מחזור 16 בליגת העל:: ב"ש מנצחת את רעננה ; רביעייה לזהבי בניצחון על ק"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏25/12/15.

1. Turgi Guest

מרגש. זה בגלל האחווה?

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  2. Drama Guest

שבתאי הוא הגרזן הישראלי הכי טוב אחרי אלברמן. צרם לי לא לראות את ארשיד בסגל. צ'אם למלם, סתם תופס משבצת של זר. לעומתו, רנה מיחליץ' (ושווה להזכיר גם את ברניסלאב יובנוביץ') מטובי הזרים שנחתו העונה בקבוצות הקטנות.

זה קורה לסילבס שהוא לפעמים קופץ מעל הפופיק, אבל זה בהחלט יכול להיות מתאים לקבוצה גדולה. חיימוביץ במקום תירם זה מחדל.

גורש במקום שלו בזכות ולא בחסד.

3. alexshw Member

בניהול הנוכחי ריאלי שסילבס יקבל בשלב מסוים את מכבי חיפה וכמובן יקרוס שם מהר מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏28/12/15
    oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  4. DRORIKO Member

סילבס אכן צריך לקבל קבוצה גדולה, זה המסלול הטבעי:הצלחת בקבוצה בינונית- אתה ראוי לעלות שלב. השאלה לאיזה קבוצה. מכבי תפוסה על ידי זרים. ב"ש תפוסה על ידי בכר לפחות לעוד שנה, ובמכבי חיפה אם רוני ימשיך עד סוף העונה לצבור נקודות כמו עכשיו יענקלה ימשיך איתו לעונה הבאה(הוא גם ככה די מאוהב בו). מה שנשאר זה בית"ר שכנראה תמשיך עם דראפיץ'(לא שזה כזה תענוג לאמן שם,כמו שיעיד המנטור של סילבס מני קורצקי) והפועל תל אביב שאני מקווה בשביל סילבס שהוא לא יבוא לשם,אם היא תישאר בכלל בליגה.

5. Hapoel_Tel_Aviv Member

התנאים בהפועל יותר טובים מבחיפה אם נשאר בליגה אם שופטים את זה כל תחילת עונה. הוא מקבל תקציב אמנם שנמוך מחיפה אבל אני לא חושב שמישהו אמור להפריע לו בתהליך בחירת השחקנים, יש התעסקות עם תקשורת והדלפות אבל זה לא ברמה של חיפה של אינטרסים.
    בחיפה יצפו ממנו לאליפות ופה יצפו ממנו לא להראות בצורה בזיונית ופליאוף עליון.
    חיפה של היום זה מכבי של לוני, צריך הרבה מאוד בשביל להצליח שם.

בבית"ר הוא יכול להצליח רק אם יסכים לקבל הוראות מטביב.

6. alexshw Member

בהפועל זה ברמה לא פחותה של מכבי חיפה ועוד עם חובות בדרך וחוסר בהירות כלכלית.
    הפועל מנוהלת בצורה מזעזעת ומופקרת.

7. סמואל אטו Member

אין לו לאן למהר.

oFiRzZz ו-עידן444 אוהבים את זה.
  8. DRORIKO Member

תקן אותי אם אני טועה,אבל מי שבחרו השנה שחקנים אלה קריספין וענבר. למנדיונדו לא היה שום יד בכך.

חוץ מזה שאין שום דבר רע בזה שלא המאמן בוחר שחקנים, במכבי זה עובד כבר 4 שנים, וגם בב"ש לפי מה שהבנתי הדמות הדומיננטית בהבאת שחקנים היא דודו עזריה(למרות שלבכר יש איזשהוא סוג של SAY )

9. Hapoel_Tel_Aviv Member

אצל רמון, כבירי סוגר את החובות וכמו שאתה רואה הפועל השנה כן יכולה להרשות לעצמה בינואר להשקיע בשחקנים בניגוד נגיד למצב עם רמון שרק חיפשו לעשות מכירת חיסול.

מסכים וזה הבעיה העיקרית שלנו, לא היה בן אדם מקצועי שיחשוב מה המערכת צריכה ונתנו לסוכן שחקנים ולסקאוט שלא ברור מה הוא לבחור ולהביא יותר מידי שחקנים, היו צריכים להביא מאמן ישראלי בתחילת העונה שיישב ביחד איתם ולא מישהו שלא קשור, בכסף הזה שאמנם לא רב אפשר היה לעשות הרבה יותר טוב.
    אני לא חושב שזה בהכרח נכון שמאמן יבחר את השחקנים, אני רק אומר שזה תנאי מפתה עבור המאמן (רב"ש שהגיע להפועל אך נכשל).

10. עידן444 Member

בהמשך למה שסמואל אטו אמר- אמנם צריך להכות בברזל בעודו חם אבל ראינו לא מעט מאמנים שעושים את הקפיצה מהר מידי ובגיל צעיר וכאילו מגיעים למשרה שהיא פסגת השאיפות שלהם לא מספיק מנוסים ובשלים ומשם מתחילה דעיכה כשהקריירה בשלב מאוד מוקדם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. alexshw Member

סוגר חובות? כמה הון יש לחובב אומנות הזה?
    תמיד זה נראה שעובדים דרך מימון של אוהדים עשירים וכל מיני קומבינות. מספיק כדי להשאר בחיים אבל מייצרים גרעונות חדשים ומגיעים לבעיות כלכליות. לא הכל שקוף בהפועל גם אחרי רמון.

סמואל אטו ו-Love Is Red אוהבים את זה.
  12. DRORIKO Member

סילבס להערכתי ישאר בהפועל רעננה. ושתבין, זה לא מציאה לאמן שם, חוץ מפרגונים בתקשורת(אתה יודע,בחצי דקה הזאת שלא מדברים על מכבי/ב"ש/חיפה/הפועל) אין שם כלום, לא קהל,לא שאיפות,שממה. אבל מבחינת סילבס זה הברירת מחדל.

נערך לאחרונה ב: ‏29/12/15
  13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

היה משחק לא טוב שלנו, אבל כמו שאמרתםם כאן - לשחק רע ולנצח 0-2 זה כל כך 'מכבי'.

הגול השני, אחרי צפייה בתקציר כמובן, היה מהלך כדורגל נהדר. דודו גורש עם משחקו הטוב ביותר העונה, המשחק הראשון שאפשר להגיד שהוא השאיר נקודות.

יאללה לסמי עופר.

14. hbs7 Member

נהדר לראות את ברדה מתרוצץ כמו ילד בן 19. אני מסכים שהוא לא עושה את זה בצורה הכי יפה ונקייה, איך הוא לוקח הכל עליו, מנהיג, לא מתבייש לעשות עבודה שחורה ומציג יכולת פשוט נהדרת שגם בחלומות הורודים לא חשבתי שיציג.
    מבחינת השפעה, אין לי ספק שהוא השני בליגה במדד.

משחק אכן לא טוב, אבל גם לא נורא. לפני חודש וחצי-חודשיים היינו בפיק מבחינת יכולת, יש כאלו שחשבו שהשיא בא מוקדם מדי. מאז יש ירידות ולפעמים גם עליות אך הכי חשוב שהנקודות ממשיכות לדפוק כמו שעון.
    עם החזרה של אוגו, בוזגלו, שהר, דודזאדה ואולי עוד קשר שיגיע הם חומר מספק כדי להרים את האנרגיות ולקבל בוסט בדרך לפיק נוסף שהפעם יצטרך להיות ארוך יותר.

15. Turgi Guest

ברדה היה מצויין בחצי שעה האחרונה. לא יודע מה היה לפני כי לא ראיתי.