאשר את ההחמצה של עותמאן/חלאיילה ונותן להמשיך לשחק.

זה ברור כמו זה שתהיה כתבה בספורט מכבי עם דיאנדרה קיין ממכבי סל בלונה פארק.