מחזור 16 בליגת העל:: ב"ש מנצחת את רעננה ; רביעייה לזהבי בניצחון על ק"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏25/12/15.

1. DRORIKO Member

מה שבטוח זה שלמכבי לא מצפה טיול כמו הטיול לגליל שהיה לה אתמול,ומדובר במשחק שאם לא תנצח אותו ב"ש יכולה לברוח לה(לבאר שבעים מצפה יריבה נוחה מאד) אני כבר לא רוצה לדבר על מה יקרה אם מכבי תפסיד.....

2. AmitHBS Member

משחק רע, וברדה אחד אדיר שלנו - תכנו אותו איך שתרצו הבחור אוהד מספר אחד של הקבוצה על המגרש ויאבד ריאה בשביל לנצח ושלושת הנקודות היום שלו.
    החסרון של אוגו הרסני מבחינתנו וכמובן גם של מליקסון, אבל כמאמר הקלישאה משחקים כאלה צריך לדעת לנצח -ובתקופת אלישע זה באנקר איקס/רעננה.

ד.א
    רעננה מצוינת. הייתי שמח אם כשאוגו חסר יהיה לנו למשל את בן בנימין ולא גורדנה.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מאוד מקווה שהפציעה של מליקסון לא חמורה. ראו היום כמה הוא חשוב לקבוצה הזאת.
    שיר צדק מאוד מרשים אותי. כל כך שקט, טכני מאוד ביחס לבלם.

האמת? אני מתחיל לאהוב יותר ויותר את ברק בכר.
    הרבה זמן לא ראיתי מאמן שכל פעם כשמראיינים אותו אומר בדיוק את מה שקרה על המגרש, מנתח מצויין את איך שהקבוצה שלו שיחקה. גם היום, "לא שיחקנו טוב. רעננה הקשתה עלינו מאוד. זה היה יכול להגמר גם ב 2:0 להם. אנחנו במשחקים האחרונים מייצרים פחות מצבים ומשחקים פחות טוב אבל טוב שאנחנו מנצחים ונהיה חייבים לשפר את היכולת". וזה ממאמן שהקבוצה שלו במקום הראשון בטבלה.
    מדהים שרוני לוי אומר בדיוק את אותם הדברים..

Love Is Red, hbs7 ו-rivaldo אוהבים את זה.
  4. Turgi Guest

בעד מי אתה שבוע הבא?

5. עידן444 Member

מספיק לראות את בן בנימין, עידו לוי, דודי תירם ועדי נימני- כולם שוחררו מנתניה לרעננה ללא תמורה כדי להבין כמה מכבי נתניה מועדון חולה עם אנשים חסרי מושג בניהול!

Sent from my iPhone using Tapatalk

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אם זה היה אחד מהמשחקים האחרונים והפסד של הקבוצה שלי יכול לגרום לבאר שבע לקחת את התואר, הייתי מצליח להשלים עם עוד הפסד כשבמילא הקבוצה שלי במצב שלא ישנה כלום.
    אבל האליפות לא תוכרע שבוע הבא גם עם תנצח וגם עם תפסיד ככה שאני כמובן שמעדיף לראות את הקבוצה שלי מנצחת.
    מה שכן, אם כבר להפסיד אז זה לבאר שבע.

7. עידן444 Member

אפשר כמובן גם להוסיף לרשימה עוד שני שחקנים מרעננה שגדלו במכבי נתניה ומעולם לא ניספרו ועשו קריירה מכובדת בליגת העל-יניב לביא וברק בדש אבל זו כבר הסטוריה רחוקה יותר...

8. DRORIKO Member

עם כל הכבוד, לא ראיתי ברעננה אף אחד שאם אתה מבודד אותו הוא אקס פקטור,גם השמות שציינת. רעננה זה חיים סילבס. אני בטוח שאם אותם חבר'ה היו משחקים תחת עטר הקבוצה היתה נראית אותו דבר. השחקן היחיד שבאמת אפשר להגיד עליו שהוא אבידה זה ערן לוי.

9. henry1 Member

עידו לוי?? הוא עדיין לא החליט מתי למסור...למזלו לא ספגו בגללו. כמה אושר לא לראות אותו איתנו. שיהיה לו באמת בהצלחה.

לגבי השאר אני איתך. הם לא נופלים מאלה הקיימים אצלנו ובמצב כזה כבר עדיף שחקני בית.

10. Ajax Amsterdam Member

היה משחק לא קל ומרגיז וגם שופט פח, היה צריך להוציא איזה אדום לפי דעתי לשחקן של רעננה שחיבק את וואקמה איזה 60 מטר

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שבתאי אחלה שחקן, בכלל, רעננה לא התבטלה והייתה טובה מאוד.

