מחזור 16 בליגת העל: מ.חיפה מנצחת 0:3 את מכבי ת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏30/12/10.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קשה לי לתת מילה טובה כל עוד לוי המאמן, אבל שחיפה דורסת את מכבי ת"א כנראה שחייבים לתת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

ואיפה כל האוהדים שהתבכיינו שבנאדו חזר?
    אחת הסיבות ליכולת הטובה זה אריק, חד וחלק!

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/11
  2. JackSparrow Member

מספיק כבר בחיית רבאק, למכבי ת''א יש שחקנים מצויינים. הבעיה היחידה היא נמני. אין מה לעשות.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

נימני, מזרחי, לא התחברו, לחץ מהקהל .. מלא דברים.

תל אביב היום מאוד מאוד חלשה אבל בכל זאת לא צריך להוריד מערכה של חיפה, שנותנת היום משחק טוב מאוד, שלא מדגדג אף משחק שלה העונה. שצריך לפרגן זה מפרגנים ואני רק מקווה שבמשחק הבא בקרייה היא לא תשחק ככה אחרת מצבנו בקאנטים ..

4. Igi Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אני חייב להגיד שראיתי 2 משחקים מאז שהוא חזר שתיהם היו מול קבוצות מובילות בליגה(זה וק"ש) ובשניהם ההגנה נראתה הרבה יותר טוב מתחילת העונה. וכשהחברה מקדימה יודעים שיש יותר שקט מאחור הם יכולים לשחק חופשי.

אגב, חמד שיחק יפה היום, נתן 2 אסיסטים. הוא עדיין צריך ללטש קצת את הנגיעות האחרונות שלו, אבל חוץ מזה יש לו כדורגל ויש סיכוי שאם יעבוד על זה בקיץ הוא יהפוך בליגה הזו לשלומי של עונה שעברה(או לפחות יתקרב) בעונה הבאה.
    גם קולמה, טוואטחה ומשומר מעולים.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי מכבי חיפה לא הציגה כדורגל מבריק, אבל מול יריבה כל כך מסכנה גם לא צריך יותר מזה. בלי מסיללה שלדעתי עדיין המגן השמאלי הטוב בליגה, בלי רפאלוב ובלי גאדיר מכבי חיפה ניצחה בקלות מדהימה טוענת לכתר.

ההפסד בגביע טוטו לא הזיז לי ולשמחתי הקבוצה באה לשחק בזמן הכי טוב. הניצחון של היום הרבה יותר חשוב מזכייה אפשרית בגביע שאף אחד לא סופר. הקבוצה פשוט נראתה היום טוב בטח לעומת רב המשחקים שראיתי העונה מהקבוצה הזאת. המון מחמאות לכל השחקנים, אבל לבנאדו, טוואטחה, גולסה ובוקולי מגיע היום קצת יותר.

מיץ' גולדהאר יכול לבזבז כסף עד הודעה חדשה, אבל כרגע אפשר בברור להגיד שהוא נכשל עם כמה רכישות. אפילו אלה שעוד בסדר מקבלים יותר מד'י משכורת. שחקן כמו זיו לא שווה חצי משכורת שהוא מקבל והוא באמת לא היחיד.

JackSparrow,
    שאין לכם מאמנים זה כבר ידוע, אבל איפה כל העונה קולאוטי? יואב זיו? בלם בשם פאביצביץ' שבמשחק חשוב ביותר משחק כמו חובבן? אלירן עטר שנכנס ורק צולל. שאבי נימני ויוסי מזרחי נכשלים לא אומר שהשחקנים לא פחות אשמים!!! השחקנים פשוט מקבלים יותר מדי משכורת ולכן אתם הופכים אט אט שוב ל'עגלקטיקוס'...

6. WellNeverDie Member

טרוף!!! 3-0, סוף סוף אני ואבא שלי קופצים ושמחים כמו בעונה שעברה. כיף לחזור להנות מהקבוצה, למרות כל הגורמים (ת"א בושה, בעיקר המאמן/ים שלהם, הסגל עדיין חלש יחסית והפועל ת"א לא תוותר בקלות) - מכבי חיפה העלתה לי שוב חיוך.
    אגב, חוץ ממסיללה, שהיום החסרון שלו לא הורגש (יחסית, בכל זאת מסיללה ענק) - לא רע מידי פעם לא לשחק עם רפאלוב וגאדיר. היה נחמד מאוד ככה, רק למה בוקולי הגמור ולא וורד אני לא יודע. בשביל מה שלמנו עליו כל כך הרבה?

