חיפה, תאמת, לא נראית כמו קבוצה שרצה לאליפות! אפילו לא למקומות 1-3. גם הפועל לא, בטח שלא, אבל אני רוצה לדבר על זה קצת... תסתכלו על חיפה.. בעונה שעברה היא זכתה באליפות, והשנה היא נראית רחוקה בהרבה. עכשיו בואו נראה מי עזב בשנה שעברה, ומי הגיע! קודם כל עידן טל עזב. קשה לחיפה בלעדיו, הוא היה הקצב של הקבוצה, הוביל מתפרצות.. ועכשיו גם יש דיבורים על העברות שקשורות לעדן בן-בסט ולתום אלמדון! ואת מי הביאו?! רוני לוי עשה הרבה טעויות בהבאת השחקנים, כשהביא את אלן מסודי, אנדרסון שאבייר... אלה שחקנים לקבוצות קטנות, שראינו כולנו איך מתפקדים בחיפה! בקיצור, שינויים שצריכים להיעשות: העפת קולאוטי לכל הרוחות! בין אם זה לדפור או לכל קבוצה אחרת.. הבאת חלוץ זר ברמה גבוהה. בין אם הוא רוסי, ניגרי או סיני, העיקר שיהיה טוב. מגן ימני טוב... אולי את קלמי סבן! אני יודע?! העיקר שיהיה טוב! אוקיי, ככה נראה לי שחיפה יתחזקו. וואוו, לאן חפרתי!
לשחרר את קולאוטי?! להביא מגן ימני במקום חרזי ומשומר?! לטעמי קולאוטי הוא ביינתים החלוץ ברמה הכי טובה בליגה, וכמו ששי אמר חרזי הוותיק עושה את עבודתו כראוי ותראה איך משומר התקדם מכפ"ס עד לחיפה, ואיך הוא מצליח בחיפה. אני לא יודע מאיפה הפלצת את הדעות הללו, לדעתי אם בחיפה יעשו הרבה החלטות כמו החלטות הפזיזות הללו היא יכולה לפנטז על מקום ראשון בלאומית.