מחזור 16 בליגת העל:: ב"ש מנצחת את רעננה ; רביעייה לזהבי בניצחון על ק"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏25/12/15.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לך אין ביטחון מופרז בכלל, לבחור שרושם ״אני די בטוח שתסיימו במקום שלישי״ כן.

אבי סנדור אוהב/ת את זה.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. נתחיל דווקא מרעננה, גם אני חייב לתת להם הרבה מחמאות על המשחק שלהם אתמול, על העמידה הטקטית במגרש, לא יודע איך חיים סילבס יראה במועדון גדול יותר, אבל רואים שמדובר בקבוצה מאומנת, וזאת למרות תקציב נמוך וחומר שחקנים די בינוני.

2. הניצחון אתמול הוא קודם כל של אליניב ברדה.
    היה בכמה דרגות מעל יתר השחקנים במגרש, והאמונה שלו, המלחמה ללא הפסקה, היא מה שהביא את הניצחון.
    לאחר מכן, הניצחון הוא של האיצטדיון החדש.
    בעבר, בוסרמיל, גם כשהאיצטדיון היה מלא, גם כשהיינו חוזרים צרודים, לא היה אפקט לאיצטדיון ולקהל. שחקני היריבה היו יכולים לבזבז זמן בלי הפרעה, להתגונן בלי לחץ.
    בטרנר, הקהל מורגש בכל מטר ומטר. ולמרות שמדובר באיצטדיון עם 16,000 מקומות, זה מרגיש כמו קופסא קטנה וסגורה שהקהל יושב בה ממש על המגרש. גם אתמול בשלב מסוים אפקט הקהל עשה את שלו וגיא ברגר הפסיק לעצור את המשחק בכל התקפה ובעיקר הפסיק לקנות את הנפילות של שחקני רעננה ובזבוזי הזמן מה שעזר לנו לייצר לחץ. תוסיפו לזה את הלחץ שהפעלנו על שחקני רעננה ותקבלו מגרש ביתי ששווה נקודות בכל שבוע.

3. קיבלנו את משיח למשחק מול מכבי חיפה בסמי עופר.
    חייב להגיד שהרצף שלנו היה טוב מאוד ומרשים, וחבל שביום שני הוא יעצר, אבל פשוט נצטרך להמשיך את הרצף מול עכו בבית, ולהמשיך לנצח עד לפעם הבאה שמשיח ישפוט אותנו.

https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/734645_10153700598276210_6000708422314258842_n.Xxx?oh=3b8c20eca58f1b5f91a7601adad1149c&oe=5719AE1E

hbs7 אוהב/ת את זה.
  3. Ajax Amsterdam Member

אני עומד מאחורי מה שאמרתי הם נראים לי הכי מאומנים,וכרגע לפי דעתי עם הם הקבוצה ה3 בחוזקה בליגה,אולי זה לא פופלרי לחשוב ככה אבל אין מה לעשות יש שינויים ורעננה מנצלת את זה

4. Love Is Red Member

לדעתי הם הקבוצה הרביעית הכי טובה בליגה, ביתר באר שבע ומכבי יותר טובות מרעננה...

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מדהים איך קבוצה שיודעת להתגונן בצורה סבירה הפכה ל״מאומנת״. ראיתי את רעננה מספיק פעמים כדי לראות שהם אוברייטד וקבוצה שנהנית מלא מעט מזל.

$zinedine zidane$ ו-עידן444 אוהבים את זה.
  6. Love Is Red Member

הם השנה קבוצה התקפית מאוד לדעתי...
    הרבה יותר טובים ממכבי פתח תקווה ממכבי חיפה ומכל שאר הקבוצות בליגה הזאת...

7. עידן444 Member

יש ברעננה תלכיד טוב. אווירה טובה. שקט. בכדורגל שלנו זו כבר 3/4 דרך להצלחה. לא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה.
    שמתי לב שעטר אחד המאמנים הכי מוכפשים כאן. בחלק מהעונות שלו הסגל של נתניה היה מאוד בינוני והוא ידע ליצור תלכיד ונתניה היתה אגוז מאוד קשה לפיצוח בתקציבים נמוכים, עם שחקני בית ובלי כוכבים גדולים אלא אם כן ניר נחום וימפולסקי נחשבים כוכבים בעיניכם.
    כפי שאמרתי- עטר היום אחד המאמנים המוכפשים כאן וסילבס אוטוטו הולך להיאבק עם אנצ׳לוטי על הג׳וב שמתפנה בבאיירן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. Love Is Red Member

עטר הצליח מול מאמנים חסרי הבנה טקטית או בעלי הבנה טקטית מוגבלת חוץ מאלי גוטמן...
    עטר הוא מאמן נחמד ולא מעבר...

9. עידן444 Member

מאיפה הבאת את זה?

10. henry1 Member

איזה זרים עטר הנחית בארץ ואיזה סילבס? ואני באמת שואל...את של עטר אני יודע. מה לגבי סילבס?

דרך אגב, מספיק זר אחד טוב, אולי שניים, כדי שיהיה לו יתרון על עטר.

11. zahipan Member

אני רק חייב לצ׳יין שמשטח הדשא בטרנר הוא אחד מהמשטחים הטובים בעולם! אם רק נתעלם מהחול, הקרחות, והבורות, נעצום חזק את העיניים ופשוט נדמיין! אם רק נדמיין, עבורינו הדשא בטרנר יהיה הכי טוב בעולם!

ועכשיו נחזור רגע למציאות... למה לעזאזל זורעים את הדשא באצטדיונים החדשים ולא שותלים מרבדי דשא מוכנים מבעוד מועד? אני פשוט לא מבין מה ההבדל?! ולמה לעזאזל משטחי הדשא באצטדיונים באירופה הרבה יותר טובים מאשר המשטחים באצטדיונים של מדינת ההייטק המתקדמת בעולם שנקראת ישראל? הרי בחלק מהמגרשים באירופה הדשנים והחומרים הכימיים ששומרים על הדשא בריא ורענן הם תוצרת ישראל, כך שזה שיא הטמטום.

Turgi אוהב/ת את זה.
  12. עידן444 Member

לא ידוע לי על זרים מרשימים שסילבס הנחית כאן. הזרים של רעננה לא מרשימים אותי במיוחד אבל לא יכול להגיד שראיתי מספיק.
    דברים שרואים מכאן לא רואים משם. יש להם זרים שנראים טובים מרחוק אבל אם היו משחקים אצלנו היו אומרים שהם לא שווים כלום סטייל פפי קימוטו שכבש 10 שערים. לא זכור לי שמישהו מהזרים של רעננה הגיעו קרוב לזה.

13. עידן444 Member

מזג אוויר אחר. במגרשים בדרום איטליה למשל שם מזג האוויר דומה לארץ- קשה להגיד שהדשא נראה מרבד ואם כן מניח שזה עם המון השקעה. וגם שם האקלים לא דומה לאקלים בנגב.

14. Love Is Red Member

כמו שעוף איכותי אנחנו מוכרים למדינות בחו"ל ככה גם דשא, את הדשא האיכותי אנחנו נותנים לארצות אחרות ולנו משאירים את הבררה...

15. Drama Guest

: "
    http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/05/boy-that-escalated-quickly.Xxx

Fabio Junior אוהב/ת את זה.