מחזור 16 בליגת העל: משולש הצמרת מתלהט, מכבי ת"א מארחת את הפועל ב"ש

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Jan 2, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zahipan Member

להחתים מעכשיו את הבן של הובאן!

2. עידן444 Member

לא מזלזל בו. הוא שחקן טוב. שחקן נבחרת רומניה.
    לגבי זה שהוא שחקן נבחרת רומניה לא הייתי יוצא מגדרי. הכדורגל הרומני בירידה כבר שנים. בתקופה שהגיעו לכאן שחקני דרג שני ברומניה כמו קוסטנטין מרקו הם היו טובים לליגה שלנו, נבחרת רומניה היתה 3 דרגות מעל נבחרת ישראל. עד לא מזמן עוד היו להם נציגים בליגות בכירות באירופה. היום שום כלום. אם אז היה מגיע לכאן שחקן נבחרת רומניה זה היה דבר יוצא דופן. היום הבאת שחקן נבחרת רומניה ב 150 אלף דולר. זה אומר הכל...
    לא היה לי מושג שיש לו חמישה בישולים. בהחלט תרומה מכובדת.
    בכל מקרה הפסטיבל הזה פשוט מוגזם בעיני.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכי אנדרייטד בליגה זה מנגה שנותן עונה גדולה ובקושי מדברים עליו בתקשורת. אם הוא היה במכבי היום היו מדברים עליו אחרת לגמרי...

oFiRzZz likes this.
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

5 בישולים והוא משחק 2 משחקים נדמה לי כבלם בכלל.. תעשו את החשבון. כל מילה טובה שיצאה עליו היא במקום. הקטע של רומניה לא מעניין אותי.. אני לא מסתכל על תעודת הזהות של השחקן. רק על מה הוא נותן על המגרש. המסביב- מחיר, היסטוריה, נבחרת- לא מעניין.

5. עידן444 Member

גם אותי לא. מצידי שיבוא מרואנדה. סך הכל עניתי למישהו שטען שעצם זה שהוא שחקן נבחרת רומניה... אז אמרתי שנבחרת רומניה היא נבחרת ממוצעת שדור הזהב שלה פרש מזמן...

6. עידן444 Member

אה... ומיותר לציין שאף אחד מאותם שחקנים אפילו לא חלם בחלומותיו ההזויים ביותר שיבוא לשחק בישראל...

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ראיתי כאן הרבה שרשמו שמכבי צריכה להיות מוטרדת מזה שלקחה נקודה אחת מתוך 9 מול הקבוצות שנאבקות איתה לתואר וזה דבר שאמור להדאיג את המאמן והקבוצה. לא לגמרי מסכים עם האמירה הזאת. כן, מצד אחד הקבוצות שנאבקות איתה לתואר אכן לא קורסות כמו בדרך כלל מולה בשנים עברו, אבל בסופו של דבר לוקחים אליפויות מול הקטנות ולא מול הגדולות. פה, למכבי לדעתי יש סיכוי גבוה יותר לקחת נקודות מול הקטנות מאשר באר שבע וקרית שמונה.

8. zahipan Member

בינתיים אנחנו אלו ששמו שלישיות ורביעיות כמעט כל שבוע מול הקטנות ולא מכבי ת"א וקריית שמונה.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זה לא משנה אם שמתם 4 והם שתיים.
    בפועל, גם לפני המשחקים האלו אני רואה תגובות שלכם כמה אתם מוטרדים לפני משחק מול רעננה לדוגמא. יש לכם לא מעט בעיות מול קבוצות מתגוננות. כולי תקווה שעם הובאן ואוגו תהיה לכם פחות בעיה בנושא הזה.

Love Is Red likes this.
  10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

"אליפות לוקחים נגד הקבוצות הקטנות" היא אמירה שנכונה בליגות גדולות (18או 20 קבוצות) עם שני סיבובים. אני לא אומר שהיא לא נכונה בכלל לליגת העל, אך צריך לשים לב לעובדה שלשני המשחקים שיש למכבי תל אביב בסיבוב נגד עירוני קריית שמונה והפועל באר שבע (2/13) אין משקל מתמטי זהה לשני המשחקים שיש לברצלונה בסיבוב נגד המדרידאיות (2/19). מה שגם שבליגת העל יש פלייאוף, מה שאומר מפגשים נוספים מול אותן טוענות לכתר שעד כה מכבי תל אביב לא הצליחה לנצח.

11. zahipan Member

כי רעננה הקבוצה הכי מפחידה בארץ!
    אני מעדיף לשחק כל שבוע מול מכבי ולא מול רעננה, הקבוצה הזאת מקוללת אני לא זוכר מתי ניצחנו אותם.
    בסיבוב הקודם קיבלנו 3 פנדלים מולם ובסוף סיימנו בתיקו, הדבר הזה נראה לך הגיוני?

yakar likes this.
  12. Telkiyski Member

מה שכרגע גורם למכבי תל אביב להיות פייבוריטית לאליפות בעיני זה שהיא מטאטאת בקלות את כל הרעננות, עכו או סכנין בליגה הזו.
    כשק"ש או ב"ש יוצאות למשחק חוץ בעכו או רעננה, אתה יודע שיכול להיגמר x, כשמכבי יוצאת למשחק חוץ במקומות האלה אתה מופתע אם זה לא 2-0 לפחות במחצית.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נו. זה בדיוק מה שאני אומר.
    אתה חשוב כמוני.

14. Telkiyski Member

נקווה שזה ישתנה בקרוב ושגם כל מיני אשדוד או עכו יצליחו להוציא איזה תיקו פה ושם ממכבי.

15. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם גם איבדתם נקודות לבית"ר, רעננה, עכו, הפועל וסכנין ב-15 מחזורים. זה לא קצב של אליפות ואם לא תעשו עבודה טובה יותר בסיבוב השני אתם פשוט לא תהיו באיזור כשיגיע הפלייאוף.

לירן likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.