מחזור 16 בליגת העל: משולש הצמרת מתלהט, מכבי ת"א מארחת את הפועל ב"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏2/1/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

תיקו במשחק הזה יכול להביא הרבה כסף למהמרים. אחזור ואכתוב זו לא טעות שנעשת בתום לב.

2. Civil Anti Madridista

ועדיין זה לא הפריע לסכנין והפועל פ"ת לקחת מאיתנו ארבע נקודות.

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  3. EuropeGuy Member

מכבי חיפה נמצאת במצב כל כך גרוע שכל ניצחון או תוצאה טובה סה"כ יטשטשו את זה.
    אולי הגיע הזמן מבחינת האוהדים לקוות לסיים עונה אחת בצורה הכי גרועה שאפשר (בלי כמובן לרדת ליגה)
    מקום רביעי חמישי באיזשהו אופן ממחישים לשחר שהבעיות קטנות ונדרש שינוי קטן.

במובן הזה, תיקו היום הרבה יותר טוב מניצחון. אז, מזל טוב על תוצאה יחסית סבבה לטווח הרחוק.

4. alexshw Member

שוב אתה מחפש סיבות שיגרמו לשחר להבין מה הבעיה או יגרמו מוטיבציה לשנות דברים.
    תקשיב לראיון שלו, זה ראיון של בן אדם סנילי. אני רציני בגיל 73 המחלה הזו יכולה כבר להופיע.
    מכבי חיפה בתהליך הדרדרות מתמשך. בכל הרמות.
    התרופה לקבוצה זה החלפת בעלות.

סמואל אטו ו-Love Is Red אוהבים את זה.
  5. Raulito Madridista

שיהיו בריאים מכבי חיפה, לפעמים אני חושב שכל הדברים הרעים יכולים לקרות רק להפועל ת"א, ואז אני נזכר במכבי חיפה. לא הייתי חושב שפ"ת תוציא כאן נקודה, היא בקושי הצליחה לגרד הרכב של 11 שחקנים בלי המושאלים. מאכזב ואכזרי מצידו של מרקו בלבול. חן עזרא ועידן ורד כבשו וזו הנחמה היחידה של מכבי חיפה(חייב לומר שהיה להם מספיק זמן לשחק לאחר-מכן ולפעמים תחושת ה-'כל העולם נגדנו' אמורה לגרום לדברים טובים. אני עדיין לא מבין למה אבוחצירא פתח ב-11. חיפה צריכה לשחק 4-5-1 עם שלישיית קשרים התקפית שכוללת את ורד בימין, עזרא בשמאל וראיוס בעמדה שמתאימה לו - מתחת לחלוץ, כלומר לנצל את הפציעה של בניון(לא מפתיע) כדי להפיק משהו חיובי.

אגב, אתמול כשטפר דיבר הוא אמר 'מה שעשיתם זה לארגן כאן מקבץ של כל טעויות השיפוט', והוסיף שהוא לא מבין למה מציגים את המשחק הבעייתי כמו אתמול ק"ש-נתניה ולא דיברו במחזור שעבר למשל על משחקים שעברו בצורה טובה - הלו, זו המטרה של השופט, להעביר משחק נקי מטעויות, הם לא אמורים לקבל פרס או מילה טובה לגבי זה.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס, גיא פשוט צודק. כבר אמרתי פה שמבחינתי נרד ליגה רק בשביל שחר. ברור שאני לא רוצה לרדת ליגה, ממש לא, אבל יש גבול לכל תעלול. הטעות הקשה של ליאני לא מסתירה את העובדה שניצחון לא היה נותן לנו דבר. לא רק זה, אחרי הקורה של עזרא כל השחקנים נחנקו. וזה מול הפועל פ"ת ולא מול קבוצת צמרת.

בהחלט יכול להיות שרק אסון בסוף העונה יגרום לאוהדים להבין מה השעה כי בינינו כשעוד רבים בסוף המשחק על חולצה של עידן ורד אני לא מבין אם אותם חבר'ה מבינים מה השעה...יש רק שתי אפשרויות לחזרה לצמרת הגבוהה:
    1) שחר יחזק את הקבוצה בצורה רצינית.
    2) שחר יפרוש.
    בעיניי האפשרות השנייה בכל מקרה צריכה לקרות בקיץ. האיש גרם לנו להמון רגעי אושר, אבל בארבעת השנים האחרונות הוא קירב אותנו יותר לתהום מאשר לכיוון הרצוי.

