אז אולי הייתה משיכה קטנטנה, וגם זה לא הכי בטוח. על דברים כאלה בזמן כל כך קריטי, פשוט לא שורקים. תבריזי החליט ללמד לקח בטיימינג הכי לא נכון. בקשר למשחק של אשדוד נגד בית"ר, אני לא חושב שיש מישהו שבאמת מאמין שבית"ר לא תנצח את המשחק. אולי זה ילך קשה, אבל בסופו של דבר, הקבוצה של יצחק שום תשכיל לנצח. אם אשדוד תוציא נקודה, זה יהיה אחד ההפתעות היותר גדולות בכדורגל הישראלי בשנים האחרונות.
אז ביתר ניצחה כצפוי. אבל זה לא היה כזה קל, ביכולת הזאת לא מגיע להם לקחת אליפות. שום ממשיך עם ההחלטות ההזויות שלו, בקצב הזה ועם היכולת הזו לא יעבור הרבה זמן עד שהקהל בטדי ידרוש ממנו להתפטר. ואפשר להתעודד מהמשחק האיום של ביתר היום לקראת המשך המאבק על הצלחת.
הולצמן חייב לפרוש מהר. איך הוא החטיא את זה איך? וההגנה של אשדוד הכי בדיחה שיש השחקנים של ביתר הסתובבו ברחבה שלהם בחופשיות מדהימה.
משחק רע של בית"ר ירושלים, ברוב חלקיו לפחות. עידן טל נעלם במשך המשחק, התחיל טוב אך המשיך רע. מרכוס אלטוניו רומולו ממשיך לכבוש, אני מאוד מרוצה מתיפקודו, הוא ממלא את המקום שלו על הצד הטוב ביותר, המטרה שלו היא לכבוש והוא עושה את זה מצוין. יואב זיו ממשיך לאכזב, אמנם אנו רואים פחות חורים בהגנה אך זה בא על חשבון עליה להתקפה. דרק בואטנג הולך וחוזר-הולך וחוזר, פעם משחק ופעם לא משחק. בסה"כ אני לא מרוצה ממשחקה של הקבוצה, אני רוצה לראות יותר לחץ בהתקפה, יותר טכניקה, כדורי רוחב ולא כדורי אורך, משחק על שטחים קטנים, הנעת כדור מהירה ומדוייקת, לפעמים לבעוט מרחוק, משחק דרך האגפים - זה מה שאני רוצה לראות מבית"ר ירושלים.
בית"ר ירושלים לא הבריקה במשחק שלה, אבל את המשחקים חשוב לקבוצה שרוצה אליפות לנצח ולא משנה איך. המשחק הזה הוכיח בפעם המי יודע כמה עד כמה הגעתו של עידן אל לבית"ר ירושלים הייתה מיותרת. חבל לי מאוד לראות את גל אלברמן נכנס כל כך עצבני למשחק, כאילו הוא איזה טירון שצריך להוכיח את עצמו. מועדון ספורט אשדוד לא יכולה לצאת מעודדת מן המשחק הזה. על פניו, זה נראה כאילו היא עמדה שווה מול האלופה והמוליכה, אבל האמת היא שבית"ר ירושלים נראתה זוועה וזה לא מחמיא לאף קבוצה, אפילו לא לכזו שנלחמת על החיים שלה, להראות כמו איך שבית"ר ירושלים נראתה היום.
כי הוא באמת יצטרך להוכיח את עצמו: ברוכיאן במקומו הביא את השינוי, ניצחון במקום הפסד. וימותו הקנאים. :aaarofl:
המשחק הזה היה גרוע מסיבה אחת בלבד: מגרש קטן וצפוף שלא ניתן לפתח בו משחק! אל תגידו שזה לא נכון... איכס אי אפשר להניע כדור, הכל צפוף, כל התקפה או בעיטה מרחוק יכולים להגמר בגול סתמי, איכס. זה פשוט ביזיון שמאשרים מגרשים עלובים כאלה בליגת העל.
המגרש בהחלט מעפן, אבל אסור לשכוח שזה בסך הכל עוד משחק חלש בסדרת משחקים דומים. המגרש זה לא מה שגורם לבית"ר לשחק בצורה חלשה... בכל מקרה, גם אם לא מרשים, ניצחון חשוב שנותן אוויר לנשימה.
מגרש שמיגרש: בשבוע שעבר בית"ר הפסידה, היום היא חזרה לנצח וזה מה שחשוב. גם צורת המשחק קצת יותר טובה. בשבוע הבא נגד מכבי פ"ת בטדי : "לוזון לוזון בן...שכחתי".
כרגיל סובלים מהחוסר בשיטה ובמהלכי כדורגל קבוצתיים מרהיבים אבל לפחות חזרנו לנצח וראינו שער יפהפה של אבירם.
טוטו תמוז אמר היום לעיתון מעריב ש'יצחק שום מפחד מעידן טל, בואטנג ומיכאל זנדברג'. המילה מפחד היא לא מתאימה, אבל רואים שהמעמד שלהם בבית"ר הוא גבוה מעל שאר השחקנים. גל אלברמן צריך לשחק במקום בואטנג שהעונה בינוני מאוד ולא מביא לבית"ר ערך מוסף, הוא מתנהג כשחקן שבע שכבר עשה פה קריירה ארוכה. דווקא עידן טל משתפר ממחזור למחזור. אתמול הוא לא היה מדהים, אבל חתום לפחות על בישול לרומולו שחזר לכבוש. במשחק ההתקפה של בית"ר כרגיל היה בלאגן אבל הכישרון וההגנה העלובה של אשדוד סידרו ניצחון שאף-אחד לא 'בשוק' ממנו. שי הולצמן הביא בקריירה שלו המון נקודות לאשדוד ובשיאו היה מבקיע את המצב שקיבל מאתמול גם בעיניים עצומות ועם ידיים קשורות. הולצמן מעבר לשיא ובאשדוד צריכים לקוות שהחלוץ הזר שנרכש שווה את הכסף, אתמול הוא ממש לא הרשים אותי. מלחמת עולם תיהיה בין בני-יהודה לאשדוד במחזור הבא ויהיה מעניין מאוד!