מחזור 16':בארסה מנצחת במדריגל.פער של 10נק' ממקום2

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Dec 19, 2008.

1. Bensh Member

הנרי במשחקים האחרונים משחק טוב, משתתף במשחק, מראה רצון, בא לקבל כדורים, פעיל מאוד ומקבל את הגמול הראוי עם 4 שערים

מבחינתי אפשר להשאיר אותו בהרכב עד שקספר חוזר, ואם ירצה השם (או גווארדיולה), נראה את אינייסטה באמצע עם צ'אבי וטורה והנרי יזכה להמשיך בשמאל

2. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

לא כ"כ קשור לליגה, אבל אני חייב להגיד הכדורגל של בארסה זה מסוג הדברים שפשוט אין דברים כאלו. לא ראיתי המון זמן קבוצה שמסוגלת 80 דקות לתקוף ללא הרף מבלי להוריד את הרגל מהבלם, פשוט הקבוצה הטובה בעולם ביי פאר.
    ואת כל הדברים הללו אני אומר על רקע המשחק הפחות טוב שלהם מאתמול רק כדי להדגיש כמה הקבוצה הזאת חזקה, באל מדריגול מול קבוצה מעולה, שהיא ביום לא משהו בארסה מוכיחה שגם מזה היא יודעת לחזור עם שלוש נ"ק.
    בד בבד חייבים להוקיר את העבודה של גוארדיולה, בזמנו הוא היה סוג של אליל מבחינתי ועדיין לטעמי עוד לא היה מ"ס 6 אדיר כמו שהוא היה, חייבים להגיד, אחרי קשיי התאקלמות הוא הצליח להביא את ברצלונה לראש הפירמידה, לא רק הספרדית אלא גם לעולמית (עדכני לדצמבר 2008). שאפו לו ולבארסה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

3. xavi6 Member

כבר היה לנו את הדיון הזה וריקלמה סתם את הפה ולא הגיב ששאלתי אותו כיצד אני סותר את עצמי.

שוב, בקצרה, תמיד אמרתי ותמיד אני יגיד.
    מבחינה אישית-אני שונא את השחקן, גם כשהוא לובש את המדים הקדושים הוא מעלה לי את הפיוז עם ההצגות, הדיבורים, ההיתבכיינויות והצלילות שלו.
    מבחינה מיקצועית-תמיד טענתי שהוא המגן ההתקפי הכי טוב שיש, ודגש על התקפי, אבל לי הרבה יותר חשוב ממגן שידע לעשות הגנה, וזה בעוכרי שזה משהו שעדיין הוא לא מושלם בו ולא יודע לשלב בין הגנה להתקפה, כמו מגנים כגון קאפו ור.ק שעשו את זה בצורה הכי טובה בעולם. כרגע רוב המשחקים שהיו לו, הוא היה טוב גם בהגנה וגם בהתקפה, אבל תיקח את המשחק של אתמול-זוועתי מבחינה הגנתית. כן הוא החזיר עם בישול לקייטה, אבל הוא עדיין עשה 5-4 חורים שספרתי רק במחצית הראשונה, שאם היה קוון נורמלי-ויאריאל ורוסי היו מגיעים לעוד מצבים של 1 מול 1.
    שלא נדבר על ההימורים המפגרים שיש לו. הרי שתינו יודעים שאם דרנתה היה כובש את הגול אחרי החור הנרואי וההימור המטומטם של אלבס, ריקלמה היה הולך 5783490 צעדים אחורה וסותם את הפה. מול ריאל הטענה שלי היתגלתה בשלמותה-אחלה בהתקפה, הכי טוב שיש בהתקפה, מהמר ועושה חורים בהגנה. לא תמיד יהיה מי שיציל אותו, ולכן הרצון שלי שהוא יציל את עצמו ויבלה יותר בחלק שלנו מאשר של היריב.

עם זאת, חשוב לי לציין וגם את זה תמיד אמרתי-אני מעריך את הלחימה שלו ואת ההקרבה שלו כל משחק. הוא מסוג השחקנים שתמיד יתנו את הפייט, בין אם אני יאהב אותו (ואני לא, אני שונא אותו ואני כנראה תמיד ישנא) ובין אם אני לא יאהב אותו. מלחמה הוא תמיד יתן, וזה משהו שאני תמיד יגיד לטובתו ויעריך את זה.

רוזנר, פפ היה מס' 3, והכי הכי זמן הוא היה 4. זה ה-מספר שלו. אף פעם הוא לא היה 6 לידיעתי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    כרגע 6 של צ'אבי שלנו, ובעבר זה היה אמור אם אינני טועה שהיה שחקן מבריק.

כל משחק שבו הוא משחק טוב בהגנה, והוא ככה לרוב למזלי, אני שמח ונהנה לאכול את הכובע. רק שימשיך להיות יותר טוב בהגנה, אני יתחיל לקנות יותר כובעים.