7. yros1 Member

היכונו. מחר ברדיו ללא התחלה, פינת הקונספירציה עם יוני הללי:
    מרקו בלבול יחזור לשחק שנה, אברהם גרנט יכשל באפריקה ויחזור למכבי חיפה. בניון ישחק שנה.
    אחרכך יהיה עוזר המאמן שלו. אחרכך יהיה מנג'ר וקטן יחזור לשחק שנה. אחרכך קטן יהיה המאמן.
    עטר יחזור לשחק שנה, אחרכך יהיה אפסנאי. בנאדו יחזור לשחק שנה. אחרכך יהיה הסקאוט. אלון חרזי יחזור
    לשחק שנה, אחרכך יהיה מאמן הנוער. יעלו שניים מהנוער, ישחקו שנה, אחרכך יהיו מאמני קייטנות.
    לפתע הכל מסתדר לי, יש פה קונספירציה ענקית. תנו לי את פרס כתב העשור לספורט בחיפה.

8. Civil Anti Madridista

עם כל העצבים על השיפוט אני לא מפיל את התיקו הזה ליאני. מרקו בלבול נתן להפועל פ"ת להכתיב את הקצב והעונש היה באוויר.
    הקישור שלנו זו אשליה, אלטמן עשה קרחנות על קינן וצ'וצ'אליץ', כליבאת תרם 80 דקות של 0 פעולות חיוניות, ולמרות שהיינו חייבים לכבוש אחרי השיוויון היה דחוף יותר להוציא את קינן מהמגרש לטובת משומר כאקט חינוכי.

9. alexshw Member

כל מאמן שמעלה את בוקולי בהרכב הוא פח זבל וחסר מושג כליל בכדורגל. בלבול וולקאם טו דה קלאב.
    רק בעלים הזוי לחלוטין ולא צלול בדעתו ממנה בובות מגוחכות כאלה לקבוצה בתקציב של 70 מיליון שקל עם הכנסות כמו של מכבי חיפה העונה ועוד בלי אירופה.
    והוא עוד עלול להשאר גם בקיץ. שחר לא מחליט באופן ענייני. אלא סתם ככה, כבר בלי הגיון.

10. עידן444 Member

השופטים בארץ הם חבורה של פחי אשפה! נקודה!

11. yros1 Member

את מי רצית ששחר ימנה? נשאל אחרת: במצב הקשה של מכבי חיפה עם אפס תקציב לינואר
    ואפס רצון של הבעלים להוציא גם אם יש, איזה מאמן טוב יותר היית רואה מסכים להגיע ועוד
    לחצי עונה בלבד ועוד עם 17 אלף אוהדים שיושבים לו על הראש ודורשים חילופים בינואר..

12. Civil Anti Madridista

האמירה הזו נאמרה אחרי פתיחת הרגליים לרעננה, גם אחרי ההפסד ללוזונייה, גם אחרי ההתפרקות מול בית"ר והערב הגיע התיקו הביזיוני אחרי שמיטת יתרון של שני שערים. מכבי חיפה מתרסקת לתוך בור בלי תחתית, והמבוגר האחראי עוצם עיניים.

13. yros1 Member

מכבי תל אביב תבוא למשחק עם חובת הוצאת נקודות מההפרש הקטן בצמרת שלא מאפשר
    לה להפסיד או להשוות אף משחק..
    מכבי חיפה עם שתי אופציות או משחק אגרסיבי של כסאח מוחלט כי באמת אין מה להפסיד
    מה שאומר שהיא תכנס פיזית בשחקני מכבי תל אביב ותוציא גם אדום או שניים אם צריך והעיקר
    להראות את עצמה על המגרש..
    או שמראש מכבי חיפה תבוא לטייל, לספוג את ה-4:0 ולהמשיך הלאה לרעננה.

14. Civil Anti Madridista

למה להתאמץ? ראינו איך פואד חסך להפועל ת"א את העבודה בדרבי. אפשר להוציא את המשחק הזה מהווינר ולהתעסק כבר בהפרש.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נחמד לקרוא שמאמן הפועל פ"ת לא רוצה להתייחס לטעות של ליאני. הוא לא מדבר על השופטים כשהם נגדו או בעדו. אוקיי, עכשיו נראה מה יקרה אם הפועל פ"ת תדפק. מישהו מוכן להזכיר לבר-און את העניין הזה? בסופו של דבר ליאני והקוון לא סתם יישבו בבית לשני המחזורים הבאים לכן המאמן היה יכול בקלות להודות שהם קיבלו עזרה מהשופט. אני לא מאשים רק את בר און בהתנהגות הזאת, אבל לפעמים מדהים אותי עד כמה אנשים יכולים להיות צבועים. שוב, זה ממש לא רק קורה בהפועל פ"ת.

מצב נושא:
הנושא נעול.