מחזור 16 בליגת העל:: ב"ש מנצחת את רעננה ; רביעייה לזהבי בניצחון על ק"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏25/12/15.

1. DRORIKO Member

הוא עסוק בספורט יותר חשוב.......

2. עידן444 Member

מדקה חמישית ב 10 שחקנים מאדום מומצא ולחטוף גול ממרחק כזה בגלל שהשוער חולם... בחיי שלא מבין מה רוצים מעטר המסכן שקיבל קבוצה שהמוציא לפועל שלה הוא יובל אבידור והגנה שכולה טלאי על טלאי על טלאי...
    הפורום הזה נהיה הזוי מרגע לרגע!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sir Alex Ferguson ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  3. DRORIKO Member

תראה, אם היית אומר לי שב-10 שחקנים צופפתם כראוי ולא הרגישו שיש יתרון מספרי(ויש הרבה מאמנים שיודעים לעשות את זה) הייתי אומר לך, וואלה עטר עשה מעל ומעבר,לא אשמתו שלברק לוי יש חורים בידיים. אבל כשב-10 שחקנים השחקנים של הפועל מקבלים מתנות ברחבה על ימין ועל שמאל, ה-10 שחקנים זה לא תירוץ, אתם פשוט קבוצה לא מאומנת.

4. alexshw Member

יותר טוב בשבילו שזה ככה מאשר כשהוא בונה את הקבוצה בקיץ. גם שיכור בונה קבוצות יותר טוב ממנו.
    עדיף לו באמת לעסוק בתחום בו הוא באמת טוב - הבלקג'ק.

5. DRORIKO Member

לפי מה שהבנתי גם בזה הוא לא משהו...

6. עידן444 Member

אנחנו קבוצה במשבר שצריך לשבור את הידיים והרגליים למי שבנה אותה ואתם עסוקים לי בלנתח מהלכים כאלו אנחנו מדברים כאן על ״תורת האימון של עטר״ .
    עטר עשה טעות אחת לדעתי. לא הייתי מתנתח את זה ברמה של להגיד שהוא עשה טעות שהוא בא בכלל כי בכל זאת זו היתה הזדמנות עבורו לחזור ולחזור למקום שהוא הצליח ואהב. הטעות שהוא עשה לדעתי זה שהוא לא הבין ביום שהוא הגיע עד כמה הקבוצה הזו חלשה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. DRORIKO Member

אגב לחבריי החיפאים, ראיתם את מי עטר סיבסב בגול השני?

8. Hapoel_Tel_Aviv Member

בחיים שלי לא ראיתי שיפוט כזה גרוע וחד צדדי לטובת נתניה (כל שריקה אחרי האדום הייתה לטובת נתניה, במיוחד שריקות קטנות)
    לעומת זאת משחקים גרועים ואף יותר מזה עד כמה שאפשרי אני רואה בכל שבוע, אין לי כבר מילים להגיד על הפועל.

9. alexshw Member

מדהים שאותו בלם היה מרחק פנדלים מצ'מפיונס

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. oranfu Member

אתה מבין שהשופט המציא להם כרטיס אדום דקה חמישית כן?

Sir Alex Ferguson, oFiRzZz ו-עידן444 אוהבים את זה.
  11. oFiRzZz Member

1. בר נתן צריך לקבל בעיטה מאיגוד השופטים מחר בבוקר . שופט כל כך גרוע .. יש לו יותר טעויות שיפוט קריטיות
    ממשחקים נקיים .
    2 . אם כבר לרדת ליגה .. אז שיהיה במשחק כמו היום שכל שחקן נתן 200% מעצמו .
    3. סייף פאדול הזה הפתעה נעימה . אחלה הופעת בכורה בבוגרים , שאפו .
    4. מישנצ'קו - הבלם הכי טוב שהיה בנתניה מאז הקדוש מרין . מותק של בלם .
    5. רומאריו ממשיך להראות כמו הצל של עצמו . לספסל מהר .
    6.אבידור - אפס יכולת אבל הוא פייטר אמיתי . הרוויח הרבה כבוד ממני על המשחקים האחרונים שלו .
    7. גול של ברק לוי , ופלאשבקים למשחק הירידה נגד ב"ש .
    8. הפועל ת"א קבוצה גרועה . מאוד .

מקווה שבינואר תהיה מהפכה בחלק הקדמי ... כי גול ממהלך של כדורגל אנחנו לא יכולים לתת .

henry1 ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מאמנים כל כך חלשים בליגת העל. הפועל חיפה מובילה על בית"ר, שולטת במשחק, תוקפת, בית"ר בכלל לא מגיעה להזדמנויות, ואז מגיע בן מרגי ומחליט להוציא את סוויסה (השחקן הכי חם של הפועל חיפה בחודש האחרון ובכלל העונה) ולהכניס את רואש.
    מאותו רגע הפועל חיפה הולכת אחורה, כי יש פחות שחקן טכני שיחזיק כדור וייצר מצבים, וכי השחקנים מבינים מהחילוף שהם בסכנה והמטרה היא להגן, ואז בן מרגי למעשה מוותר על המשחק ההתקפי ומזמין את בית"ר שעד לאותו רגע לא הייתה במשחק לבוא ולתקוף ובית"ר מתקיפה, כובשת ולא רחוקה גם מלהכריע את המשחק. פשוט אימון ברמה כל כך נמוכה שזה מדהים.

13. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הדבר המדהים לגבי בית"ר הוא שיש לה את איינבינדר, דה לוקאס וקלאודמיר בקישור, ועדיין דוד קלטינס הוא השחקן הכי חשוב וחיוני לקבוצה.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עשיתי לך לייק למרות שהשורה על אבידור קשה לי. כתבתי אצלכם בטופיק ברגע שהוא חתם, שאבידור הוא חלוץ שיורדים איתו ליגה. מלחמה והקרבה זה טוב אולי לקשר אחורי או בלם, מישהו שלא מצפים שיבריק, מישהו שעם הקרבה ולחימה יכול לעשות את העבודה שלו, אבל חלוץ אמור לכבוש.
    קח דוגמא מהמחצית השנייה היום, יצאתם למתפרצת שלושה מול שלושה, מרוגליס לקח את הכדור שמאלה וחיכה לפריצה של אבידור לאמצע שהיה פנוי לגמרי. אבידור שנלחם כל המשחק העדיף להישאר מאחור ולשמור על העמדה שלו במקום לתת ספרינט ואולי לקבל כדור מול שוער. חלוץ אמיתי נותן ספרינט במטרה להגיע להזדמנות לכבוש, גם אם הספרינט הזה יגמור לו את שארית הכוחות האחרונות שלו והוא יצטרך לרדת בחילוף. אם אבידור לא יתן את הספרינט, אם אבידור החלוץ לא יכבוש, עם כל המלחמה שלו, מי יכבוש?
    מבין שנתניה החתימה אותו בלי ברירה ברגע האחרון בגלל פציעות. אבל בשלב מסוים נתניה צריכה להגיד לעצמה שעם חלוץ שלא כובש בחוד, לא משנה כמה הוא משתדל, יורדים ליגה.

15. avicii Member

למען ההגינות,בן מרגי לא אימן עד לפיטורים של בנין.הוא עוד ילמד.