7. alexshw Member

שלוש בראש כמיטב המסורת.
    בנאדו נתן היום הצגה בבלמות. מאוד מופתע ממנו. היה שנתיים שחקן מת.
    אולי במכבי חיפה הוא עם יותר מוטיבציה, בכל זאת הוא ירוק מכף רגל עד הראש.
    גולסה נתן היום משחק כמו ב - 2009. מקווה שיחזור לעצמו אחרי שנה גרועה.
    היה היום רצון גדול, לחימה וגם ניהול משחק מצוין של אלישע. הכי טוב שלו העונה. טווטחה תענוג, רק שלא יתקלקל. היו כאלה שחששו שמא יחגגו עליו, אז סבן יזכור עוד הרבה זמן.

זה בהחלט תופעה מעניינת, שצריך לעשות עליה דוקטורט, איך אפשר לזרוק כל כך הרבה כסף לפח, כמו שמכבי ת"א עושה בעקביות "ראויה לציון".
    איפה לוקחים את כל הבובלים האלה?
    אבי נימני תשאר.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה הרכב פחדני עלה איתו מזרחי/נמני , מה זה הראנגלוב והקולאוטי הזה , כבדים איטים חלשים.

לקיחת החלטות גרועה של שחקני מכבי כששירן ייני עם בעיטה כזו חלשה בתוך החמש , ובוזגלו שבמקום למסור לראנגלוב מנסה להעביר את דוידויץ ונתקל ברנגלוב. השער אגב לדעתי היה חוקי , לא עבר את הקו ובטח לו במלוא היקפו.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את זה אני ממש לא מבין:
    http://sports.walla.co.il/?w=/157/1775651

נראה לי שיוסי מזרחי כבר עם המגבת הלבנה ביד...אחרי אינספור רכש הוא רוצה עוד? הגיע הזמן שהוא וחברו על הקווים שהתחבא היום כמו פחדן בתוך פינה על הספסל יתחילו לאמן ולא לדרוש עוד שחקנים. לא יאומן שעם סגל שכזה אתה רוצה עוד שחקנים!?!

10. alexshw Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

גדול. אין להם בושה לבקש מבעלים עוד שני שחקני חיזוק, אחרי 12 שחקני רכש?

לעוף על מאה מליון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/1/11
  11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ניצחון גדול, המשחק הכי טוב של הקבוצה העונה, אין מילים!
    התכוונתי להרחיב יותר, אך אלכס לקח את דבריי, מסכים עם התגובה שלו.

לשמוע את יוסי 'סמרטוט' מזרחי מתראיין בסיום המשחק זה פשוט מביך, בעוד שנמני העלוב נחבא אל הכלים.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם למישהו יש כוח, שילך שנה שנה וחצי אחורה בדיון של מכבי חיפה ויראה מה אמרתי על טאלב.
    יצא לשחק נגד הבחור הזה אולי 5 6 פעמים, אני מגן ימני ככה שהכרתי אותו גם קצת מקרוב, יחד עם כל הליגה של הנוער של לפני שלוש שנים, הרבה שחקנים מתחילים לצוץ להם להרכבים בליגת העל, אבל מאז ומתמיד אמרתי שטאלב יותר טוב מהם, הוא רמה מעל הליגה הזאת, והיום הוא הראה שיש לו פוטנציאל להפוך לאחד כזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/1/11
  13. itay7 Member

חצי עונה ומכבי לא עשתה שום מהלך מתוכנן. כל הדיבורים על חוסר רצון או מחוייבות הן שטויות, מה שחסר למכבי ת?א זה כדורגל. אני לא מבין איך מדוניאנין עדיין לא פותח, אם אתה לא מצליח לרתום את השחקנים שלך אליך קח את המפתחות ולך.

14. Fanatic Member

הבועה התפוצצה ועוד איך התפוצצה. בצורה הכי כואבת שיש.

ספארו עזוב אותך מתירוצים ושטויות, לא בגלל פאול כזה או אחר הפסדנו. זה הרבה מעבר לזה.

כבר אמרתי שנימני ומזרחי זה לא זה, ואם חשבתי שמתישהו זה יתחבר אז עכשיו אני כבר בטוח שלא. התגובה של מזרחי היום מעליבה, ממש יריקה בפרצוף לאוהדים.

15. Muurad Member

צודק ב-100%.

צריכים להגיד "סליחה, טעינו\פישלנו" ולהניח את המפתחות, אם הם מעיזים לבקש עוד שחקנים חיזוק אחרי מה שהלך עם הקבוצה בקיץ ובמהלך השנה.

אם אחרי כל הכסף שהיה להם נמני את מזרחי לא מצליחים לייצר קבוצה שתאיים על האליפות(מה שלא נראה כרגע למרות שאני ממש לא מספיד אותנו), למה שיתנו לך כסף לעוד 2 שחקני חיזוק? שתבזבז עוד קצת כסף ותבקש עוד 5 בקיץ?