מחזור 16 בליגת העל - בית"ר מצליחה לנצח באשדוד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏18/1/08.

1. FelaKaT Member

כולכם צבועים. על אותו מקרה בדיוק (והרבה יותר שקוף) בשנה שעברה, קברתם את בית"ר והפכתם אותה ללא ספורטיבית. ואחרי זה טוענים שאנחנו פראנואידים.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי המקרה של בית"ר ירושלים היה בעצם סוג של פריצת דרך בקטע הזה. מאז, קבוצות הבינו שכדאי להמשיך לשחק ולתת לשופט להחליט האם לעצור את המשחק.

3. Igi Member

מה הקשר לצבועים? אדם לא יכול לשנות את הדעה שלו? לגבי ישראלביץ'- זה ממש לא היה שקוף. בהילוך החוזר כבר ניתן היה לראות שהוא נפל מכלום(ד"א, הוא באמת המקרה הכי גרוע בליגה בכל הקשור להתחזויות) ולא היה מוצדק לרדת על בית"ר.

זה לא אומר כלום לגבי הפרנויה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/08
  4. Dimitar Berbatov Member

לא ראיתי את ק"ש משחקת משחק אחד שלם, אבל אני לא יכול שלא להתפעל מהעבודה הנהדרת שנעשת בק"ש, וזה לא רק רן בן שמעון. זה מתחיל מלמעלה, מאיזי שרצקי. אני לא חושב שיש מועדון שבו המאמן מקבל את השקט והיד החופשית מהבעלים שלו. איזי השקיע הרבה כסף בק"ש, וידע הרבה כשלונות, וכמה מגיע לו לקצור את הפירות אחרי 6 שנים. לקרית שמונה יש סגל נהדר. ירו בלו אחד החלוצים המוכשרים שראיתי בישראל, יובל אבידור מתגלה כסקורר נהדר, יניב לביא בלם משכמו ומעלה, אמנגואה שהגיע מאשקלון מוכשר מאוד ומראה גם יכולות טכניות מרשימות וכמובן הקישור האחורי עם עבאס סואן וחסארמה שהוא אחד מהטובים בארץ.
    פשוט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

5. Engonga Member

אל תשכח שיש להם גם שוער ברמה גבוהה. ק"ש באמת קבוצה מצוינת, ומבחינתי כמה שיותר נציגות כאלה מהצפון-יותר טוב לליגה.

6. Mr.Eko Member

בפוקס לא כבשו רביעייה.??? תגיד לי אתה שומע את עצמך.??? ההגנה של מכבי עמדה די טוב היום אז מה כל הקשקושים האלה?? אולי במשחקים קודמים אני מסכים איתך כשמשחק בלם כבד כמו מרטינוביץ' אבל במשחק הזה זה לגמרי לא נכון,קריית שמונה היא קבוצה שמנצלת טעויות של קבוצה יריבה והיא עושה את זה מצויין עם חלוץ מאוד כישרוני(אבידור) אבל אתמול היא בקושי הגיעה להזדמנויות. קריית שמונה גם לא עם משחק גדול בדומה למכבי.

צריך לציין את מישאלוב עם משחק הגנה אדיר,היה התחנה האחרונה במשחק,הגול הראשון היה באשמתו הבלעדית של ז'אן והגול השני הגיע אחרי טעות חמורה של שפונגין,חבל..... קאמאנן עם גול שלא רואים כל יום,באמת נדיר. שוב פעם רודי חדד הבולט בהתקפה של מכבי,שחקן כל כך מגוון רק חבל ששחקנים אחרים לא לוקחים על עצמם את המשחק כמוהו,שבחון היה לגמרי אנמי אתמול,עזרן כל הזמן בנבדל וקאמאנן תמיד כשמקבל את הכדור הוא מחפש למי למסור אותו במקום לנסות ללכת לבד,הוא חלוץ שצריך לשחק בשפיץ לדעתי,ולא באגפים כי הוא פשוט חסר תועלת שם. דן רומן שחקן פשוט בינוני ומטה לא מבין מה ניר לוין מוצא בו,מכבי חייבת קשר אחורי.... יובל אבידור חלוץ שפשוט יש לו את כל הפרמטרים שצריכים להיות לחלוץ,פשוט כישרון.... מילה טובה גם לרן בן שמעון על ניהול משחק גדול,פשוט מדהים לראות עד כמה קריית שמונה קבוצה מגובשת. לסיכום תיקו חשוב למכבי במאבקי ההשרדות.

7. a.m Member

תגיד לי אתה, במקרה של בית"ר, היה ניתן לראות בבירור שזו הצגה כמו במשחק אתמול?

8. hamode17 Member

ואלה צודק אחי אל יודע מה קורה לנו ,כל קבוצה במשבר עושה לנו הרבה בעיות . אבל אם להוציא משהוא טוב זה שבעונה הזו אנחנו לא מפסידים זה משהוא טוב

9. אלי מתחן Member

לא רק שהיה ניתן לראות, אלא שבהילוך החוזר אתה רואה אותו נשכב רק ברגע שהכדור מגיע לבית"ר בדקה 90.

10. Ariel Member

חבל על הקשקושים על המשחק הערב.
    אם זה היה תלוי בי לא הייתי מקיים אותו בכלל.
    בית"ר הולכת להביס את הקבוצה החלשה מאשדוד שלטעמי היא יורדת בטוחה.

11. הרצליה Member

והנה הגיע לו הרגע הנכון ללמד לקח אה? בסוג משחק כמו אתמול בדקה כזאת.
    הרי בכדור קרן של הרצליה 3 דקות אחרי זה באדיר הוריד את דיוויס לדשא עם דחיפה חזקה פי 7 ואדון תבריזי אפילו לא הסתכל לאיזור.

12. a.m Member

מילה על המשחק היום, זו ההזדמנות של בית"ר להתאושש ולצאת לדרך חדשה, אשדוד הגיעה לבית"ר בזמן הכי טוב שיכול להיות.

13. מקסים לנגו Member

תסבירו לי דבר אחד פשוט, איך ומדוע הכתרתם כבר את המשחק הערב כניצחון של בית"ר?! אשדוד לא קבוצה, לא יודעת לשחק כדורגל? תמתינו עם זה, עוד כמה שעות. אז נכון שבית"ר יכולה לנצח, אפילו להביס את אשדוד שנמצאת בדרכה אל הליגה הלאומית אבל גם אף אחד לא אמר שאשדוד לא יכולה להפתיע את בית"ר - נגד כל התחזיות.

14. Alvarez Member

לפני שבועיים זלזלנו בהרצליה ובסופו של דבר אכלנו את הכובע.
    בשורה התחתונה - הכל תלוי בבית"ר. אם בית"ר לא תזלזל אז אני מאמין שנצליח לנצח, אבל אם השאננות תמשיך יש מצב שנפסיד.

נערך לאחרונה ב: ‏21/1/08
  15. Emil Member

אחרי נקודה אחת משישה, הפסד ביתי לסכנין והתחלה של לחץ מצד התקשורת והאוהדים אני לא רואה שום סרט שבו בית"ר עולה למשחק שאננה - זה פשוט לא יקרה. אם כבר, השחקנים יעלו במטרה לגמור את המשחק כמה שיותר מהר.