Last edited: Dec 22, 2008
  4. Mr.Eko Member

יש לנו העונה קבוצה מאוד מיוחדת במינה.
    גם ביום לא טוב שלנו אנחנו מצליחים לנצח את את ויאריאל המצויינת ומתגברים כמעט על כל הנאחסים שלנו מהעונות הקודמות,ההבדל הגדול בין בארסה של העונה הקודמת לזו של העונה זה האופי,גם אחרי פיגור הקבוצה לא נשברת ומראה מנטליות גבוהה. ובקשר לספקנים שטענו שבלי מסי אין קבוצה אז כדי שישימו לב לצ'אבי,העונה הוא ממשיך את היכולת הפנטסטית שלו מהיורו ומהווה את המנוע בקישור,פשוט החליף את דקו ועושה ה-כ-ל. שימו לב שהעונה גם גודיונסן והנרי התחילו להיות יותר אפקטיביים תחת פפ,עוד הצלחה של המלך. עוד דבר שאני ממש אוהב אצל פפ זה העובדה שהוא מציב למעשה מערך של 4-3-3 מזוייף כזה כשבעצם זה 3-4-3 עם אלבס כאחד שמצטרף תמיד למסי והופך את האגף הימני לקטלני מאין כמוהו.

5. Raulito Madridista

ברצלונה זכתה אתמול רשמית באליפות, זהו זה, היא השלימה חודש ענק כאשר ניצחה את כל קבוצות הצמרת(כאמור גם בפיחואן ובמדריגל, שניים מהמגרשים הקשים ביותר בליגה) וקשה לי לראות אותה משמיטה את התואר. ברצלונה ראויה להערכה על המשחק הסופר-רגוע שלה גם לאחר שפיגרה, וגם לאחר הכרטיס האדום הלא מוצדק שספג פיקה. קבוצה אחרת הייתה מאבדת את הראש, בטח לאחר ההרחקה, אבל גוארדיולה עשה גם חילופים מאוד נכונים. המשחק אתמול היה שווה תיקו ואולי ניצחון לויאריאל, אבל את ברצלונה זה ממש לא אמור לעניין והשנה הכל מצליח לה. במשחק בינוני מאוד היא ניצחה דיי בקלות במגרש סופר-קשה. בשלושה מתוך ארבעת משחקי הצמרת מסי לא הציג יכולת טובה ובכל-זאת ברצלונה ניצחה דיי בקלות, זה שוב מעיד על כך שברצלונה היא ממש לא רק ליאו מסי. השער של תיירי הנרי היה נהדר והשנה הוא נמצא במקום הנכון ובזמן הנכון, הוא חלק מהמכונה של גוארדיולה, זה שער שמזכיר את הימים היפים שלו בארסנל. גם מגיעות מחמאות לצ'אבי על ניהול משחק נהדר.
    היו דקות שחשבתי שויאריאל מסוגלת לנצח את המשחק. היא שברה יפה מאוד את מלכודת הנבדל של ברצלונה והצליחה להגיע כמה פעמים למצבים של אחד על אחד(מי שצופה בליגה הספרדית באופן קבוע, רואה שמחזור אחרי מחזור הצוללת עושה את אותו תרגיל ומבקיעה ככה המון שערים[בכדורי עומק], חבל שלא ראיתי שער כזה מריאל מדריד כבר הרבה מאוד זמן), אבל רק קאני עשה את העבודה כמו שצריך(שער נפלא, אולי הוא צריך לקבל יותר קרדיט מפלגריני), כאשר מאוד התפלאתי על הרשלנות של ניהאט בהחמצה לקראת הסיום. חבל לי על השער השטותי שספג דייגו לופז, הוא בכושר לא טוב לאחרונה. לדעתי מנואל פלגריני גמר לצוללת את המשחק עם החילופים המוזרים שלו - מדוע רוסי המצויין(איזה בישול!) יצא ובמקומו נכנס ג'יזרמו פראנקו החלש?; גם את מרקוס סנה לא היה צורך להוציא. ברור שפלגריני רצה ללכת על התקפה בכל הכח, אבל סנה הוא השחקן היחיד בויאריאל שחוטף כדורים.

לפי מה שהבנתי, מבחינה סטטיסטית זו פתיחת הליגה הטובה ביותר בהיסטוריה, אז באמת צריך לעמוד ולמחוא כפיים. רק להסתכל על מספר השערים - 48!, זאתאומרת שלושה שערים במשחק!

Last edited: Dec 22, 2008
  6. RubberSoul Member

בהתחשב שמה שנשאר בסיבוב הזה זה לשחק מול מאיורקה,אוססונה ודפורטיבו(שתיים קבוצות מתחת לקו האדום!),בחיים לא ראיתי סיבוב מוצלח כזה,בעיקר של בארסה.
    נראה שבניגוד לשנה שעברה,הפעם הפאסיו יגיע הרבה לפני מחזור מס'17.
    רק שאלה-אם קבוצה זוכה באליפות,רק המשחק הראשון אחרי הבטחת האליפות הוא פאסיו,או ששאר המשחקים?

7. xavi6 Member

כל שאר המשחקים. אני עדיין זוכר פאסיואים שעשו לנו, במיוחד את של אספניול.

8. zivmay Member

מה שהכי בולט במשחק של בארסה, זה הכושר הגופני הבלתי יאומן הזה.
    בחים לא ראיתי קבוצה שעושה לחץ של 90 דקות, גם בתוספת הזמן, מסי, אלבס, צ'אבי, עדיין עושים לחץ מטורף.

9. NUOVA GUARDIA Member

זאת ברצלונה של השנה.
    תוססת, טכנית, אגרסיבית, איך שלא תקראו לזה, ברצלונה קבוצה א=ט=ר=ק=ט=י=ב=י=ת !!

10. קטלוני Member

הפסיו שקיבלנו מאספניול היה כל כך כיף לראות.

בברצלונה יש רק את ברסה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

ברסה שברה השנה כמה שיאים:הכי הרבה ניצחונות חוץ(של ברסה עצמה או בליגה בכלל?) ופתיחת העונה הטובה ביותר.