משחק רע מאוד שלנו, אבל לפעמים צריך יותר מזל משכל וניצחון באמת קריטי, לא בשביל הטבלה, אלא בשביל ההרגשה שלא מעדת אחרי בלומפילד.
    אוגו חסר נורא, נגד מכבי חיפה זה יבלוט יותר, עברנו חצי מסע בלעדיו, ובלעדיו זה נראה הרבה פחות מסודר ושוטף. מליקסון שוב נפצע בצורה לא מחוייבת, חבל מאוד, אלו הדברים שלא הזניקו אותו קדימה באמת בקריירה.

לסיכום, אין מה לקחת חוץ מהתוצאה, בעצם יש- גורש וצדק נהדרים- בוזגלו עשה כמה פעולות של שחקן עם ביטחון, פעולות טובות כמו בימים הטובים שלו, אנחנו צריכים עוד מאותו בוזגלו.

12. Turgi Guest

שופט פחדן. בחיים לא יוציא על זה אדום. ״עבירה של צהוב עלק״. טוב שלא הוריד לו גם את הבגדים.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חיים סילבס מאמן הגנה מספר 1 בליגה .
    עשה שיעורי בית להפועל ב"ש ועשה אותם וביצע בענק .
    לא נתן לנו להוציא אף כדור 5 לבלמים/מגנים כדי להתחיל משחק מאחור ובנוסף הצמיד את שבתאי להובאן כמעט כל המשחק שגם הוא אל ינהל את המשחק.
    סגירה נהדרת של שני שחקנים על כל שחקן שלנו שקיבל כדור , לחץ בחצי שלנו כדי שנבעט סתם כדור ארוך ונאבד .

איפה הוא טעה ? כשבחר לשחק התקפי.
    כשבכר הוציא את גורדנה ועבר לשחק עם שניים באמצע , גם סילבס עשה חילוף זהה והוציא קשר והכניס חלוץ , ופה הוא הימר בענק ומכאן בא הגול נכון שמתרגיל חופשי גאוני אבל מאז החילוף של סילבס תקפנו יותר והאמצע היה יותר פתוח להתקפות.

14. עידן444 Member

אלה לא השחקנים שהיו משאירים אותי ליגה. אלה כן שחקנים שהיו מרכיבים בסיס לקבוצה בריאה כדי ששחקני הרכש יהיו אקס פקטור ולא אוסף של משלימי סגל שאוכלים את התקציב בעוד 50-60-70 אלף דולר כל אחד ואז אומרים לך שלסליחי אין כסף, ולדוידוב אין כסף, ולבדש אין כסף, ולקולה אין כסף ועכשיו בגלל שלמנגה אין כסף עושים קומבינות על ה- 20% המסכנים שיש להם את בארי. עזוב עכשיו מקצועית- איפה זה נשמע לוותר על דמי השבחה על שחקנים שגידלת? אותו דבר עשו עם ויקי כחלון שנותן עונה נהדרת בפ״ת ויש סיכוי שהוא יהיה בליגת העל בעונה הבאה ונתניה לא.
    אבל כשנתניה רוצה את בינבנישתי- אשר אלון מוכן להשאיל... מבין? חצי קבוצה שלו נתנייתים שהוא קיבל בחינם אבל את בינבנשתי הוא מוכן להשאיל- ובצדק! מה הוא אידיוט! הוא איזה פראייר?
    חצי נתניה בקבוצת צמרת ברעננה ואנחנו חושבים להשאיל מרעננה שחקן כדי שיעזור לנו להישאר בליגה... ביום שנשאיל שחקן מרעננה אני קורע את המנוי!
    באמת גלשתי כאן מחוץ לנושא- אבל כששואלים אותי למה אוסידון אשם- אלה בדיוק הדברים. זה שדורה עיוור וחשב שהקבוצת שיקום לשחקני הספסל מעכו, הפועל חיפה ומכבי פ״ת שהוא אסף כאן ואיזה זר שלא שייך לענף עדיפים- זו בעיה. זה שהשחקנים שוחררו ללא תמורה זה כבר מחדל ניהולי וחוסר מושג פרופר!

נערך לאחרונה ב: ‏28/12/15
  15. עידן444 Member

הגאון שרוצה עוד ועוד זרים זרק את השם של שבתאי כשחקן לא ראוי לליגת העל. כשאמרתי לו שהוא השחקן הכי טוב ברעננה העונה הוא גיחך. יובל שבתאי שחקן מעצבן שנראה מעצבן אבל שחקן לא רע בכלל שנותן אחלה עונה. לדעתי התחיל את העונה כשחקן ספסל ותפס את המקום בהרכב מהר מאוד בזכות!